vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2021. október 27., szerda

Megalakult valóságkivégző bizottság


Avagy: Elkezdődött a bolsevikok végjátéka.

Kezdetét vette a bal-liberálisok által oly rég vízionált, kivégzett valóság és megszűnt szólásszabadság folyamata.

Igaz, ők azt állítják évek óta, hogy nincs Magyarországon szólásszabadság; de ezzel legalább beismerték, hogy a 444-től a 24hu-ig, a HVG-től az ATV-ig megállás nélkül, éveken át csak hazudtak. Elvégre ha nincs szólásszabadság, akkor minden média hazudik – amiben ők, a független objektívek, mint mindig mindenben, ebben is az élen jártak.

Lássuk a részleteket.

2021. október 27. E napon a 444 boldogan jelentette be, hogy az Európai Bizottság támogatásával létrejött a magyar nyelvű hírek valódiságának ellenőrzésére szolgáló kommunista retek demokratikus (meg jogállami) tényellenőrző szakszervezet.

Az egyenlőre weboldalt működtető társulat szerkesztősége régi, már sokszor bizonyított gárdája az idők során számtalanszor bizonyította elkötelezettségét.
Véletlenül sem lehetne őket a hazaárulók közé sorolni, hiszen nekik Magyarország nem hazájuk, csak egy ország, ahol állampolgársággal rendelkeznek és laknak. Az ő hazájuk a nemzetköziség, a világnagy nihil földje, ahol az egyetlen érték az, hogy kit mennyivel támogatnak New Yorkból.

„A Magyar Digitális Média Obszervatórium (HDMO - Hungarian Digital Media Observatory) célja, hogy gyakorló újságírók és szerkesztők, médiakutatók és a terület más szakértőinek segítségével lépjen fel az álhírek és a dezinformáció terjedése ellen, és erősítse a tudatos médiafogyasztást.” – Írta a 444.

Tehát innentől ők azok, akik megmondják, mi tény és mi álhír. Mi valóság és mi hazugság. Mi van, és mi nincs. Mi jó, s mi rossz.
A társaság összeállítása önmagáért beszél.

A főszerkesztő Zöldi Blanka, aki eddig a 444, majd a Direkt36 oldalain fröcsögte a manapság liberalizmusnak hívott poszt-kommunizmust. Nála nincs alkalmasabb, hiszen a szovjet Pravda amerikai változata, a New York Times legjobbjaitól tanult. Így ő nem egy bal-lib publicista, nem holmi neo-bolsevik bérfirkász, hanem hűdenagyon független meg annál is objektívabb oknyomozó riporter.
Aki ebben kételkedik, az mától álhírgyáros.

A tényellenőrök másik hérosza a Népszabadságnál kezdte, majd a (Farkasházy Tivadar féle) Hócipő magazinnál, aztán a (nincs másik/van másik) Indexnél folytatta, de már a 444 főszerkesztője.
Aki kételkedik abban, hogy ő mindenféle elfogultságtól mentes, az mától álhírgyáros.

Szerencsére nem egyoldalú a társaság összeállítása, mert köztük van még Neuberger Eszter, aki a változatosság kedvéért a 444 munkatársa.
Aki úgy gondolja, hogy vele G. Soros magánblogjának, a 444-nek a narratívája erősödik, az mától álhírgyáros.

A fékek és egyensúlyok harmóniájának megteremtéséért köztük van Diószegi-Horváth Nóra is, aki a Mérce nevű (full-kommunista szennylap) hű de objektív média volt főszerkesztője.

Társaságukban a konzervatív, netán jobboldali szakértők száma: NULLA.

Eme demokratikus társaság látták Sztálin is vihogva vágja hátba valamelyik, általa kivégzett volt harcostársát a pokolban. És joggal, mert ennyi kommunista egyben eddig csak a kommunista párt naggyűlésén tolongott – és lám, immár ők a demokrácia ellenőrei, akik megmondják mi a valóság.
Tény, hogy ők tényleg könnyen ki tudják majd szűrni mi igaz és mi hamis, hiszen ők azok, akik eddig se mondtak igazat soha. Garantáltan hiteles az, hogy ezután is csak hazudni fognak, így ők a hazugságok és az álhírek valódi szakértői. Mi sem lesz egyszerűbb nekik annál, mint bármit elbírálni azon a mérlegen, aminek egyik serpenyőjében a sorosista sorsrombolás van, a másikban pedig a valóság.
A mainstream píszíkorrekt mérlegén ezt vitathatatlanul gyors és könnyű elbírálni. Ami nem felel meg a New Yorki üzletemberek által elvárt narratívának, az álhír. Ilyen egyszerű ez.

Senki ne gondolja, hogy eme (poszt-kommunista érdemrendektől) díszes szocialista brigád ténykedése itt megáll.

EZ CSAK A KEZDET.

A nyugaton jól bevállt módszer soha nem áll meg ennyinél. Hamarosan ők fogják a közöségi médiákban megjelenteket is elbírálni.

És ezzel megvalósul az amerikai választásokon megismert módszer.

Amikor Donald Trump kiírta a közösségi oldalára, hogy szép idő van, pár perc múlva már a poszt felett látható volt, hogy ez álhír. Elvégre nem volt mindenhol napsütés, volt olyan város az országban ahol felhők takarták a napot, tehát Trump hazudott.

Amikor Joe Biden azt mondta, hogy Trump rasszista, az nem volt álhír, az teljesen rendben volt, elvégre a Trump mellett álló feketék is csak nagy valószínűséggel feketére mázolt fehérek voltak.

Amikor Donald Trump azt mondta, hogy újra naggyá akarja tenni Amerikát, az álhír volt, mert ő mondta, tehát csak.

Amikor Joe Biden azt mondta, hogy egy 8 éves gyerek már el tudja dönteni, hogy változtatni akar-e a bilológiai nemén, az teljesen rendben volt.

Aztán a sok-sok álhírt tartalmazó posztok miatt le is törölték a közösségi médiák Trump oldalait és profilját is. Elnök ide vagy oda, ne álhírkedjen már ennyit.

Joe Bidennel kapcsolatban sosem merült fel ilyesmi.

Közben az összes nagy média a tévétől a rádióig azt tolta, hogy Trump elmebeteg, de Biden maga a megtestesült zsenialitás. És ezek se minősültek álhírnek.

EZ VÁR MAGYARORSZÁGRA IS.

Ahogy anno a Pesti Srácok Youtube csatornája, vagy Toroczkai Facebook oldala, úgy fog hamarosan eltűnni a közösségi médiákból mindaz, ami nem a „liberális demokrácia” nevű nemzetközi förmedvény, emberalatti, létrontó mocskával ellentétes.

Az álhírekkel való harc nevében a sátáni tűzvihar pusztítása után nem marad más, csak az, mit ők kellően píszínek tartanak.

S mindez demokratikus és jogszerű, hiszen magáncégekről van szó, amik azt és úgy tesznek, ahogy akarnak, ez az ő magánügyük.
Az is az ő magánügyük, hogy kiket alkalmaznak cenzornak, és milyen hatáskört adnak nekik.

Hogy mi módon kerül akkor a képbe az Európai Bizottság, meg egyéb politikai szervezetek? Nos, a jogállami demokráciákban a nemzetközi liberalizmus érdekei már közügy, így az ilyen magáncégek magányügyeit védelmezni közügy.

Hogy ennek mi köze a demokráciához, mi köze a szólásszabadsághoz, a szabad véleménynyilvánításhoz, és a többség akaratához?
Nos, ilyen kérdést feltenni már álhír. És/vagy fasizmus is.

A demokráciában kérem a nép által szabadon választott köztársaság nagyszerű vezetői sokkal jobban tudják, mire van szüksége a társadalomnak, mint a pórnép. Ez utóbbi adózzon minél többet, és pofázzon minél kevesebbet – különben álhírek terjesztése miatt törlik. Most még csak a közösségi médiákból, de ha terv szerint megy minden, hamarosan az élők sorából is.


„Mi nem hiszünk az örök erkölcsben sem,
a kommunista erkölcs alapja a kommunizmus
megszilárdításáért és betetőzéséért folyó harc.”
(Lenin)

Egy szocialista köztársaságban mindig a szocialista vezetők útmutatása a demokrácia. Mindenki más pedig közellenség. Ahogy minden bolsevik rendszerben, most is a lakosság kb. 80-90%-a közellenség. De ahogy Leninék 100 évvel ezelőtt megtalálták a megoldást, úgy a mostani elvtársaik is tudják, mi a jó. Nekik.
A terrort népakaratnak, a diktatúrát demokráciának, a nép ellenségeit a nép barátainak, a hazugságot valóságnak kell mondani.

És hamarosan jöhetnek az új világrend tényei.

Megtudhatjuk majd, hogy aki ellenzi a gyerekek LMBTQI nevelését, az náci.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy az a kisgyerek, akit már 6 évesen elindítottak a nemváltás útján, az 150 évig fog élni, egészséges teljességben.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a rák ellenszere a nemváltó műtét.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogyan kell teherbe esni és szülni egy férfinak.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a fehér ember genetikusan elnyomó.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy Szent István király néger volt.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a honfoglaló magyarok mind négerek voltak.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy Magyarország eredeti vallása az iszlám, csak ezt a tényt a Zorbán eltitkolta.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a magyar kultúra Szomáliából származik, motívumai onnan lettek ellopva.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a határon túli (és inneni) magyarok valójában arabok, így a befogadott afgánokkal csak nemzetegyesítés történik.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Megtudhatjuk majd, hogy a Kárpát-medence soha nem is létezett, az csak optikai csalódás. Területileg Magyarország valójában mindig is New York állam része volt.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Végül azt is megtudjuk majd, hogy az a magyar ember, aki nem hajlandó felakasztani magát, az egy antidemokratikus terrorista, akit a nép érdekében, a szeretett liberális vezetőség kénytelen kivégezni.
Aki mást mond, az álhírgyáros.

Természetesen az álhírek elleni háború megnyeréséhez az Európai Bizottság jelenleg felállítot csapata kevés, a létszámot majd növelni kell. A 24HU, HVG, Nyugati Fény, OLKT és hasonlóknál dolgozók már készülődnek is.

A PS, Origo, 888 stb. pedig már most kezdhet leszokni arról, hogy cikkeket publikál. Az ilyen cselekedeteik csak feleslegesen nehezítik majd a cenzorok fáradtságos munkáját, így a törlés mellé pénzbírság is jár majd. Természetesen nevelő céllal, a közjó érdekében.

Tessenek megérteni végre: egy szabad jogállami világban csak arról szabad írni, amiről megengedik.

A haladó, modern és demokratikus amerikai módszer alapján természetesen a kormánypárt, és a magyar miniszterelnök által írtak is erre a sorsra jutnak. Hiszen olyan mindegy, hányan szavaztak rájuk, a tényellenőrök bebizonyítják, hogy a valóság nem tény. És a tény az, hogy a halottak is Bidenre, és ezzel a demokráciára szavaztak.

Idővel jöhet majd a második lépés, amikor a teljesen felesleges választásokat is eltörlik. Majd ennek emlékét is a „Cancel Culture” keretein belül.

Aztán a parlamentek és a képviselők is feleslegessé válnak.
A gyarmatokra megjön az E-mail New Yorkból, az abban írtakat a helyi minisztériumok végrehajtják és kész. Minek ez a sok felesleges cécó?

A dolgok menetét majd az ellenőrző bizottságok, a kommunikációk helyességét pedig a tényellenőrök felügyelik. Tessenek tapsolni, mert aki nem ért velük egyet, azt az elvtársak az ÁVÓ pincéjében agyonverik. Pesze demokratikusan, a nép érdekében.

Szép, új világ vette kezdetét.


(by L.W.L.)
2021.10.27.






Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan