vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. november 27., péntek

Klara Lenina Dobrevics


Avagy: [d]iktatórikus [k]ollaboráció mesterfokon.

A buddhisták szerint, ha valakinek életében sikerült nagyon elcsesznie valamit, az a következő életében ugyanazt a feladatot kapja - hátha most sikerül rendesen megoldania. Ha nem, akkor a következő reinkarnációban is innen kezdi.

Úgy tűnik, a történelem is ilyen, hiszen ugyanazokat a módszereket és trükköket látjuk újra és újra, egyfajta politikai reinkarnációként.

A baloldali politikára ez halmozottan igaz. Az elmúlt 100 évben ugyanazok a trükkök jönnek újra és újra, csupán a módszereken finomítanak, a korszellemnek megfelelően. Még a kommunikáció is ugyanaz, épp csak a kulcsszavak cserélődnek az aktuálpolitika elvárásainak megfelelően.

A baloldali reinkarnáció a jakobinusoktól a marxistákon, kommunistákon, szocialistákon át a liberálisokig tart, folyamatos újjászületésük és megújulásuk mögött mindig pont ugyanazt látjuk. Valahogy a kommunista hiába születik újra, egy fikarcnyit sem változik. Ez nem csoda, hisz senki nem adhat mást, mint lényének lényege.

A politikai reinkarnációval Lenin újra eljött közénk, csak most Dobrev Klárának hívják. Külsőre más, neve sem ugyanaz, ám lényének lényege...

De kezdjük az elején. Tegyük most félre a kommunisták dicshimnuszos meséit, nézzük a tényeket.

Vlagyimir Iljics Uljanov, alias "Lenin" 1870-ben született, pályafutását jogászként kezdte. (Róla részletes videó itt)
Dobrev Klára, alias "Gyurcsányné" 1972-ben született Szófiában (Bulgária fővárosa). Végzettsége: jogász. (Róla részletes videó itt)


„A történelem arra tanít meg bennünket,)
hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből.”
(Georg Wilhelm Friedrich Hegel)


Lenin nyugatról (pontosabban a németektől) soktízmilliós összeget kapott azért, hogy meg tudja dönteni a kormányt és ő kerüljön hatalomra. (Bővebben lásd pl itt)

Dobrev Klára cége milliárdos (ezermilliós) megbízásokat kapott a nyugati EU-s barátaitól. (Bővebben lásd pl itt)
Nemrég pedig nyugatról sokmilliós összeggel támogatták a kampányait. És ez még csak az előleg volt, lesz ez még több is. A cél, hogy megdöntsék a kormányt, és ő kerüljön hatalomra. (Bővebben lásd pl itt)



„A németek úgy szállították Lenint
egy lezárt vasúti kocsiban Oroszországba,
mint egy bacilust.”
(Sir Winston Churchill)



Lenint azért támogatták nyugatról, hogy Oroszország ne harcoljon tovább ellenük.

Dobrev Klárát azért támogatják nyugatról, hogy Magyarország ne harcoljon tovább ellenük.


Lenin a kapott pénzből kezdetben őt dicsőítő szórólapok millióit, újságcikkek tömkelegét és agitátorok ezreit finanszírozta. Később a Vörös Hadsereget, amivel az általa kirobbantott polgárháborúban a saját népe ellen harcolt.

Dobrev Klára a kapott pénzből őt dicsőítő kampányvideókat és egyéb hirdetéseket finanszíroz. A Facebookon e mellett aktivistákra is jut, akik igyekeznek minden olyan posztot törölni/feljelenteni, ami a családi pártjára kedvezőtlen. Mellé ügyvédekre is jut, akik igyekeznek minden DK kritikus újságcikk íróját beperelni. Természetesen lesz majd pénz bértüntetőkre a későbbi "nagyszabású" tüntetéseikhez is.


Lenin a forradalom előtt Svájcban élt, és onnan próbálta irányítani az oroszországi elvtársait. Céljaiért igyekezett minden külföldi támogatást megszerezni.

Dobrev Klára most Brüsszelből próbálja irányítani a magyarországi elvtársait. Céljaiért igyekszik minden külföldi támogatást megszerezni.


Lenin (Trockíj kapcsolatainak köszönhetően) Amerikából is kapott nagy összegű támogatást, hogy aztán az orosz nép feletti hatalom megszerzése után "jó nemzetközi üzletek megkötésével" ezt kamatos kamatostul meghálálja.

Dobrev Klára (G. Soros kapcsolatainak köszönhetően) sem fog hiányt szenvedni az amerikai támogatásban. Joe Biden bele sem ült az elnöki székbe, de már bejelentette, hogy mindent meg fog tenni az "illiberális diktatúrák" megdöntéséért. (Bővebben lásd pl itt)


Lenin azt mondta: "Föld azé, aki megműveli!", aztán a hatalom megszerzése után a nekik beszolgáltatandó búza és állatállomány sokszor pontosan a parasztok össztermelésének felelt meg. 1920 végére a 150 milliós lakosságból 30 millióan éheztek, több millióan pedig éhen haltak. Lenin ezzel letörte a bolsevikok proletárdiktatúrájával szembeni ellenállást.

Dobrev Klára (elvtársaival) folyamatosan azért szólal fel az Európai Parlamentben, hogy Magyarország minél kevesebb pénzt kapjon. Vonják el azt is, ami jár, s mi több: lehetőleg ne kapjon semmit, kifizetendő bírságokat kivéve. Ezzel olyan szintű, reménytelen nyomorba akarja dönteni az országot, hogy az emberek végső kétségbeesésükben hajlandóak legyenek bárkinek engedelmeskedni. Akár neki, Gyurcsány Ferenc feleségének is. Jól tudja, hogy kell ezt csinálni, hiszen a férje egyszer már tönkretette az országot, az államcsőd elkerülésére IMF hitelt vettek fel.


Lenin egyik fő támasza Trockíj volt, aki radikális cionista nézeteivel szívből gyűlölte a keresztény egyházat.

Dobrev Klára fő támasza a férje, Gyurcsány Ferenc, aki többször is kimutatta ellenszenvét a keresztény egyház ellen.


Lenin az egyházakról így rendelkezett: "Itt az idő, hogy elkobozzuk az egyház vagyonát és kiirtsuk a papokat. Méghozzá olyan határozottan és könyörtelenül, hogy a dolog emléke örökre fennmaradjon."

Dobrev Klára férje már többször is kijelentette, hogy újbóli hatalomra kerülésük esetén megvonná a keresztény egyházak támogatásait (tehát elvenné a javaikat), a papokat pedig börtönbe zárná (nyilvánvalóan koncepciós vádakkal).


Lenin propagandája főként arra épült, hogy igyekezett mindenben bemocskolni a regnáló hatalmat, legyen az bármilyen hazugság.

Dobrev Klára megállás nélkül, kivétel nélkül mindenben a regnáló kormányt mocskolja. Családjuk (és elvtársaik) módszeréről a férje ezt mondta: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este."


Lenin habozás nélkül rabolta ki mindazokat, akiket a bolsevikok ellenségének vélt.

Dobrev Klára férje, Gyurcsány Ferenc nemrég bejelentette, hatalomra jutásuk után (kezdetben) kiket kíván földönfutóvá tenni. (Lásd pl itt)


Lenin tudta, hogy a saját népének mészárlása a közülük valónak gondot okoz. Ezért igyekezett nem helyiekkel elvégeztetni a feladatot. A magyarországi vörös terror (avagy: "Tanácsköztársaság") bukása után hozzá menekült Kun Bélát megtette a Vörös Hadsereg tisztjének, majd a "Krími Szovjet" elnökének. Kun Béla nem adott okot a csalódásra. A Krímben először 10 ezer elfogott „fehér” tisztet és közembert végeztetett ki, majd több 10 ezer krími tatárt.

Dobrev Klára férje, a 2006-os rendőrattak során azonosító nélküli, személyükben máig ismeretlen, rendőr egyenruhás pribékjei lőttek ki szemeket, vertek véresre embereket olyan fém viperákkal, ami eleve soha nem lehetne rendőrnél.


Lenin kedvenc Kun Bélája, ha már a Krímben volt, a Nesztor Ivanovics Mahno féle mahnovista mozgalom élharcosait is kivégezte. Pedig ők addig a szövetségeseik voltak, Pjotr Nyikolajevics Vrangel báró fehérgárdistáit is segítettek kiűzni a Krím-félszigetről. De a győzelem után a bolsevikok úgy döntöttek, rájuk sincs már szükségük.

Dobrev Klára és férje először Medgyessy Pétert intézte el a hatalomért, aztán pl. Botka Lászlót is. (Náluk ez így megy, Lenin méltó utódja, Sztálin is idővel az összes volt harcostársát kivégeztette. Ők a kommunizmus Hegylakói, mottójuk: "Csak egy maradhat!")


Lenin hatalomra jutása után hihetetlen fényűzésben élt, a legpuccosabb rabolt villát választotta magának, Amerikából hozatott magának autót, stb.

Dobrev Klára édesanyja, Apró Piroska a privatizáció során a lánya családját is milliárdos vagyonhoz juttatta. Azóta is egy rabolt villában élnek.


Lenin a proletárdiktatúra szellemében mindig azt mondta: "Mindent a bolsevikoknak!"

Dobrev Klára mindig arról beszél, hogy mindent az EU jogállamiság néven ismert (politikai) szempontjai szerint kell intézni.


Lenin (szavakban) mindig mindent a "A szovjet nép nevében" tett.

Dobrev Klára mindig mindenre azt mondja: "Mi, európai magyarok akarjuk így"


Lenin hatalma megszerzése után betiltotta a sztrájkokat. Noha előtte lelkesen támogatta ezeket, az ellene irányulókat már nem tűrte.

Dobrev Klára férje 2006-ban már megmutatta, hogyan bánnak a tüntetőkkel. Érdekes, hogy mióta nincs hatalmon, újra nagyon szereti a tüntetéseket.


Lenin proletárdiktatúrájában a "munkás-paraszt hatalom" jegyében csökkentette a munkások bérét, a parasztokat pedig padlássöprési módszerrel kirabolta. A nép szó szerint nyomorba süllyedt és éhezett. De onnan is volt lejjebb, mert jött a Holodomor, amivel kb. 7 millió ember halt éhen, mert a bolsevikok minden falat élelmet elkoboztak tőlük.

Dobrev Klára férje miniszterelnöksége alatt békés egyetértésben hozták az új és új és még újabb megszorításokat. Adóemelés, bérbefagyasztás, növekvő munkanélküliség jellemezte a szocialista kormányzásukat. Mire eljött a gazdasági váltság, a nép zöme már rég nyomorba süllyedt és éhezett. De onnan is volt lejjebb, mert a devizahitelekkel a szegényekből hajléktalanok lettek.


„A szocializmusban csak a jövő állandó,
a múlt folyamatosan változik”


Lenin (és aztán utódja, Sztálin) igyekezett mindenben megmásítani a valós eseményeket. Ilyen volt pl. a "Téli palota ostroma, amivel foglyul ejtették a cári családot". Valójában sem a cár, sem annak családja nem volt ott. S mi több: ostrom sem volt. Egyszerűen harc és ellenállás nélkül fogták el az orosz nép által demokratikusan megválasztott kormány embereit. (Bővebben lásd pl itt)

Dobrev Klára sem veti meg a valós események átírását. Szerinte 2006 áldozatai csak rendőri túlkapás volt, az is elszigetelt jelenségként. Nem lőtték ki senki szemét, nem vertek össze ártatlanul senkit, sőt: senkit sem citáltak bíróság elé ártatlanul, koholt vádakkal. S mi több: ők mindig mindent jobban csináltak, mint a jelenlegi kormány. És most diktatúra van, bezzeg a férje idején szabadság és demokrácia volt. Nem véletlenül szereti együtt énekelni az elvtársaival: "A múltat végképp eltörölni..."


Lenin bolsevikjai 1918 januárjában még csak Moszkvában és Pétervárott számíthattak támogatásra. Az ország többi részében semmi befolyása nem volt. De kommunikációjuk szerint az egész ország mögöttük állt.

Dobrev Klára még csak Budapestre és Szegedre támaszkodhat, mégis az egész ország támogatásáról vizionál.


Lenin nagy figyelmet fordított a különböző, kisebb csoportok kiképzésére. Az itt tanulók később az élharcosai lettek.

Dobrev Klára férje az idén a Balatonon tartott kiképzést, átlag 19 éves gyerekeknek. A több napos oktatást (talán záróvizsgaként?) egy kormányellenes tüntetéssel zárták.


Lenin az erkölcsről ezt írta: "Mi nem hiszünk az örök erkölcsben sem, a kommunista erkölcs alapja a kommunizmus megszilárdításáért és betetőzéséért folyó harc."

Dobrev Klára feladata volt - még férje miniszterelnökségének vége felé - hogy kötelezően bevezesse az óvodai és iskolai oktatásba az LMBTQI(xyz) propagandát. Ez végül azért nem valósult meg, mert addigra olyannyira elege volt belőlük mindenkinek, hogy ezt már nem merték megvalósítani. (Lásd pl itt)


Lenin miután nyugat pénzén sikeresen felverekedte magát Oroszország élére, kapitulált a világháborúból. Bár ezt a pártvezetők többsége ellenezte, azzal a paranccsal küldte Trockíjt a németekkel való békeszerződés megkötésére, hogy ne vitatkozzon, szó nélkül írjon alá bármit, amit elé tesznek. Bármit, bármi áron.

Dobrev Klárának ha sikerül nyugat pénzén Magyarország élére kerülnie, ugyanilyen módon fogja kezelni a szerződéseket. Ebben is van gyakorlata, hiszen anno a férje is gondolkodás nélkül írt alá mindent, amit nyugaton elétettek - pedig ő még messze nem kapott akkora támogatást, mint a felesége.


Lenin ezzel a békeszerződéssel - melyben minden(!) követelést elfogadtak - átadta a németeknek az orosz lakosság egyharmadát, termőföldje egyharmadát, valamint vasérc és szén lelőhelyeinek háromnegyedét. Lenin elégedett volt az eredménnyel. Nyilván úgy gondolta, ennyi igazán járt a németeknek azért a pénzért, amivel sikerült hatalomra jutnia.

Dobrev Klára sem lesz visszafogottabb a német, amerikai, stb. érdekekkel szemben. És ő sem lesz elégedetlen, bármi is legyen a hatalmának Magyarország által fizetett ára.


Hosszan lehetne még sorolni a párhuzamokat, de felesleges. Ahogy Szakács Árpád, Lovas István-díjas újságíró szokta mondani: „Ezek ugyanazok!”



„Általánosan elterjedt tévedés azt feltételezni,
hogy azok aggódnak leginkább a köz javáért,
akik a leghangosabban panaszkodnak a nyilvánosságban.”
(Edmund Burke, 1769)



Ne legyenek illúzióink, a politikai reinkarnációban nemcsak Lenin tért vissza Dobrev képében. Itt van Cseh Katalin Kanadáért, Fekete-Győr András a franciákért és még sokan mások.

Az "újjászületett Lenin" pedig miniszterelnök-jelöltként az összefogásuk élére áll, és a baloldal boldogan tapsol "Klara Lenina Dobrevics"-nek. Lelkesen várják, hogy elhozza nekik a "szép, új", valójában régi világot.


Klara Lenina Dobrevics pedig már arról álmodik, hogy Magyarország éléről egy nap az Európai Egyesült Államok élére kerül. Ha másként nem, majd ő létrehozza. Ahogy Vlagyimir Iljics Lenin a Szovjetuniót.


Mindig voltak, vannak és lesznek olyan külföldi országok és érdekek, amelyek itt nálunk, a helyiek közül bérelnek fel maguknak olyanokat, akik az ő érdekeikért hajtanak. Ez sokkal olcsóbb, mint fegyverrel elfoglalni, nyíltan gyarmatosítani.

Hazaáruló ál-[d]emokratikus [k]kollaboránsok tehát mindig is voltak, vannak és lesznek. Ők a külföldi érdekek képviseletének nagymesterei. Egy új, totalitárius birodalmat építő szabadkőművesek. Nem véletlenül éneklik boldogan: "És nemzetközivé lesz, holnapra a világ"

Ezek közül a legprofibbak kerülnek a baloldal élére.


A buddhista reinkarnáció tanai a társadalmakra igaznak tűnnek. Hiszen generációkon át, újra meg újra le lehet tolni a torkukon ugyanazt a mérget, amibe már milliók haltak meg. A baloldali eszméknek eddig világszerte 100 millió halálos áldozata van. Szemlátomást lesz ez még jóval több is, az új és új köntösbe bújt kommunizmus újabb és újabb milliók halálát fogja okozni. Egészen addig, amíg az emberek végre meg nem tanulják azt, hogy léteznek mérgező, és hatásában/működésében gyilkos ideológiák is. És azt, hogy a baloldali eszméknek a valóságban nincs létjogosultsága.



„Ami volt, ugyanaz, ami ezután is lesz,
és ami történt, ugyanaz, ami ezután is történik;
és semmi nincs új dolog a nap alatt.

Ha van is olyan dolog, amiről azt mondják, hogy új,
az is megvolt már régen, megvolt már jóval előttünk.

Nem emlékszünk az elmúltakra, de ami ezután következik,
arra sem fognak emlékezni, akik majd azután lesznek.”
(Préd 1:9-11)


A nemzetközi baloldal marxizmusba csavart nyílt társadalom ideológiájának végrehajtási módját egyre többen "Liberálfasizmusnak" mondják. Nem véletlenül, mert most is mindenben a régi módszereket követik, csak másként csomagolva.



„Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét”
(József Attila, 1936: Világosítsd föl)


„A szociáldemokrácia objektív értelemben a fasizmus mérsékelt szárnya.
Ezek a szervezetek nem zárják ki egymást, ellenkezőleg, egymás hasznos kiegészítései.
Ezek nem ellenpontok, hanem édestestvérek.”
(Sztálin, 1928)

Nem véletlenül kardoskodik a baloldal az oktatás módjának és színvonalának süllyesztéséért. Számukra az az ideális, ha a felnövekvő nemzedékek pont olyan tudatlanok és naívak lesznek, mint a 100 évvel ezelőtt oly sikeresen megtévesztett generáció.


„Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk.” - mondta egykor Albert Einstein. Hogy Brüsszel szerint mit érdemlünk, afelől ne legyenek kétségeink.

Ha rajtuk múlik, 100 év múlva a kárpát-medencei kalifátus iskoláiban azt fogják tanítani, hogy a magyar nép azért tűnt el, mert LMBTQ közösséggé válva egyszerűen kipusztultak. Úgy, ahogy a svédek, a belgák, a németek stb. is. Követték a történelemben a szintén eltűnt gótokat, longobárdokat és etruszkokat. Nyilván Allah akarata szerint.

Közben pesze néhány politikai bűnöző mesés vagyonra tesz szert, ahogy mindig. De erről már itt írtunk: "A Jóemberkedők Kézikönyve"

Azt hiszem, erre már a néhai Horn Gyula sem tudna mást mondani, mint megismételni önmagát: „Lehet, hogy nem erkölcsös, de jogszerű...” Hmmm... „Kell még valamit mondanom Ildikó?”


(by L.W.L.)
2020.11.27.




A témával kapcsolatos későbbi bejegyzés:

- 2021.05. Rablógyilkosok köz(ellenes)társasága (4/1)
Avagy: Eltitkolt tények (megnyitom)










Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan