vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2023. július 8., szombat

Amiről a Nagy (ripacs) Ervin nem mesél


Avagy: a színésztörpe kalandjai a fénylényekkel.

Manapság már bárki, bármiről bármilyen véleményt alkothat, de csak mert nincs szólásszabadság. Eme véleményalkotók egyike az a Nagy Ervin, akinek elég kevés köze van az őt körülvevő világ valóságához.

Manapság a New Age ostobasághullámainak hála a legkülönfélébb őrültségek és eszelős tévképzetek terjednek a köztudatban. Meglepő módon az ilyen téveszmések a leghangosabbak, noha a „tudásuk” a legsötétebb középkorba illik.
Ők az univerzum energiáitól feltöltődött, magukat eleven villanykörtének képzelő „fénylények”, akik birtokosai azon „ősi tudásnak”, amit a tűz körül ugráló Neander-völgyi ősember kitalált.

Ők a bal-liberális értelmiség, akiknek értelmi szintje erősen megkérdőjelezhető - elvégre a szellemekkel, tündérekkel, manókkal és faemberekkel való beszélgetés, a kozmosszal társalgás és egyéb ezoterikus baromságok a XXI. században nem tartoznak a normális emberek tevékenységei közé.
Ők korunk érdekes jelenségei, fejükben totálisan értelmetlen káosz kavarog, és erre még büszkék is. (Erről részletesen itt írtunk: Értelmes-e a bal-liberális értelmiség?)

Közéjük tartozik a magát színészóriásnak képzelő, ám valójában csak színésztörpe - vagy inkább ripacs-kobold(?) - Nagy Ervin is. Ő egyike azon bal-lib színészekből álló értelmiségi(? vagy inkább értelmetlenségi?) társaságnak, akik pár évvel ezelőtt

VARÁZSERŐ MEGSZERZÉSE CÉLJÁBÓL

FELKERESTEK EGY HÍRES MÁGUST,
AKI AZOKNAK ADTA ÁT AZ ENERGIÁIT,

AKIK LESZOPTÁK.

Elnézést a vulgáris kifejezésért, de szó szerint ez és így történt, és az eset félreérthetetlen mivoltáért jobb nem cifrán körülírni.

Az esetet már hosszan részleteztük itt: Fenyő Iván, a baloldal színészprófétája.

A történet dióhéjban: a világról alkotott reális nézetekkel semmiképp sem vádolható színészek egy csoportja Budapestről Brazíliába utazott, hogy megtanulják mindazt, amit a Gyűrűk Ura filmekben láttak Gandalftól, illetve olyan csodákat, amiket a Harry Potter filmekben látott roxforti varázslóiskolában tanítanak.

Ezt a nagy varázslómestert nem Albus Dumbledorenak, hanem Joao Teixeira de Fariának hívják.
Volt ott A-tól Z-ig minden, ami ezoteria, a varázskövektől csodavízen át a szellemidézésen keresztül a sarlatán kuruzslásig. A Fenyő Iván vezette magyar színészcsapat - köztük Nagy Ervinnel - három teljes héten át volt ott tanulmányúton, hogy belőlük is nagy varázslók legyenek. (Előtte Tibetben voltak - csak mert rosszul keresnek és nyomorognak.)

Miután - ahogy Fenyő Iván mondta: „megtalálták a tudás kútját”, hazatérve neki is álltak megnyitni saját varázslóiskolájukat, nagymesterük, Faria brazíliai „spirituális központjának” mintájára, „FÉNY-KONFERENCIA” néven. Bár az eseménysorozat indulásakor még a saját köreikből sem érdekelt sok embert, újat és újat rendeztek belőle, mert a nagy titkok és varázslatok fénylényei nem azért mentek Brazíliába mágiát tanulni, hogy ne keressenek vele pénzt. (A III. Fény-konferencia promóciós videója itt nézhető meg)

Ám hiába tanulták meg nagymesterüktől a pénzvonzó varázslatokat, valahogy nem sikerült meggazdagodniuk a minden okkult tudások kvinteszenciáival.
(Lásd pl. ide kattintva: Nem kíváncsiak Fenyő Iván és Nagy Ervin fénykonferenciájára)

A varázsló-biznisz végleg darabjaira hullott, amikor a nagymesterüket, Joao Teixeira de Fariát a brazil hatóságok 2018-ban letartóztatták, majd életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Kiderült ugyanis, hogy Nagy Ervin fénylény tanára, a varázslók legvarázsosabbja, minden mágusok nagymestere egy Indiából adaptált módját választotta mind a gyógyításnak (értsd: kuruzslás) mind a tudása átadásának.

A belépő áráért járó olcsó 'gyógykezelés' során a mágus előadta, hogy őt megszállja egy nagy tudású szellem (ahogy ők mondják: entitás), majd nekiállt nagy abrakadabrával a sorban állók tömeges 'kezelésének'.


Ám némi plusz pénzért (és a legnagyobb hatékonyságért) lehetett kérni négyszemközti 'kezelést' is. Aki tanulni vágyott, szintén személyesen vehette át a vágyott varázstudás aktuális adagját.

Ez a módszer elég egyszerű - és egyben mindent elmond az ezoteriáról.

A kedves delikvensek, miután kifizették a VIP kezelés/oktatás árát, kettesben maradva a mágussal, szépen elé térdeltek, és orálisan kielégítették, majd nagy kortyokban le is nyelték a 76 éves vénember spermáját - merthogy a nagy guru tanítása szerint az tartalmazta a cseppfolyósított életenergiát, a kozmikus varázserőt.

Amikor Brazíliában vizsgálat indult ellene, szexuális visszaélés miatt azonnal több, mint 500-an jelentkeztek csak a helyiek közül - pedig a világ minden tájáról sereglettek hozzá az ezoterikus (New Age) hírverések és dicsőítések miatt. (Magyarországon is volt utazási iroda, ami kifejezetten hozzá szervezett utakat. Lásd pl. ide kattintva)
Végül az ügyészség a kb. 250. feljelentés után már nem fogadott be többet, a brazil bíróság pedig nem akart 10 évig tartó pert, így megelégedtek néhánnyal, köztük egy 14 év alatti gyerek és a mágus saját lánya.
Mellé lefoglaltak nála egy teherautónyi illegális fegyvert és lőszert, több kiló kábítószert, valamint a bankszámláiról több millió dollárt pénzmosás gyanújával.

Ez tehát a Nagy Ervin, színésztörpe
(Tünde? Manó? Kobold? Varázsló?)
fénylény nagymesterének rövid története.

Innen az a hatalmas tudás, amit - ahogy Fenyő Iván fogalmazta: - a brazíliai kútból szereztek. És az a kút egy vénember lucskosra szopott pénisze volt. (Bővebben minderről itt írtunk)

Persze félreértés ne essék, a minden tudás birtokába került Nagy Ervin (és barátai) ettől még nem buzik.
Ők nyilván csak világhírű mágusokat szopnak, és azt is tisztán a varázserő megszerzése céljából.

Igaz, Nagy Ervinnek a saját bevallása szerint minden második barátja meleg (lásd ide kattintva) de ettől még ő nem az. Van felesége is (pontosabban: élettársa), a fanatikusan liberális Borbély Alexandra személyében, aki nemrég egy TEDx előadáson részletezte, mennyire gyűlöli hogy magyar, és mennyire csodásnak tartja hogy európai. (Lásd ide kattintva)

Gondolom vele is átbeszélte már, milyen csodás élmény részesei voltak Brazíliában ők, a magukat nagyhatalmú varázslónak és színészóriásnak képzelő színésztörpék. Talán azt is, milyen íze volt a vénember varázserejű péniszének, elvégre hetekig voltak ott repetázni.

A nagymesterük lebukása után, a magukat nagy varázslóvá szopott színészek igyekeztek úgy tenni, mintha mindez meg sem történt volna - egyetlen médiafelületnek sem óhajtottak nyilatkozni erről. Pedig előtte pl. Fenyő Iván erről azt mondta, hogy Brazíliában más ember lett, férfiasodott. (Lásd pl. ide kattintva)
Azóta meg igyekeznek letagadni, noha ezzel a sztorival nyilván nagy népszerűséget lehetne szerezni a Prideon, amin minden haladó gondolkodású bal-liberálisnak kötelező részt venni. Mi is lehetne ott varázslatosabb téma, mint egy mágussal való orális kapcsolat? Esetleg elő is adhatnák a színpadon, „Modern Varázsfuvola” címmel.


Valahogy ezen bal-liberális, nagyon haladóan nagyon felvilágosult és nagyon értelmiségi körök bármerről indulnak, mindig a pénisznél kötnek ki,


akár a hinduk a shivalingánál.

Náluk valahogy, akár Alföldi Róbertnél, ez minden alfája és omegája.

Tökéletesen illik hozzájuk a Sárosdi Lilla - Schilling Árpád féle ember-, és erkölcs alatti produkciók, melyekben az önimádó, magamutogatási vágytól fűtött, nárcisztikus exhibicionisták kövér és meztelen testüket mutogatják a színpadon. (Lásd pl. ide kattintva)

Nagy Ervin híres arról, hogy hol az SZFE, hol a közoktatással kapcsolatban adja elő magát. Gondolom titkon a közeljövőben fénylényügyi miniszternek képzeli magát, ahol a brazil módszert is betenné az oktatási tananyagba, természetesen annak gyakorlati alkalmazásával.

Mindenesetre nemrég egy tüntetésen a ráolvasás bűbáját gyakorolta egy habszivacsból készült bűvös tojásba. (Bővebben lásd pl. ide kattintva)

Elvégre a mágikus átokhoz nála jobban senki sem ért. A Zorbán minden bizonnyal azonnal meg is érezte a tarkóján a fekete mágia entitásainak hideg leheletét.

Értem és megértem, hogy ha valaki elmebeteg. Azt is, hogy különféle mentális betegségek vannak, melyek egy része skizofrén vagy egyéb hallucinációk miatt a betegek nem létező dolgokat rögvalóságnak képzelnek és érzékelnek.
Ezek egy része varázslónak képzeli magát, aztán idővel különleges fénylénynek, akinek mágikus hatalma van az emberek felett. Még azt is megértem, hogy eme tudás megszerzéséért némelyikük bármire képes - akár arra is, hogy kisebb vagyont költsön arra, hogy heteken át cumizhassa egy vén mágus lábai között található varázspálcát.
Sok ezoterikus helyen ilyesmiből áll a beavatási szertartás is - ilyenkor őrültek szívatnak bolondokat. (Hasonló volt az amerikai, főként színészekből álló NXIVM is, bár ők mellé még tüzes vassal is megbélyegezték egymást. Lásd pl. ide kattintva)

Mindezt értem és megértem, csak azt nem értem, hogy őket miért nem pszichiátriára küldik a médiák, ahelyett, hogy riportokat csinálnak velük, amiben a rögeszmés örültségeiket fröcsögik a nagyvilágba. Esetleg el lehetne hitetni velük, hogy a pszichiátriákon nem orvosok, hanem mágusok gyógyítanak, és akkor azonnal felkeresnék a hozzájuk legközelebbi rendelőt.

Megjegyzés:

Nyilván az ember ha valamire kíváncsi, akkor lesznek róla megfelelő ismeretei, ha elmegy és személyes tapasztalatot szerez.
De ha már ott van, és az első nap látja azt a mesefilmekbe való produkciót, amit Faria előadott - pl. amikor megszállja a Chaos nevű szellem (lásd pl. ide kattintva), és általa kuruzslásba kezd, meghökkenően értelmetlen módszerekkel - akkor normális ember vajon nem azonnal sarkon fordul és hazamegy?!

Mennyi esze van annak, aki ilyen, ókorba (őskorba?) illő tömény hülyeséget valóságnak vesz, és hosszú hetekig ott marad, hogy nyitástól zárásig az ámulattól tátott szájjal szívja magába mindazt, amit a szájába tesznek? Az ilyenekkel aztán tényleg mindent le lehet nyeletni. Olyan színész is volt közöttük, aki többször is volt a mágusnál, összesen 8, azaz nyolc hétig. (Lásd pl. ide kattintva) Vajon ennyire bonyolult volt elsőre, hogy mi módon kell szakszerűen kicsavarni a varázsrépát?

És még ŐK AZ ÉRTELMISÉG?! Ők azok, akik a bal-libek szerint mindenről mindent jobban tudnak, és tanulatlan, ostoba bunkó mindenki, aki ellentmond nekik?!
Ők, akiknek a szájából csak az fröcsög, amit mindenféle mágusnak képzelt figurák beletettek?!


Mindenesetre egy dolgot érdemes megszívlelni: egy bal-liberális színésznek semmiféle vita hevében sem szabad azt mondani, hogy „kapd be a f...om!”. Ugyanis képes ajánlatnak venni és azonnal követelni, hogy megtehesse - gondolván, hátha mágussal van dolga, és most folyékony varázserőhöz juthat.



(by L.W.L.)
2023.07.08.







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan