vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. október 15., kedd

Fél Magyarország bukása


Avagy: vörös rongyokba öltözött városok. Ok és okozat.

Múlt, jelen és jövő...

Nézzünk szembe a tényekkel. Az önkormányzati választások komoly változásokat hoztak.
Nézzünk szembe a tényekkel. És a tény az, hogy a nagyvárosaink közel fele immár kommunista kézre került. Azt mondani erre, hogy minden rendben van, messze nem fedi a valóságot.

Nyugat akaratára 1920. június 4.-én a hazánk kétharmadát leszakították, Nagy-Magyarországból Csonka-Magyarország lett.
És 2019. október 13-tól a nagyvárosaink majdnem felét immár pont azok uralják, akiket nyugat fizet, akik szerint a határon túli magyar nem magyar, akik oly sokszor bebizonyították már, hogy a személyes meggazdagodásukhoz a megszorításoknál és a kardlapozásos szemkilövetésnél jobban csak a hazugsághoz értenek.


Immár az ország fele felhúzhatja a vörös zászlót, jelezve: szabad az út a kommunista drogbárók, a politikussá avanzsált hajdani olajszőkítős maffiózók szemérmetlen rablásának.

A városházákról lekerülnek a székely zászlók, helyükbe az EU lobogóit tűzik,
hogy mindenki lássa: a sárga csillagokkal körbezárt világból nincs menekvés.

A hatalomra került kommunisták pedig nyugati uraik védőszárnyai alatt önfeledten rabolhatnak, fosztogathatnak, új és új sarcokkal szipolyozhatják a népet - immár törvényes hatalmuknál fogva.

Iszonyatosan nagy hibák vezettek el a jelen helyzethez.
Elemezzük ezeket, hogy megértsük, mit hoz a jövő, és abban milyen lehetőségek vannak.

(Figyelem! Nem lesz rövid... De a teljes kép megértéséhez olyan alaposság szükséges, amit nem lehet pár mondatban letudni...)

Kezdjük az elején: gyűlölöm a hazugságot. Legyen az bal vagy jobb, a hazugság az hazugság. Csak az igaz valóságot tartom elfogadhatónak, még akkor is, ha az fájdalmas.

Nézzük a tényeket.

Szeged, Hódmezővásárhely, Salgótarján, Ózd után mostantól Miskolc, Eger, Pécs, Dunaújváros, Tatabánya, Szombathely is az egyesült bal-liberális erők tartománya lett.

És hogy ennyi ne legyen elég, hazánk fővárosa, Budapest főpolgármestere az a szocialista báb, aki bármire képes és bármire kész, különben (ahogy ő maga mondta) a saját elvtársai megölik és elássák.

Tényleg minden rendben van?
Valóban nincs semmi látnivaló,
sétáljunk csak tovább nyugodtan?!

Igaz, Sopron, Győr, Komárom, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Veszprém, Székesfehérvár, Kaposvár, Szekszárd, Kecskemét, Szolnok, Békéscsaba, Nyíregyháza, Debrecen (még?!) nálunk, a jobboldalon maradt.


A választási eredményről a 444
a valóságnál rögvest kettővel többet hazudott.
(Grafika: 444 - Tbg)



24/10 nagyváros, ez közel a fele. És mennyi is volt? 24/4?!
Ha ez nem nagyon erős visszaesés, akkor mégis mi lenne az?

Borkai Zsoltot okolni mindezért struccpolitika. Nem a vele kapcsolatos botrány vezetett ide. Felesleges bűnbakot kijelölni olyan dolog miatt, ami sokkal komplexebb ennél, ráadásul semmit sem old meg. Mert az események oka nem egyetlen ember hibája.


Az ellenzéki összefogás, amin oly sokan kamaszlányként vihorásztak, most elérte céljai felét.

Immár 10 nagyváros polgármestere valójában: Gyurcsány Ferenc.

Aki még sosem volt olyan erős, mint most - mert már nem attól az, aki, hogy az MSZP őt választotta, hanem simán attól, hogy ő Gyurcsány Ferenc. Az, akinek az összes ellenzéki pártocska behódolt.

Nincs ebben új. Volt már ilyen összefogásos hatalomátvétel máskor is.

1919-ben a szociáldemokrata és kommunista pártok egyesülésével létrejött a ma Tanácsköztársaság néven ismert Magyarországi Szovjet-köztársaság, élén Kun (Kohn) Bélával. Lenin leghűbb magyarországi szolgája pedig nekilátott a szocialista birodalmi elvárások szerinti tevékenységeknek. Kirabolni a népet, megölni az ellenállókat.
A Lenin fiúk és a Cserny-csoport martalócai 133 nap alatt százakat mészárolt le, különös kegyetlenséggel, különösebb ok nélkül.

Kun Béláékat sem vette komolyan senki, mielőtt magukhoz ragadták volna a hatalmat.
És mikor elkergették, mindenki biztos volt abban, hogy többé ez a beteg eszme nem tér vissza. De eltelt 26 év, és jött Rákosi hogy ott folytassa, ahol az elvtársai abbahagyták.

Napjaink Kun Béláját most Gyurcsány Ferencnek hívják, aki keleti szocialisták helyett nyugat szocialistáinak leghűbb szolgálója. És senkinek ne legyenek kétségei arról, hogy őt sem érdekli a magyarok sorsa. Ez nem is rejti véka alá, ő maga mondta: "Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit." Még DNS vizsgálatot is csináltatott, melynek eredményét büszkén publikálta: neki semmi köze a magyarokhoz. "Magyarkodjatok csak!" - tette hozzá, jelezve hogy se nem érzi, se nem vallja magát magyarnak.

De hogy történhetett, hogy ez az ember, aki a nemzet vagyonának privatizációs elrablásával lett szuper-gazdag, aki Sztálinhoz illő demokráciával bánt az ellene tüntetőkkel, aki csődbe vitte az országot, aki valódi nyomort, éhezést, reménytelen nélkülözést okozott millióknak, így felemelkedhetett?

Ennek oka viszonylag egyszerű. Professzionális (hazudni reggel, éjjel, este) kommunikáció és bőséggel megfizetett politikai szövetségek az ő részéről, buta vihogás meg idétlen vállrángatás a másik oldalról.

Lássuk a részleteket.

„Ha ismered magadat, de az ellenséget nem,
akkor minden elnyert győzelemhez
egy vereséget is el fogsz szenvedni.”
(Szun Ce)

A baloldal szavazótáborát és lelkivilágát korábban már részleteztem a "Bal-liberális szürkeállomány 50 árnyalatában".

Azonban fontos tudni, hogy a baloldali „kemény mag”, az aktivistától és az ismerőseik elméjét fertőző hétköznapi agitátoraikig egy igencsak zárt közösség.


Náluk alap, hogy véletlenül sem olvasnak jobboldali újságcikkeket. Ha valaki mégis posztol náluk egyet, azonnal a torkának ugranak, hogy ez itt mind, mind hazugság, a Zorbán diktálta propaganda.
Nem néznek jobboldali tévéműsorokat sem, pont ezért. Náluk listája van annak, mit szabad(!!!) olvasni és nézni, és mit nem. Amit nem, azt SOHA nem. A jó kommunista pedig engedelmes. Kádáréknak hála így lett szocializálva...

Nem jutnak el hozzájuk a nemzetközi hírek sem. Egyrészt nem beszélnek idegen nyelvet, másrészt rég megszokták, hogy csak és kizárólag azt szabad nézni és olvasni, amire a megmondóembereik rábólintottak. A gyerekeik már tudnak angolul - de ők is csak a családi hagyománynak megfelelő szocialista és liberális lapokat olvassák. Elvégre bezzegnyugat...

Ugyanezért nem láttak egyetlen mobiltelefonos videót sem a Facebookon a bevándorlók erőszakos hétköznapjairól sem.
Ha mégis, az nagyon ritka - és rögvest elhessegetik a "megrendezett videó" illetve a píszíkorrekt "ez egy elszigetelt eset" dumával.
Ráadásul folyvást azzal bolondítják egymást, hogy Európában itt a legmagasabb a bűnözés, és minden más csak Zorbáni hazugság.

Viszont napi szinten százával zúdul rájuk a nyugatifény és a 444 tömény mocska, megspékelve a hvg hitelesnek és korrektnek beállított kommunista hazugságaival.

Lopnak lopnak lopnak, diktatúra. Mészároslőrinc mészároslőrinc mészároslőrinc, NER. Lopnak lopnak lopnak, nincs szólásszabadság. Mészároslőrinc mészároslőrinc mészároslőrinc, lopnak lopnak lopnak. Kórházak, siralom, borzalom, elnyomás, mindenki éhezik, jaj jaj jaj, borzalom. És még lopnak is.

Élhetnél jobban, de a Zorbán nem akarja, mert a Zorbán gonosz. Sőt: még lopnak is.


Este pedig beülve az RTL klub elé, híradó címen újabb adag Zorbánozás és mészároslőrincezés zúdul a képébe.

A baloldali szavazó egyszerű ember. Akár a faék. Nem érdekli a politika. Fel sem tűnik neki, hogy olyan pártok fogtak össze, amik eddig egymásnak homlokegyenest ellentétes dolgokat hirdettek. Nem is tudja, melyik miket mondott régebben.

Nem ért a politikához, fogalma sincs a közgazdaságtanhoz, semmit nem tud se más vallásokról, se más népekről, az ideológiáról azt hiszi valamiféle betegség - de abban az egyben biztos, hogy amit sokan és sokszor mondanak, az csak igaz lehet.

A bal-liberális tábor pedig, főként a Facebook segítségével gondosan és hermetikusan bezárta őket egy buborékba.
Egy olyan buborékba, amibe véletlenül sem kerülhet más, csak a 100%-os Gyurcsanyizmus.

És a buborék egyre nagyobbra nő. A volt munkásőr idővel ráveszi a szomszédjában lakó volt házmestert, hogy lépjen be ő is ebbe a buborékba. A buborék pedig egyre nagyobbra nő, a belépés könnyen megy, a maradás csábító, végül a kijutás lehetetlen. A tapasztalatlan fiatalokat még könnyebb beszervezni, hiszen a tanulásnál és a valós események felismerésénél sokkal könnyebb az egyszerű lázongás, ami eleve életkori sajátosságuk. Így a buborék egyre nagyobbra nő. De soha nem pukkad ki.

Olyan világ ez, mint az Odüsszeia történetében a lótuszevők szigete. Csak itt a lótusz kábulata a legegyszerűbb és legalantasabb érzelmekre fókuszál: az irigység és a gyűlölet. Mindezt a végtelen hataloméhség sötét galaxisából irányítva.

Ebben a világban emelkedett fel Gyurcsány lassan, de biztosan.
Ez az ő közege, ez az ő világa.

Ha valahol, hát ő itt igazán otthon van.
Itt mindig talál olyan szövetségeseket,
akik a gyors meggazdagodásért cserébe bármire képesek.

Közel 10 éve olvassa, nézi, hallgatja a bal-liberális szavazó a kommunista kígyó mérges gázzal borított sziszegését.
Pedig nem érdekelte. De képtelen kikerülni. Képtelen, mert ez megállíthatatlanul dübörög körülötte mindenfelé, fülsiketítő hangerővel.
Nap mint nap. 10. éve.

Az a csoda, hogy nem értek el a jelenleginél sokkal több szavazót. Illetve nem csoda. Ugyanis erre az intellektuális mélységre, erkölcsi posványra és mély ostobaságban dagonyázó mocsokra csak az a vevő, akit nem is oly rég még úgy neveztek:

A LUMPENPROLETÁR.

Akinek semmi sem elég jó, aki mindent magának akar, de ingyen és azonnal.

Ez lenne a demokrácia? A professzionális néphülyítés, reggeltől estig tartó hazugság és mocskolódás áradattal?

Nos, nem. Ez valójában csupán kommunista trükk, a szovjet Pravda mai változata.


És itt AZ ELSŐ, NAGY HIBA.
„A büntetlenség bűne”

Igen, hiba. Nem is akármekkora. Mert mindez el lett nekik tűrve, mindez rájuk lett hagyva, mindezért nem járt semmiféle felelősségre vonás, büntetlenül és önfeledten tehették - és tették is - oly sok éven át.

ÍME AZ EREDMÉNY. A fél ország odalett.

A baloldali tévé műsorokban állandó indoklás, hogy a Fideszes hazugsággyárak ellen indított perekben megnyertek 150-et, míg a Fidesz vagy 5-öt. És ugyebár 150:5 elég egyértelmű aránya annak, hogy ki hazudik.

Pedig mi is ez?

Nem más, mint az, hogy a bal-liberális politikus mindig, mindenért beperel mindenkit, aki olyat szól, ami neki nem tetszik. Némelyikük el is dicsekedett már azzal, hogy az ilyen perekből befolyt kártérítésekből él.

A jobboldali politikus viszont szinte soha, senkit. DE MIÉRT NEM??? Szólásszabadság, demokrácia? Miféle csúf és torz képet ad minderről az a tény, hogy ezer ilyen perből 950-et baloldali politikus indít?

Így aztán sikeresen eljutottunk addig, hogy O1G-t hörögnek a színpadokon, "Orbán egy geci" feliratú pólókban tetszelegnek, 18 éves kölyöklány lebajszos-szarozza az országgyűlés elnökét - ÉS NEM TÖRTÉNIK SEMMI.
Senki nem indít pert. Senki nem csinált semmit.

Pedig a baloldali szavazó eltorzított elméjében ez nem a szabad véleménynyilvánítás ékes bizonyítéka lett, hanem csupán azon "valóság" kimondása, amit még a Fidesz sem tud letagadni...

Bayer Zsolt erre "legecizi" Hadházy "lyukaszokni" Ákost, aki azonnal pert indít és megnyeri.

MÉGIS MILYEN ÜZENETE VAN ENNEK? Ha nem az, hogy a kommunistának mindent szabad, a jobboldali meg kushadjon?

Mára minden valamire való jobboldali újságíró rendszeresen jár a bíróságokra, mert kb. mindenki beperelte, akiről írni merészelt.

A baloldali újságírók pedig otthon röhögnek, nekik nem kell járni bíróságra, őket nem pereli senki - miért ne írnának újabb és újabb, nagyobbnál nagyobb hazugságokat - amiket úgy tolnak le az egyre növekvő baloldali szavazótábor torkán, mint a legőszintébb valóságot.

Ráadásul - csak megsúgom - a baloldali újságíró dupla annyi fizetést kap, mint a jobboldali.
Így a hazaárulás mára e téren is jól fizető, biztos állás lett.

Gyurcsány jó barátja és volt pénztárosa, Czeglédi Csaba, akit már jogerősen elítélt a bíróság különösen nagy összegű csalás miatt, bepereli aki őt bűnözőnek meri mondani. Pedig most is ott egy új ügy, amiben az üzlettársát már 2 év börtönre ítélték - őt azonban nem lehet, mert hol EP képviselőnek, hogy polgármesternek jelölik, csak hogy ne lehessen bíróság elé állítani.
Mellé egy riportban beleröhögi a kamerába, hogy a gyerekek, akiket dolgoztatott, már ki lettek fizetve. És tényleg. Csakhogy nem ő, hanem a kormány fizette ki őket. De erről persze mélyen hallgat.

Mészáros Lőrinc sose perel senkit, pedig őt sosem ítélték el, sosem folyt ellene bírósági ügy, mégis százszor több légből kapott, hamis vádaskodást öntöttek a nyakába. Czeglédiről még a valóság megírása is azonnali pert jelent.

Persze, persze. Aquila non captat muscas - a sas nem kapdos legyeket. A nagyok nem foglalkoznak kis dolgokkal.

Az eredmény: "A baloldali politikusok 150 pert nyertek, a Fidesz meg csak 5-öt" harsogja diadalittasan az ellenzéki média.

Így aztán nem az a csoda, hogy a nagyvárosok fele elveszett. Az a csoda, hogy csak a fele.

Mert aki hagyja, hogy a nyakára nőjenek és folyamatosan a fejére sz..rjanak,
ne csodálkozzon azon, ha belefullad abba fekáliába, amiből már ki sem látszik...


Ezt nem egy kampány alatt kell megpróbálni lerázni, hanem folyamatosan ügyelni arra, hogy ez NE történhessen meg.

De megtörtént. A magabiztos nyugalom és a lustaság hosszútávon mindig megbosszulja magát.

A helyzet az, hogy az ilyen nyugatifény, 444, stb. típusú szerkesztőségeket úgy a 100. ordas hazugságot ordító cikkük jubileumi ünnepléseként akkora pénzbírsággal kellett volna sújtani, hogy nemcsak az egész lap megszűnik, de még a legutolsó kis zugfirkászról is lepereg a gatya.

Ha ez megtörténik, akkor töredéke hazugságot sem merne írni a többi. De nem történt meg.

Pedig mi veszíteni való lett volna? Hogy akkor a nyugati politikusok, Sargentinivel az élen azt mondják, hogy nálunk nincs sajtószabadság, és hogy erőszakkal bezáratják a baloldali újságokat?

De könyörgöm, hisz most is pont ezt állítják!!! Akkor meg nem mindegy? Ha már úgyis ezt állítják, igenis erőszakkal be kellett volna zárni párat és kukába dobni. Ezzel csak egy ellenséges médiumot lehetett volna veszíteni, semmi mást.
(Igen, szándékosan írtam ellenségest. De erről majd később.)
Óriási bírsággal bezáratni - és nem hagyni, várakozva arra, hogy pénz hiányában hátha majd csődbe megy, mint a Népszabadság, vagy eladják valakinek, mint az Index vagy a 168 óra esetében.

A kivárás úri hobbi. A túlzásba vitt jófejségnek és elnéző hozzáállásnak (vagy csak nemtörődöm lustaságnak?) meg is lett a következménye. Mára nincs olyan szavazó a baloldalon, aki egy pillanatra is kételkedne abban, amit Gyurcsány hangoztat. És olyan sincs, amelyik ne gyűlölné tiszta szívből a jobboldali embereket.

És tévedés ne essék: az összefogott baloldal szavazói már rég megbocsájtották Gyurcsány bűneit. S mi több: nem is emlékeznek rá, mert a fejükben végképp eltörölték a múltat. Már úgy emlékeznek, hogy semmi rosszat nem tett, csak a Zorbán talált ki róla minden terhelőt.


A MÁSODIK NAGY HIBA
„Ott támadjad, ahol készületlen, ott jelenj meg, ahol nem várnak.” (Szun Ce)

Lássuk Gyurcsányék másik szavazótáborát.

Helyi önkormányzati választások 2019

Magyar állampolgárok magyarországi lakcímmel: 7.884.240 fő
Más EU tagállamok állampolgárai: 115.000 fő
Bevándorolt, letelepedett, menekült: 26.132 fő

Ez most hogy is van???

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? (Bővebben itt)

"... A választáson azonban nemcsak magyar választópolgárok szavazhatnak.
Magyarországi lakcímmel rendelkező olyan személyek, akik az Európai Unió valamely tagállamának állampolgárai, minden korlátozás nélkül részt vehetnek a voksoláson, mint ahogy a menekült státuszt szerzett személyek is..."


Nem, nem a határon túli magyar testvéreinkről van itt szó. Nagyon nem.

Egészen másokról. Például azokról a francia zsidó emberekről (mennyi is az? 30E? 40E?!) akik odahaza már nem mertek kilépni az utcára a rájuk vadászó arab és néger betolakodóktól. Így biztonságos helyre, Budapestre költöztek.

És itt hopp, mit kaptak?
SZAVAZATI JOGOT.

Namost: mire fog szavazni egy olyan ember, akit liberálisnak neveltek, aki szerint a jobboldal=nácizmus?!


Berg és Niedelmüller ki is használta ezt. Nem csoda, hiszen az egy tőről fakadó Momentum és DK imádják a külföldiek segítségét bevetni a magyarok ellen.
Kádár '56-os szellemiségének utódai a körzetükben élő külföldieket (akik miért is szavazhatnak???) kioktatta, hogy szörnyű diktatúrában élnek és ennek megszüntetéséhez rájuk kell szavazni. A csoportjában vannak cikkek és videók, találkozók is voltak - persze angolul meg franciául.

A (szintén ellenzéki) 24.hu lelkesen mutatta be őket egyik videóján:

"Nem találkoztam még itt élő külföldivel, aki Fideszes lett volna",

"Használni fogom ezt a szavazatot és a szabadságra és a demokráciára fogok szavazni."

Hát nincs elég kommunista ebben az országban, még importálni is kell???

(A teljes videó itt nézhető meg)

Magyarul sem tud, de "tudja", hogy nincs sajtószabadság, sőt: diktatúra van és elnyomás. Ugyan hogy máshogy szavazna, mint odahaza is tette. Erről ennyit. (Tavaly decemberben "A Muszlimok Érzékenysége" c. írásom végén taglaltam, hogy nem kellene őket sem befogadni, mert ahogy a saját országuk tönkretételében segédkeztek, úgy a miénkben is fognak. És lám - ez mára megvalósult jövendölés lett...)

Tarlós 2014-ben 290.676 szavazatot kapott, most 306.609-en szavaztak rá.
A külföldi szavazatokkal mégis sikerült diadalt aratni a magyarok felett. Ez történt Budapesten.
Elegendő volt a 90E potenciális ellenzéki szavazót aktiválni, és már meg is lett az a bizonyos 50E, amivel Budapestet uralma alá gyűrhette a Gyurcsanyizmus. (Bővebben itt)

DE KÉRDEM ÉN: mire fel és milyen jogon dönthet egy francia, egy brit, egy arab, vagy akár egy szomáliai diák Magyarországon egy magyar település sorsáról? Miért kap szavazati jogot attól, hogy most éppen itt lakik?

Sosem volt magyar, még csak magyar állampolgár sem. Miféle álságos és alattomos dolog az, hogy szavazati jogot kap?!

Persze, persze... Ha a saját országukban éltek a szavazati jogukkal, akkor máshol már nem tehetik. Ezzel igyekezett megakadályozni a naiv jogalkotó, hogy ne történhessen utaztatós szavazósdi. Csakhogy ez ellenőrizhetetlen, hiszen nem létezik egységes EU-s szavazókörzeti adatbázis.

VAGYIS:

Az összellenzéki kommün következő győzelméhez ezzel a választási trükkel élve legközelebb már elegendő lesz a magyarországi lakcímmel rendelkező külföldi liberálisok és muzulmánok szavazata is.
Nem kell más hozzá, mint egyetlen albérleti címre bejelenteni egy nyugati aktivistákból álló kisebb sereget, (akár lakásonként tízezret) majd amikor kell, szavaztatni őket. Van épp elég aktivista nyugaton erre. (Erre is.)
Mert jelenleg ez így: törvényes!!!

Ennyi erővel ki lehet utazni Németországba, és ott az összes Antifa-s kommunistát megkérni arra, húzzon már be egy "nagy ikszet" az orra alá dugott szavazólapon az "elnyomott" magyar elvtársaira, szolidaritásból.
És akkor nem kell bohóckodni sem holmi lakcímbejelentő lapokkal.

Egyáltalán, mi magyarok szavazhatunk még?

EZ NEM MAGYAR DEMOKRÁCIA.
Ez vegytiszta internacionalizmus.

Az rendben, hogy ez EU elvárás - de ki, mikor és miféle okból hagyta ezt jóvá?!

Innentől kezdve csoda, hogy csak ennyivel nyert Karácsony. Ha több pénzt tol Soros vagy Gyurcsány, ezzel a módszerrel akár 98%-os többséget is lehet szerezni bármire.



A HARMADIK NAGY HIBA
„A rózsadombi paktum átka”

- Tetszettek volna forradalmat csinálni! - mondta Antall József a rendszerváltás hajnalán.
És valóban. A rendszerváltás helyett a kommunisták módszerváltása jött.

A velük szemben tanúsított engedékenység (lásd: a rózsadombi paktum) következtében a kommunista elit nagyobb, erősebb és befolyásosabb lett, mint valaha. Privatizációs trükkökkel maguk zsebébe tették a nemzet vagyonát, majd eljátszva a nagy demokratát még több pénzre és hatalomra vágyva folytatták azt, amihez nagyon értenek: a nemzet sanyargatását.

Megtehették, mivel egyikük sem lett kivégezve, egyikük sem került börtönbe a múltban elkövetett bűneikért, sőt: felelősségre sem lettek vonva. S mi több: továbbra is aktívan politizálhattak, vagyont és befolyást növelve, hogy mára a gyerekeik folytassák ott, ahol ők abbahagyták.

A befolyásuk nemcsak a politikára, hanem az oktatástól a bíróságokig terjed. Mind a mai napig.

De miért?!

Miféle bíró az, aki hagyta Gyurcsány perét addig húzni-halasztani, hogy végül semmi ne történjen, mert a bűncselekmény elévült?

És a kémper? Hogy ítélkezhet politikai ügyben olyan, aki 2010-ben még a szocik képviselőjelöltje volt?

Egyáltalán: miféle eljárás az, ahol a bíró valódi függetlenségét az dönti el, hogy ő azt mondja magáról hogy független?!
Miért is nem lehet őket évente átvilágítani, alaposan megvizsgálni hogy tényleg elfogulatlan-e?!

Így nem csoda, hogy nemhogy Gyurcsány nincs börtönben, de még Czeglédy sem lesz soha.

Miért kell hagyni, hogy a kommunista szívű bíróságok közrejátszanak a perek sorsában? Pláne büntetőpereknél?!

Ezen bírók zöme pont annyira elfogulatlan és jogszerű, mint amikor még Kádár János idején ítélkeztek.

Miért nem avatkozott be ebbe soha a hatalom? Miért a 2/3 felhatalmazás, ha a nyilvánvalóan kommunizmus-elkötelezett bírók elfogultan ítélkezhetnek?

Úgyis a bíróságok befolyásolásával vádolta állandóan a Fideszt az ellenzék. Akkor meg miért nem tette meg?! Ha már így is – úgy is ezzel vádaskodnak, nem mindegy?!
Miért kell elviselni a kommunista bírók maximálisan elfogult ítélkezéseit?! Miért kell hagyni, hogy a legnagyobb gazemberek szabadon járkálva, tovább politizálva építhessék az utat a kommunisták visszajöveteléhez?

És ugyanez az oktatásban is. Általános iskolai történelem tanár sulykolja a gyerekek fejébe, hogy Sorost kritizálni antiszemitizmus. A gyilkos Lukács György tanítványának, Heller Ágnesnek elvtársai és követői oktatják a fiatalokat a főiskolákon és az egyetemeken - a szocializmus és a liberalizmus mindenek felettiségére és az ahhoz való feltétlen hűségre.

Hogy a csudába lehetne egyszer és mindenkorra megszabadulni a kommunizmustól, ha a poszt-kommunizmus nemcsak a mindennapjainkban van jelen, de már a jövő generációjában is nevelkedik?!

Miért kell ezt hagyni, miért kell engedni? Azon kívül, hogy így kényelmesebb és egyszerűbb...



A NEGYEDIK SÚLYOS HIBA
„Háborúban és szerelemben ...”

A kommunistákról a híres Szolzsenyicin-idézet mindent elmond.

Tény, hogy a kommunista nem ismer sem erkölcsöt, sem tisztességet.
Ha a kommunista panaszkodik hogy éhes, és adunk neki egy szelet kenyeret, rögtön kettőt fog kérni.
Ha megkapta, máris az egész kenyeret kezdi követelni.
Ha az egész kenyeret megkapta, dühödten ordibálni kezd, hogy nem tudta felszeletelni, mert nem kapott hozzá kést.

Ha kést is adunk neki, azonnal elvágja vele a torkunkat, majd miközben a vérünkben fuldokolva haldoklunk, kifosztja a zsebeinket is.
Aztán a holttestünkről is lecibálja a ruhát, mondván: lemosva róla a vért még jó lehet neki valamire.

Ilyen mentalitású emberekkel nem lehet sem megbocsájtónak, sem elnézőnek lenni!

"Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme, amely után sóvárogva egyesek eltévelyedtek" (1Tim. 6.10)

Sose feledjük, hogy Jézus is korbácsot font bőrszíjjakból, majd dühösen kikergette vele a templomból a kufárokat. (Mt.21. 12, Jn.2. 15)

Nem kérlelte őket, nem jópofizott velük: kíméletlenül kikergette, nagyokat csapva korbácsával azokra, akik nem futottak elég gyorsan!

Mert az ilyenekkel csak így lehet.

És a hazánk sorsa nem sportesemény, ahol mindenki szigorú szabályok szerint fair play módon játszik.

A kommunistákkal szemben a sportszerűség biztos kudarc!

Az általuk rendezett bokszmeccsen az egyik sarokban a nemzet bokszolója áll, vastag kesztyűben.
Vele szemben két ellenfél: az egyik az ellenzéki összefogás versenyzője, tömör vasrudat szorongatva, a másik az EP kommunistáié, borotvaéles kaszát lóbálva.
A ring szélén pedig az amerikai kozmopoliták mesterlövésze, csőre töltött puskával. Aki azt hiszi, ilyen meccsen a bokszoló képes lehet nyerni, túl sok hollywoodi hősfilmet nézett.
Ilyen helyzetben még Rambónak is képtelenség sportszerűen győzni. Pláne, hogy itt már nem a győzelem, hanem a puszta életben maradás a tét. Ez pedig kizárólag akkor lehet, ha a bokszoló ledobja a kesztyűt és maga is fegyvert ragad.

Ahogy a bokszban, a politikában és az élet oly sok területén, aki folyamatosan csak védekezik, előbb-utóbb veszíteni fog. Elkerülhetetlenül.

A naivitás és a jóindulat kora lejárt. Az ország felének elvesztésével járó vihánc-kampány rámutatott arra, hogy ez a létező legrosszabb megoldás.

És jelenleg az elhibázott módszer okozta politikai öngyilkosság egyben a nemzet bukását is okozza.

„A hadvezérség legmagasabb formája
az ellenség terveinek meghiúsítása”
(Szun Ce)


Itt nem politikusok karrierje a tét. Ez a magyar emberek életéről és életminőségéről szól. És jól ismerjük, milyen az a kommunisták uralma alatt.

Épp ezért ezekkel szemben sem megbocsátásnak, sem irgalomnak, sem kegyelemnek nincs helye.



AZ ÖTÖDIK SÚLYOS HIBA
„A legmagasabb szintű kiválóság az ellenség ellenállásának
harc nélkül való megtörésében rejlik.” (Szun Ce)


Ez a hiba az első négy következménye. Így "Gyuri bácsi" még mindig itt van. Igaz, a CEU egy része elköltözött, a szervezetei pedig magas adót fizetnek, de attól még itt vannak, léteznek, és minden erejükkel azon vannak, hogy "jogállamiságnak" nevezett áskálódásukkal bomlasszanak, romboljanak, minden képességükkel segítsék a kozmopolita gazdáik világuralmi törekvését.

Pedig nagyon egyszerű lenne a képlet. Igaz, visítófrászt kapnának tőle a liberálisok, szörnyű és diktatórikus autokráciát ordítana nyugat - de hát most is ezt teszik! Hát akkor?
A 2/3 felhatalmazással a nemzet java a kormány mögött áll. De nem azért, hogy egy taslival vagy kokival le legyen tudva a hazaárulás.

Lássuk a büntető törvénykönyvet:

Hazaárulás
Btk 258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Már elnézést, de a Migration Aid nevű "civil szervezet"-től a TASZ-on át a Magyar Helsinki Bizottság "civil jogvédő szervezet"-ig mit csinál, ha nem egy külföldi /még csak nem is EU-s, hanem amerikai(!)/ szervezettel kapcsolatot fenntartva, s mi több: annak pénzét fogyasztva a magyar alkotmányos rend ellen tevékenykedik?!
Netán összefér az alaptörvényben kimondott "Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be" elveivel a tevékenységük?

Nem-e? Akkor miért nem lett ellenük eljárás? Miért a luxusirodájukban ülnek és nem a börtönben?
Miért kell jófejnek lenni hozzájuk, és mosolyogva átnyújtani nekik egy késélezőt, nehogy a kés, amit a hátunkba döfnek életlen legyen?!

A HAZAÁRULÁS A TÖRTÉNELEM SORÁN MINDENHOL A LEGFŐBB BŰN VOLT.

De mára a hazaárulás dicsőséges, tiszteletre méltó üzletággá vált.
Miért kell ezt hagyni?


Mellesleg még ilyenek is vannak:

Állam elleni bűncselekmény feljelentésének elmulasztása:
Btk. 263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés, vagy az Európai Unió intézményei elleni kémkedésre készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kitiltás:
Btk. 264. § Az e fejezetben meghatározott bűncselekmények esetében az elkövetővel szemben kitiltásnak is helye van.

És ha ez nem elég, 2/3 többséggel kormányozva 9 év alatt bőven lett volna idő szigorítani, bővíteni a haza védelméről szóló törvényeket.

Adott tehát a bűn és adott az eszköz. Ha használva lenne, "Gyuri bácsi", a kozmopoliták hadvezére hiába ígérne még több pénzt a jelenleg fenntartott hazaáruló seregének, azok visítva utasítanák vissza, mert bár szeretik Szegedet, ott nem a Csillag börtön fegyházrészlegébe vágynak.

Persze az EU pont fordítva akarja, most készülnek még több pénzt önteni ezek zsebébe. Csakhogy mi nem az EU, hanem Magyarország polgárai vagyunk, nekünk nem az ő érdekeiket, hanem a sajátunkat KELL(ene?) megvalósítani.

És említsük meg a Facebook nevű internetes szörnyeteget is. Ami megint kőkeményen beleavatkozott a kampányba, a jobboldali emberek letiltásával, profiljaik törlésével stb. (Erről majd máskor, részletesen)

Nézzük csak Magyarország Alaptörvényének ide vonatkozó részét:
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.


A Facebooknál dolgozó, CEU által ajánlott cenzorok tevékenysége maximálisan ellentétes a magyar törvényekkel.
Mégsem történik semmi évek óta, továbbra is a Facebookozó jobboldali embereket sanyargatja a poszt-kommunista véleménydiktatúra.

De miért? És meddig? Van példa a környező országokban is, hogy "hálából" olyan bírsággal sújtották Mark Zuckerberg cégét, hogy rögvest változtatott a hozzáálláson.

Ez is csak elhatározás kérdése, amit megvalósítva a Facebook többé nem a poszt-kommunisták médiafegyvere lenne.


A HATODIK HIBA
„Ha pedig a hadsereg nyugtalan és bizalmatlan,
biztosan bajok fognak keletkezni, amelyek más
hatalmaktól származnak. Ez egyszerűen annyi,
mint anarchiát hozni a hadseregbe
és eldobni a győzelmet.” (Szun Ce)


A Fidesz másik nagy tévedése az, hogy azt hiszi, az összes szavazója szerelmes belé - pedig csak azért van ennyi szavazója, mert nincs más alternatívájuk, nincs más akiben úgy-ahogy de megbíznának. És ez nagyon nagy különbség.

S mi több: az átlagos szavazó nem hazafi. Az egyszerű szavazók legtöbbjénél CSAK az egzisztencia kérdése számít. A megélhetés.

Jelenleg megdőlt a békés, nyugodt és kiszámítható jövő.

És ennek megint az egyszerű emberek isszák meg a levét. A bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság idővel mindig létbizonytalanságot szül, ami rettegést, majd elkeseredett dühöt. Végül kompromisszumkészséget bármire, ami megoldást jelent. És ettől a perctől kész elfogadni akár a kommunizmust is.

Pontosan erre játszik évek óta a baloldali politika. A káosz és anarchia csupán figyelem elterelő eszköz.

Nem véletlenül és nem tévedésből szavaznak az EP-ben arra, hogy Magyarország minél kevesebb pénzt kapjon (vissza!!!) s mi több: ha lehetséges egyáltalán ne kapjon pénzt, sőt: ő maga fizessen az EU kasszájába minél többet.

A céljuk az, hogy az országot kilátástalan helyzetbe hozzák. A nincstelenség, a nyomor és a nélkülözés legyen az úr, a nélkülöző és éhező tömegek pedig önnön létezésükért cserébe feltételek nélkül hódoljanak be a kommunizmus urainak.

Leninnek is bejött az a módszer, Sztálin is alkalmazta - igaz, pár millióan éhen haltak, de a többiek nem mertek többé ellenállni. Nálunk már Kun Béláék is tervbe vették, Rákosi meg is valósította. Az azóta eltelt évtizedek során a módszer kifinomultabb, precízebb, ám ugyanolyan könyörtelen.

Akit nem sikerül a "kolbászból kerítést" ígéretekkel elcsábítani, azokat majd az éhezés téríti belátásra - vagy halálba. Ez utóbbi sem gond nekik, mert legalább nem fordul ellenük.

Az egyszerű szavazó ezt nem tudja, nem érti. Az egyszerű szavazót elég sanyargatni, beletaposni az életminőségébe, bizonytalanná tenni a jövőjét - és máris kétségbeesetten fog szavazni arra, aki jó irányú változást ígér.
És az egyszerű szavazó nagyon naiv. Ha elég kétségbeesett, habozás nélkül elhiszi, hogy Gyurcsány már megváltozott, ő már tisztességes és jóindulatú lett.

Ehhez elég kicsit sanyargatni. Ehhez elég kicsit éheztetni. Ehhez elég, ha az államkassza kiürül, ehhez elég mindezt ráfogni a Zorbánra.

Minderről nem beszélni, mindezt megbocsájtani, mindezt nem venni komolyan, mindezért nem visszavágni nagyon nagy hiba. Még akkor is, ha jóindulat és jó szándék áll mögötte.

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...



A HETEDIK HIBA
„A hetedik te magad légy”

A feltétel nélküli lojalitás jó dolog.
A mindenek feletti összetartás és kiállás a másik mellett tiszteletre méltó.

Viszont egy önkormányzati választásnál, különösen olyan területen, ahol még mindig erős a kommunizmus, nem elég a Fideszes logó. És az sem, hogy a miniszterelnök úr kijelenti, hogy megbízik benne.

Az egyszerű szavazót, pláne ha ingadozó, ez önmagában még semmiről nem győzi meg, mert tudja: a településének közvetlen vezetője nagyban befolyásolhatja a hétköznapjait.

Ezért olyan embert jelölni, aki nemhogy nem népszerű, de az emberek zöme kifejezetten utálja, nem tűnik célszerűnek.
Különösen olyan helyen, ahol nagyon rezeg a léc.

Csak egy példa: a szegedi jelölt finoman szólva sem tartozik a helyiek kedvencei közé, mellé még erősen besározódott a Szeviép-ügy kapcsán is. Innentől egyértelmű, hogy csak az elszánt "kemény mag" szavaz rá.

Így nem meglepő, hogy a vörös város polgármesteri székébe kövesedett szocialista ro-Botka 60.56%-al nyert.

Ismét az átlagos, ingadozó szavazót érdemes nézni, aki ha két jelölt van, és neki az egyik nem tetszik, akkor a másikra szavaz, hogy az egyik még véletlenül se nyerhessen, függetlenül a pártállástól.

Ez nem egyedi eset, és nemcsak a nagyvárosokban fordult elő. Pl. Szerencsen az eddig száz százalékosan Fideszes képviselőtestületbe most egyetlen egy Fideszest sem szavaztak be - a választás előtti és közbeni variálásoknak köszönhetően.


Ez volt tehát a múlt, ami a jelenhez vezetett.

A jelen most mindkét oldalon a fejetlenség.
Az egyik próbálja összeszedni és újraszervezni önmagát, a másik azon hadakozik az elvtársaival, kinek jusson több konc a települések kondérjából. Csakhogy ez a kondér nem tartalmaz végtelen mennyiségű koncot, így az elvtársak éhsége idővel nem csillapodni, hanem növekedni fog...


A választásról nagyon sok tévhit kezd terjedni. A 4 legfontosabb:


1.) Az első az, hogy azért e bukás, mert kevesen mentek szavazni.

Valóban, átlagosan a választók fele. De ez az előző önkormányzati választásokon sem volt több.
Ráadásul Hódmezővásárhelyen nem 1/2, hanem 3/4 volt a részvételi arány - és mégis maradt Márki-Zay.

Vagyis a választás eredményét nem a szavazók száma, hanem a jelöltekre adott szavazatok száma határozza meg.
És az arányok nagyjából ugyanazok maradnak, akár többen, akár kevesebben szavaztak.


2.) A második, hogy azok a városok, melyek felett immár vörös csillag ragyog, egyék meg amit főztek maguknak, nem kell őket sajnálni. Sőt, egyre több írás jelenik meg arról, hogy milyen hülyék...

A helyzet az, hogy ezeken a településeken nagyon sok jobboldali ember él, akik elmentek szavazni, a Fideszre szavaztak, akik eddig is megtettek minden tőlük telhetőt a kommunisták utódai ellen.
Ne rajtuk csattanjon az ostor, ők pont olyan vétlen áldozatok, mint akik Trianonnál a csonka ország határain kívül rekedtek...

Most is pont az történt, mint akkor - csak most nem az ország széleit, hanem a nagyvárosok közel felét, úgy szétszórva, hogy körbehatárolni vagy elszigetelni sem lehet.


3.) A harmadik, hogy nincs gond, nem fogják tudni ellopni a települések pénzét, mert a kormány dönti el mire ad és mire nem.

Talán elfelejtettük Demszky Gábor "mesterművét", a 4-es metró projektet, aminek összköltsége az ígért 195 helyett 452,5 milliárd forint lett? (1990-ben Demszky azt mondta, 1996-ig megépülhet a vonal, ehhez képest majdnem tizennyolc évet késett. Bővebben ITT)
Elfeledtük, hogy a 4-es metró Demszky főpolgármestersége alatt el nem készült ugyan, de a pénz mindig elfogyott? Amit aztán Tarlós István csodával határos módon mentett meg, korrigálta a szerződéseket és építette meg.

És Demszky egy erős személyiség volt, ellentétben a nyámnyila Karácsony Gergellyel. Demszky "csak" az SZDSZ-t szolgálta, Karácsony az ellenzéki összefogás valamennyi kiskirályát. Ez legalább 100-szor annyi pénzéhes fickót jelent, akik ráadásul kiéhezett hiénaként rontanak a fővárosunkra.

David Copperfield, a méltán híres illuzionista egyszer eltüntette az Eiffel-tornyot.
A kommunistáknak ez csak ujjgyakorlat lenne, ők bármikor el tudnak tüntetni óriási pénzeket úgy, hogy a helyében horrorisztikus adósság magad.

Ezt a trükkjüket oly sokszor bemutatták már, gondoljunk csak arra, mekkora adósságot kellett az Orbán kormánynak kifizetnie, amikor átvállalta a fővárosét, melyet Demszky produkált. És hány milliárdot (nem milliót - milliárdot!!!) a többi településen, összességében.

Most, hogy hazánk településeinek közel fele a hatalmuk alá került, az "Itt a tízmilliárd, csiribí, csiribá - és hopp, 5 milliárd adósság van helyette" trükköt mindenhol bevetik majd.
A hiányt persze ráfogják a Zorbánra, aztán még több pénzt követelnek. Így végeláthatatlanul ürül az államkincstár, egyre kevesebb pénz jut másra, és ennek következményeit szintén ráfogják a Zorbánra.


4.) A közgyűlések többsége úgyis Fideszes, majd ők megakadályozzák a bajt.

Ez egy nagyon naiv képzelgés.

Ez nem így működik. Egyrészt messze nem mindenhol olyan nagy a jobboldali többség, sőt... Nagyon sok helyen dermesztően kicsi.
Másrészt sok határozat elfogadásához nem kell többségi döntés.

Harmadrészt: ha akarnak valamit, és a Fidesz blokkolja, azt fogják harsogni, hogy a Zorbáni diktatúra megint akadályozza a fejlődést.
Ha viszont a Fidesz nem blokkolja, akkor újabb pénzekhez jutnak, melynek egy részét ellenünk fogják felhasználni.

22-es csapdája? Az...


Nem irigylem a miniszterelnök urat. Sem a Fidesz vezetőségét. Ez nagyon kemény küzdelem lesz.

És ha már itt járunk - félreértés ne essék:

Meggyőződésem, hogy Orbán Viktor a korunk egyik legnagyobb államférfija.
Nem csak nálunk, hanem világszínvonalon.

A külpolitikáját, erejét, elszántságát feltétel nélkül csodálom.

Szíjjártó Pétert pedig olyan nagyszerű külügyminiszternek tartom, akihez hasonlót keresve a történelmünkben igencsak lapozgatni kellene az évszázadokban.

Csakhogy ez mára kevés. Bármilyen kényelmetlen is ez, a vörös rongyokba öltözött városok nem a semmiből lettek, és nem lehet elbagatellizálni, mert ez az állapot könnyen lehet hogy nem 5 évig fog tartani, hanem végleg.
Sőt: ez az eredmény könnyen lehet egy végső és végleges bukás is.

Ám akkor mind elveszünk, egy szálig. És végleg. Éppen ezért soroltam fel a fenti 7 nagy hibát ilyen részletességgel.
Ha ezek nem oldódnak meg, a jövő csak rosszabb lesz. Sokkal rosszabb.

Mert a EU kommunistáinak politikájában Magyarországnak létezésének egyetlen célja van: hogy minden téren nyugat szemétlerakója legyen.
Olyan szemétdomb, amitől képtelenség megszabadulni. Ami megfojt mindent, ami valaha alatta volt.

Észre kell venni, hogy most nem a szétbomló Szovjetunió korát éljük, amikor a helyi kommunisták is - a maguk módján - a rendszerváltást támogatták.

Ez egészen más korszak. Ilyen Kun Béla idején volt, amikor a feltörekvő Szovjetunió minden trükköt bevetett önnön hatalmának növekedéséhez. És most nincs másik nagyhatalom, aki segítene.

És ezt nem lehet jóindulattal, meg barátságosan kezelni.


A fentiek tükrében lássuk azt a jövőt, mely megismeréséhez nem kell jóstehetség...


Az összellenzéki kommün, miután kiverekedték egymás között a pozíciók elosztását, nekiáll megszilárdítani a hatalmát.

Első lépésük lesz az összes Fidesz-közeli dolgozót az utcára tenni, lecserélve őket a saját, szakértelem nélküli, jó kádereikre.

Második lépésük lesz a helyi, jobboldali médiákat ellehetetleníteni. Márki-Zay a városi televíziót is bezárta. A többiek sem lesznek szégyellősebbek.
Ezek hiányát olyanokkal fogják pótolni, akikhez képest a 444 kismiska.


Ez után jön egy kis szünet, ám a pénzek hamar el fognak fogyni, hiszen mindenhol összellenzéki zsebtömésről van szó, tehát még a legkisebb törpepárt emberkéjének is adni kell valamit.

Aztán jön a követelőzés, ha kapnak pénzt, azt a saját erényüknek fogják beállítani - ha nem kapnak, akkor ez bizonyíték a Zorbáni diktatúrára.

De ezek is hamar elfogynak, meg kell találniuk az új bevételi forrásokat.
És van ilyen, nem is kevés.

Helyi hatáskörben is lehet ám sanyargatni a népet...


„A szocialistákkal az a baj,
hogy előbb-utóbb mindig kifogynak a mások pénzéből.”

(Margaret Thatcher)


Ki fogják használni a klímahisztit - amit nem véletlenül szajkóznak annyit.

Ez remek módszer a legkülönfélébb helyi adók kivetésére, ráadásul olyannyira "jóemberkedősre" lehet csomagolni az indokot, hogy a szavazóik nem fogják sarcolásnak érezni.

Sőt: az ostoba proletár meg lesz győződve arról, hogy attól, hogy egy valag pénzt elvesznek tőle, így sokkal rosszabbul él, ő most a világ megmentéséhez járul hozzá, tehát ez számára megéri. S mi több: boldog lesz tőle. Nonszensz, de ez van.


Így aztán a dugódíjak után a parkolási díjak emelései jönnek. Egészen az égig.

Ahol még nincsenek parkolóórák, de sok autó áll, oda is felszerelik. Nehogy már legyen olyan része a településnek, ahol valaki a saját háza előtt ingyen parkoljon.
Az autó kérem szennyezi a környezetet, a tulajdonos járuljon hozzá a nagy zöld programhoz. (Jelentsen is ez bármit...)


Háziállatok. A kutya kérem borzasztóan nem környezetbarát. CO2-t szuszog, káros anyagokat vizel.
Elvtársak! Az ebadó bevezetése és annak ilyen magas összege szükségszerű, mert a klímatudatos ember nem tart háziállatot! Aki mégis, az fizesse meg az árát a klímaterrorizmusának!

De ezek a pénzek is hamar elfogynak majd.

És akkor jön az ingatlanadó. Garantáltan a baloldaliak számára elfogadható csomagolásban.
Mivel "szabadság, egyenlőség" van, idővel már nemcsak a luxusvillák, hanem a panelba zárt garzonlakások tulajdonosai is fizetik. Ennek hogyanját majd megoldják - az ilyesmiben ők nagyon kreatívak.


Egyidejűleg az önkormányzati tulajdonban lévő bérlemények díjának emelése is borítékolható.
Otthontámogatás helyett mondjuk településfejlesztési hozzájárulás címen.
Tönkremennek a boltok, mert nem bírják fizetni az üzlethelyiséget?
Eladósodnak, majd az utcára kerülnek a családok, mert ezt a pluszköltséget már nem bírják fizetni?

Nem baj, a hajléktalanokra vonatkozó rendelkezéseket helyileg is lehet kezelni - és a humánus baloldal majd megengedi az embereknek hogy az utcán éljenek. És ugyan kinek tűnik fel, hogy egyre többen és többen kerülnek az utcára? Ha valakinek mégis, majd rá lehet fogni a Zorbáni diktatúrára okozta, növekvő mélyszegénységre.


A polgárőrségek, körzeti rendészetek fenntartása drága. Ezek megszüntetésével több pénz marad, amit le lehet nyúlni. Az ennek köszönhetően brutálisan romló közbiztonság meg ki más bűne lenne, ha nem a Zorbáné?

Ugyanez a folyamatban lévő beruházásoknál is. És persze a tömegközlekedés, csökkenő járatok, növekvő jegy és bérletárak tovább növelik az ellopható pénzek összegét.

A kiüresedett önkormányzati lakások sem gond. Azokat el lehet adni. De ezek a pénzek sem lesznek elegendőek az évi százmillióra vágyó poszt-kommunista uracskáknak.

Új pénzeket kell keresni. Kezdetben ez nem lesz nehéz.
És akkor ki lehet tenni a magyar családot az önkormányzati lakásából, hogy a helyére arab fiatalember kerüljön. Vannak alapítványok, akik ezért sok pénzt adnak. Hogy hogyan? Ott van rögtön a németországi minta.


De még több pénz kell. Ó, hisz ott a buzilobbi. Az LMBTQ helyek és rendezvények szintén jó bevételi forrás. És ha nyugati mintára (mert az olyan liberális) megengedik, hogy ezek az iskolákba is járhassanak "érzékenyíteni", akkor még több pénzt lehet adni az összellenzéki kommün embereinek.


Ám ezek a pénzek is elfogynak egyszer. Feneketlen kútba öntve minden pénz hamar elfogy.

„A történelem arra tanít meg bennünket,
hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből.”
(Albert Einstein)



Idővel már nem lesz új ötlet új sarchoz sem, és a meglévők árait sem fogják tudni tovább emelni.
Idővel már hitelt sem ad egyik pénzintézet sem a végletekig eladósodott településnek.

Az elvtársak pedig nagyon-nagyon dühösek és elégedetlenek lesznek.

A cirka 10 párt pénzéhségtől szédelgő főemberei pedig országos szinten összefogva, elszánják magukat a nagy áttörésre.


És akkor bekövetkezik az, ami elkerülhetetlen.


Egy új, szocialista forradalom.


Ukrán, Macedóniai (stb.) mintára, Soros papa (vagy akkorra már a fia, Alexander) teljes támogatásával.


Ha szerencsénk van, nem várják meg a 2022-t. Ha nincs szerencsénk, és 2022-ben ők kerülnek kormányra, (ami a fentiek tükrében nagyon valószínű!) akkor onnantól kezdve a rendőrség és a katonaság is az ő irányításuk alá kerül...


Mi pedig semmi mást nem tehetünk,
mint egy véres és könyörtelen ellenforradalomban
próbáljuk megőrizni őseink hagyatékát - a hazánkat,
kultúránkat, nyelvünket. De főleg: népünket.

Nem árt lélekben felkészülne erre. Csak úgy van értelme a legjobbat remélni, ha közben felkészülünk a legrosszabbra is....

Persze hogy jó lenne ezt elkerülni. Jó lenne megelőzni.
De ezt úgy, ahogy a dolgok eddig mentek nem lehetséges. Így csak centiről centire, lassan de biztosan kihúzzák a lábunk alól a saját országunkat...

Ahogy Csurka István mondta 21 évvel ezelőtt, 1998-ban: „A végső cél a Magyarság kipusztítása.”

Ennek megelőzésére nem elegendőek a nagy szavak. Ezt megakadályozni nem lehet azzal, hogy lelünk egy bűnbakot, ráfogunk mindent, aztán elégedetten hátradőlünk - elhitetve magunkkal azt, hogy minden meg lett oldva.
Azzal pedig pláne nem lehet megelőzni a ránk váró veszedelmet, hogy továbbra is idétlenül vihorászunk a napról napra erősödő poszt-kommunizmus vezetőin.

Jó lenne a megelőzést a fent felsorolt hét nagy hiba orvoslásával kezdeni.

Lehetne a megelőzést azzal folytatni, hogy megismerve a módszereiket, a saját fegyvereiket fordítjuk ellenük.

A kommunisták összefogását nyugodtan követhetné a nacionalisták összefogása. Nem lenne ördögtől való, ha a Fidesz-KDNP csatározások és lenézés helyett békét kötne a többi jobboldali párttal és mozgalommal, hogy együtt építsék fel azokat a gátakat, melyek felfogják a vörös áradatot. Talán Toroczkaiéktól a MIÉP-ig képesek lennének az eddigi sértődős hisztizés helyett egy a helyes útra lépni.

Ha eddig nem tűnt volna fel: ez az összefogásos módszer a bal-liberális ellenzéknek nagyon bejött. Nyilván kettőn áll a vásár - de a belső torzsalkodásnak Mohácsnál sem lett jó vége.

Megoldást kell találni a bal-liberális buborék áttörésére is. Mert amíg hozzájuk nem jut el a valóság, addig egyre többen és többen lesznek.
Erre a Facebook nem alkalmas, (lásd: fent, 5. hiba) a köztévét (stb.) pedig, ahogy már részleteztem, nem nézik.

Viszont nekik van egy jól működő módszerük, amit Lenin precízen kidolgozott, azóta fejlődött, ma pedig Soros emberei alkalmaznak. Ezt IS fel lehetne használni ellenük. Igen, aktivistákat képezni, akik megtanulják, hogyan lehet szép lassan, napról napra, lépésről lépésre haladva, tényekkel, külföldi újságcikkekkel, ott felvett videókkal, stb. meggyőzni a környezetükben élő baloldali szavazókat arról, hogy a híres bezzegnyugat valósága messze nem az, amit a poszt-kommunista sajtó harsog.


Sok-sok lehetőség van még. Persze jobb lett volna mindezt sokkal korábban kezdeni. Jobb lett volna nem félvállról venni, nem kacarászgatni.
Hanem időben és kőkeményen fellépni a kozmopolita törekvések ellen.

Reménykedjünk, hogy ez hamarosan megtörténik.

Talán még nem késő. A jövőnk a tét - talán érdemes lenne MINDENT megtenni érte. Egy biztos: nemi életet élni és szűzen maradni egyszerre nem lehet.


„Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk.”
(Albert Einstein)



Az idő nagy úr. Idővel az ember kezd elbizakodott lenni. Idővel képes azt hinni, hogy a jelen állapotai örökké fognak tartani. Idővel kezd úgy gondolkodni, hogy rosszabb már nem lehet és hogy minden jóra fordul egyszer.

Így gondolkodtak a vizigótok is. Ez volt a szemlélete az etruszkoknak is. És még oly sok népnek, melyek mára csupán elfeledett, rég eltűnt népekről szóló, érdekes lábjegyzetek a történelemben.

Rajtunk múlik, követjük-e őket. Csak el kell dönteni: akarunk-e mi is etruszkok lenni, vagy inkább (meg)maradunk magyarnak.


(by L.W.L.)
2019.10.15.









Kapcsolódó, régebbi bejegyzések:

- 2018.02. Az EU és a szocializmus (megnyitom)

- 2018. 03. A nyugaton erősödő nemierőszak-hullámról (megnyitom)

- 2018.03. Egy cinikus utópia az egységes ellenzéki kormányról (megnyitom)

- 2019.09. A függetlennek látszó képviselőkről (megnyitom)

- 2019.05. Az EP választás tétje /VIDEÓ/ (megnyitom)

- 2018.12. A liberálisok és a náluk élő muszlimok viszonyáról (megnyitom)

- 2019.08. Gondolatok a XXI. századi liberalizmusról (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan