vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. november 20., péntek

Éljen május szivárványadika


Avagy: A jogállami szivárvány és a kommunista felvonulás.

Mielőtt rátérnék a lényegre, előbb a fiatalok kedvéért részletezem, mi volt a kommunizmusban (avagy: államszocializmusban) a május elsejei felvonulás.

Május 1. volt a Munka Ünnepének napja. Látszólag e napon azt kellett ünnepelni, hogy a "Szocialista Népi Demokrácia" mindenkinek munkát adott. (Kezdetben főként Recsken és a Gulágokon - vagyis a szoci koncentrációs táborokban.)

E napon a nemzetközi baloldal szocialista elvtársai felvonulást rendeztek. Hosszú, tömött sorokban, nagy transzparenseket magasba tartva és vörös zászlót lengetve vonultak.
Természetesen önként. Ez annyira önkéntes volt, hogy aki önként nem vett részt, azt másnap páros lábbal, nekifutással rúgták hátsófélen, munkaköréből leváltották/lefokozták, igyekeztek ott kitolni vele, ahol csak tudtak. Önként.
Aki nem vágyott arra, hogy lábtörlő legyen, akibe minden elvtárs örömmel törli a lábát, az május elsején csatlakozott a felvonulókhoz. Természetesen "önként, saját meggyőződéséből".
Elvégre aki nem ment el felvonulni, az náci fasiszta soviniszta, imperialista gazembernek számított.


A nemzetközi baloldalnak most is van ilyen felvonulása. Igaz, nem május elsején, és nem a "Munka Ünnepe" címen.
A baloldal mostani, kötelező felvonulása a PRIDE. Bár a résztvétel természetesen "önkéntes, saját meggyőződéséből", aki nem vesz rajta részt, azt a baloldal azonnal rugdosni kezdi.
Elvégre aki nem megy el felvonulni, az nem áll ki az LMBTQI(xyz) mellett. Az ilyen azonnal és kötelezően kirekesztő, homofób, és (nocsak?!) náci fasiszta gazembernek számít.


A május elsejei felvonulásoknak valójában nem valamiféle közösségépítős célja volt.

Ezek nagyszabású propaganda felvonulások voltak. Lássa a belső, de főként a külső ellenség, milyen sokan is vannak a lelkes kommunisták, e hatalmas tömeg míly nagy és összetartó erőt képvisel az ellenségeikkel szemben.
Rettegjen hát, aki szembeszáll velük, mert aki megpróbálja, arra lesújt a dühös kommunisták vasökle. Mert a kommunizmus szép, a kommunizmus jó, a kommunizmus erős.


A PRIDE célja ugyanez. A dátum más,de a lényeg ugyanaz. Lássák a hagyományos családmodell bigott hívei, milyen sokan is vannak a leszbikusok és a buzik (meg egyéb LMBTQI figurák), e hatalmas tömeg míly nagy és összetartó erőt képvisel az ellenségeikkel szemben.
Ne is merjen senki ellenállni nekik, mert aki megpróbálja, arra lesújt a dühös buzik vas...akármilye. Mert a buzulás szép, a buzulás jó, a buzilobbi erős.



Régen tehát a felvonulás azt jelképezte, hogy mindenki lelkes kommunista.

Most a felvonulás azt jelképezi, hogy mindenki lelkes buzi.
(Vagy leszbikus, vagy egyéb aberrációk lelkes rajongója)


Nincs mit csodálkozni azon, hogy nyugaton immár a jogállam nevű poszt-kommunista lózung szerves részévé akarják tenni az LMBTQI(xyz) nézeteket (is). Kötelezően.

Mondhatni az óvodásoknak való, "Aki nem lép egyszerre" dalocska ma így hangzik:

"Aki nem buzul egyszerre,
fasiszta lesz estére.
Mert buzulni nagyon jó,
baloldalnak az való."



És hogy miként kell max. 6%-ról egy generáció alatt min. 30%-ra vinni azok arányát, akik nem vallják heteroszexuálisnak magukat, azt ők jól tudják. Az óvodai transzmeséktől a kisiskolás LMBTQI(xyz) oktatáson át a felsőoktatás gender (ál)tudományáig a módszer kész és jól működik.

Még egy generáció, és már nem is lesz köztük heteroszexuális. A közben beköltözött muszlimoknak pedig nem is kell harcolni az új országok átvételéért - egyszerűen kihal az előző népesség.
Ráadásul önként és boldogan, a büszke PRIDE felvonulásokon megmutatva mindenkinek, hogyan kell kipusztulni.

Bravó.

Ebből is látszik, hogy aki bármit is ráhagy a baloldalra, az önmagát ítéli kárhozatra. Mert aki nekik a kisujját nyújtja, annak az egész karját kitépik, és közben visítanak, hogy ez is kevés.


(by L.W.L.)
2020.11.20.











Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan