vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2022. augusztus 14., vasárnap

Végre megtudtuk, mi a magyar szakralitás!


Avagy: marxista eszmék álszakrális köntösben.

Amióta az eszemet tudom, mindig érdekelt a mondáink világa, melyek derék őseink legendáiról szóltak. Komjáthy Istvántól a Mondák Könyve a legelsők közé tartozott, amit elolvastam. Először úgy 7 évesen, aztán oly sokszor még az évtizedek alatt.

Mindig is büszkén gondoltam magyar népemre, őseinkre és dicsőséges tetteikre, legyen az akár Hunor s Magoré, akár Szent László királyunké, stb.
Mellette sosem váltam meg római katolikus vallásomtól, hitem mára erősebb, mint valaha.

Így futottam bele egy Sacra Hungarorum nevű társaságba, amelynek neve szó szerint „Szent Magyarok” lenne, ám ők „Szakrális Magyarország” néven fordították a maguknak adott latin nevet.
Gondoltam ez érdekelni fog, bizonyára a Magyarságkutató Intézet legújabb archeogenetikai felfedezéseit ismertetik.

Az oldalukra érve rögvest megkaptam az infót arról, kik is ők: „a magyar ősmúlt alappillére, és mi 2500 év után az ország hét pontján ismét végezzük azokat az ősi szertartásokat, amiért létrehívták őket!”

Először azt hittem, valahol Kína nyugati határai és a mai Üzbegisztán környékén csinálnak valamit, elvégre a hunok 2500 évvel ezelőtti dolgait arrafelé érdemes keresni. De nem. Nem ott és nem azt teszik.

Hogy hol és mit, ahhoz érdemes nagy levegőt venni, mert náluk a Szent Magyarság nevében a legsötétebb, poszt-liberalizmusba csavarodott boszorkányság fertője várja az érdeklődőket.


- Istenképünk gyalázása

A nagy, ősi, „ez-aztán-az-igazi-magyar” nagyonszakrális (sőt: legszakrálisabb) tudások megismeréséhez egyetlen kattintás szükséges. Itt rögtön kezdésként megtudhatjuk, hogy a magyarság ősi és szent titkaihoz való eljutás első lépése az LMBTQI(xyz). Mi más is lehetett volna a 7 vezértől az Árpád-házi királyainkig a legfőbb spirituális tapasztalat, ha nem a buziskodás? Legalábbis szerintük.



Abban viszont igazuk van, hogy „amíg a jók gyáván hallgatnak, az aljasoké a világ”; ezért részletesen is elemzem ezen antikeresztény, antimagyar, 100% liberális ideológiákból álló, feminizmussal vegyített okkultizmussal átitatott álszakrális társaság halandzsáit.

Az „istenképünk rehabilitációjának szükségessége” menüpont alatt, a progresszív buziológia jelképe után további ismeretek is rendelkezésünkre állnak. Mivel itt tovább bővíthetjük az őrültek panoptikumával kapcsolatos tudásunkat, olvasgassunk kicsit e „bölcsességek” között.

„Istenképünk szellemi légvár, és alig van köze a valósághoz. A mítoszgyártók hosszú ideje olyasvalaminek az elmesélésére vállalkoztak, amelyet maguk sem értenek.”

Igen, az egész New Age erről szól, hazugok és ostobák harsognak hülyeségeket. Kár, hogy ezt nem így értették, mert szerintük nem ők a valóságtól elzárkózó őrültek, hanem mindenki más.

„Az elmúlt évezredekben csak nagyon kevesen voltak tisztában a valóság természetével.
Őket nevezték mágusoknak.”


Szuper. Meg is érkeztünk a Harry Potter filmek (és könyvek) világába. A mágusok léteznek, és ők tudják a valóság titkos természetét.

Kezdjük ott, hogy a „mágus” jelentése: a „mágiát magas szinten művelő”.
A mágia jelentése pedig a mások feletti uralkodás, a mások feletti hatalom kiteljesedése.
A hatalmi vágy azonban nem a valóság természete, hanem csupán alantas emberek jellembeli hiányossága.
A „mágus” tehát személyisége (és valós tudása) terén NEM sokkal több, hanem sokkal kevesebb, mint a normális emberek.

Ezek zömmel nárcisztikus pszichopaták, akik agyi rendellenességeik miatt önmagukat különbnek, jobbnak, sokkal többnek képzelik a többi embernél, és ezért bármiféle eszközzel (hazugság, szélhámosság, stb.) próbálják becsapni őket.

Nyilván jó érzés lehet Harry Pottert, a Mikulást, Csipkerózsikát vagy akár Hófehérkét valós személyeknek képzelni, tetteiket pedig a valóság titkos természetének - ezzel óvodás korban nincs is gond. Felnőtt emberek esetében viszont ilyen tüneteknél erősen javallott egy jó pszichológus azonnali felkeresése.

A szakrális tudásunk növelése érdekében görgetve megtudhatjuk, hogy a mágus nem is Harry Potter, hanem Harry Potter ÉS Albert Einstein együtt.

„A mágusok nem varázslók vagy szemfényvesztők, de még csak nem is tanítók. Ők természettudósok.
A mágusok olyan természettudók, akik valós hatalommal bírnak. Ismerik az elemeket és azok működési szabályrendszerét. Ám ezt a tudást nem egyetemeken tanítják.”


„A mai természettudósok legfeljebb szakterületi tudással rendelkeznek, de hatalommal nem.”

Ezzel elérkeztünk Tolkien „Gyűrűk Ura” sorozatához, és azon hiányossághoz, mely szerint nem Szürke/Fehér Gandalf (avagy: Mithrandir) tudására épülnek a felsőoktatási tananyagok.
Pedig akkor lenne ám teljes az egyetemi oktatás, ha a professzorok az előadásokra nem figyelő nebulókat rögvest a falon rémülten felfutó, zöld gyíkká tudnák változtatni.

„A tudatlanság vagy a tudáshiány hálójában vergődve az egész emberiség és már a teljes földi bioszféra is szenved”.

Nemrég ismertettük a Gaia-hit mibenlétét, melynek újpogány képzeletvilágában a Föld egy istennő, aki nagyon szenved, mert rosszak vagyunk, és CO2-t szuszogunk az orra alá. (Lásd ide kattintva.)

„Az élet célja nem a szenvedés, hanem a harmónia! Az élet a legmagasabb rendű létezésfajta, amelyet az embernek tisztelnie kellene! De az emberiség eltévedt...”

Hát igen. A dolgok mikéntjét a barlang tüze körül ugráló ősemberek tudták igazán, aztán az ősi mágusok. Azóta minden elromlott, mára holmi természettudományok miatt mindenki végleg hülye lett, de szerencsére itt a világmegmentő helikopter, hogy megtanítsa nekünk: az igazi tudást nem az iskolában, hanem a mozifilmekben találjuk.

„Vissza kell térnünk a helyes útra! Van kiút és megoldás!
Ám ehhez késznek kell lennünk arra, hogy eldobjuk a múlt avult szellemi kacatjait...”


Itt kezd izgalmas lenni. Tehát a régmúlthoz való visszatérés a megoldás, de úgy, hogy minden régit el kell hozzá dobni. („A múltat végképp eltörölni” - harsogták ugyanezt a kommunisták.)

„... és magunkévá tegyünk egy magasabb léttudatosságot, amely a szakrális hierarchiát és a tudományt egyként kezeli.”

Alakul ez. Tehát előbb ugrálni kell 4 kört a varázstűz körül, majd miután kilencszer földhöz verdestük magunkat az aranyborjú előtt, ha van a zsebünkben 2 varázskristály, elolvashatunk egy kvantummechanikáról szóló tanulmányt.

De felesleges ilyesmit olvasgatni, mert előbb meg kell érteni a minket körülvevő világ lényegét:

„Ahhoz, hogy bolygó-szinten megvalósulhasson egy léptékváltás, ...”

És eljutottunk végre a finisbe, megtudhatjuk az ősi mágusok titkát, ami egyben a magyar szakralitás általuk mondott mibenléte:



Ó de jó nekünk. Tehát hazánk ősi, szent és szakrális titkainak mibenlétét egyedül Keanu Reeves tudja.
A Mátrix tehát nem egy szórakoztató mozifilm, hanem a magyarság (és a világ) őstörténetének dokumentum-sorozata.



Most, hogy már ezt is tudjuk, a film egy jelenetének sajátos értelmezése rámutat eme álszakrális okkultizmus mibenlétére.



Amikor a filmben Morpheus felkínálta Neonak a piros és kék kapszulákat, nekik rögtön a pszichiátriai kezelésük jutott az eszükbe; amikor az orvos átadta nekik a nyugtatót és az antidepresszánst, és azt mondta: „ezeket most be kell vennie ahhoz, hogy jobban érezze magát.”

Ebből is látszik, hogy ha valaki a pszichiátriai kezelések után, az előírt gyógyszerek helyett LSD-t szed, majd annak hatása alatt filmeket néz, az további súlyos és akut, mentális problémákat okoz.

Most, hogy megértettük az álszakrális tanok alapjait, „tanuljunk” tovább.



„A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG AZ A HELY, AHOL A HIT ÉS A TUDOMÁNY, A SZERETET ÉS A JÓZANSÁG EGYBEOLVAD!” Ja. Minden egybeolvad, elvégre a New Age egyik oszlopa, a hermetizmus szerint „minden egy” (és ugyanaz). (Erről itt írtunk)


- Az okkultizmusba csavart szakrális marxizmus tananyaga

Oktatás címen mostanság a honlapjuk helyett csak a Facebook csoportjukban hirdetnek új tanfolyamokat.

Ezek igazán pompásak, nézzünk néhányat a címszavak közül:

Ideális világrend, Kilábalás a tűz korából, hogyan tovább az új korszakban, Magyar őstudás – szakralitás, szakrális személy, Lilik, Tudomány és vallás viszonya, Genetika, telegónia, nemesítés és nemesedés, Reinkarnáció – az élet és halál dolgai, Etika, etikett, protokoll és együttélési szabályok az új korszakban

Tehát a mostanság a Great Reset néven hívott kommunista világuralmi törekvés támogatása, a New Age (Új Korszak) halandzsa sztárolása, a „szakrális nők” és a „lélek őrző” varázsmadárnak kinevezett lilik kapcsolata. (A lilik amúgy egy libafajta.)

Lilik


Hogy az általuk elképzelt „szakrális nő” és a liba „spirituális azonosulása” mitől nagyszerű, vagy mit jelképez, nem tisztem eldönteni.

Egyébként más, hasonló társaságok a lilik (tehát: liba) helyett egy Lilith nevű női démon imádatát szokták tanítani a szakrális spiritualitásra vágyó nőknek. Történetükben Isten nem Évát, hanem Lilithet teremtette Ádám mellé, ám ők összevesztek azon, hogy ki aludjon az ágyon (merthogy abból csak egyet kaptak) így Lilith megszökött, Ádám meg addig búslakodott egyedül, amíg nem kapott egy másik asszonyt: ő volt Éva. Ja, és persze aki mást állít, az szerintük síkhülye.

Meg persze van náluk szellemidézés meg lélekvándorlás - noha a kettő együtt röhejes, mert ha a lélek újjászületett, hogyan idézik meg? A megidézés idejére faképnél hagyja az új testét, ami majd dermedten áll addig, amíg a lelke visszatér a kiruccanásból?

De sebaj, a honlapjukon van még sok, nagyon-szakrális tudás.

Ilyen a körbe rakott kövek, melyeket „magurák”-nak hívnak. A bálványimádat legősibb formája tényleg a kövek imádata - az ősember értelmi szintjén hihető volt, hogy a kövek varázserővel bírnak.


Azért van náluk szó mai dolgokról is. Ilyen a COVID-19, amire a spirituális szakrális nőiség kvintesszenciájának (kizárólagos) ismerői a megoldást is tudják. Ez pedig a „senki ne oltassa be magát, mert a védőoltás mindenkit megöl”. (A védőoltás ellenességről már írtunk: Ki buzdít tömeggyilkosságra?)
200 évvel ezelőtt, a legelső vakcina kifejlesztésére is azt híresztelték az ilyenek, hogy attól a nők tehén-ember hibrid szörnyeket szülnek majd a világra, mellé szarvuk és tehénpatájuk lesz. Szemlátomást azóta sem lettek okosabbak.

Mindemellett van ám elmaradhatatlan politikai megnyilvánulás is az oldalukon.

„A Covid-vakcinát a kormányon kéne tesztelni.
Ha működik, akkor a vakcina jó.
Ha nem, akkor az emberek élete lesz jobb.”


Hűűű, ezt aztán a jaj de jópofa muhahaha, elvégre dögöljön már meg végre ez a jobboldali, kereszténydemokrata kormány, hogy végre hatalomra kerüljenek a mágusok és a liberális buzitudósok, akik majd a marxista alapokon nyugvó ideológiákkal megteremtik a szép új, Klaus Schwab által képviselt világot. Ja, és ezt természetesen a hit, a tudomány, a szeretet és a józanság a magyarsággal és a szakralitással történő összeolvadásával.

De legalább van saját alkotmányuk is, mely honlapjukon „A Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya” néven érhető el. (Lásd ide kattintva)
Olvassunk bele:

„A Szakrális Magyarország államformája pánarchia, vagyis az egyetemes ősrend uralma, ... a szakrális-spirituális vezető mindig nő – királynő/államfő, a világi-szellemi vezető pedig férfi – király/miniszterelnök.”

„A Szakrális Magyarország mindenkor független, önálló államalakulat, politikailag és katonailag semleges, államunk területén politikai pártok nem működhetnek.”

Csuhaj! A politikai pártok nélküli világ érdekesen hangzik, de értjük. Szóval ha a mágia hatalmával ők irányíthatnak minket, és lesz egy boszorkány királynőnk és egy mágus királyunk (mint láttuk, lehetőleg szivárványosok) akkor jön tejjel-mézzel folyó Kánaán. Az ígéretek földjéből tehát náluk sincs hiány - hiába, szegény ember az, aki már ígérni sem tud...


Politikai véleménynyilvánításaik mellé szerveznek még varázstáncokat is, melyek során a női energiák összeadódva megmentik a világot. (Hogy tőlük mentik-e meg, azt nem részletezte a leírásuk.)

Ez a fajta, tömény boszorkányság a 19. században indult, természetesen már akkor is „ősi titkos természetfeletti tanoknak” mondva a beteg, természetellenes baromságokat:

„Teljesen természetes Sátánt,
a Teremtés Könyvének Kígyóját úgy tekinteni,
hogy ő a valódi teremtő, a jótevő,
a szellemi emberiség Atyja.
Mert hiszen ő volt a 'Fény Hírnöke',
a ragyogást kisugárzó Lucifer.”
(H. P. Blavatsky: Titkos Tanok, 1888)

A boszorkánysággal majd egy másik alkalommal foglalkozunk részletesen. Erről dióhéjban most csak annyit, hogy a középkorban a katolikus egyház által építtetett és működtetett egyetemeken tanítottak orvostudományt, a szerzetesrendek termesztettek gyógynövényeket, a korabeli kórházakban (ispotályok) pedig ők és az apácák ápolták a betegeket.

A közhiedelemmel ellentétben a boszorkányok kutyasz@rral kevert békanyálat adtak az embereknek „orvosság” címen, mellé szemdüllesztős levegőtologatással „delejeztek”, elhitetve az emberekkel, hogy ők aztán mekkora nagy kapcsolatban vannak a szellemvilággal, meg a természeti (meg természetfeletti) erőkkel.

Ócska, pogány, sátánimádó és primitív ocsmányságaik idővel eltűntek - de hála a nemzetközi marxizmus törekvéseinek, ezeket a hülyeségeket kikaparták a kultúrtörténetek kukáiból, hogy manapság mindezt valóságnak, meg „nagy hatalmat adó tudásnak” adják el.
Ezzel létrejött egy új üzletág, a „Csalók Misztériuma”, melynek árucikke az „Álságos Hülyeség Álspiritualitása”.


- Instant valláspótlék

A különféle boszorkánykodós és sátánista rituálék mellé, a teljesség kedvéért azért van a Szakrális Magyarország számára fél csomag valláspótlék is. Vizsgáljuk meg ezt is.


„Visszatért az Istenanya és követeli a jussát!
Örvendezzünk, mert köztünk van a szabadító,
és közel a szabadulás!”

Szuper. Isten tehát egy démonnő, aki most a jussát követeli. És ennek még örülni is kell, elvégre ennél magyarabb meg szakrálisabb maximum az aranyborjú lehet. Bár itt nehéz eldönteni, hogy az istenség a borjú, vagy akik ennek hódolnak.

Lássuk ezt az „istennőt” közelebbről. Facebook oldaluknak hála, ez sem titok. Az oldalukat meglelni annál inkább, mert egy ideje már nem „Sacra Hungarorum”, se nem „Szakrális Magyarország”, hanem „A Magyar Lélek Közössége”, sőt, legújabban már: „Magyar Nemzet Közösség” a nevük.
Nyilván a szellemvilággal kommunikáló táltosok segítik őket a folyamatos névváltoztatásokban, hiszen az új név, új élet, új lehetőségek adta megújulás arrafelé különösen „szakrális”. Ezt talán még a varázslibák röptével is lehet igazolni.

Oldalaikon kószálva először úgy tűnik, hogy az istennőjük (jaj bocs: tehát minden magyarok szakrális istennője) neve: Anahita.
Ez egy iráni istennő nevének óperzsa formája, másik neve Aveszta, és „A Vizek” (Aban) istennőjeként tiszték.
Mivel a New Age a „Vízöntő korának új korszaka”, pont illik az abrakadabrával teletömött fejekbe.
Eme „istennőt” később termékenységgel, gyógyulással és bölcsességgel társították. A klasszikus ókor görög és római történészei vagy Anaitisként emlegetik, vagy saját panteonjuk egyik istenségével azonosítják.
Mások szerint az istenség tulajdonneve az indoiráni időkben Sarasvati volt, ami egyben azt is jelenti, hogy „Aki birtokolja a vizeket”. Szanszkrit nyelven a jelentése „a vizek hatalma hatalmas”.
Szóval afféle pogány, indo-iráni Poszeidón (avagy Neptunus) csak női változatban.
De legalább ezen, már az ókorban elfeledett vallásnak Budapesten is van temploma. (Lásd ide kattintva) Gondolom azoknak a kommunistából lett spirituális értelmiségieknek, akik előző életükben az ókori Indiában, az érinthetetlenek kasztjában éltek, mondjuk leprásként.

Ám hirtelen új istennők is felbukkannak eme nagyonszakrális nagyonősi tudástárban.
Az általuk kreált „Tízparancsolatban” rögtön kettő is. (Lásd ide kattintva)

„8. Tanulj és fejleszd magad! – mert a MAAT útja ezt kívánja”

Szuper. De ki az a MAAT?
Nos, nemrég írtunk többek között a hermetizmusról (lásd itt) mely a fáraók korának óegyiptomi Thot istenéért rajongott, annak tanait ezzel-azzal összemosva.
Maat nem más, mint Thot felesége. A magyar szakralitás kulcsa tehát egy óegyiptomi istennő. (Na wazze! Akkor hát Szent István királyunk fáraó volt?)


Mondjuk Maatnak nincs köze se vizekhez, se termékenységhez, mert a piramisépítők vallásában az igazság és a rend, valamint a törvény megszemélyesítője volt, de sebaj.

Megjegyzés: a női nagyonszakralitás másik szakértője, a különböző hókuszpókusz YouTube csatornák egyik kedvence, Bácsfi (Boglárka) Diána, varázslónő nevén: „Avatara” szerint Mózes Egyiptomból nem zsidókat, hanem ősmagyarokat menekített ki. Aztán pedig addig kínozták őket, amíg elfeledték hogy kicsodák. Talán nem véletlen, hogy eme önjelölt vallástudós egyik tudományos akadémiának sem tagja.


„10. Áhítatosan mondj köszönetet Természet Isten Anyának az Ő nagylelkűségéért! – mert mindent Tőle kapsz”.

Namost ez a Gaia-hit, avagy a Földanya-istenség vallásvilága. (Erről már itt írtunk)

Tehát a legszakrálisabb tízparancsolatuk 8. pontjának Maat istennője a 10. pontra már Gaia istennőre transzformálódott. Mondjuk ez aztán tényleg misztikus varázslat.

A kettő közötti, 9. pont kevésbé spirituális, de legalább modern, zöld kommunista:
„9. Takarékoskodj a Természeti erőforrásokkal! - hogy békességben élhess a Mindenséggel.”

Ezt bizony Greta „hogy merészelitek” Thunberg sem mondhatta volna szebben, ez tényleg annyira ősi, szakrális és magvas gondolat, mint amennyire a zöldeké úgy általában.


- Konklúzió

Minden magyarok nemzeti és szakrális istene tehát nem férfi, hanem nő.
Eme ősi istenség hol liba (lilik), hol démonasszony (Lilith), hol Anahita, hol Maat, hol pedig Gaia földanya.
Attól függ, milyen kedve van, elvégre a hermetizmus smaragdtáblája is leírta, hogy „minden egy”.

Az a sok teológus, meg történész amúgy meg mind hülye, mert a „szakrális nő” igazi mibenlétét csak az értheti, aki éjfélkor, telihold fényénél ivott a frissen levágott fekete kakas véréből.

Köszönjük a SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG nevű alapítvány (vagy mi) széleskörű felvilágosítását, végre tudjuk, kik NEM vagyunk és honnan NEM jöttünk.
Mi magyarok ugyanis keletről, Kína szomszédságából érkeztünk és keresztények vagyunk, ők, az álspirituális álszakrális álmagyarok pedig a bolondok házából érkeztek, de az OPNI bezárása miatt nem lettek gyógykezelve.


Korunkban a „jogállamiság”, a „szabad véleménynyilvánítás” meg a „vallásszabadság” nevében mindez törvényes és legális lett. A zöld utat kapott megélhetési hazugmondók pedig a tévtanokkal folyamatosan, jó pénzért, egyre több naív emberből kreálnak komplett idiótákat. Bravó, jogállamiság.

Hogy ez tényleg a 21. század modern tudása, vagy a 45 ezer évvel ezelőtti ősemberek butaságvilága, mindenki döntse el maga. Ahogy azt is, hogy az ilyesmit oktatók mit érdemelnének.

Mindenesetre nem véletlenül nem látunk náluk egyetlen szót sem Krisztusról, szentekről, Árpád-házi királyokról.
A szakrális szó jelentése ugyanis: isteni, szent; a szentségekkel kapcsolatos egyházi, kultikus jellegű.
E fenti társaság viszont szentségtelen istenkáromló, kabbalisztikával kevert hinduizmus okkultista köntösben, marxista elvek talaján.

E kettő nagyon nem ugyanaz.



(by L.W.L.)
2022.08.14.





A témához hasonló, előző bejegyzés:

- 2021.08.06. Értelmes-e a bal-liberális értelmiség? (2. rész)?
Avagy: a szellemi és párkapcsolati tanítók titkos világa. (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan