vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2024. augusztus 28., szerda

Megoldás egy nyugati dilemmára


Avagy: csador alatt az UFO is meztelen.

A napokban szerencsésen lezajlott a raëlita ufóhívők tüntetése, mely szerint - az egyenlőség nevében - a nőknek is joguk van az utcán félmeztelenül járkálni, és szemét náci elnyomó, aki ezzel nem ért egyet.

Az eseményben semmi rendkívüli nincs - 2007 óta minden évben megszervezik ezt (is). A GoTopless (sétálj félmeztelenül) napokon az igazán elkötelezett fanatikusok valóban félmeztelenül vonulnak a tüncin, táblákat lóbálva és ordibálva.
Óh, nem csak az USA-ban, hanem az amerikai gyarmatbirodalom többi országában is, Argentínától (lásd pl. itt) Nyugat-Európáig (lásd pl. itt).

Igaz, a perui nem épp úgy zajlott le, ahogy tervezték, mert ott a rendőrök arrébb tolták őket, majd könnygázzal érzékenyítették a félmeztelenül ugráló aktivista nőket. (Lásd pl. ide kattintva)

Hogy nálunk erről egy hír sem szólt, annak köszönhető, hogy nálunk még nem értik a különböző furcsa hóbortok közötti kapcsolatokat és összefüggéseket.
Ez az elemzés ezt a hiányosságot pótolja.

A GoTopless kezdetben afféle „Pride extra” módon indult, de egy ideje már önállósodott, és (látszólag) mindentől független „világjavító” jelleggel működik.

Aki úgy gondolja, hogy végre valami szórakoztató, hiszen itt - afféle ingyenes, erotikus műsorként - csinos, fiatal csajok mutogatják magukat félmeztelenül, nagyot téved. Igaz, olyanok is vannak, de dagadt kancsöcsére bikinifelsőt húzott fickó, kígyóvállú félmeztelen kisbuzi mellett még 80 év feletti nők is mutogatják a fedetlen melleiket. Ez a „műsor” kulturálisan tehát nem a „Lady Chatterley szeretője”, hanem a „Rémálom az Elm utcában” kategória. (Aki ezt nem érti, képzelje el Heller Ágnest félmeztelenül.)


Akit bővebben érdekel, a YouTube ide kattintva kínál válogatást az elmúlt 15 év ilyen eseményeiről.


De kik ezek az eszelősök?

A GoTopless mozgalom bár látszólag mindentől független csoport, valójában egy, a New Age (avagy: ezoteria) világába tartozó szekta, a Raëliták egyik politikai szárnya. Legalábbis szűkebb értelemben. Mert tágabb értelemben szerves része a liberálisok woke világnézetének.

A raëlizmus alapítója a francia Claude Vorilhon, aki újságíróként kezdetben sportkocsikról tudósított. Aztán - ahogy nálunk anno a tévé képernyőjén át „energiákkal gyógyító”, sámán-táltos Gyurcsok József - hirtelen rájött arra, amire a Szcientológusok álprófétája, a sci-fi író L. Ron Hubbard is: kamuvallást alapítani hatalmas üzlet.

Így aztán 1973 december 13-án hirtelen Vorilhon-t (akár az Eddás Pataky Attilát) elrabolták az ufókok, keresztbe-kasba megmutatták neki az univerzumot, és azóta ő minden titkok legnagyobb tudója. És mint olyan, már a neve sem lehetett többé holmi egyszerű halandóé - elvégre ő saját állítása szerint Jézus Krisztus testvére(!) - ezért már Raëlnek hívják. (A Netflix az idén - meglepő módon - egész jó, 4 részes leleplező dokumentumfilm sorozatot adott ki róla, „Raël: A földönkívüliek prófétája” címmel.)
Ahogy az összes hasonlónál, az ő esetében is az egyetlen bizonyíték az állításaira az, hogy ő mondta. És ugyan ki is hazudna holmi népszerűségért, pláne ha azzal hatalmas pénzeket kaszálva luxusélete lehet...

Megjegyzés

Vorilhon állítása szerint a kiválasztottként őt oktató, az emberiséget is létrehozó földönkívüliek naprendszere (és bolygója) egy fényév távolságra van tőlünk. Az, hogy a legminimálisabb asztrofizikai ismerettel rendelkezők is tudják, hogy ez baromság, mert a hozzánk legközelebbi naprendszer is 4,5 fényévre van innen, lényegtelen. Vorilhon szerint ez is csak azt mutatja, hogy mindenki hülye, a csillagászok meg pláne, ezért lett ő Raël, a próféta. Meg nyilván ezért van az is, hogy a többi hazuggal szemben az ö memóriáját nem törölték utólag a (p)ufókok.

Raël kezdetben afféle alternatív szcientológusként hirdette a földönkívüliek üzeneteit, nagy fantáziával.


E képen látható szimbólumuk - melyet vagy nyakláncként, vagy magukra tetoválva viselnek a raëliták - is elgondolkodtató.

Aztán szintet lépett, mert az ufókoktól megtudta, hogy ő a földönkívüliek (nevet is adott nekik: Elohimok) bolygóján élő, klónozott(!) Jézus Krisztus testvére.


Mivel senki nem feszítette keresztre, mára újabb szintet lépett, és megjelenésében s kommunikációjában a nyugati ezoterikusok egyik bálványát,


az indiai guru Osho-t utánozza. (Róla és a hasonló szélhámosokról itt írtunk hosszabb elemzést.)

Raël tanai szerint a kereszténység és a tudomány egyaránt hazudik, mert az embereket a földönkívüliek hozták létre. Csak másként, mint ahogy azt a szcientológia alapító Hubbard, vagy a közismert ufókos hülyeségmondó, Erich von Däniken szokta mesélni.

Fő céljuk létrehozni a „nagykövetséget”, ami egy hatalmas UFO leszállópálya és a speciálisan földönkívülieknek létrehozott szálloda-komplexum. Erre cirka 50 éve gyűjtenek adományokat hívektől és nem hívektől egyaránt, de valahogy ezek a pénzek mindig eltűnnek - ennek minden bizonnyal valami kleptomániás E.T. lehet az oka.


De legalább (elvben) megoldották a halhatatlanság kérdését - mert ők az egyik legnagyobb támogatói az emberi klónozásnak.

Az idők során természetesen nemcsak a szektatagok részesültek Raël tanításaiban. Egy rakás könyvet is írt, hogy a lehető legtöbb ember sajátíthassa el az ufókozós bölcseleteit.




Hogy jön ide a liberalizmus?

Raël szektaszervező, álprófétai munkakörének első perctől szerves része volt az, hogy mindig büszkén elmondja, hogy ő liberális, és a követői is azok. A mindent elfogadás, a minden egy típusú (szinkterista) egyenlőség, az elnyomók elleni harc, és a szexuális felszabadulás képezik tanai alapjait.

Nemcsak a GoTopless az egyetlen eseményük. Nézzünk néhányat az ajánlataikból.

Nem meglepő, hogy Raël (újabban: Maitreya Raël) minden egyes találkozása a (p)ufókokkal nemzetközi ünnepnap. Legyen az repülő csészealj, száguldó teáskanna vagy zuhanó csésze, esetleg pörgő kiskanál, a lényeg, hogy Raël helyettünk is látta.


Hát persze, hogy nincs még elég emberi jog, nem beszélve a földönkívüliek jogairól. Demi Lovato (nembináris) énekesnő már 3 évvel ezelőtt is megmondta, hogy sérti a földönkívülieket, ha idegennek hívjuk őket. (Bővebben lásd pl. ide kattintva)


A földönkívülieknél jobban talán csak a gyíkemberek, vagy az erdei manók tudják jobban, hogyan kell boldognak lenni. A bal-liberális értelmiség rendszeresen jár ilyen tanfolyamokra, mert mindegy mibe kerül, megéri. (Erről bővebben itt írtunk: Elmebajtanulás milliókért)


Ennél érdekesebb jövőképet Marx sem tudott kitalálni, még jó, hogy szemlátomást kicsit sem kommunistábbak Leninnél.


Raël ezt már évtizedek óta hirdeti, hisz mi lenne szegény pedofilokkal, ha az 5 éves(!) kisgyerekek nem tudnák, mit kell tenni az ágyban a bácsival... A sok fáradtságos és érzékenyítő előadás meghozta a gyümölcsét, és az utóbbi években a liberális politikusok egyre több ötletét valósítják meg. Hát persze, hogy erre külön ünnepnapot kell tartani.


Náluk a nőiesség egy napja után a vaginát egy egész hónapot át kell ünnepelni, vélhetőleg a New Age világában népszerű jónimasszázzsal. (Erről itt írtunk)
A totális egyenlőség jegyében viszont nincs férfiasság napja, és a péniszt sem ünneplik, de sebaj.
A lényeg, hogy a szexnél egyedül Raël fontosabb.

Már az 1970-es években szervezett összejöveteleiken is kötelező volt meztelenre vetkőzniük, és úgy hallgatni Raël tanításait. Aztán az előadások után mindenki bárkivel való szexuális együttlétek jöttek, melyben az is gyakori volt, hogy a féltékenység leküzdésére a párkapcsolatban élők kötelezően nézték végig, hogyan szexel a párjuk egy vadidegennel.
Vagy gyerekkel, mert a szektavezér egy vele készült interjúban azt is kijelentette, hogy a pedofil is ugyanolyan ember, mint bárki más, és (a földönkívüliek elvárásai szerint) neki is joga van azzal élni nemi életet, akivel akar.

És természetesen az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat is nemhogy elfogadott, de különlegesen dicséretesnek számított náluk - és számít ma is.

Ez sem meglepő a New Age világában. A hippimozgalom alapvetően arról szólt, hogy a semmit sem tudó, ám mindenre lázongó, bedrogozott hülyegyerekek megmondták, hogy ők mindenkinél jobban tudnak mindent. Ennek következménye lett a mindenféle ezoterikus hókuszpókuszok mellett a Gaia hívő sötétzöld idiotizmus, a földönkívülizés/ufókozás, valamint a homoszexualitás piedesztálra emelése is.
Igaz, nálunk buta vigyorral kacarászni szokás, mikor a New Age kerül szóba - csakhogy e nevetgélők nem tudják, hogy nyugaton már 4 emberből 3 elméjét a tudomány és/vagy kereszténység terén megmérgezték eme újpogány tanok. És bizony nálunk is jóval 50% felett jár ez az arány. De megoldás helyett struccként a homokba dugni a fejünket kényelmesebb, mint észlelni és megoldani a problémákat.

Tehát NEM a posztmodern liberális politika találta ezt ki, és az LMBTQI(xyz) nem G. Soros fejéből pattant ki, hanem ők csak ráültek egy évtizedek óta létező, és egyre népszerűbbé váló világnézeti vonatra, amit magas fokozatra kapcsoltak, és amivel (balos szokás szerint) igyekeznek mindent és mindenkit legázolni, akik ennek útjába merészelnek állni.

A teljesen elhibázott politikai narratívák szerint
az LMBTQI csak egy hirtelen,
a semmiből jött divat,
ami hamarosan lecseng, és feledésbe merül.

Ám ez - mint látható - egy hatalmas, elvakultságon és tudatlanságon alapuló hazugság. A valóságban már a liberális bölcsészektől az önjelölt vallásalapítókon keresztül a magát nagy, természetfeletti erőkkel rendelkezőnek hazudó ezo-gyógyítókon át a meditációban az univerzummal beszélgetőkig (széles ám a NEW AGE tárháza), több mint 50 éve(!!!) dicsőítik a homoszexualitást, mondván: ők különlegesek, jobbak és többek, mint mások, és az emberiséget jobbá tenni születtek le erre a bolygóra.

Ugyanez a földönkívülizés, meg ufózás is. Kreatív elmék öncélú hazugsága valamennyi, ami a kereszténység hiteltelenítésére szolgál, Istent lecserélve előbb repülő szivarokra, majd csészealjakra.

Lehetne erről a témáról rengeteg leleplezést írni, mi is megtettük pl. az „Egy világméretű átverés módszerei” c. sorozatunkban, lásd pl. itt és itt, vagy az amerikai (kamu)ufóészlelésekről itt.
És a New Age további hazugságairól is, tartalomjegyzékünk e témában ide kattintva érhető el.

Akit pedig részletesebben érdekel, mi a valós keresztény szemléletű hozzáállás a New Age kapcsán, a karizmatikus katolikusok honlapján ide kattintva talál elemzést.

A földönkívülizés mögötti tényektől tehát bárkinek lehetne írni, de a jobboldali sajtóban e témakörben inkább az egyszerűbb és mindenféle konteós, meg ezoterikus oldalakon hömpölygő hazug ufókozás a divat. Nyilván jobban eladhatóbb és gondolkodni se kell hozzá.

A jobboldali sajtó szégyene, hogy ezeket nem leleplezik, hanem még támogatják is, a minden héten megjelenő elmebeteg ufókozós hazugságokkal. Ebben kiemelten élen jár az Origo, ahol pofátlanul a tudomány rovatba teszik ezeket, vagy a Metropol és még sokan mások...


E tevékenységük posztmodern kulturális kriptokommunizmus, amiben a keresztény demokrata kormányzat pénzén a posztmodern liberálisok mocskát öntik a konzervatív emberek nyakába úgy, hogy ezt a förtelmes és hazug szennyet politikától független, szenzációs valóságnak álcázzák.

A hippik által kezdett nézetek mára a „buzilobbi” néven is ismert, tudományellenes „gendertanodás” tevékenységek eredményét pedig csak a vak nem látja. Legutóbb a párizsi olimpia megnyitója is megmutatta, mi is a haladó liberalizmus világképe. Pár nappal később pedig egy hermafrodita (új nevük: interszexuális) püfölte a nőket a bokszringben, ami a szervezők szerint rendben van, mert nem lehet különbséget tenni férfi és nő között. (Vagyis: „minden egy”, ahogy a New Age hirdeti több, mint 50 éve.)

De térjünk vissza a kiinduló témánkhoz.
Mindez tehát a nők félmeztelenségének legalizálására szolgáló, látszólag feminista, mindenben megengedő egyenlőséget követelő tüntetéssorozatok háttere.


Csakhogy van itt egy apró kellemetlenség, ami útját állja annak, hogy mondjuk Budapesten holnaptól Kunhalmi Ágnes és Donáth Anna meztelen felsőtesttel adjon riportot az ATV-ben.

És ez nem más, mint az:

iszlám.

Ugyanis mindeközben a nyugati országok feltöltötték magukat muzulmánokkal. Akik - a liberálisok ideológiai elvárasai ellenére - sem ateistává, sem ezo-bolonddá, se buzivá, de még csak ufóistenség-hívővé sem akarnak válni.

Ők inkább (a zömmel életképtelenné silányult nyugati keresztényekkel ellentétben) megtartják hitüket, kultúrájukat - és ezért a maguk módján készek tenni is valamit. (Ami általában késelés, lefejezés, esetleg nemi erőszak.)

Meg tüntetnek. Nem kevesen. És nemcsak a muszlimok, hanem az őket mindenben támogató liberálisok közül azok is, akiknek fel se tűnik, hogy épp a saját életvitelük ellen tüntetnek.


Természetesen akár a balos tanárok nálunk, a gyerekeket is felhasználják erre.


A lényeg, hogy a pokolba a jogállamiságokkal, hiszen ott az iszlám törvénykezés, a Sharia.


Mohamed pedig azt tanácsolta az egyik, tanácsért hozzá fordult követőjének, hogy azzal tudja megóvni a feleségét attól, hogy az utcán a férfiak részéről atrocitás érje, hogy eltakarja az asszony meztelenségét.
Ugyanis akkoriban az arab világokban megszokott volt, hogy a nők félmeztelenül jártak - aminek látványára sokan szexuálisan úgy begerjedtek, hogy nem tudtak parancsolni maguknak.
Manapság pedig már nemhogy egy miniszoknya, de egy fedetlen váll is elég a nyugatra vándoroltatottaknak a nemi erőszakhoz.

És akkor az ufóhívők szerint a nők igenis félmeztelenül járkáljanak az utcán.


Ez eléggé ellentmondásosnak tűnik, de ha megnézzük a liberálisok társadalmi konszenzusainak gyakorlati megoldásait, akkor máris nincs itt semmi gond.


A csador alatt ugyanis bárki lehet meztelen, legyen az raëlita, transzgender, vagy földön-, és magánkívüli, aki csillámpóninak identifikálja magát.

Mivel tehát (az univerzális) csador alatt az ufó is meztelen, már csak az a kérdés, mikor jön rá Claude Vorilhon (alias: Raël) arra, hogy ő nemcsak Jézusnak, hanem Mohamednek is a testvére. Az már költői kérdés, hogy a muzulmánok miként reagálnának erre.



(by L.W.L.)
2024.08.28.





A témához hasonló, előző bejegyzés:

- 2022.05.06. Értelmes-e a bal-liberális értelmiség? (1. rész)
Avagy: hétköznapi tények a pszichózisok mögött. (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan