vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2022. március 29., kedd

Már a katolikusok is terroristák?!


Avagy: Újabban az a terrorista, aki nem támogatja a terrort.

Beindultak MZP „tényellenőr” szövetségesei. Új kitiltani való terrorista célpontok lettek, a szokott ágyúval verébre lövöldözős módon. Persze a haladárok módszerei is haladnak a korral, most már hangtompító is van a szólásszabadságra lövő ágyúikon.

A katolikusok kitiltandó terroristák, egy politikai párt oldalát a választási hajrában törölni kell, de a Star Wars mesefiguráját nem kell tiltani, mert igazoltan létező személy.

Lássuk a részleteket...

Mivel nincs mindenki tisztában azzal, hogy a kereszténységen belül ki kicsoda, az infó megértéséhez kezdjük egy nagyon leegyszerűsített gyorstalpalóval.

Az egyik legnagyobb világvallás a kereszténység, több mint 2 milliárd (2000 millió) hívővel.
A kereszténység számos felekezetből tevődik össze. Bár ezek mindegyike az Újszövetségen alapul, annak értelmezése és a vallásgyakorlat már eltérő.
A legnagyobb felekezet a katolikus. (A szó egyetemest, általánost jelent. Azért egyetemes, mert a katolikus egyházhoz bárki, bármilyen származású ember csatlakozhat.)

A katolikus egyházak közül a legtöbb hívőt a legnagyobb múlttal és hagyománnyal bíró római katolikus egyház számlálja.
A római katolikus egyházon belül a katolikus hit megéléshez több alternatíva is létezik.
Ezek közé tartoznak a szerzetesrendek, illetve a világi hívek számára is léteznek különféle lelkiségi mozgalmak. (Bővebben lásd pl. ide kattintva)

Ezek egyike „karizmatikusok” néven ismert, katolikus karizmatikus megújulás, amely világszerte egyike az utóbbi évtizedek legdinamikusabb egyházi mozgalmainak. (Bővebben lásd pl. ide kattintva)

Természetesen Magyarországon is létezik és növekszik. Honlapjuk is van: https://www.karizmatikus.hu/



A honlap pont azzal foglalkozik, amivel egy katolikus portálnak foglalkoznia kell.
Napi evangélium és napi imádság mellett számos bejegyzéssel segít megérteni a tanok lényegét.

Ezek mellett próbálja elmagyarázni azt is, hogy a manapság divatos hazudozásokkal ellentétben a New Age és az „ezotéria” nevű (sátánista okkultizmusba burkolt ostobaságok) mennyire ellentétesek a kereszténységgel.

A Facebook szerint
a karizmatikusok honlapja
és az ott található tartalmak üldözendők,
és letiltani valók.

Így aztán bárki is próbál megosztani onnan bármit eme nagy, a szólásszabadság, a szabad vallásgyakorlás és a jogállami demokrácia piedesztálján trónoló közösségi médiában, a következő üzenetet kapja:

„Nem használhatod ezt az URL-címet.
Az URL-cím sérti a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinket:

karizmatikus.hu

Annak érdekében, hogy megvédjük a Facebookon jelen lévő embereket a kéretlen tartalmaktól, nem engedélyezzük az ilyen URL-címeket szerepeltető tartalmakat.”

Tehát szerintük a római katolikus egyház, világszerte kb. 100 millió taggal rendelkező karizmatikus mozgalma olyan dolog, amitől meg kell védeni az embereket.

Érdekes, hogy a nemzetközi buzulás mozgalmainak egyike sem sérti soha egyik Facebook alapelvet sem, a kisgyermekek megrontása pláne nem, a különféle nyílt sátánista mozgalmak sem, az ukrán nácik horogkeresztes zászlóinak lobogtatása sem, de a katolikus világnézet az nagyon.
Az annyira, hogy le kell tiltani.

Eme „dicső” cél érdekében akadályozzák meg, hogy a magyar karizmatikusok honlapját meg lehessen osztani.
Természetesen Facebook magyarázat is van erre:

„Hogyan hozunk döntést?
Világszerte azonos közösségi alapelveket használunk, amelyek a Facebookon mindenkire érvényesek.
Vagy valamilyen technológiai megoldással, vagy az ellenőrzési csapatunk segítségével igyekszünk megakadályozni az alapelveinket sértő tartalmak közzétételét.
Világszerte a különböző régiókban különböző ellenőrzési csapatok dolgoznak, melyek tagjai képzést kaptak az alapelveinkről.”

Remek. Mielőbb bárki azt gondolná, hogy Mark Zuckerberg azzal tölti az unalmas óráit, hogy katolikus közösségeket tiltogat, jelzem: ehhez neki semmi köze. A Facebook (új nevén: Meta) neki csak üzlet. Zuckerbergről sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy hülye lenne, semmiképp. Márpedig ostoba ember az, aki a saját üzletét korlátozza. Bár valóban vannak ilyenek a bal-liberálisok világában, de azok csak önfényezősdiből, „jóemberkedős” álcából teszik, önreklámozós céllal.
Mark Zuckerberg közösségi oldala egyszerűen akkorára nőtt, hogy a nagyon demokratikus politika egyszerűen torkon ragadta, és arra kötelezte, hogy ne lehessen nála akármit megosztani. Hogy mit lehet és mit nem, azt majd eldöntik ők, azok a kommunisták, akik ma liberálisoknak hívják magukat.

A Sztálini cenzúra modern, nyugati megnevezése: „tényellenőr”.

Magyarországi társaságukról már a megalakulásukkor írtunk:

Megalakult valóságkivégző bizottság
Avagy: Elkezdődött a bolsevikok végjátéka.

Nos, e Marxot és Lenint bálványként imádó poszt-kommunisták, jó szociopatához illő módon teszik, amire elkötelezték magukat.

„Az Istenről alkotott elképzelés
egy elfajzott civilizáció agyréme.
Le kell rombolni!
Meg kell semmisíteni!”
(Karl Marx)


Kezdetnek a karizmatikusok.
Aztán jöhetnek majd a Jezsuiták, a Ferencesek, a Bencések, végül maga a Vatikán.


A nyugati demokrácia vallásszabadságának jegyében a Szcientológusokat, az UFO hívőket, a boszorkányokat, és mindenféle szélhámos, kókler sarlatánokat kell egyháznak minősíteni.

A hazai összellenzéknek is ez a célja, ennek élén áll az a Márki-Zay Péter, aki katolikusnak hazudja magát, de valójában pont annyira keresztény, mint a hetente bérmáló Gyurcsány Ferenc, vagy Rákosi Mátyás.
MZP és az egész összellenzéki pártok vezetősége is a sátánistákat szeretné a történelmi egyházak szintjére emelni, erről nemrég itt írunk:

Keresztény-e Márki-Zay Péter? (2. rész)
Avagy: A támogatni vágyott „kisegyházak” valódi arca.

Természetesen a Wicca boszorkányok (lásd pl. ide kattintva) és egyéb Istenkáromló, okkultista baromságok véletlenül sincsenek letiltva soha – és nem is lesznek, mert ezek a bal-liberális „jogállami” demokrácia favoritjai. Nincs ezen mit csodálkozni, hisz a New Age mozgalmat is ők hozták létre, hazugságokon alapuló ideológiáik szintén hazugságokon alapuló álspirituális tükörképének. Innentől aki nem akar ateista lenni és a nihil mocsarában pancsolni, vallást is kap tőlük: a Csalók Misztériumát. (A róluk szóló sorozatunk ide kattintva érhető el)
Mindkettő ugyanazon értékeket követi, így e „nagy demokraták” számára mindegy, hogy melyik hazugságukat követi valaki, a lényeg, hogy rájuk szavazzanak.

A kereszténység viszont üldözendő. Elvégre egy valódi keresztény soha nem szavazna rájuk. (Ennek okát itt részleteztük: Támogathat-e keresztény ember bal-liberális ideológiákat?)

„Mi nem hiszünk az örök erkölcsben sem,
a kommunista erkölcs alapja a kommunizmus
megszilárdításáért és betetőzéséért folyó harc.”
(Lenin)

Érdemes észrevenni, hogy a bátor és lelkes tényellenőrök az iszlámot sem tiltják. Szimplán azért, mert tudják, a muszlimok azonnal és szó szerint megölnék őket érte.
A baloldali bátorság mindig azok elpusztítására vonatkozik, akiknél erősebbek, és akik nem tudnak/nem akarnak visszaütni.

Ennyit a kommunista retek gazemberek bal-liberális demokraták féle szabad vallásgyakorlásról.

A Facebook féle szólásszabadságról és a szabad véleménynyilvánításról pont ma adott a Mi Hazánk Mozgalom (párt) alelnöke, Dúró Dóra pár perces sajtótájékoztatót. (A videó ide kattintva érhető el.)
Ugyanis a választás utolsó napjaira a nagyon becsületes, nagyon elfogadóan liberális és nagyon demokrata tényellenőrök az ő oldalukat egyszerűen megsemmisítették. Se szó, se beszéd, se semmi. Indok nincs, csak kuka.
Sztálin pont ilyen szovjet irányt mutatott, amikor a Pravda működött.

Régebben a Facebook Toroczkai László oldalát tüntette el, mondván: terrorista.
Fel is került a neve arra a listára, ahol rajta kívül csak tömeggyilkosok vannak. A kommunista napilap, a 168 óra boldogan tette az erről szóló cikkét „Adolf Hitler neve mellé került Toroczkai László neve is” cím alá. (Lásd ide kattintva)

Ma már nem mondják a velük ellentétes véleményt formálókra hogy terrorista, csak csendben eltüntetik a profilját és a Facebook oldalát.
Ha honlapja van, azt meg nem engedik posztolni.

A híveik úgyis tudják, hogy ezek terroristák. Mindenki másnak pedig: kuss.
A bal-liberális tisztességes választás jegyében több tucat Fideszes aktivistát is letiltottak - míg az összellenzéki oldalon a százával hemzsegő álprofilokat még véletlenül sem.

A Facebooknak hála érdekes dolgokat tudhat meg az ember.
Itt van pl. a Star Wars filmsorozat egyik főszereplője, Jar Jar Binks.


Jar Jar lejött a filmvászonról, megtanult magyarul, de csak azért, hogy különböző csoportokban a Fideszt köpködje.


Gondoltam szólok a cenzoroknak, hogy Jar Jar egy kitalált személy, de nem várt választ kaptam.


Egy űrmeséből jött figura tehát – ha bal-liberális beállítottságú – akkor személyi igazolványával is bizonyítottan létező és valós személy.

Sőt: a bal-liberális cenzorok és tényellenőrök szerint az összes Jar Jar Binks valós és létező személy.


Egy jogállami demokráciában tehát a sosem létezett, még csak nem is ember - hanem „űrlény” - álprofilja tehát demokratikus. Innentől amit ő mond, az hiteles és teljesen rendben van.
Gondolom, pont úgy szavazhat is, ahogy az amerikai halottak Joe Bidenre.

Aki viszont nem ért mindezzel egyet, az kitiltani való terrorista. Ha mellé még karizmatikus katolikus is, akkor duplán az.

Érdekes, én eddig úgy tudtam, hogy a más véleményen lévők megsemmisítése illetve megfélemlítése és ezzel behódolásra kényszerítése a terrorizmus.

A nagyon haladó bal-liberálisok világában
az a terrorista, aki
nem ért egyet liberalizmus terrorjával.

Láttunk már ilyeneket hatalmon.

A rablógyilkosok köz(ellenes)társasága (3. rész)
Avagy: A pszichopata újságírók rémuralma.

A „nép nevében”, az „elnyomottak védelmében” ezek eddig 100 millió embert öltek meg. Ám ez nem volt elég, mert még mindig nem ők a világ abszolút urai. Ha azok lesznek, újabb 100 milliónál nem fognak megállni.

„Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt.
Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket.”
(Szamuely Tibor)

Ha nincsenek hatalmon, az internet virtuális terén próbálják kiirtani az ellenségeiket.
Ha hatalmon vannak, a valóságban is.

A Jóisten óvja meg tőlük Magyarországot!



(by L.W.L.)
2022.03.29.






Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan