vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2022. augusztus 26., péntek

Az USA szerint a politikát a hülyékre kell építeni


Avagy: Elhallgatott tények az amerikai kongresszus kijelentései mögött.

Amerika szintet lépett. Lefelé, ahogy mostanában mindig. Mivel az emberi tudatlanság remekül kihasználható, a demokratának nevezett bal-liberális politikájuk immáron leplezetlenül ezt az utat járja.

Egy évtizedek óta tartó, világméretű átveréshez az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa is csatlakozott, hogy saját hasznot húzzon a hazugságüzlet mentális sérültjeiből.

Lássuk a részleteket.

Kongresszusból több féle van. Ilyen az elmebetegeké is, akik „UFO kongresszus” címen szoktak találkozni, ahol a sérült pszichéjük képzelgéseit osztják meg egymással. Az egyik a Merkúrról jött szellemekkel, a másik a Vénuszról jött emberekkel, a harmadik a Jupiterről érkezett hüllőkkel szokott talizni. A negyedik maga is plejádi fénylény, aki a kozmikus reinkarnáció miatt e Földön született emberi testben újjá, az ötödiket az LSD-re szívott füves cigi után elrabolták a kis zöld (p)ufókok, stb., stb., stb... E társaság diszkrét bája, hogy a saját vezetőik is úgy gondolják: az összejöveteleiken a náluk elhangzottak jelentős része légből kapott ostobaság. (Lásd pl. ide kattintva)

A New Age hamis, mindig minden ténynek ellentmondó, az emberi hülyeséget a babonákkal felhasználó világában a szellemeket is modernizálták. Immár az ágy alatt lapuló mumus a földönkívüli, a természetfeletti erőkkel rendelkező médium intergalaktikus lények üzeneteit közvetíti, a „természetfeletti” mágia pedig a „fizika törvényeinek ellentmondó” UFO technika.

Mindezeknek hosszú, kulturálisnak is nevezhető történelme van - mely kezdetben a tűz körül ugráló ősember ostobaságán, manapság pedig a telefonját nyomogató modern ember meghökkentő idiotizmusán élősködők üzletága.
Ebből jópárat bemutattunk már a „Csalók Misztériuma” sorozatunkban, a levegőtologató álgyógyítóktól az embereket ócska bűvésztrükkökkel hülyítő parafenoménokig.

A világméretű néphülyítés a XXI. századra összességében a világ legnagyobb üzlete lett. A csalók, hazugok és egyéb, gerinctelen gazemberek pofájából ömlő mocsok elvette az emberek eszét és józan ítélőképességét, tévképzetek százainak bűvkörében élve járják a pszichológusokat. A titkos, ősi és egyéb halandzsákkal mentális gondok sorát sikerült megszerezniük, de sebaj - világunkban a vallás, a szólás és a véleménynyilvánítás szabadsága azt jelenti, hogy bármiféle jöttment pszichopata milliárdossá válhat a tömegek átverésével.
(Ezekről több példát is ismertettünk, pl. itt: A NXIVM színésztanodája)

Amerikában oda jutott a felvilágosodás nevén történő elsötétülés, hogy a lakosság több mint fele hisz valamilyen szinten a földönkívüliekben, és kb. ugyanennyi a szellemekben.
Nagyjából 10% szerint alakváltó gyíkemberek uralják a civilizációnkat, és kb. ugyanennyi szerint a Föld lapos.
Kb. 100 emberből 75 pedig valamilyen szinten hisz az ezoterikus űberbaromság-gyűjtemény valamelyikében.

Az amerikai politika - ahogy Európában is - mindig igyekszik minden csoportot megszólítani és magához vonzani.

A feketék szavazatainak megszerzéséért a magát demokratának nevező, ám inkább újkommunistának nevezhető párt vezetői - köztük Joe Biden is - színpadias térdeléssel játszotta el a hűdenagy jóember szerepét. A földön csúszó, cipőket csókoló liberálisok boldogan követték őket, és igyekeztek tönkretenni mindenkit, aki nem akarta magára venni a csúszómászó féreg köntöst.
(A mozgalom hátterét itt részleteztük: A "Black Lives Matter" titkai)

A szexuális aberrációk mentális problémáiban szenvedőkre is lett politikai megoldás. A túl sok elmezavarodott túl sok pénzébe kerülne a társadalombiztosításnak - így olcsóbb az őrültséget kötelezően elfogadandó normalitásnak nyilvánítani. Ráadásul ezzel új piacok nyílnak (hormonkezelések, műtétek, stb.) amivel egyeseknek tovább lehet gazdagodni.


Az óvodákban Drag Queenek, utcai rendezvényeken transzvesztita transzkutyák sulykolják a könnyen alakítható gyermeki elmékbe: „Attól leszel különleges, ha magad is aberrált állattá válsz”.

Innentől a gyerekeknek a Hófehérke és a Winnetou tiltott, de a szexuális aberrációk dicsőítése már felmagasztalandó. Joe Biden ki is jelentette, hogy egy 8 éves gyerek el tudja dönteni, hogy kisfiú helyett inkább kislány akar lenni, így nála azonnal el lehet kezdeni a nemváltó kezeléseket. (Lásd pl. ide kattintva)
Ez utóbbi jelenség esetén a szülői ellenszegülés egyre több országban bűncselekménynek számít és börtön jár érte.

De még mindig nem elég nekik a kozmopolita újkommunizmus támogatottsága, több embert akarnak bevonzani.

Mivel a liberalizmus őrületéhez csak őrülteket lehet csatolni, az őrület politikája immár megtalálta magának a következő, nagyszámú társadalmi réteget:

a földönkívülizősöket.


Ahogy az afroamerikaiak bűnözésének legalizálását, vagy a buzik tetszés szerinti identitását, itt is lassan, lépésről lépésre kell kezdeni.

Először is meg kell hazudtolni a valóságot.

Ez sikeres volt a BLM-nél, ahol a történelmet, mint a múlt valóságát törölték el, és cserélték le általuk kitaláltakra. Innentől már a vikingek is négerek voltak, a brit arisztokrácia felét pedig évszázadok óta négerek alkották. Akinek ez nem tetszik, tönkre kell tenni, mert rasszista.

Sikeres volt a gender-lobbinál, ahol a biológia és a pszichológia került kukába, mert lecserélték sosem létezett génekre, olyan dolgokat állítva emberi jellemzőnek, ami kizárólag a fonalférgekre jellemző.
(Erről már írtunk, ide kattintva nyitható meg)
Innentől aki kételkedik abban, hogy egy férfit análisan meg lehet termékenyíteni, és a prosztatájában fogant gyermeket a herezacskójában kihordva megszülheti, az homofób, fasiszta, bigott és elnyomó - ki kell rúgni a munkahelyéről, anyagilag-morálisan el kell taposni, meg kell semmisíteni.

És sikeres lesz az új, bálványimádó kultuszban is. El kell hazudni a fizika tényeit, le kell cserélni a fejekben az asztrofizikát az asztrológiára, és főként: a kereszténységet (és más világvallásokat) kell leváltani a New Age áltudományos és álspirituális baromságaira.
Innentől a szemünk láttára válik egy újabb képtelen disztópia politikailag kötelező realitássá.
Most még csak az elfogadtatás művelete zajlik, de hamarosan jön a többi is.
Aki nem hajlandó nyíltan hódolni az ufókozós hülyeségek előtt, az majd mehet a börtönbe.

Íme a közelgő, szép új világ:

Aki nem hiszi el, hogy az amerikai elnök minden szava és utasítása az Intergalaktikus Köztársaság Legfelső Tanácsában dolgozó földönkívüliek parancsára történik, vagy nem hajlandó engedelmeskedni, az atombombát érdemel a fejére.

Elvégre az USA egy kozmikus civilizáció megkérdőjelezhetetlen képviselője – emberiség, sőt: kozmikus intelligencia ellenes tevékenység ellenállni a liberalizmus aktuálpolitikai elvárásainak.

A megoldóképlet adott, számtalan ezotérikus oldal hirdeti a „földönkívüliek” csak nekik elmondott üzenetét, melyek hogy, hogy nem, lényegileg azonosak a marxista tanokkal.

Ezzel nemcsak a földönkívülizős, hanem a többi buborék létjogosultságát is lehet majd bizonygatni.
A „rossz testbe született” transzgender előző életében semlegesnemű volt a Plejádon, az afroamerikai előző életében fénylény volt a Proxima Centaurin stb.

S mi több: innentől ki is merészelné vitatni az űrfegyverkezés, vagy akár a Marskutatás szükségességét?

E cél megvalósításának újabb lépése történt nemrég.

Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa
ügyes húzással két legyet ütött egy csapásra.

Eleget tett az ufómániás milliók elvárásának úgy, hogy közben a tudományos közösségek tiltakozását is igyekezett lecsillapítani.

Ezzel elértünk az aktuális hírekhez:

„A kongresszus elismerte, hogy
nem minden UFO emberi eredetű!”

Harsogják az újságok, majd hosszasan igyekeznek bizonygatni, hogy a kamufotók, a számítógéppel szerkesztett trükkös felvételek valósak. Nem nehéz ezt a fantasztikus filmek meséin felnőtt generációkkal elhitetni - ilyen szuggesztiókra a tudatalatti máris kapcsolatot létesít a Star Trek, Star Wars és egyéb filmek százaival.


De mit is mondtak ki valójában?

A 2023-as pénzügyi év hírszerzési felhatalmazásról szóló törvény egyik, költségvetéssel kapcsolatos kiegészítésében a Kongresszus két, a fentiekkel kapcsolatos állítást is megfogalmazott.


- Az egyik:

El kell különíteni a vélhetően ember-, és nem ember alkotta repülő tárgyakat. Amelyeket az elemzés során egyértelműen ember alkotta tárgyként azonosítanak, a megfelelő hivatalokhoz fogják továbbítani, és „semmiképp sem szabad az azonosítatlan légköri-víz alatti jelenség megnevezést alkalmazni rájuk”.

Nos… A képzeletbeli UFO-istenség előtt fetrengőkből már jó ideje elege van a tudósoknak.
Ugyanis évtizedek óta, számtalan földi rádióteleszkópokkal és a Föld körül keringő űrtávcsövekkel végzett kutatások NEM VEZETTEK eredményre.

TÉNY:
Sehol semmi jele nincs földönkívüli életnek.

Kivéve az elmebetegek képzeleteit és a szélhámosok hamisításait. Ezekből mindenféle van, kísértetekkel, Jetivel, sőt: újabban Chupacabra-val is, ami tök úgy néz ki mint a másik, ufonautának nevezett képzeletbeli lény, csak ez a dzsungelekben él meg vérrel táplálkozik. Persze ezt se látta soha senki azelőtt, hogy a média felkapta volna - de azóta már rengetegen. A részleteket jó pénzért bármelyikük elmeséli.

Ezért a népszerű UFO kifejezés helyett már jó ideje az UAP-ot használják, vagyis az azonosítatlan légköri és víz alatti jelenség kifejezést.

Miért? Azért, mert vannak az emberek által készített eszközök (mindenféle repülők és drónok) valamint ...

... légköri jelenségek, (lásd pl. ide kattintva)

... légköroptikai jelenségek (lásd pl. ide kattintva)

... és halojelenségek (lásd pl. ide kattintva)

Mivel ezek különlegesnek, megmagyarázhatatlannak tűnő természeti jelenségek, az időjárás előrejelzési honlap, az időkép is gyakran mutat be ilyeneket - de ezek megértéséhez a tévében látott sci-fi filmek nem elegendőek.

Igen, ezek teljesen normális, természeti jelenségek, melyeket valóban nem ember alkotott – hanem a fizika és bolygónk sajátosságai. Ilyenek a sarki fény, a délibáb, a gömbvillám, stb.

Ezzel a kongresszusnak némi halandzsával az ufómániákusoknak is sikerült a kedvére tenni, ők ebben egészen mást látnak: „most végre kiderült az eddig eltitkolt … bla-bla-bla”.

Mellesleg az USA már csinált ilyet az 1950-es években, betoltak pár milliárdot eleve értelmetlen és ostoba UFO kutatásokba, és cserébe a jónép örült meg tapsikolt. (Lásd pl. ide kattintva)


- A másik:

„Az Egyesült Államok nemzetbiztonságát fenyegető, tartományokon átívelő transzmédium fenyegetések száma exponenciálisan nőtt az elmúlt időszakban.”

Kezdjük ott, hogy a médium alapvetően a szellemidézgetős szélhámos munkaköri megnevezése.
A transzmédium lényegileg (vélhetőleg transgender nemű) képzeletbeli űrlényekkel való kapcsolat.

Nem mást látunk, mint azt, ami (újfent) volt már egyszer, nem is oly régen, a hidegháború idején.
A Ronald Reagan féle csillagháborús beruházások célja a Szovjetunió elpusztítása volt, a világűrből indított fegyverekkel.


Most is ugyanez a cél. Hogy csak Oroszország, vagy Kína is célpont, talán még ők sem döntötték el.
De azt igen, hogy most úgy fognak milliárdokat költeni a világuralomért folyó fegyverkezésre, hogy közben letagadják, ki a valódi célpont. Elvégre világbéke van, meg jóemberkedés, amibe nem fér bele más népek elpusztításának törekvése.

Az oroszok is ezt teszik, csak pepitában.

Így kell a békés egymás mellett élés, és a világbékére való törekvés nevében egymás feje fölé, a világűrbe tömegpusztító fegyvereket telepíteni.
Ráadásul a mumustól földönkívüliektől való védelemre hivatkozva tovább lehet növelni az adókat is. Nem lesz nehéz elérni, hogy az emberek boldogan tapsoljanak, hogy a pénzükből újabb milliárdok lettek űrrakétákra költve - elvégre a 4 fejű, 16 csápos űrlények a kis szürkék vezetésével invázióra készülnek.

Arra, hogy Donald Trump, az USA elnökeként 2019-ben azt mondta, nincsenek földönkívüliek, már senki nem emlékszik. (Lásd pl. ide kattintva)
De arra talán igen, hogy ő egy háborút sem indított...

Ezekről persze az átlagemberek nagyérdemű publikuma mit sem tud. És nem is fog, mert a drágalátos, a közvélemény tájékoztatására szolgáló médiafelületek a pénzre, és nem a becsületre hajtanak.
Ezért sokan inkább a mocskot, a hazugságot és egyéb médiaszennyet öntik a képünkbe, a New Age ürülékét nyomják le a torkunkon, mert ez ám a szenzációóó!

Innentől ezrével „jönnek a hírek” arról, hogy az amerikai kongresszus végre beismerte a földönkívüliek létezését.

Hurrá, már csak azt lenne jó tudni, mennyibe kerül felhívni E.T.-t. (Tényleg, neki mi a kozmikus előhívószáma?)

Ahogy a világ számos pontján, a médiamunkásokat nálunk sem a minden területen felkészült, átgondolt és utánajárt tények jellemzik. Ez utóbbira talán az orosz-ukrán háború is rámutat, amikor egyazon napon jönnek hírek arról, hogy az ukránok szétverték az oroszokat és arról, hogy az oroszok verték szét az ukránokat, de arról is, hogy ma sem történt a fronton semmi érdemleges.

Tény, hogy a médiafelületeken a tájékoztatásért dolgozó emberek nem érthetnek mindenhez.
Az is tény, hogy amikor felröppen egy aktuális hír, akkor azonnal illő reagálni és beleállni, mert ez hozza a látogatottságot, nézettséget.
Hogy ezzel felületes, átgondolatlan, esetenként kizárólagosan valóságellenes híreket kapnak az emberek? Na és? Egy a lényeg: dőljön a pénz...

Az ember azt hinné, ez csak az ezo-agybajos, és/vagy a konteógyűjtő oldalak sajátossága, ahol a gyíkemberezés és a fénylényezés mellé a földönkívülizés is jól illik. De nem. A köztudatba sulykolt, népszerű, ám vérostobaság témakörökből a komoly, hitelesnek és megbízhatónak hitt sajtókból is fröcsög ilyesmi.

Innentől azok a médiafelületek, amelyek nemrég tudósok véleményét közölték arról, hogy semmiféle bizonyíték nincs földönkívüliek létezésére, most ennek ellenkezőjéről tájékoztatják (értsd: vezetik félre) a bennük bízó embereket. Elvégre mikor mi a szenzáció, azt kell mondani. Legalábbis szerintük.

Sőt: szerintük joguk van ehhez, elvégre az ő véleményük is ér annyit, mint a másé.
Kár, hogy ez NEM IGAZ.

Gipsz Jakab gyári munkás véleménye egy dolog, rá maximum a munkatársai és a családtagjai figyelnek. Ha hülyeséget beszél, alig pár emberhez jut el.

Ha egy médiamunkás beszél hülyeséget,
ő már tízezreket vezet félre.

Ez innentől nem felületesség, nem tévedés,

hanem nettó aljasság.

Vélemény olyan dologban lehet, mint pl. miért nincsenek négerek a magyar kormányban. Vélemény arról is lehet, hogy beengedjük-e az óvodákba a Drag Queeneket érzékenyíteni.
Az olyasmi, hogy a hó zöld, Orbán Viktor nőnemű, II. Erzsébet gyíkember, a föld pedig lapos: nem vélemény, hanem hazugság.
Az „ufo = nálunk száguldozó földönkívüli űrhajó” szintén ugyanilyen hazugság.

És sajnos ez nemcsak a baloldali, hanem a jobboldali médiumokra is jellemző.

A HVG nemrég még főcímeken hozta, hogy tudomány egységes álláspontja az, hogy semmi bizonyíték nincs földönkívülekre (Lásd pl. ide kattintva)
És most ennek ellenkezőjét tette. (Lásd ide kattintva)

A 24.hu szintén hasonlóan cselekszik.

Ám az Origo, amelytől elvárnánk a tényleg hiteles tájékoztatást, „tudomány”-nak nevezett rovatában(!!!) már jó ideje a bulvárszennyből szemlézett hülyeségeket nyom a képünkbe. Egy másodpercre nem zavarja őket, hogy az ufózás soha nem volt tudomány. Az a New Age hülyeségvilágának része.
Nemrég egy bulvárban megjelent, ufókutató képzelgéseit tálalta valóságnak beállítva. (Lásd ide kattintva)
Ez náluk gyakori téma, elvégre mi más is képviselhetné a tudományt és a kereszténydemokráciát, ha nem az áltudomány és az antikeresztény hazudozások.
Az amerikai modern okkultizmus termékének, a kongresszusi ufómumusnak is lelkesen tapsol. (Lásd ide kattintva)

De Jeszenszky Zsolt „tévé hobbistája” sem mentes ettől. Ferencz Orsolya űrkutató meghívott vendégként jól érthetően elmondta a műsorban, hogy senki semmiféle jelet sem talált földönkívüliek létezésére. (Lásd ide kattintva)
Ennek örömére valamivel később egy másik műsorban már az ufókonteók hamisítványait mutogatták, valóságként tálalva. (Lásd ide kattintva)

Hosszan lehetne még sorolni az ilyen eseteket.

Hogy a baloldal mit tesz, az ő dolga. Ám szánalmas és érthetetlen a jobboldali médiafelületek ilyen jellegű tevékenysége.

EZ KULTURÁLIS KRIPTOKOMMUNIZMUS,

a liberális világuralmi terv önkéntes segítése.

Nem értem, hogy egy kereszténydemokráciában hogyan lehet ennyire a pénz mindenekfelettisége a legfőbb szempont. Azt sem, hogy miért van ez rájuk hagyva.

Azt viszont igen, hogy ha ez így marad, mi lesz ennek a következménye.

Az ilyen álkeresztény álkonzervatív álhiteles állítások miatt hamar azt vesszük majd észre, hogy hazánk kereszténydemokrácia helyett a „szíriuszi ufóhit demokráciája” lesz, mely alkotmányának első pontja úgy fog hangzani:

- Aki nem borul le a köztereken az UFO szobrok előtt, azt elviszi a Rézf@szú Bagoly, és kényre-kedve nekiadja a vasorrú bábának.

Ennek képviseletére már jelentkezők is vannak, róluk nemrég írtunk („Végre megtudtuk, mi a magyar szakralitás”).

Nyilván egy jogállamban mindenkinek joga van hülyének lenni, de talán nem az a megfelelő célkitűzés, hogy ez kötelező is legyen.

A kísértetek, a tündérek, a koboldok és a gyíkemberek a liberálisok szerint léteznek - erről már írtunk nemrég. (Ide kattintva nyitható meg)
Ugyanez a brancs hatalmas tudásánál fogva sokáig egy brazil szélhámoshoz járt, hogy őt orálisan kielégítve feltöltődhessenek az univerzum energiáival. (Ide kattintva nyitható meg)
A normális ember tudja, hogy ez ökörség, ilyesmik nem léteznek. Azt is, hogy a New Age hablatyai a para(ab)normális képességekről vagy a „természetfeletti jelenségekről” szintén ostobaság.
Ahogy a „fizika törvényeinek ellentmondó észlelések” sem léteznek. Nem mellesleg ez utóbbi kettő ugyanaz, és ugyanazok agyszüleménye.

Mindenesetre a Csalók Misztériuma sorozatunk következő részeiben alaposan ki fogunk térni az ezzel kapcsolatos tényekre is. Bemutatjuk, kik és hogyan verték át a földönkívülizéssel az embereket, és hogy lettek ebből milliomosok. Részletezzük a legismertebb hazugságok (Roswell, 51-es körzet, piramisok stb.) mögötti valóságot, de azt is bemutatjuk, mit hívnak manapság tényfeltárásnak, és dokumentumfilmnek. Rátérünk arra is, hogy ilyen körökben valódi tudósok helyett kiket szokás megszólaltatni - a valódi tudósok minden tiltakozása ellenére.
Elemezzük, miért NEM lehetséges a csillagközi utazgatások filmekben látott módja - és azt is, hogy valójában miért nem fogunk soha sem találkozni földönkívüliekkel.
Ahogy sorozatainkban eddig is, a tényeket és a valóságot bemutatva.

Addig is kedves földönkívüli istenek(?!) hazug hitvilágát sztároló médiamunkások: tevékenységetek a szakmátok szégyene. Tegyétek bele a fejeteket a WC csészébe, és húzzátok magatokra a vizet. Talán segít kitisztítani elborult elméteket!



(by L.W.L.)
2022.08.27.





A témához hasonló, következő bejegyzés:

- 2022.09.17. Egy világméretű átverés módszerei (2/1) ?
Avagy: hazaárulók az „UFO megfigyelés” köntösében. (megnyitom)




A témához hasonló, előző bejegyzések:

- 2022.08.06. Értelmes-e a bal-liberális értelmiség? (2. rész)?
Avagy: a szellemi és párkapcsolati tanítók titkos világa. (megnyitom)


- 2021.02.13. Amerika új ellensége: a valóság
Avagy: Hollywood és a vörös csillagok háborúja. (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan