vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. június 14., vasárnap

A "Black Lives Matter" titkai


Avagy: álszentek a színfalak mögött.

A BLM tüntetések rengetek kérdést vetettek fel.

- Ki ez a George Floyd?
- Mitől lett hős?
- Tényleg angyal?
- Mi a BLM mozgalom?
- Tényleg feloszlatják a rendőrséget?
- Amerikába beköszöntött a kommunizmus?
- Van-e kapcsolat a zavargások és a járvány között?
- Ez az egész kinek áll ez érdekében, és miért?
- Mi várható ezután?


És egyáltalán:
- Miről szól ez az egész valójában?

Az alábbiakban 3 főbb pontra szedve ezekre próbálunk válaszolni.
Nem lett rövid, de csak úgy lehet egészében megérteni valamit, ha annak minden főbb összetevőjét megismerjük. Ellenkező esetben nem látjuk a fától az erdőt.


I.
Mr. Floyd mítosza

Az ifjú Mr. Floyd világa

George Perry Floyd Jr. (1973.10.14 – 2020.05.25) kamaszként a houstoni Jack Yates gimnáziumban ünnepelt futball- és kosárlabda sportoló volt. De később már az afroamerikai gettó-fiatalok mindennapjait élte. Továbbtanulás, netán egyetem vagy munka helyett bandázás, drogozás, betépve elkövetett önfeledt bűnözés.

1998-ban 25 éves volt, amikor fegyveres rablás miatt először került börtönbe, 10 hónapra.
Szabadulása után sem állt be mosogatónak egy étterembe, helyette a drogkereskedői pályát választotta.
Ennek a mesterségnek is megvannak a maga árnyoldalai. Így aztán az ifjú Mr. Floyd 2002–ben 8 hónap börtönt kapott.
Aztán ugyanezért 2004–ben 10 hónap börtönt. Azért nem többet, mert csak egy 10 dolláros kábítószer-ügyletet tudtak rábizonyítani.
De kokainfüggőként a kokainkereskedelem nemcsak munka, hanem hobbi is, így aztán 2005–ben (32 évesen) drogkereskedelemért újra 10 hónap börtönt kapott.

Ez volt a nyolcadik alkalom, hogy elítélte a bíróság. Valóban színes egyéniség volt, bűnlajstromában már 32 évesen a lopásoktól a kokain birtokláson át rablás, hamis személy azonossággal való visszaélésig sorakoztak a bűncselekmények. A rendőrségi szakzsargon erre mondja: lelóg a priusza az asztalról.


Mr. Floyd priusza

Szabadulása új fordulatot hozott az életébe.
Úgy döntött, a mindennapi kokainra valót inkább egyszerűbb módon szerzi be. Nem, most sem ment mosogatni, helyette inkább rabló lett. Elvégre a fegyveres rablás gyors, egyszerű és hatékony pénzkereset, ellenben holmi alantas és keveset fizető munkakörökkel.

A 34 éves Mr. Floyd rendkívül nagydarab, erős férfi volt. Az a fajta, akinek már a puszta megjelenése alkalmas arra, hogy a nála sokkal gyengébbek megijedjenek tőle.
Ezzel ő is tisztában volt, ezért a magányos nők kirablására szakosodott. Részéről ez sikeres szakmának indult, agresszív fellépése és testmérete azonnal páni félelmet keltett a nálánál jóval kisebb termetű, békés női áldozataiban.

George Floyd nem volt ostoba, nem akart felesleges balhét, sosem választott olyan célpontot, ahol férfiak is voltak, csak az egyedül élő nők voltak számára a tökéletes zsákmány.


Mr. Floyd (balra) 1992-ben

"Általában egyszerűen becsengetett ilyen-olyan indokkal, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, akkor berontott. Ha valaki segítségért kiáltott azt általában fejbe verte. Volt olyan eset is, amikor valamiféle vízóra leolvasónak adta ki magát, és amikor a nő rájött, hogy hazudik, és rácsapta az ajtót, akkor az autóban várakozó barátai segítségével betörtek a nőhöz. Floyd egyszerűen a nőnek szegezte a fegyvert míg a többiek kirámolták." (Bővebben Mr Floyd előéletéről itt: imc500.com és itt: mindenszo.hu)


Amerikai karikatúra Mr. Floydról

Az ismert legdurvább bűncselekménye az volt, amikor hatodmagával rontott be egy terhes nő otthonába.
Miközben a társai végigdúlták a lakást, keresve minden mozdítható értéket, Mr. Floyd a hölgyre felügyelt. Amikor az segítségért próbált kiáltani, Mr. Floyd nem teketóriázott: erősen fejbecsapta, majd a hasára szorította a pisztolyát. Igen, Mr. Floyd egy terhes nőt annak hasára szorított lőfegyverrel kényszerített arra, hogy csendesen nézze végig ahogy kirabolják. És ő megtette, mert Mr. Floyd egyetlen lövése megölte volna a babát a hasában.

Ilyen áldott jó ember volt a fiatal Mr. George Floyd, aki 2020-ban, 47 évesen, állítólag zokogott, amikor az őt (egy újabb bűncselekmény miatt) letartóztató rendőrök rajta térdeltek, és sírás közben az anyját szólítgatta.

Ó igen, ez annyira hihető, annyira megindító, annyira liberális érzékenyítő.
Bizonyára akkor is patakokban folyt a könnye, amikor fegyverrel a kezében magányos nőket rabolt ki.
Minden bizonnyal akkor is (talán telefonon) a mamáját szólítgatta, amikor a fenti áldozatát annak hasában lévő kisbaba keresztüllövésével fenyegette.

Szinte hihetetlen, hogy mindezért 2007-ben a (nyilván rasszista) bíróság nem Nobel-békedíjat, hanem súlyos börtönéveket adott neki.

2013-ban, 5 év múlva szabadult. Jó magaviselettel, feltételesen. De több, mint 8 év börtönnel a háta mögött Mr. Floyd alvilági karrierje ezzel nem ért véget.



Az El Neuvo Rodeo Club titkai

Mr. Floyd a legutolsó szabadulása után életmódot változtatott.

Beállt biztonsági őrnek egy hajléktalanoknak szállást adó intézményhez, de ez nem fizetett sokat, így hamar váltott.
Halála előtt pár hónappal már egy night clubban dolgozott kidobóként.
De mielőtt azt hinnénk, jó útra tért, elemezzük kicsit ezt a munkakört. Azt nyilván nem kell ragozni, hogy a night clubok általában nem a vallási áhítatban töltött bibliaolvasás, hanem a drogok, a prostitúció stb. melegágyai.

Magyarországon erkölcsi bizonyítvány szükségeltetik ehhez, és jobb helyeken Amerikában is.
Nálunk a rendszerváltás utáni zűrzavaros években még nem volt ilyen kritérium, így az ilyen szórakozó helyek kidobói (és feketén sok helyen ma is) az alvilág zűrösebb figurái közül kerültek ki.
Ennek oka egyszerű. Nem, nem igazán a "rablóból lesz a legjobb pandúr", hanem mert egy erőszakos bűncselekmény elkövetője már bizonyította, hogy nem fél az árnyékától, oda mer ütni ha kell. Tökéletesen alkalmas arra is, hogy akár törvénytelen módszereket is alkalmazzon, ha a hely érdeke úgy kívánja - legyen az félholtra verés, vagy lelkes összerugdosás.
Ráadásul jól ismeri az alvilág többi részvevőjét, így ha közülük jelenik meg valaki a szórakozóhelyen, felismeri őket vagy a módszereiket, ha pl. drogot akarnak árulni a tömegben. Márpedig egy night clubban csak az árulhat drogot, akinek a tulaj megengedte.


Így nézve talán érthető, hogy Mr. Floyd nem a tökéletes tisztesség útjára lépett, hanem csupán szintet lépett az alvilági lehetőségek világában.

Ilyen szórakozóhelyeken Magyarországon aktív rendőrök nem dolgozhatnak másodállásban. Nem véletlenül. Az ilyen típusú szórakozóhelyek ugyanis a fenti "nehézfiú" kategóriás bűnözők mellett előszeretettel alkalmaznak biztonsági őrként rendőröket is. Ennek oka is egyszerű. Ha netán gond van, és a night clubba aktív, szolgálatban lévő rendőrök mennek razziázni, vagy egy bűncselekmény miatt helyszínelni, már a kapuban várja őket a clubban dolgozó kolléga. A főállásban rendőr, másodállásban a clubban dolgozó "biztonsági őr" a kiérkező rendőrök eljárását mindenben a hely érdeke szerint fogja befolyásolni, bevetve személyes ismeretségét, az eljárás félrevezetésének trükkjeit stb.

Hogy mi köze ennek Mr. Floydhoz, és az El Neuvo Rodeo Clubhoz, ahol ő kidobó volt? Nos, másodállásban ott is dolgozott rendőr, s mi több, pont akkor, amikor Mr. Floyd is. És ki volt ez a rendőr? Míly érdekes egybeesés: a night clubban Mr. Derek Chauvin volt Mr. Floyd közvetlen kollégája a "biztonsági őr" (security) munkakörben.
Igen, az a Derek Chauvin, aki aztán George Floydot letartóztatta, megbilincselte és 9 percig raja térdelt. Mellesleg Mr. Chauvin életútja sem rögmentes, több vizsgálat is volt ellene a rendőrségen belül - a magánélete sem csendes, a tőle éppen elváló felesége szerint vele is erőszakos volt. Pedig a felesége nem fekete.

Azt hiszem, ennek tükrében kellene eldönteni,
hogy a Mr. Floyd halálához vezetett esemény

egy rasszista rendőr túlkapása volt-e,

avagy két, alvilághoz közeli,
agresszív fickó személyes konfliktusának drámája.


Ám aki ez utóbbira voksolna, jelzem: arra teljes erejéből lesújt a bal-liberális mainstream demokrácia munkásöklének vörös pörölye.


A Facebook demokráciája
Mr. Floyd kritizálásakor

Nos igen, a liberális világban valóságot kommentelni főbenjáró bűn.

Helyette úgy kell tenni, mintha Mr. Floyd egyike lett volna a tisztességes afroamerikaiaknak, aki tök véletlenül, de főként ártatlanul, a tomboló rasszizmus áldozata lett.

Mr. Floyd hirtelen a rasszizmus mártírja lett, aki emléke előtt most leborul a világ liberális része, hogy aztán felállva szembeforduljon azokkal a gaz nácikkal, akik ezt nem tették meg.



Mr. Floyd utolsó napja

Az El Neuvo Rodeo Clubot a tulajdonosnője, Maya S. asszony 20 éven át vezette, majd nemrég eladta. Az új tulaj lecserélte az addigi embereket, Mr. Floyd pedig munka nélkül maradt. Munka nélkül, de nem drog nélkül.

A boncolás megállapította, hogy George Floyd szervezetében jelentős mennyiségű kábítószer volt. Magyarán: Mr. Floyd a halála napját is bedrogozva töltötte.
Besétált egy boltocskába, ahol az első hírek szerint hamis pénzzel akart fizetni, de ez azóta fedezet nélküli csekkre módosult. Ez lényegileg mindegy, ez is, az is bűncselekmény - igaz nem rablás, hanem annál sokkal kifinomultabb, mondhatni magasabb szintű bűncselekmény: csalás. Így nézve tény, hogy Mr. Floyd sokat fejlődött az utolsó éveiben.

Mr. Floyd nem volt elég profi ebben a szakmában, azonnal lebukott, és a boltos rendőrt hívott. Mr. Floyd elmenekült a helyszínről, de betépve csak az autójáig jutott.

A kiérkező rendőrök hamar rátaláltak, az igazoltatáskor pedig egymásra csodált az El Neuvo Rodeo Club két ex-biztonsági őre. Az események tükrében kettejük kollegiális viszonya nem lehetett túl rózsás. A rendőr Mr. Derek Chauvin nemcsak megbilincselte Mr. George Floydot, és szabályszerűen(!!!) a földre fektetve rátérdelt és megmotozta. Amerikában ez így megy, ha nem így lenne, még több rendőrt lőnének le évről évre a bűnözők.
De aztán a rendőr hosszú percekig rajta maradt. Azt hiszem, ennek valódi okát csak sejteni tudjuk, kiderülni sosem fog. Mindenesetre tény, hogy percekkel később Mr. Floyd meghalt.


Mr. Floyd letartóztatása

Tény: a rajta térdelős motozás teljesen szabályszerű eljárás, de nem 9 percig.
Tény: noha a hírhajhászok főcímei szerint megfulladt, a boncolás szívelégtelenséget állapított meg.
Tény: mikor Mr. Floyd rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, és a mentőben vesztette életét, tehát nem a torkát szorongató rendőrök, hanem szakképzett mentőorvosok kezei között.

Tény: ha valakinek a szervezete drogoktól van felpörögve, mellé valami stressz éri (pl. letartóztatják) akkor ha a (hosszú évek drogozásától meggyengült) szívével gondok vannak, az hamar szívleálláshoz vezethet.

Tény: ez messze nem az első eset még Amerikában sem. Máskor is volt, hogy valakin addig térdelt a rendőr, amíg belehalt. Ilyen volt a texasi Tony Timpa esete is, 2016-ban. Ám Tony Timpa fehér volt, a kétségbeesett kiabálásán vihorászó rendőrök egyike pedig fekete. Nem csoda, hogy a bal-liberális világot a rendőri túlkapás ezen esete egyáltalán nem érdekelte. (Bővebben erről itt: imc500.com)
Pedig rajta 13 percig térdeltek, miközben a fejét arccal lefelé a fűbe nyomták. Mikor meghalt, még sokáig viccelődtek felette, aztán kezdtek az újraélesztésével próbálkozni. (Erről videó itt: youtube)
Bár Timpa is drogos volt, fehér volt, nem fekete. A halál okának hirtelen szívmegállást állapítottak meg, a rendőröket pedig a bíróság felmentette a vádak alól.


Mr. Timpa letartóztatása

Mr. Floyd esetében Mr. Derek Chauvin valószínűleg nem lesz ilyen szerencsés. Bár 1,2 millió dollár óvadék fejében (a bírósági ítéletig) szabadlábra helyezhető, előre tudható, hogy az ítélet a "közvélemény megnyugtatása véget" a létező legsúlyosabb lesz. És feketét gyilkoló fehér rendőrként Derek Chauvin börtönévei nem lesznek olyan könnyedek, mint Mr. George Floyd több, mint 8 éve volt.



A tüntetések hátterében

Mr. George Floyd mit váltott ki? SEMMIT. Igen, Mr. Floyd halála valójában semmit nem váltott ki, ugyanis a halálához kötődő, már-már forradalmi hevületű eseménysorozatnak csak annyi köze van George Floydhoz, hogy ő a hivatkozás tárgya. Az indok. A hamis hős, akiből előre megtervezett módon mártírt faragtak.

A Black Lives Matter („A fekete életek számítanak”, röviden: BLM) jelen tüntetéssorozatainak George Floyd nem oka, csupán körmönfont, látszólagos indoka. Afféle casus belli, rosszhiszemű ürügy egy hadüzenetre.

Olyan ez, mint amikor valakik egy épületet telepakolnak lőporos hordókkal, körbelocsolják benzinnel, aztán nekiállnak keresni egy gyufát. Amikor végre lelnek egyet, meggyújtják és beledobva a benzincsíkba jön a nagy bumm. A gyufa okozta itt a robbanást? Dehogy. A gyufa csak eszköz volt az előre elkészített robbanáshoz.

Ebben az esetben Mr. Floyd volt a gyufa. A profin felépített, békés tüntetésnek egyre nehezebben nevezhető eseménysorozat szervezői zsákmány után kutató karvalyként keringtek az internet hírei között, megfelelő eset után kutatva. Így amikor George Floyd a letartóztatása során meghalt, oly önfeledten vetették magukat az esetre, hogy meg sem vizsgálták, ki is volt ez ez ember. Nem mindegy? Lett végre egy gyufa, amivel aktiválhatták a gondosan kiépített gépezetüket.

Az amerikai NYPD Hírszerző és Terrorizmusellenes csoportjának helyettes biztosa, John Miller már bejelentette, hogy erős bizonyítékuk van rá, hogy a tüntetések alatt kiprovokált erőszakos cselekmények előre eltervezettek. (Erről bővebben pl. itt: PS)


A tüntetések szervezői által előre odakészített téglákat a résztvevők lelkesen használják. Nem, nem építkezése. A felhasználás módjára példaként az erős idegzetűeknek itt egy videó arról, hogy dobálnak "békésen" egy fiatalembert addig, amíg végül némi rugdosás után sikerül úgy fejen találni, hogy azonnal az eszméletét veszti.

Talán nem meglepő, hogy a világméretűvé duzzadt tüntetéssorozat hátterében az anarchista Antifa is buzgólkodik. A 100%-ban kommunista eszmék alatt romboló, gyújtogató, törő-zúzó, pszichopata emberalattiságot képviselő nemzetközi szervezet, mely a bal-liberálisok rohamcsapata most szimbiótaként fonódott össze a „fekete életek számítanak” mozgalom hasonló szellemiségű tagjaival.

Ám amikor a csürhe összeáll a csőcselékkel, az így keletkezett tömeg nem üdvhadsereggé válik, hanem egy őrjöngő, önfeledten gyilkoló és fosztogató vadállati hordává.


Magyarországon is láttunk már ilyet, a kommunizmus jelszavait harsogó Cserny gárda és a Lenin fiúk terrorcsapatai 133 nap alatt több mint 700 embert öltek meg. Gyakran nemcsak kifosztották, de a jobb minőségű ruhákat is lecibálták a még haláltusájukban rángatózó áldozataikról, a zsákmányt pedig testvériesen szétosztották egymás között. A baloldal mindezt úgy hívja: "A dicsőséges tanácsköztársaság".

Most új, jól kitalált és előre szervezett "dicsőséges" esemény zajlik, mely nemzetközi lett, „A Fekete Életek Számítanak” néven.

Úgy tűnik, a rosszfiúk világforradalma 100 éve keleten, most pedig nyugaton kerül napirendre.

„Ami volt, ugyanaz, ami ezután is lesz, és ami
történt, ugyanaz, ami ezután is történik;
és semmi nincs új dolog a nap alatt.

Ha van is olyan dolog, amiről azt mondják, hogy új,
az is megvolt már régen, megvolt már jóval előttünk.

Nem emlékszünk az elmúltakra, de ami ezután következik,
arra sem fognak emlékezni, akik majd azután lesznek.”

(Préd. 1:9-11)



A békés népesség tombolása

Az internet világát elözönlötték a békés, rasszizmus ellen tüntetőkről készült videók.


A békés tüntetők nemcsak szobrokat döntögettek. Autókat, konténereket és épületeket gyújtottak fel, mellé szolgálatban lévő, a rendet fenntartani próbáló rendőrt is.
Van ám itt A-tól Z-ig minden, ami a bal-liberális lelkivilág sötét része. Tömeges fosztogatás, rablás, bántalmazás, lövöldözés, gyilkosság.
Ó, nem csak a fehérek lettek a rasszizmus elleni rasszista gyűlöletkeltés áldozatai.
A lelkes tömeg önfeledten rabolja ki a fekete boltosok üzleteit is, és a „Fekete Életek Számítanak” jelszót harsogva fekete rendőrt is gyilkoltak.



A teljesség kedvéért 11 videó a "békés tüntetőkről", szigorúan 18 éven felülieknek:

1.: https://www.youtube.com/watch?v=8KfL2GrhbfQ
2.: https://www.youtube.com/watch?v=Qz26mVXziIw
3.: https://www.youtube.com/watch?v=9srccSTB49Q
4.: https://www.youtube.com/watch?v=e9_r-HcDdpU
5.: https://www.youtube.com/watch?v=VDIloJQRVTY
6.: https://www.youtube.com/watch?v=H0ap1SmUnyQ
7.: https://www.youtube.com/watch?v=ecXP6GlFawA
8.: https://www.youtube.com/watch?v=wb68LQzJUGM
9.: https://www.youtube.com/watch?v=p5w0v8XsI9I
10.: https://www.youtube.com/watch?v=7jE_sPSVxhk
11.: https://www.youtube.com/watch?v=KtjSTXQJINc
(Rengeteg ilyen videó van, de vajon meddig? Előre tudható, hogy a liberalizmus cenzorai mindet fel fogják kutatni, hogy azokat letörölve nyoma se maradjon a valóságnak.)

Igaz, van ahol a tüntetők szépen, csendben haladnak. Ilyen pl. az ebben a videóban látható lakópark, melynek lakói állig felfegyverkezve sorfalat álltak otthonaik előtt. (A videót lásd itt: Facebook)

A minnesotai Minneapolisban a békés tüntetők a gonosz rendőrség feloszlatását követelik. (lásd pl. itt: blikk)

Elvégre minek is rendőr egy lángokban álló városban? (Lásd pl. itt: YouTube)
Még lenne aki megpróbálja megakadályozni a bűnözést, betartatni az állam törvényeit. Az anarchisták sosem szerették az ilyesmit.

Seattle Capitol Hill körzetét pedig „autonóm területnek” nyilvánították. Kiűzték onnan a rendőrséget, saját fegyveres őrséggel védve a friss kommün határait. (Lásd pl. itt: mindenszo)


A rendőrség helyett felállított
alternatív őrségben Raz Simone
lett Seattle "hadvezére"

A Chaz néven alapított marxi államocska tiszavirág életűnek tűnik. A második napon kifogytak az élelemből, harmadik nap kimenekültek a hajléktalanok, hatodik nap már egymást jelentgették fel szexuális zaklatásért. És mivel eltörölték a rendőrséget, nincs ki foglalkozzon vele. (Erről bővebben pl. itt: 888.hu)


Az értelmetlen halál elleni hatékony fellépés liberálisan demokratikus módja nyilván még több értelmetlen halál, mellé a köztörvényes bűnözés legalizálása.

"Ha a város vezetői és tisztségviselői képesek átadni a rendőri létesítményeket, akkor mi lesz ezekkel a bűnöző agitátorokkal, ezekkel az esztelen aktivistákkal?" - tette fel a kérdést Mike Solan, a Seattle-i Rendőrök Szövetségének elnöke. (Erről bővebben itt: origo)

Eközben a koronavírus nem ment szabadságra. Az erőszakos megmozdulások miatt Washingtonba kivezényelt Nemzeti Gárda tartalékos tagjainál egyre nagyobb számban azonosítanak koronavírussal fertőzötteket. (Lásd pl. itt hírtv)

Mexikóban sem békésebbek a tüntetések: https://www.youtube.com/watch?v=nW3V8l_XhPc

Az USA-ban tapasztalható káosz kezd egyre tragikomikusabbá válni. Erről, a fizetett rendbontók módszereiről, és a Seattle-i miniállamról ez a videó minden lényegeset elmond: https://youtu.be/t-a5zpkTBkM



Természetesen az Antifa budapesti képviselete is hangot adott a véleményének, hiszen nem mindenki oly magasan képzett a vegytiszta Marxista ideológia terén mint ők, így az emberek (szerintük) félreértik az eseményeket.
„A közvéleményt az uralkodó osztály propagandistái igyekeznek a felkelés ellen hangolni, csak az erőszakról, a fosztogatásokról írnak.
Az utcai erőszakot a rendőrség fellépése eszkalálta mindenhol. Ahol a rendőrök nem támadtak a tüntetőkre, ott nem voltak utcai harcok.”
Valóban, láttuk a fenti videókon is, hogy ahol a rendőrség nem lépett fel, ott nem voltak harcok. Mert amikor a "békések" sokadmagukkal ütik-vágják áldozataikat a tolószékes öregasszonyon át a földön fekvő, eszméletlenre vert emberig, azt valóban nem utcai harcnak hívják.
"A májat és a vesét kell ütni" - tanítják az Antifások kiképzőközpontjaiban a békés tüntetések mikéntjét. (Erről bővebben itt: origo)


„A fosztogatás - tetszik, nem tetszik - minden felkelés velejárója. Nem muszáj támogatni, pláne nem részt venni benne, de meg kell érteni, hogy nyomós oka van: gyakorlatilag soha életünkben nem jutunk hozzá mindenhez, amire az elfogadható élet minőségéhez szükségünk lenne.” (A teljes posztjuk erről itt érhető el)
Tetszik érteni? Megélhetési bűnözés. Aki éhes, lopjon tévét. Meg hát amúgy is, a proletariátusnak joga van mindenhez, mert ő kérem el van nyomva. Ezért a proletár bármit is tesz, ahhoz neki joga van. Ha lopni vágyik akkor lopjon, ha rabolni akkor raboljon, ha rombolni akkor romboljon, ha pedig gyilkolni akkor nyugodtan gyilkoljon.

A történelemben volt már proletárdiktatúra, de ki emlékszik már arra a 100 millió ember halálára, amit okozott? Meg amúgy is kit érdekel, nem voltak jó kommunisták és így jártak. A baloldalon nem szokás holmi kellemetlen tényekkel foglalkozni.
Ennek ellenére Seattleben két hétre, Dallasban pedig 90 napra felfüggesztik a rendőrségi tömegoszlató eszközök (könnygáz, a paprikaspray és a hang-gránátok) használatát. (Erről bővebben pl. itt: 888.hu)


Sajtóhírek szerint a hetek óta tartó Black Lives Matter tüntetéssorozaban eddig több, mint 500-an haltak meg.

„Egy ember halála tragédia,
milliók halála statisztika.”
(Sztálin)


Az önfeladás magasiskolája


Fehérnek lenni eredendő bűn, ezt már megszoktuk. Minden fehér rasszista, és minden fekete vagy barna csupán kulturális értékeit és hagyományait tiszteli, valamint a demokrácia és jogállamiság szellemiségében cselekszik.


Nick Conrad

A Kamerunból származó Nick Conrad "Akasszátok Fel A Fehéreket" című rap slágere is nyilván a békés, egyenlőként való együttélésről szól. Egy kis részlet ebből a remekműből, mely a liberálisok szerint nem rasszista, csupán a személyes önkifejezés teljesen rendben lévő módja:
"Belépek a bölcsődébe,
megölöm a fehér kisbabákat (...),
vigyétek el őket,
felakasztom a szüleiket,
szétszakítom a testüket,
megostorozom őket,
olyan erősen teszem mindezt,
hogy hugyozzák a vért,
és érezni lehessen a halál szagát."


A liberális világ pedig megmutatja, mit kell tenni ilyenkor.
Fehérek tömegei térdelnek le nemlétező bűneik mesterséges bűntudatával, azzal az ostoba képzelgéssel, hogy ezzel most egyenlőséget, és nem fordított rasszizmust képviselnek.



De ez sem elég, Ferenc (ellen)pápa megmutatta az irányt, Észak-Karolinában a fehér liberálisok önfeledten mossák a fekete honfitársaik lábát. (Bővebben lásd pl. itt: PS)


De már a letérdelés és a lábmosás sem elég, vannak akik boldogan szó szerint csókolgatják a feketék cipőit, amely mindig is a legnagyobb behódolás és megalázkodás kifejezése volt.


Cipőcsókolós videó pl. itt: Facebook
vagy pl. itt: YouTube
vagy pl. itt: YouTube

Persze nem mindenki hajlandó erre. Ezen a videón egy kisebb tömeg azért ver és rugdos a földön is egy szőke, fehér nőt, mert az első felszólításra nem borult le magától.


Elképzelésem sincs, mi jöhet még ezután.


(South Park)



Nemzetközivé lesz holnapra a világ?

A BLM és az Antifa közös, „A fekete életek számítanak” című rendezvényei Európát is elérték.
A tombolás és a fosztogatás cunamiként hömpölyög Bezzegbrüsszeltől Svédországig, Nagy-Britanniától Franciaországig.

Belgiumról videó itt, vagy itt
Franciaországról itt, vagy videóval itt
Londonról videó itt, vagy itt.

„E mozgalmak az eltűnőben levő korábbi baloldali osztályharcot a fajok harcával azonosítják és helyettesítik.
...
A szélsőbaloldal a régi osztályharcot a fajok harcára cseréli fel.”
- Írta az eseményekről egy neves francia esszéíró, aki a muszlim párhuzamos társadalom kialakulásának a kutatója is. (Lásd bővebben itt: origo)


És bizony Budapesten is volt egy próba, szép számú külföldről hozott résztvevővel. (Lásd: pl. itt: szentkoronaradio)


(Fotó: Index)

Vajon a önkéntes megalázkodás boldogságától elalélt résztvevők tisztában voltak-e azzal, mit támogatnak a jelenlétükkel?



Egy új istenség születése

Egy normális ember bármikor letérdel az Istene, vagy a királya előtt - de soha, senki más előtt nem térdepel, mert mindenki mást önmagával egyenrangúként kezel.

De ki előtt térdepelnek a tüntetők, s mi több: a rend fenntartására kivezényelt rendőrök is? (Videó: térdeplő rendőrnő)

Mr. George Floyd emléke előtt? Nos, ő nem volt király. S mi több: tudtommal az USA-nak (még?) nincs királya.

Úgy tűnik, az ateista baloldalnak sikerült Mr. Floydból egy ál-istenséget kreálni.

És eme új istenség előtt nyugaton ezrek és ezrek borulnak térdre.

Mr. Floyd életútját ismerve nem is kétséges:

Ő lett a fegyveres rablás
(és a kábítószerezés) istene.

Tökéletesen hozzájuk illő, démon-isten. Gondolom, aki lelkesen imádkozik hozzá, ahhoz eljön és kirabolja.

Az új istenséget imádó hívek pedig az új vallásuk előírásait követve rabolnak és fosztogatnak.

Talán még templomot is építenek neki, melynek oltárán csíkokra húzott kokain lesz, közepén egy pisztollyal.
Mise után pedig az új istenség dicsőségére az áhitatos hívek bedrogozva rabolni mennek.

De aki (még?!) nem akar letérni a vallásáról, a mozgalom annak is kínál megoldást.


Festmény George Floydról
a The Fountain of Praise templomban.
(Fotó: MTI/EPA/Pool/Godofredo A. Vasquez)

Íme George Floyd, minden drogosok és rablók védőszentje, aki angyal lett, mert csodás és szent életével kiérdemelte.

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah


„Azok, akik nem emlékeznek a múltra,
arra kárhoztatnak, hogy megismételjék azt.”
(George Santayana: The Life of Reason)

A fegyveres rabló tökéletes jelképe a baloldal anarchistáinak.
Az ifjú Sztálin maga is bankrablóként kezdte politikai karrierjét.

A világtörténelem egyik legnagyobb tömeggyilkosát, Lenint üvegkoporsóba zárva látogathatják zokogó hívei.


Lenin kirabolta a saját népét, az arisztokratáktól kezdve a gyártulajdonosokon át a jobb módú polgárokig - végül még az egyszerű parasztoktól az élelmet is elvette.

Mr. Floyd nem volt ilyen sikeres, így neki csak aranykoporsó jutott. (Lásd pl. itt: mindenszo)



Tragédia?

Mr. Floyd értelmetlen - és lássuk be: meg nem érdemelt - halála tragédia.
Mármint a családjának, hiszen egy apa, egy testvér elvesztése pótolhatatlan veszteség.
De nélkülözni többé nem fognak, fájdalmukat talán valamelyest enyhíti az a pár milliós vagyon, amit támogatóik gyűjtöttek nekik. (Erről bővebben itt: vadhajtasok)


De a világ számára valóban tragédia-e egy többszörösen visszaeső bűnöző, fegyveres rabló, egy potenciális bűnelkövető halála? Vagy inkább az a tragédia, ami George Floyd halálára hivatkozva történik?!


Pár hete Amerikában a koronavírus áldozatait tömegsírokba temették.
Ártatlan, becsületes emberek haltak meg a betegségben, és a holttesteiket, akár a szemetet kaparták el sebtében ásott, hatalmas gödrökbe.

Nem inkább ez az, ami tragédia? Nem inkább az ő emlékük érdemelne leborulós megemlékezést? Igaz, ők nem voltak fegyveres rablók...


Két éve már, hogy a 28 éves norvég Maren Ueland és a 24 éves dán Louisa Vesterager Jespersen Marokkóba utazott.
A skandináv lányok elhitték, hogy az észak-afrikai ország biztonságos. Aztán egy éjjel rájuk támadt 4 helyi férfi, megerőszakolták, megkéselték és lefejezték őket. Közben az egyik lány telefonjával élő közvetítéses videót csinált az az egyik támadó, így annak édesanyja élőben nézte végig a lánya kínhalálát. (Bővebben erről pl. itt: origo)

Ez nem volt értelmetlen halál? Ez nem volt tragédia? Ez nem volt rasszizmus? Hol voltak akkor a jelenlegi tüntetések szervezői? Igaz, a 2 lány nem volt fekete bőrű, de még csak fegyveres rabló sem.


Mindenesetre ez az erősen túltolt tüntetéssorozat kezd kontraproduktív lenni. Egyre többen kezdenek úgy gondolkodni, amit a bal-liberálisok már rasszista fasizmusnak hívnak. Ebben a videóban pl. átlagos, civil emberek láthatóak, ahogy építő jellegű tanáccsal látják el a tüntető feketéket:
"Ha nem tetszik itt nektek, menjetek vissza Afrikába!"

Egy másik pedig könnyedén besétál a londoni tömegbe, az orruk előtt letépkedi a Churchill szobrára ragasztott provokatív ragaszokat, majd hazasétál: https://www.youtube.com/watch?v=wr1JCFWsRKY


II.
Az eltitkolt valóság


A rabszolgákról és a BLM mozgalomról

A Black Lives Matter mozgalom nevét így szokták fordítani: „A fekete életek is számítanak”.
Ez már önmagában IS hazugság, mert a névben nincs ott az angol "also" szó tehát nem IS számítanak hanem csak: számítanak.
Vagyis így hangzik helyesen: „A fekete életek számítanak”.


BLM tüntetés, St. Paul,
Minnesota, 2015


Ez az amerikai radikális civil(?!) mozgalom a Wikipédia szerint a transzvesztiták, a fogyatékosok, a nők, a másság és általában az összes fekete ember védelméért áll ki. (Lásd itt: wikipédia)
Egyik fő célkitűzésük: kárpótlást akarnak kapni (értsd: kiharcolni) a rabszolgaságért.

Ez egy izgalmas elképzelés.

Egyrészt mert ennek alapján mi, magyarok kárpótlást követelhetnénk a törököktől a janicsárnak illetve háremekbe a 150 év alatt elhurcolt gyerekekért, a zsidók Egyiptomtól, az Exodus-al („kivonulás”) véget ért, rabszolgaként töltött időért stb., stb., stb.

Másrészt mert az Amerikába hurcolt rabszolgák történelmi valósága teljesen más, mint amit a bugyuta hollywoodi filmekben látni.

A valóságban az óceánon profi módon áthajózó rabszolgakereskedők a dzsungelben a népes, ám védtelen falvak megtalálása helyett úgy eltévedtek volna, hogy sosem találnak ki onnan. És hiába vittek volna magukkal helyismerettel rendelkezőket, a malária és egyéb őserdei betegségek eredményként ott pusztultak volna dolguk végezetlen a dzsungel mélyén.

Ha tetszik, ha nem, attól még tény: a valóságban Afrikában a rabszolgákat erre szakosodott, szintén afrikai törzsek gyűjtötték össze.

Ebből éltek. A begyűjtött zsákmányt eladták a rabszolgapiacot uraló arab rabszolgakereskedőknek, akiktől aztán a szállításra szakosodott kereskedők vásároltak.



A(z amúgy fekete bőrű) szenegáli antropológus, Tidiane N’Diaye az „Elfátyolozott népirtás” című könyvében pontosan részletezi az afrikai rabszolgakereskedelmet.

Nézzünk bele egy kicsit:

„A muzulmán rabszolga-kereskedelem a leghosszabb fejezet az emberiség rabszolga-történelmében.
Több, mint 13 évszázadon keresztül tartott, és jóval több áldozata volt, mint az amerikai rabszolga-kereskedésnek, ami 4 évszázadon keresztül tartott.
Ami a legrosszabb az egészben, hogy a rabszolgák többségét kasztrálták, és nem engedték meg, hogy gyerekük legyen.”

„Az arabok és észak-afrikaiak rasszisták voltak. Lenézték a feketéket. Ezért nem engedték meg, hogy a feketéknek gyerekeik legyenek a saját országaikban.

Ez megmagyarázza, hogy miért nem volt olyan jelentős fekete diaszpóra, akik később felhozták volna a témát, hasonlóan ahhoz, ahogy az az amerikai feketéknél történt.”


Hogy jobban érthető legyen: Tidiane N’Diaye élete nagy részét az afrikai rabszolgaság elfeledett tényeinek felkutatásával töltötte. Könyvében arra is rámutat, hogy azoknál a feketéknél, akiket NEM az amerikai gyarmatokra vittek - hogy ne tudjanak szaporodni - a fiúknak/férfiaknak eltávolították a herezacskóját és a péniszét. Azokat a rabszolganőket, akik a gazdájuk akarata ellenére estek teherbe, megölték. Ha titokban szült, akkor a gyermekkel is végeztek.

És amikor a fekete rabszolga kiöregedett, és már nem volt képes az elvárt munkavégzésre, megölték, majd vettek helyette másikat.

Tehát ez a sors várt azokra a rabszolgákra,
akiket NEM Amerikába,
hanem valamelyik arab országba hurcoltak el.


Nézzük tovább:

„A Korán soha nem tiltotta a rabszolgaságot. Épp ellenkezőleg, sok Korán-idézet bátorít a nem muszlimok rabigába döntésére. Míg az európai felvilágosodás küzdött a rabszolgaság ellen, addig egyetlen arab értelmiségi sem volt, aki közbejárt volna a feketék érdekében.”

„Több évszázadon keresztül az afrikai királyokat arra kényszerítették, hogy behódoljanak az iszlámnak és védelmi pénzként rabszolgákkal kellett fizetniük.

Az iszlamizáción keresztül az afrikai királyok bűnrészessé váltak a feketék rabszolgává tételében. Bárki, aki behódolt az iszlámnak, megmenekülhetett a rabszolgaságtól – elméletileg. De ha elutasítottad, hogy muszlim legyél, akkor kérlelhetetlenül levadásztak. Ezért működtek együtt a muszlimokkal. Mindez több háborút is
kirobbantott az afrikaiak között.”

„Sem Afrika, sem pedig az iszlám világ nem mutatott hajlandóságot arra, hogy a 13 évszázados
rabszolgaságról beszéljen.

Ez egyfajta szolidaritás az afrikaiak és az arabok között, a közös vallásuk, az iszlám miatt.
Inkább nem beszélnek a történelem ezen fájdalmas időszakáról.

Az emberek inkább afelé irányítják a figyelmüket, akiket már bűnösnek tartanak, az európaiak és amerikaiak felé.


Tidiane N’Diaye ezt dokumentumfilmekben is elmondta, erről egy rövid, 5 perces összeállítás itt nézhető meg.

Talán így érthető, miért nincsenek "Tamás bátya kunyhója" jellegű regények a nem Amerikába került rabszolgákról, valamint hogy bizonyos politikai érdekek miért kenték rá a rabszolgaság összes bűnét teljes egészében a fehér amerikaiakra.



Érdemes itt észrevenni azt a tényt, hogy ha a mai afroamerikaiak őseit nem Amerikába hurcolják, akkor ők ma egyszerűen nem léteznek, mert nemhogy ők, de még üknagyszüleik sem születhettek volna meg.

"A fehér emberek tömegeit valójában károsítja az, hogy saját munkaterületeik közvetlen közelében rabszolgamunka dívik." - mondta egy beszédében Abraham Lincoln, majd 1861. április 12-én kitört az 1865-ig tartó "Észak Dél ellen" néven ismert polgárháború. Ennek egyik eredménye az lett, hogy felszabadították az amerikai rabszolgákat.

Az amerikai kontinensre is 1867-ben érkezett az utolsó transzatlanti hajó, mely Brazíliába vitt rabszolgákat.

Ez morálisan nyilván nem menti fel az USA-t a rabszolgatartás bűne miatt, ám ez évszázadokkal ezelőtt volt, az ilyet pedig történelemnek hívjuk. A régmúlt eseményeiben pedig a ma embere semmit nem tett, nem tesz és nem is tehet.

TÉNY: az amerikai kontinensre hurcolt afrikaiak jóval több mint 90 százalékát a Karib-térségbe és Dél-Amerikába szállították. (Erről bővebben itt: latin-amerika.hu)

(A rabszolgaságra vonatkozóan Genfben, az 1926. évi szeptember hó 25. napján kelt Egyezmény ide kattintva olvasható: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=95800018.TVR)
Az ENSZ 1949-ben hozott határozatot az emberkereskedelem, a szexuális kizsákmányolás és a gyermekmunka ellen. Innentől december 2,a Rabszolgaság Megszüntetésének Nemzetközi Napja.

Aki azt hiszi, hogy az amerikai rabszolgák felszabadításával véget ért a rabszolgaság, az téved.
Az is, aki úgy gondolja, hogy a XX. századra megszűnt.


A Mauritániai Iszlám Köztársaság egy északnyugat-afrikai ország.
Mauritánia nevének eredete: „maurik” más néven „mórok” földje.

Az afrikai Mauritániában a rabszolgatartás csupán 1981 óta illegális,
de az erre vonatkozó végső törvényt
2015-ben hozták meg, (Erről bővebben pl. itt: globoport)
és 2016-ban lépett érvénybe.

Mauritániában 1981-től 2015-ig a rabszolgasággal kapcsolatos bűncselekményekért átlagban mindössze 2-5 év börtönt kaptak az elítéltek.

Ettől függetlenül ott a mai napig él és működik a rabszolgaság intézménye, igaz már illegálisan. (Bővebben erről pl. itt: 1percafrika.blog)

De nemcsak Mauritánia az egyetlen afrikai ország, ahol még virágzik az illegális rabszolgaság.
Számos afrikai országra jellemző ez a mai napig, ahogy a gyermekmunka, vagy a gyermekkatonák.

Mielőtt azt hinnénk, hogy csak Afrikában van ilyesmi, gondoljunk az ISIS szexrabszolgáira. (Lásd pl. itt: origo)


Othman Al-Khamees sejk

Othman Al-Khamees, kuvaiti sejk 2015. október 14-én a Youtube-ra feltöltött videójában azt mondta:

„Azokat, akik nem akarják imádni Allahot,
vagy rabszolgává kell tenni,
vagy arra kell kényszeríteni, hogy fizessék a dzsizja fejadót,
vagy hogy áttérjenek az iszlámra,
vagy harcolni kell ellenük.

Ez a négy lehetőség létezik, nincs ötödik lehetőség.”


És még sok hasonlót is, de neki szabad, elvégre nem fehér, így bármit is mond és tesz, az teljesen rendben van. S mi több: a haladó nyugaton őt kritizálni lenne emberiségellenes rasszizmus, vagy akár iszlamofób gyűlöletbeszéd.
(Bővebben erről pl. itt: dzsihadfigyelo)

Ennyit arról, hogy a fehér ember találmánya és társadalmának sajátossága lenne a rabszolgaság intézménye.


Ki számít és ki nem?

Kanyarodjunk vissza az előző kérdéshez.
„A Fekete Életek Számítanak” mozgalom kitől is követel kártérítést a rabszolgaságért?
Hát persze, hogy az USA-ban élő fehérektől.

Hiszen bűnösök, mert ... mert ... miért is? Ja, megvan: mert fehérnek születtek.

A bűnösök gyermekeinek hetedíziglen kell bűnhődniük apáik tetteiért. Ejnye no, ez a gondolkodás mely népcsoporttól is származik?

Igaz, itt most nem hetedíziglen, hanem kb. hetven-hetedíziglen kell bűnhődniük, de nemcsak nekik, hanem úgy általában világszerte mindenkinek, aki fehér. És ez ugye nem rasszizmus, hanem... Mi is? Ja, megvan. Alapvető társadalmi elvárás egy demokratikus jogállamban.

És ennek tapsolva sok amerikai sztár és celeb csatlakozott a mozgalomhoz - hiszen ez új lehetőség nekik egy kis önreklámra. Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga, Beyoncé, Jim Carrey és lehetne hosszan sorolni. (Bővebben pl. itt: index)

Mr. Floyd temetésén is egymás lábát taposva próbáltak a kamerák elé kerülni, ott volt George Clooney, Jamie Foxx, Channing Tatum és még sokan mások.

Az amerikai sztárok tehát egymással versengve megmutatták,
hogy nekik nagyon sokat számít az,
hogy a rajongóik még ilyenkor se feledkezzenek meg róluk.

Hurrá...

Szerencsére az afroamerikaiak messze nem mindegyike támogatja ezt az őrületet. Próbálnak is hangot adni ennek, de a fősodratú média úgy tesz, mintha nem is lennének.

Szokás szerint itt is csak és kizárólag a mainstream véleménye létezhet, minden más rasszizmus. Így lesz fekete-gyűlölő rasszista náci az is, aki önmaga is fekete.

Az afrikai származású belga politikusnő, Assita Kanko egyike azon nagyon keveseknek, akiknek sikerült a mainstreamban is hangot adni a tüntetőkkel szembeni véleménynek.
„Soha ne a csőcselék döntsön!” - mondta. (Bővebben erről pl. itt mandiner)


Szintén fekete bőrű hölgy Candace Owens is, aki vlogjában fejti ki, hogy nem támogatja a George Floydra hivatkozó tüntetéseket, és megtagadja, hogy mártírként tekintsek rá. (Ide kattintva nézhető meg: youtube)

De biztosak lehetünk benne, hogy a liberálisok világában ez senkit sem érdekel, hiszen ők a feketéknél is sokkal jobban tudják, mire van szüksége a feketéknek.

Nekik a fekete rendőrök sem számítanak. (Erről bővebben videóval itt: PS)

A baloldal liberálisainak világában egyetlen dolog számít: önmaguk.


„Válaszd ki a célpontot, alaposan tervezd meg minden lépésedet.
Teljesítsd kíméletlen bosszúdat, majd menj el nyugodtan aludni.
Nincs ennél szebb dolog az életben.”
(Sztálin)


III.
A háttérhatalom homályában


A jövő ma kezdődik

Az senki számára nem kétséges, hogy a „Fekete Életek Számítanak” békés(?!) tüntetéseivel járó döbbenetes eseménysorozatnak messze nincs vége, de a fény már látszik az alagút mélyén.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az USA hamarosan a Dél-afrikai Köztársaság sorsára jut, ahol kárpótlás nélkül kobozzák el a fehérek földjeit, (Bővebben lásd pl. itt: PS) mellette bűnbandák kirablásuk közben a fehér embereket családostul mészárolják le. (Bővebben videóval lásd pl. itt: PS)

Mások szerint ez könnyen az USA államainak szétesését okozhatja, sok kis országgá, melyek közül a déliek később Mexikóhoz, az északiak Kanadához csatlakoznak.

Megint mások szerint ez az egész csupán arra szolgál, hogy elvonja a figyelmet, és senki se foglalkozzon azzal, hogy Donald Trump feloldotta bizonyos akták titkosítását, melynek következtében az amerikai szenátus háborús bűnök gyanúja miatt épp most hallgat meg olyan embereket, mint az ex-elnök Barack Obama, és az ex-elnökjelölt Hillary Clinton. Márpedig ha ők buknak, akkor a fő támogatójuk és ügyintézőjük is elbukik - aki nem más, mint George Soros. (Erről videóval bővebben itt: mindenszo)




És vannak, akik úgy gondolják, hogy gyanúsan hasonlít ez az egész eseménysorozat a 2014-es ukrajnai eseményekre. A Majdan téren történtek is tükrözik: létezik egy olyan alattomos, elvtelen erő a világon, amely, ha nem tud választást nyerni, a legaljasabb eszközök bevetésére is képes a hatalom megszerzéséért. (Erről videóval bővebben pl. itt: PS)

És Ukrajna mellett ott van a Grúziai és a kirgizisztáni forradalom, vagy a macedóniai események. De ne feledjük el az "arab tavasz" eseményeit sem, mely Tunéziában indult a jázminos forradalom nevű erőszakos tüntetéssorozattal.
Ezek mindegyikének szervezői mögött ott található az Open Society Foundations, korábbi nevén Open Society Institute, vagy ahogy mi ismerjük: a Nyílt Társadalom Alapítvány.

Hogy ezt a feltételezést megértsük, lépjünk egyet hátra, és nézzük meg az alapítványt és tulajdonosát.

Azzal (talán) mindenki tisztában van, hogy a jelenlegi tüntetésnek nevezett forrongások szervezőit anyagilag pont az az ember támogatja, aki azokat a médiákat is, amelyek most fennkölt csodálattal tudósítanak a BLM tüntetésekről.

Ó igen, a magát istennek képzelő nemzetközi bűnöző, aki kezdetben tőzsdetrükkökkel százezrek életét tette tönkre, sokakat öngyilkosságba kergetve. Később forradalmak kirobbantásának szervezésével közvetve bár, de ezrek halálát okozta.


A Soros hálózat

A Nyílt Társadalom Alapítvány az egész világon támogat (és irányít) különböző (ál)civil szervezeteket. (Erről részletesen itt: origo)

Az egyik népszerű amerikai tévécsatorna kb. végtelenbe nyúló pergamentekerccsel mutatta be a több száz millió dolláros szervezett hálózatot. Ide kattintva megnézhető.

Tulajdonosáról a Hír TV a napokban készített egy "életmű" dokumentumfilmet, mely ide kattintva végignézhető.


És most lépjünk még egyet hátra, hogy az erdőben egy másik fát is megnézzünk.

A Nyílt Társadalom (nemzetközi) Alapítvány tulajdonosa tökéletesen tisztában van a közösségi média jelentőségével is. Egy 2019 januári Buzzfeed-írás például arról számolt be, hogy a milliárdos manhattani irodájában 2017 óta a nap minden percében egy külön képernyő mutatja, hogyan alakulnak a spekuláns nevéhez és alapítványához kapcsolódó érzelmek a közösségi médiában.

A Facebook tulajdonosát már tavaly is bírálta, és a túlzott méretűre növekedett médiabirodalom feldarabolását javasolta, mondván: ez Zuckerberget igazságtalan előnyhöz juttatja más cégekkel szemben.

Ez év elején G. Soros arról publikált, hogy le kell váltani a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget, valamint Sheryl Sandberg ügyvezetőt is vissza kellene hívni az igazgatóságból. (Erről bővebben pl. itt: media1.hu)

Pár hónapra rá a Facebook létrehozott egy "cenzúrabíróságot". (Erről bővebben pl. itt: magyarnemzet.hu)


És kik lettek ennek tagjai? Kivétel nélkül George Soros régi, a Nyílt Társadalom Alapítványában kipróbált és jól bevált emberei. (Erről bővebben pl. itt: hirtv)

És hallelujah, Soros úr szerint máris nem igazságtalan a Facebook fölénye a közösségi médiák terén, Mark Zuckerberget pedig isten őrizz leváltani, tökéletes helyen van.

Érdekes, nem? De talán még érdekesebb, hogy miért pont most volt erre szüksége.

A másik nagy multicég, a Google már rég a karmaiban van. Mára a Google tulajdonában levő YouTube videómegosztóin sem lehet olyan tartalom, ami neki nem tetszik. A polip csápjaiként szerteágazó érdekeltségeivel pedig a kis internetes cégek tömegeit is erre kényszeríti.

Úgy is mondhatjuk: a nyugati világban az internetes cenzúra legfőbb ura: Soros György. És innentől teljes a kör, nem létezik olyan médiatípus, ahol nem ő mondja meg, miről mit szabad mondani.


És most lépjünk még egyet hátra, hogy ne csak ezt a fát nézzük, hanem egy másik facsoportot is.

Kínában emberemlékezet óta megesznek mindent, ami repül, úszik, megy, csúszik-mászik, vagy a földből nőtt ki.
Mindent. A denevért is. Tényleg van, aki elhiszi, hogy 40 000 éven át soha senkinek nem volt baja a denevérevéstől, és most hirtelen, egyik napról a másikra, a denevérevés miatt az egész világra kiterjedt járvány tört ki?




Köztudott, hogy a koronavírus járvány Wuhan városának piacáról indult. De mi működik alig néhány kilométerre onnan? A WuXi PharmaTech Inc. nevű, biotechnológiai és virológiai labor. És mit csinálnak ott? Többek között a koronavírussal, és annak a denevérből az emberbe átvitelének lehetőségét kutatták.
Ez már érdekes egybeesés.
De még érdekesebb, hogy eme vegyi-biotechnológiai-, és virológiai laborban ki vásárolt nagy összegben részvényeket, és ezzel ki az egyik tulajdonosa?
Nahát, de meglepő: George Soros, a Nyílt Társadalom Alapítvány tulajdonosa. (Erről bővebben pl. itt: stoffangyorgy.blogsopt)


A járvány kínai tombolása jelentős zuhanást okozott a Kínával bármi módon kapcsolatos cégek részvényeinek. Ki is nagy szakértője annak, hogyan kell ilyesmiből nagy hasznot húzni? Nahát, de hisz George Soros, a híres/hírhedt tőzsdespekuláns.

Aztán a kínai járványból világjárvány lett, óriási gazdasági válságot okozott az egész világon. Ki is szokott az ilyesmiből óriási hasznot húzni?

Mire a tőzsde bezárt, a legprofibbak már rég túl voltak azon, amit akartak. A pénzvilág többi hiénája sem tétlenkedett, hiszen ilyenkor szokás befektetés néven bagóért megvenni mindent, amit majd később a sokszorosáért el tud majd adni.


Európát is megviselte a járvány és a gazdasági válság. De ki is az, aki rendszeres vendége az Európai Unió főurainak, ellenére annak, hogy senki nem szavazott neki erre jogot, s mi több: nem is Európában él?
Pár éve Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság akkori elnöke többször is tárgyalt Sorossal úgy, hogy senki orrára nem kötötték miről is volt szó. Ez nyilván demokratikus és jogállami szellemiséggel átlátható.
A milliárdos 12 lobbistája 52 alkalommal találkozott az Európai Unió vezetőivel, míg maga a spekuláns, a bevándorláspárti Soros 20 alkalommal randizott fontos uniós politikusokkal, a közösség irányítóival – írta a Magyar Idők még 2019 januárjában. (Erről bővebben itt: magyaridok)



Az EU országainak a válságból való kilábalásra ki más, ha nem George Soros kínált volna megoldást. Már ha megoldásnak lehet nevezni azt, hogy úgy adnak pénzt, hogy annak kamatait örökkön-örökké, az idők végezetéig kell fizetni. Tehát aki ezt felveszi, annak még az ükunokája is fizetni fogja, és az ükunokájának ükunokája is, és az ükunokájának ükunokájának ükunokája is, stb.

Lássuk be: ez az a befektetés,
ami valójában minden bankárok,
uzsorások és hitelezők legcsodásabb álma.

A Nyílt Társadalom Alapítvány tulajdonosa üzletember - vajon mennyit profitál ebből? Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy a bankár cimboráknak intézett álomüzletért csak egy puszi jár?!

Az ember elsőre úgy gondolná, hogy nincs olyan marha, aki ebbe belemegy. De nem így történt. Az EU befolyásolása jó befektetés, nagyon kevés ország vezetése mondott nemet. Igaz, ők csak elkölteni fogják a pénzt, visszafizetni majd a saját népük állampolgárainak, és azok utódainak (és utódaik utódainak) kell. (Erről bővebben pl. itt: origo)
Szerencsénkre Magyarország kormánya nem tartozik közéjük. (Erről bővebben pl. itt: origo)

Mellesleg ez a Soros nevéhez köthető "megoldás"(????) pont olyan mint amit a Facebookkal csinált. Ugyanis azok az országok, amelyek felveszik ezt a hitelt, önként adnak egy újabb darabot a saját szuverenitásukból, mert onnantól a hitelezők minden politikai döntésükbe beleszólnak majd. Az indok egyszerű: biztosítaniuk kell hogy az ország gazdasága képes lesz fizetni a megállapodás szerinti kamatokat. Hogy meddig? Természetesen örökkön-örökké.
(És ez persze nem az adósrabszolgaságba döntés egy formája, hanem önzetlen segítség.)


És most lépjünk még egyet hátra, hogy lássunk egy másik facsoportot is.

Épp hogy sínre kerül a nagy európai bankárbiznisz, épp hogy csillapodni kezd a járvány, Amerika épp hogy kezdene felállni a káoszból, kitör a „Fekete Életek Számítanak” nevű lázongás sorozat, amely újra képtelen és lehetetlen helyzetbe hozza Donald Trumpot, az Amerikai Egyesült Államok elnökét. Akiről köztudott, hogy George Soros nagyon nem kedveli, mert ő Trump politikai ellenfelei táborának egyik oszlopa.

És mi lesz Amerikában idén novemberben? Elnökválasztás.
Érdekelt-e abban a Nyílt Társadalom Alapítvány tulajdonosa, hogy ne Trump nyerje meg? Nagyon, hiszen szeretné ha olyan befolyása lenne az USA dolgaiba, mint pl. Obama idején volt. Ezért nyilván bármire képes.


És most lépjünk még egyet hátra, hogy végre az erdőt is lássuk.

- A tavalyi év végén kirobban a koronavírus járvány - amihez gyanús, hogy köze van. Ez év elején a járvány már Amerikában és Európában is pusztít.

- A járvány letarolja a világot, egyben hatalmas gazdasági válságot okoz. Most is eljátssza a "Nagy Filantróp" című színdarabot, és pénzeket osztogat sokfelé (pl. Budapest sem egymillió eurót, hanem 1,54 millió dollárt kapott - erről bővebben itt: origo).
De kétségtelen tény, hogy ezek csak aprópénzek ahhoz a nyereséghez képest, amire a válság kapcsán szert tett.

- A Facebookban megszerzett befolyással ő lett az internetes információk legfőbb ura. Innentől róla, pláne a nemzetközi hálózatairól csak olyan dolgokat lehet közölni, ami neki tetsző.

- A járvány okozta számtalan halál és rettegés, mellé a gazdasági válsággal járó anyagi nehézségek társadalmi hatással is járnak. A kétségbeesett embereket pedig nagyon könnyű bármilyen forradalmi lángolásba belerángatni, legyen az "A Fekete Életek Számítanak" vagy bármi más. Teljesen mindegy, csak jól legyen megszervezve.


És mindez ebben az évben. Halál, pusztulás, nyomor, majd káosz és zűrzavar. Közben az álhírgyártás nagymesterei ontják a médiákból, hogy Donald Trump alkalmatlan az USA vezetésére. Élükön a CNN és a New York Times. De persze a pénzügyi világ szaklapjai (pl.: Financial Times) sem sugallnak mást.

És hamarosan indul az amerikai elnökválasztási kampány.

Ennyi véletlen egybeesés, mind ebben az évben, és még csak június van...

De én nem hiszek a véletlenekben. Ennyi véletlenszerű egybeesésnek nagyjából annyi a matematikai esélye, mint héten ötös találattal nyerni az ötöslottón, legalább tízszer egymás után.

Inkább abban hiszek, hogy
ez az egész nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb, minden eddiginél erősebb, és minden eddiginél kétségbeesettebb küzdelem azért, hogy újra a liberálfasizmus irányítsa az USA-t, és azzal a világ nyugati felét. És ezt most minden eddiginél gerinctelenebb és aljasabb módon teszik.

George Soros már 90 éves. Egészsége meggyengült, ha a mostani választást is Trump nyeri, egyáltalán nem biztos hogy újabb 4 év múlva még lesz ereje hadba hívnia a politikai seregét. Ráadásul a vele szövetséges politikusok is türelmetlenek, nyálcsorgatva várják hogy végre megkaparintsák a kiszemelt pozíciókat.

Ezért inkább bevetnek mindent, amit csak tudnak, amit csak bírnak, hogy Trump bukásával egy régi erejében lévő Soros szervezet legyen a Kis Herceg, Alexander Soros öröksége. És nemcsak Amerikában, hanem persze Európában is. Alex Soros 2016-os brüsszeli látogatását „premiernek” nevezik, a politikai hálózat már évek óta készül a főnökcserére.



„Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába,
akkor az a liberalizmus képében fog jönni.”
(Ronald Reagan)



Deep state, a polip gazdája

Az ijú George Soros a II. Világháborúban Budapesten dolgozott egy ügyvédnek. Tevékenységük a náci megszállás alatt közvetlenül az SS igényeit szolgálta ki. A világháború után George Soros először Angliába emigrált, majd onnan az USA-ba.

Az USA-ban pedig a Rothschild ház vette pártfogásába. Nekik köszönhetően ismerte meg a tőzsde világát, ahol kiemelkedő teljesítménye miatti elismerésként újabb lehetőséget kapott. A Rothschildokhoz fűződő kapcsolata sosem szűnt meg, az idők során csak erősödött.

A Rothschild család azonban egyike annak a pár hihetetlenül gazdag és befolyásos családnak, melyet a „pénzügyi háttérhatalom” néven ismerünk, más néven: „Deep state”.

George Soros az elmúlt évtizedekben világszerte kiépített hálózata, mely nagyobb, kiterjedtebb és szövevényesebb, mint a kábítószer maffiák bármelyike, csak részben az ő érdeme.

Politikai bűnszervezete a „Deep state” által előzőleg már kiépített, erős és stabil vázra lett építve. Titkosügynökök hálózatai, megvett/megzsarolt politikusok, pénzért bármire képes média szakemberek stb. listája világszerte. Nem volt lehetetlen erre - ehhez - látszólag legális tevékenységet végző hálózatot építeni.

Az Open Society Foundations, avagy a Nyílt Társadalom Alapítványok valódi tulajdonosa a „Deep state”, és nem a Soros család. Ők arra kellettek, amire eddig is használták őket:
kell egy színpadi ember, egy arc, egy személy.

Egy olyan, maximálisan megbízható és lelkiismeret-furdalás nélkül, mindenre kész sakkfigura, aki a világ előtt egy hatalmas jóember, a legnagyobb filantróp, aki bármit tesz és mond, az megkérdőjelezhetetlenül a tökéletesség maga.

Az idők során ezért és erre a szerepre építették fel George Sorost.


Amerikai grafika
a háttérhatalomról

A „Deep state”, a szabadkőműves páholyok szokásai szerint nem 1-2 napra, nem 1-2 évre tervez.
100 éves ciklusokban határozza meg, hogy mit akar elérni - amit aztán lassan de biztosan, lépésről lépésre próbál megvalósítani.

Ahogy a 2015-ös migrációs válságot is jó előre megtervezték. (Erről már írtunk, itt: Eurábia)
Biztosak lehetünk benne, hogy az idei tetteiket sem a fejetlen kapkodás, a véletlenek, hanem a tervszerűség jellemzik.

Hogy mik a XXI. századra vonatkozó terveik, az egy másik történet. (Az arról szól, amit már elkezdtek, és az: a migráció.)

De hogy most, 2020-ban mit akarnak, az nem kétséges.

Eszük ágában sincs hagyni szétesni az USA-t, hiszen azzal pont a hőn áhított nagyhatalmi pozíciót veszítenék el.

Eszük ágában sincs a választások előtt valamiféle puccsal megszerezni a hatalmat Amerika fölött. Ha megfigyeljük, látjuk, hogy a tüntetések és forradalmi ízű lázongások mögött nincs semmi. Szó szerint semmi, nincs olyan politikai vagy egyéb szereplő, aki az élére állt volna. Senki sincs, aki a forrongó tömegekhez úgy próbált volna szólni, hogy azok gondolkodás nélkül, országszerte egy emberként kövessék.
Csak egy lázongó csürhe tombol, ami igazából nem akar semmit, csak őrjöng, mert folyamatosan erre bátorítják.

Gondolhatnánk, hogy ha Trump mégis nyer, akkor ezzel a tömeggel megpuccsolják - de ez a tömeg akkorra már rég el fogja veszíteni harcias kedvét, rég belefárad az egészbe, már nem lesz rá ekkora hatással a heccelés. Már most is csak zömmel a fizetett bértüntetők ténykednek.

A kár, amit okoznak, nemigazán érdekli őket. Majd helyrehozza, aki akarja. Esetleg adnak rá pénzt. Kölcsön. Magas kamatra.

Hogy miért kellett a BLM tüntetéseket Európában is áthozni? Főként, mert ha csak Amerika lángolna, az feltűnő lenne. Másrészt szokják az elvtársak a feléledő internacionalizmust, lássák a politikai ellenfelek a liberális hálózat erejét.



George Soros hiába képzeli magát istennek, hiába áll mögötte a valaha volt legerősebb háttérhatalom, mégsem mindenható.
Rá is érvényes az "egyszer hopp, másszor kopp" törvényszerűsége.

Pofára esett amikor Trump lett az USA elnöke.
Pofára esett Vlagyimir Putyinnal, hiába próbál meg mindent, az orosz medvével nem boldogult.
De pofára esett Magyarországgal is, a politikai kiképzőközpontjául szolgáló ál-egyetemének egy részét kénytelen volt elköltöztetni, a kedvenc migránsait sem tudta hozzánk telepíteni, a "csodahiteléből" sem kértünk, és még mindig nem Dobrev Klára a miniszterelnökünk.


A „Deep state” politikai bűnszervezete, a Nyílt Társadalom Alapítványok nem mindenható.
A módszer egyszerű, de látványos. Minden médiából ugyanannak a hazugságnak kell folyni, az embereket pedig uszítani és valaki(k) gyűlölésére buzdítani. Minél nagyobb a káosz, ez annál sikeresebb. Közben minden bűnüket másokra kenni, és aki ellenáll, azt elnémítani és eltüntetni az útból. Közben hangoztatni, hogy a háttérben nincsenek titkos érdekek, és szabadkőművesek sem voltak soha, az mind a képzelet műve, ők csak és kizárólag a népért és önfeláldozóan cselekednek.
Lenin ("A hős, ki csak népének élt") is pont ezt és pont így csinálta. Utóda, Sztálin is.
Bár az elmúlt 100 évben sokat csiszoltak és tökéletesítettek a módszeren, attól a lényeg még ugyanaz maradt.

Ugyanazzal a módszerrel ugyanazok az érdekcsoportok, ugyanolyan emberek.
Csak a nevük változik, hogy ne legyen könnyű beazonosítani őket.



Konklúzió:

A szeretet, a megértés és az elfogadás irgalmassága soha nem lehet végtelen. Ha nincs mellette határozottság és szigor, megszűnik az egyensúly. Egyensúly nélkül minden anarchiába fullad, a káosz és zűrzavar mocsarából pedig Leninek és Kun Bélák, Sztálinok és Rákosi Mátyások, Ceaușescuk és Pol Potok, Pablo Escobarok és mindenféle egyéb férgek kerülnek hatalomra - akik aztán milliókat ölnek meg vagy küldenek új Gulagokra, mindenki mást pedig önkényuralmuk rabigájába, ahol nyomor, szenvedés és félelem jut osztályrészül.

A baloldalnak a marxistáktól az anarchistákig, a szocialistáktól a szociáldemokratákig, a liberálisoktól a zöldekig egyszerűen nincs létjogosultsága.

A baloldal nem más, mint egy hatalmasra nőtt, nemzetközi bűnszervezet,
melyhez képest a szicíliai Cosa Nostra csupán egy katolikus lánynevelde.



"Nem adhatok mást, csak mi lényegem." - Mondta Lucifer az "Ember Tragédiája" c. műben.
A baloldal sem adhat mást, csak ami lényének lényege, ami a valódi önmaga. És ezt könnyű felismerni, csupán a hangzatos hazugságaikkal elfedni próbált tetteiket kell nézni.


Az aktuálisan legmodernebb ideológiai halandzsáik mögött kivétel nélkül, mindig ugyanaz áll: a társadalmakra parazitaként telepedett, valójában elenyésző kisebbségben lévő, de végtelen hatalomra és gazdagságra vágyó gerinctelen férgek rémuralma.

Amíg a világ ezt meg nem érti, addig ennek az őrületnek nem lesz vége, addig újabb és újabb polgárháborúk fogják feldúlni újra és újra.


(by L.W.L.)
2020.06.14.





A témához hasonló, következő bejegyzés:

- 2020.06.29. A jóemberkedők kézikönyve
Avagy: a becsületes gengszterek és a filantrópfóbia bűne.
Jóember vagy jóembereskedő?
Mi dönti el, hogy valaki gengszter, vagy tisztességes úriember?
Napjainkban tényleg minden csak pénzkérdés? (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan