vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2021. április 18., vasárnap

Ujhelyi tényleg a kínai kémek elnöke?


Avagy: a baloldal eltitkolt kémei

Új hóbort ütötte fel a fejét a baloldalon: Kína gyűlölete. A Wall Street által kiadott parancsot lelkesen teljesítve egy (esetleg) Magyarországon épülő új egyetem is a közutálat tárgya lett. Az indok egyszerű, mint a faék: ha itt kínaiak oktatnának, azok egytől egyig a kínai kormány beépített kémei lesznek.
És ezt teszik úgy, hogy mélyen hallgatnak arról a tényről, hogy a Szegeden (a vörös városban) működő egyetemen évek óta létezik kínai tanszék, kínai oktatókkal.
Elnökük pedig az MSZP-s képviselő, dr. Ujhelyi István.

Mivel az új balos retorika szerint minden kínai kém, lássuk, hogyan kémkedik évek óta a hazai baloldal a kínaiaknak.

A Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) 2012 óta „Konfuciusz Intézet” néven gyakorlatilag egy kínai tanszék működik.

„A szegedi intézet a Rektori Hivatal szervezeti egységeként kezdte meg működését a Dugonics téri épületben. A tanórák a Konfuciusz Intézetben és az Egyetem egyes karainak tantermeiben zajlanak.

A Konfuciusz Intézet a Kínai Népköztársaság nonprofit oktatási-kulturális intézete. Feladata a kínai nyelv és kultúra terjesztése, a kulturális kapcsolatok élénkítése.
A Konfuciusz Intézet az egyes országok kulturális intézeteivel ellentétben a kínai kormány támogatását élvezi, és minden esetben egy helyi oktatási intézmény részeként működik.

Az Intézet működését hét fős Tanácsadó Testület segíti, mely a magyar és a kínai fél által kijelölt tagokból áll. Az SZTE Konfuciusz Intézet Tanácsadó Testületének tagjai:

dr. Ujhelyi István elnök (Európai Parlamenti képviselő)
dr. Cao Deming alelnök (a Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetem rektora)
Prof. dr. Karsai Krisztina (a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese)
Zhang Xuemei (a Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetem Konfuciusz Intézetek és a Nemzetközi Kínai Oktatási Centrum főtitkára)
Mohr Richárd (az SZTE Konfuciusz Intézet igazgatója)
Zhang Lin (az SZTE Konfuciusz Intézet kínai igazgatója)„

Forrás: az intézet saját honlapja: https://konfuciuszintezet.u-szeged.hu/tortenet/tortenet

Ha hihetünk Fekete-Győr András, Ungár Péter és hasonló bal-liberálisoknak, és a Magyarországon ténykedő kínaiak a kínai kommunista párt jól képzett ügynökei, akkor a szegedi egyetem tanárai is együttműködve a kínaiakkal, egytől egyig kémek.
Így már rögtön értelmet nyer, miért is néznek ennyire ferde szemmel a Fideszre az SZTE tanárai, és az ott végzett diákok zöme – hiszen mindannyian Kína titkosügynökei.
Eme kémszervezet elnöke pedig a baloldali EP képviselő, dr. Ujhelyi István.


Még a kínai televízióban is lement a kínaiakat dicsérő riportja – erről videó itt: https://youtu.be/jAWm2hqNGyY?t=75

A világ mindig produkál meglepő dolgokat – hiszen ezt a nagy, baloldali „kémkedést” pont a baloldal leplezte le.

Persze nem ilyen egyszerűen, hiszen az ő állításuk szerint csak a „Fideszes” kínai egyetem lesz tele kémekkel, a baloldali egyetemen dolgozó kínaiak kapcsán úgy tesznek, mintha nem is léteznének. Pedig 2012 óta hivatalosan is léteznek.

Ráadásul szemlátomást borzasztóan rafináltak, és ingyenes nyelvoktatásnak álcázzák a mit sem sejtő diákok beszervezését:
„Tandíjmentes kínai nyelvtanfolyamok az SZTE Konfuciusz Intézetben Az SZTE Konfuciusz Intézet tandíjmentes (!) kínai nyelvtanfolyamokat indít az érdeklődők számára.” Forrás: az intézet saját honlapja: https://konfuciuszintezet.u-szeged.hu/nyelvoktatas/ingyenes-tanfolyam/tandijmentes-kinai

Hűha. Bemegy a szegény gyerek, hogy kínaiul tanuljon, és jól képzett, kínai James Bondként távozik, hogy aztán akciófilmekbe illő terrorcselekményekkel rombolja a „nyugati demokráciát”.

A saját promóciós videójuk szerint a Szegedi Tudományegyetemen a következőt teszik:

- Siker, karrierlehetőség
Nem dőlünk be ennek. Jól fizetett, beszervezett ügynököket képez Kínának a baloldal.

- Kínai anyanyelvű tanárok
Naná! Kína legjobban kiképzett ügynökei bomlasztják a demokráciát.

- Ingyenes nyelvoktatás, nyelvvizsga
Jóhogy! Elvégre a kínai kormány anyanyelve a kínai, az itt beszervezett ügynököknek is kínaiul kell leadniuk a jelentéseiket.

- Ösztöndíj Kínában
Hát persze. Csak a kínai kiképzőtáborban lehet teljes az ügynökképzés, anélkül kimarad a géppiszoly és a kézigránát használatának gyakorlása.

És még van képük azt is írni, hogy: „A több éves fejlődés eredményeként az Intézet a magyar-kínai kapcsolatok meghatározó oktatási és kulturális szereplőjévé vált.”

Még ilyet! Ujhelyiék tényleg azt hiszik, hogy bedőlünk ennek? Dehogy! Hisz az elmúlt napokban a bal-liberális politikusok (is) jól elmagyarázták, hogy nincs olyan, hogy kínai nyelvoktatás, nincs kínai kulturális oktatás, nincs kínai filozófia oktatása, csak és kizárólag kínai titkosügynökök vannak, akik a demokrácia megdöntéséért szervezkednek!


Akkor viszont nincs más hátra, ha már így lebuktak, a Szegedi Tudományegyetem minden tanárát rögvest börtönbe kell vetni, hiszen idegen hatalmaknak kémkednek. Aki nem hiszi, kérdezze meg Szél Bernadettől Fekete-Győr Andrásig a bal-liberális politikusokat, majd ők elmondják, milyen veszélyt is jelent egy kínai egyetem.

Ráadásul nemcsak az ott dolgozók segítik a kínai kémek kémkedését, hanem neves baloldali közszereplők is.
Az alábbi videó a bizonyíték arra, hogy a „kvízprofesszor” néven ismert, tévés celebből lett politikus, Vágó István is együttműködik a kínai kormány ügynökeivel, és ezért dicsérte oly lelkesen a szegedi egyetem kínai kémeinek „kulturális” meg „nyelvoktatási” köntösbe burkolt tevékenységét.

De gondoljuk ezt tovább. Nemcsak Szegeden vannak kínaiak! Ott vannak az olcsó kínai boltok, ami szintén kínaiaké. Vesz a naiv ember egy olcsó sportcipőt, és nem is sejti, hogy a benne lévő lehallgató berendezéssel máris Pekingben jegyzetelik, kinek mit mond.

És a kínai pólók! Ó Egek! Azok olyan vegyi anyaggal vannak átitatva, hogy aki felveszi, az álmában holdkórosként kikelve az ágyból, jelentéseket ír e-mailben Kínának.

Na és persze a kínai éttermek. Az édes-savanyú mártásba rejtett mikrochipek lenyelése után Pekingből távirányítják a mit sem sejtő falatozni vágyót.

Hogy a kínai alkatrészeket tartalmazó elektronikus eszközökről ne is beszéljünk… Kukába rögvest az okostelefonokkal!

„Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál”
(Gyermekdal)

Hogy ez mind marhaság? Persze. Azonban a baloldal lelkes, gondolkodást minden esetben nélkülöző táborát ez sem zavarja.


Most, amikor a "le Kínával" parancs szerint böfögnek egy másik ország belügyeibe, a szegedi egyetem „kínai tanszékét” is bezárják, aminek elnöke az MSZP-s Ujhelyi István? Sőt, ezzel kezdik?
Dehogy. Helyette jó szokásuk szerint hülyének néznek mindenkit, és egy olyan retorikával állnak elő, ami gyakorlatilag a kínai emberek elleni gyűlöletet épít – ami bárhogy is nézzük, rasszizmus.

A kínai kormány szegeden működtetett intézete nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot (sőt: nincs is!) viszont ha a Fidesz enged kínaiakat oktatni, akkor azzal az ország irányítását átadja Pekingnek.

Persze rájuk jellemző indokok is vannak, ezt a Momentum francia-román érdekeket képviselő miniszterelnökjelölje (vagy jelölt-jelölt-jelöltje?) hosszan részletezte Facebookon közzétett videójában: https://www.facebook.com/watch/live/?v=522586415426677&ref=watch_permalink

El lett üldözve a „csudajó CEU”, de behívják a kínai kommunista pártot. S mellé a gonosz kormány nem hajlandó elítélni Kínát azért, amit Kínában csinál.

Véletlenül se vegyük észre, hogy a tervezett kínai egyetemen pont olyan kulturális és nyelvoktatás lenne, mint ami most van Szegeden.
Azt se vegyük észre, hogy a sokezer éves kínai kultúra és taoista filozófia a CEU genderszakos buzulástanával elég nehezen vehető egy szintre, ahogy a kínai nyelv oktatása sem azonos a neo-liberális elmebajjal.


De mi a baj Kínával?

Valójában semmi, azon kívül, hogy a Wall Street-en úgy döntöttek, neki kell menni. Pont úgy, mint nem is oly rég Izraelnek.

Bezzegnyugaton évtizedek óta mindenki jól tudta, hogy bánnak Izraelben a palesztinokkal. Csak épp senkit nem érdekelt. Pedig voltak amerikai aktivisták is, akik az izraeli buldózer elé álltak, hogy az ne rombolja le a palesztin házát. Ám a buldózer átment rajta, az amerikai kormány pedig kijelentette, hogy úgy kell neki, minek állt elé, semmi köze hozzá, ki mit csinál Izraelben.
Ám egy napon a Wall Street-i érdekek változtak, úgy döntöttek, a jövőben ne legyen Izrael, mert az zavarja az érdekkörüket – rájuk is küldték a szokott arab migráns „menekültjeiket”. Izrael ellenállt, és rögvest náci lett és fasiszta, aki lábbal tiporja az emberi jogokat. És olyan indokokat hoztak fel, amik évtizedekkel ezelőtt történtek a szemük előtt, a tudtukkal. Akkor ez nem érdekelte őket – de évtizedek múltán a Wall Street parancsára már borzasztóan.
És lám, jöttek is az Európai Parlament bal-liberális képviselőinek Izrael ellenes felszólalásai, élükön a nálunk is ismertté vált Judith Sargentinivel.

Persze aki ezzel nem értett egyet, az rögvest antiszemita lett, s mi több: a zsidó nemzetállam miniszterelnökét is antiszemitának bélyegezte a független-haladó baloldal.

Ugyanezt játsszák most Kínával.

Kína a múlt század közepén bekebelezte az egykori Ujgur birodalom maradékát, Ujguriát. 1955-ben szervezték át Kína fennhatósága alatt álló autonóm területté, és kb. 1970-re be is fejezték mindazt, amiről a magukat demokratának hazudó bal-libek azt állítják, most történik.

Hongkong az első ópiumháború (1839–1842) után a Brit Birodalom fennhatósága alá került, 1997-ben csatolták vissza Kínához. 24 évig ez nem volt gond, ám most hirtelen világveszélyben a demokrácia, mert Hongkongot a kínai kormány irányítja.

A jól ismert, CIA és egyéb (pl. G. Soros) hálózatok Kínában is próbálnak bomlasztani – ám ott a nyugat által fizetett kollaboránsokkal azt teszik, amit jónak látnak. Bezzegnyugatnak viszont fáj, hogy a drága pénzen képzett agitátoraik kudarcot vallanak, így nemzetközi térre vitték a dolgot.

Nyugat egy kínai Trianont akar, hogy meggyengítse a gazdasági ellenfelét. Ha valakinek, nekünk tudni kellene, mit jelent a nemzeti szuverenitás, és hogy mivel jár, ha idegen hatalmak játszadoznak a határokkal.

Itt két szempont áll egymással szemben:

a.) Mindenki azt csinál a határain belül, amit akar. Ezt szuverenitásnak hívják.

b.) Mindenki az csinál a határain belül, ami a Wall Street-i üzletemberek érdeke. Ennek eredményét látjuk a gazdasági gyarmattá lett Dél-Amerikában, ahol a nyomor és a nélkülözés az úr. De ott a Közel-Kelet is, ahol az elmúlt években országok omlottak össze, százezrek haltak meg a "demokrácia" nevű gazdasági gyarmatosítás nevében.

Kína nem óhajt ez utóbbiak sorsára jutni - így a Wall Street-en kiadták az ismert parancsot: Kínát gyűlölni kell. És lám, a XXI. századi proletárok, ahogy elődeik is, gondolkodás nélkül engedelmeskednek. Ebből is látszik, hogy a bal-liberális tábor akit ma szeret, holnap már gyűlöli, hisz nem a valóság, hanem a kozmopolita milliárdosok érdekei irányítják, érvek helyett hamis ideológiai maszlagot fröcsögnek, ami mindig is jellemzője volt az erkölcstelen és jellemtelen figuráknak.
Mondanám, hogy még a végén Leninnek is szobrot emelnek, de az elmúlt években bezzegnyugaton ezt is megtették. Nem is egyszer.

Nálunk pedig a „nagyonokos” bal-liberális politikusok mellett a „nagyonszavahihető” médiák is beálltak a Kínát köpködők sorába. A 444 nevű, új-proletár újság például arról írt hosszú cikket, hogy Kínában egy Facebook bejegyzés miatt akár a rendőr is elvihet valakit. Érdekes, hogy ugyanezen újság nem szokta részletezni, hogy nyugaton évek óta elviszi a rendőr azt, aki olyat ír a Facebookon, ami nem tetszik a mainstreamnek.
Svédországban pl. külön csoport van arra, hogy ilyen feljelentéseket tegyenek – és lám, már 2017-ben 70 nyugdíjas nő állt a svéd bíróságok előtt, mert arról posztoltak, hogy rettegnek, ki se mernek lépni a lakásukból az utcán tomboló arab és néger hordák miatt. Németországban, Hollandiában, Belgiumban stb. ugyanaz történik azokkal, akik a migrációt kritizálják – és újabban azokkal is, akik nemtetszésüknek adnak hangot a buzilobbi erősödése láttán.
Ez is mind „nem létezik” a baloldalon, de ha Kínában hasonló történik, akkor harsányan ordítoznak. Tipikus baloldali hitelességgel kussolnak, amiről kussolni kell, hazudnak, amiről hazudni kell, jó pénzért szemrebbenés nélkül az anyjukat is eladják bármikor bárkinek.

Mindezek tudatában érdemes lenne a Wall Street érdekeit Magyarországon képviselő bal-liberálisoknak eldönteni, hogy Ujhelyi István elnökletével a Konfuciusz Intézet kínai kémek gyűjtőhelye-e, akikkel a szegedi egyetem oktatói mind Kínának dolgoznak – vagy csak évszázados baloldali szokás szerint össze-vissza hazudoznak.

Ha az előbbi, akkor kérem a teljes ellenzéki összefogást, hogy tegyenek feljelentést a magyar Büntető Törvénykönyv 258.§ (Hazaárulás) gyanúja miatt az Ujhelyi vezette szegedi bűnszövetkezet ellen:
„Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Ha viszont az utóbbi, akkor kérem a teljes ellenzéki összefogást, hogy egyszer s mindenkorra takarodjanak a jó büdös francba. Ne halogassák, induljanak most rögtön, vissza se nézzenek.


(by L.W.L.)
2021.04.18.


 







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan