vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2021. december 10., péntek

Ki buzdít tömeggyilkosságra?


Avagy: A védőoltások mögötti valóság.

A védőoltás hátterében rejlő összeesküvések leleplezése.

Pro és kontra járják az internetet a hírek. Mert manapság minden hír, ami annak tűnik. Álhír pedig az, ami nem tetszik a médiafogyasztónak. Elvégre a médiafogyasztó minden tudományok professzora, ő 8 másodperc alatt képes eldönteni, mi valóság és mi nem az. Erre pedig az idők során összegyűjtött háttér információk segítik.

Így mára eljutottunk oda, hogy immár mindenki pontosan tudja, mi áll a védőoltások hátterében. Különösen az a tábor, akikhez az OzoneTV legújabb műsora szól, melyben Joshi Bharat bemutatja a nagy, ősi rejtélyeket, melyek - óóóó hogyneeee - valóságosak.

Összeesküvés-elméletek vagy valóság? Hogy függ össze a New Age, az ezoterika, a parapszichológia és a paleoasztronautika a COVID-19 pandémiájával? Nos, nem bonyolult, ha a dolgok mögé nézve megismerjük azokat, akik az eltitkolt dolgok nagy tudói.

Kezdjük az elején...

A történelem során egyik járvány a másik után pusztította az emberiséget. Ebből mindenki által ismert a pestis, esetleg a fekete himlő is, de kevesen tudnak az „angliai izzadás” (sudor anglicus) ami főként Nagy-Britannia lakosságát pusztította.
Ez 1485-ben bukkant fel először Wales területén, majd még négy alkalommal söpört végig Anglián (1506, 1517, 1528, és végezetül 1551) és 3 millió emberéletet követelt. Az 1528-as járvány átterjedt az öreg kontinensre is - vélhetően angol hajósok hurcolták be Antwerpenbe, Amszterdamba - majd a kikötővárosokból továbbvonult észak felé. Németalföldön flamandok és hollandok között szedte áldozatait, később eljutott Skandinávián át egészen Oroszországig.
Anglia lakosságának harmadát vitte el, és azóta megmagyarázhatatlan módon soha többet nem ütötte fel a fejét.

A kórokozók között voltak állandó vendégek is. Ilyen volt a himlő, ami évente átlag 400 ezer embert ölt meg Európában. Akik elkapták, de erős szervezettel túlélték, örökre eltorzult testtel éltek tovább.
Manapság senkit sem fenyeget ez a betegség. Ennek oka a himlő elleni védőoltás, aminek hála mára ez is csak rossz emlék.

Ugye milyen jó hogy kitalálták? Ám mielőtt azt hinnénk, hogy a feltalálóját az emberiség virágesőkkel és a hála könnyeivel ünnepelte, jelzem: ennek az ellenkezője történt.

Az első védőoltás története nemcsak érdekes,
hanem sok mindenre rámutat.



- Az első vakcina és a tehénszarvak

1796. Edward Jenner orvosnak feltűnt, hogy a tehenész lányok körében nem jellemző a himlős megbetegedés.
Gondolkodni kezdet azon, mi lehet az összefüggés azzal, hogy ők ki vannak téve a kevésbé veszélyes tehénhimlőnek.
Kísérletezni kezdett, végül megszületett a megoldás - melynek okát még ő sem értette. Ez nem csoda, hiszen a baktériumok és vírusok felfedezése később történt.

Dr. Jenner tehénhimlőből kinyert
hatóanyagával létrehozta az első védőoltást.

A tehén latinul Vacca.
Az így előállított védőoltás - és azóta minden védőoltás - neve: Vakcina.

Politikusok és orvosok mellett a kor nagy gondolkodói mind örömmel ünnepelték a felfedezést. Az író, Robert Bloomfield még verset is írt Jenner dicséretére, melyben áldásnak nevezte felfedezését.

De ezzel nem volt mindenki így.

Mivel ekkoriban már nem tették máglyára a boszorkányokat és egyéb bűbájosokat, az okkultizmussal, kozmikus erőkkel, varjúhájjal és békavizelettel „gyógyító” szélhámosságok egyre jobban elterjedté váltak.
A bölcs boszorkányok és a természet erőivel gyógyító új-druidák módszerei ekkorra már ugyanolyan orvoslásnak számítottak, mint a kor valódi orvosai. (Ők voltak a mai ezoteria - avagy ezoterika - nevű műfaj elődei!)

Az általuk himlő ellen - jó pénzért - adott marhaságok komoly hasznot hoztak nekik. Ám ha eltűnik a himlő, oda a biznisz.

Ehhez később egyéb fanatikusok is csatlakoztak, akik szerint egy alacsonyabb rendű állatból származó anyagot juttatni az emberi testbe, gyalázat és orvosilag helytelen.

Tették, amit ilyenkor az aljas hazugságból élősködők tenni szoktak.
Nekiálltak elterjeszteni, hogy ez a tehenes orvosság valójában egy szörnyű összeesküvés az emberiség ellen.
Akit beoltanak vele, annak fejéből idővel tehénszarvak nőnek ki, lábfeje pedig összezsugorodik tehénpatává.

S mi több: azok a lányok és asszonyok, akiket e szörnyű méreggel kezelnek, ember-tehén hibrid szörnyeket fognak a világra hozni.

Kép egy korabeli szórólapról

Mielőtt nevetve azt mondanánk: „Ugyan már, ki hinne el ekkora baromságot” jelzem: többen, mint gondolnánk.

A gyilkos ostobaságok prófétáinak sikerét nagyban növelte az is, hogy Jenner nem tudta mindenki számára jól érthetően elmagyarázni, miért és mitől működik a módszere. Viszont sokan voltak, akik mindenki számára érthetően elmesélték, miért rossz a Jenner-vakcina.

Tüzes röpiratok, előadások és karikatúrák sarkallták a szavak háborúját, amely hatalmas számú britet ösztönzött az oltásellenes mozgalomhoz való csatlakozásra.
William Rowley, a „Royal College of Physicians” tagja egy 1805-ös füzetben óva intett az oltástól, a lehető legszörnyűbb mellékhatásokkal fenyegetve. Hogy az olvasni nem tudók is könnyen megértsék, képek is voltak bőven.
Ökörarcú fiú, akinek hatalmas vörös csomó lógott le az arcán, vagy egy nyílt tályogokkal borított gyermek színes vésetei bizonygatták: íme a szörnyszülöttek, a tehenes oltás áldozatai.

Az aljas férgek, ahogy ma is, régen sem tudtak megállni a hazudozásban.
Igyekeztek mindenkit meggyőzni az igazukról, és „gondolkodásra” biztatni az eddig kételkedőket:

„Ki házasodna bele bármely családba
azzal a kockázattal,
hogy utódai mocskos állati betegségeket kapjanak?"


Sokaknak jó üzlet volt a mozgalomhoz csatlakozni - a hírnév akkor sem volt haszontalan.
Ilyen volt az orvos Benjamin Moseley is, aki azt állította, hogy a Jenner-oltás „tehénmániához” vezet, ami egyfajta hisztériát kialakítva arra késztetheti a nőket, hogy bikákkal szexeljenek - ezzel félig ember, félig szarvasmarha csecsemőket hozva létre.

Aztán Moseley és Rowley összefogott, és beutazták az országot,
nagy „leleplező és titokfeltáró” előadásokat tartva,
óva intve mindenkit a védőoltástól,
feltárva annak „szörnyű” hatásait.


Az pro-ezoterikusok mellett orvosok is csatlakoztak a mozgalomhoz, mindegyikük a saját, himlő elleni kezelését ajánlgatta. Sikerrel, mert egyre többen hittek nekik. Persze az általuk kezelt fertőzöttek közül jóval többen haltak meg, mint akik semmilyen kezelést nem kaptak, de nekik nem is a gyógyulás, hanem a gyors vagyonosodás volt a céljuk.
Oly nagy hírnévre tettek szert, hogy a királyi udvarba is bejutottak gyógykezelni - így hatalmas orvosi tudásukkal sikeresen megölték III. György király egyik fiát is.

Anglia és Wales 1853-ban kötelezővé tette a himlőoltást a gyermekek számára. És ezzel elindult az a folyamat, aminek hála a himlő mára csak rossz emlék. De ezzel más folyamatok is elindultak.

A kötelező oltástól az oltásellenes üzlet parazitái nem estek kétségbe. Jól szervezett mozgalmuk új formát öltött, és az oltásellenes ligák fegyvert ragadva, kisebb-nagyobb (mai szóval élve) terrorcselekményeket hajtottak végre Nagy-Britannia városaiban.

A század végére emberek tízezrei vonultak ki az utcára tiltakozásul, olyan táblákkal hadonászva, mint:

„Jobb egy bűnöző sejt,
mint egy megmérgezett baba!”

Az „egészség és az élet védelmében” tiltakozó mozgalom immár nem korlátozódott magára a vakcinára. A védőoltás ellenesség a kormányzattal szembeni, egyre szélesebb körű bizalmatlanság mágnesévé vált.


- Az oltásellenesség első 200 éve

Ezzel eljött az „ezek meg akarnak ölni, de mi majd véget vetünk ennek, csatlakozz hozzánk, elmondjuk neked, mi az igazság” mantrák kora, ami örök életre kelve, ma is létezik.

Ugyanezek, ugyanezért, újra és újra - csak az oltások neve és annak „rettentő valósága” változik.

Az oltásellenesség tehát egyidős a védőoltásokkal, mögötte pedig pont azok állnak, akik régen:
Utolsó, aljas gazemberek.

Egy részük az ezoterikának (avagy ezotériának) nevezett ezo-idiotika hívei, akik a New Age hazugságvilágának bűvöletében minden beteg embert arra akarnak rávenni, hogy orvos helyett az ő „alternatív” módszeréért, illetve „természetfeletti” képességeikért fizessenek.
Rák, covid egyre megy: náluk vásárolható a gyógyító elixír, a hivatásos orvostudomány pedig gonosz orvoslobbi.
Nekik hála ezrek és ezrek halnak meg folyamatosan, mert nem kaptak időben valódi gyógykezelést - de sebaj, a kuruzslás jó pénzt hoz a sarlatánságból élő, aljas és gyilkos parazitáknak.

Más részük pedig ezeket felhasználva, ezek egyre nagyobb számú táborát meglovagolva akarnak politikai sikereket elérni, mert a kormányzás mindig erős vágyakozás azoknak, akik szemrebbenés nélkül hazudozva törtetnek azért, hogy végre mindenki kirabolhassanak.

Ezen gazemberek a védőoltások ellen idővel egyre több történetet találtak ki. A New Age ’70-es években történő létrejötte e meséket tovább erősítette.

Ahogy a kor haladt, úgy haladtak a hazugságok is. Immár nem nő tehénszarvunk egy védőoltástól, és a lányok sem fognak már tehén-hibrid szörnyeket hozni a világra. Helyette mindenki meghal a gonosz orvoslobbi még gonoszabb titkos - vagy épp kormányzati hatalmai akaratára.

Mellesleg: ha egy kormány ki akarná irtani az ország lakosságát, nem hülye repülős permetekkel, vagy kínlódós oltásokkal tenné.
Simán megmérgezné a csapból folyó vizet. És ettől a palackozott nagyon-egészséges vizek ivói sem mentesülnének, mert ők sem ásványvízből főzik a levest, fogat sem abban mosnak és fürödni sem az eső alá járnak.
Tehát minden nagyváros víztisztítójába fél mázsa nano-robotos halálmanó-vírus, és kakukk, kivitelezve lett a népirtás. Nem ez a logikus? Ja, nem. Az a logikus hogy ehhez vírust kell elterjeszteni, majd rávenni mindenkit arra, hogy beoltsa magát. Hát ez tényleg nagy bölcsességre valló felfedezés.
E szerint egy háborúban sem bombákat dobnak le, hanem mindenkit egyesével rávesznek arra, hogy rozsdás rajzszögbe lépve, vérmérgezést kapva haljon meg. Hűűűha, most elárultam a CIA és a Pentagon legtitkosabb katonai trükkjét...
(Mellesleg már az ókorban is alkalmazták a kutak megmérgezésének módszerét.)

Idővel eljött a bechippelnek, megmérgeznek, megfigyelnek, távirányítanak, meg-nanorobotoznak konteók kora.

Mindezek hátterében persze „az aljas és orvosi esküjüket megszegő” orvosok állnak, és nem a valódi, ősi és természetfeletti tudásokkal felvértezett gyógyítók, akik tényleg meggyógyítanak, ha reggelente megiszod a vizeleted, vagy rendesen szeded a tőle vásárolt néha semmit, néha akár kerozint tartalmazó csodapirulát. De akár az is elég, ha megveszed a minden rákot legyőző cékláról szóló könyvét. Esetleg részt lehet venni a saját DNS-t 12 szálú multidimenzióssá alakító, meditatív módszerre tanító oktatáson is.

Mindezt nagyban segítik a minden érdekes hülyeséget boldogan nyilvánosságra hozó médiák, amik - hogy ne veszítsenek nézőik/olvasóik táborából - sosem teszik hozzá, hogy ez miért baromság, miért tudománytalan nonszensz. (Tisztelet a nagyon ritka kivételnek.)


Tovább növelte az orvostudomány ellenesség táborát az NBC televízió 1982-ben készült „DPT: Vaccine Roulette” c. (ál)dokumentum filmje, aminek hátterében - mint mindig - a szenzációhajhászásból befolyó pénzek érdekei álltak.

A tények kedvéért meg kell említeni, hogy az orvostudomány nyilvánvalóan nem mindenható. Vannak hibái, nem tud minden betegséget meggyógyítani, és bizonyos gyógymódoknak sajnos mellékhatásai is vannak. De ettől az ezo-idiotika nem válik gyógymóddá, az „alternatív öngyógyítás” meg valójában csak a szervezet immunrendszerére hagyatkozás - de ezt otthon az ágyban fekve, ingyen is meg lehet tenni. Aztán vagy bejön, vagy nem. Csak az a baj, hogy ha nem, akkor az orvosoknak egy nagyon előrehaladott stádiumú betegséget kell kezelniük - ami sokszor már reménytelen...


Idővel megalakult az új haszonélvezők tábora, ami az ügyvédekből és a kártérítési perekből élők szimbiózisa.

1998. Kétszáz évvel 1796 és a Jenner féle vakcina után újra feléledt a tehén-hibrid csecsemők képzeletvilága - csak most nem a himlő, hanem a kanyaró, és nem szörnyszülött hibridség, hanem autizmus lett a sláger.


- Autista átverés kanyaróval

1993-ban a Medical Virology című szaklap jelentette meg dr. Andrew Wakefield tanulmányát arról, hogy a kanyaró vírusa és a Crohn-betegség között összefüggés lehet - a kutatási eredményeit azonban nem sikerült másoknak reprodukálni, így a hipotézisét is elvetették szakértői körökben.

5 évvel később dr. Wakefield már több orvos munkatársával együtt, több publikációban fejtette ki, hogy az autisták bélbetegségét a kanyaró oltásból származó kanyaróvírus genetikai töredékének a bélfal anyagába való beépülése okozza.

Állítása szerint az autista gyermek minél több MMR oltást kapott, annál nagyobb arányban mutatott autisztikus regressziót a fejlődésében és annál súlyosabb bélrendellenességek alakulnak ki nála. (Az MMR a kanyaró-mumpsz-rubeola elleni hármasoltás.)

A tanulmányt először a Lancet folyóirat hozta le, majd viharosan terjedt el a médiákban.
Hírek tucatjai szóltak arról, hogy a Crohn-betegség (regionális bélgyulladás) magyarázata és oka: a védőoltás!

Dr. Andrew Wakefield, és felfedezésének ismertsége az égbe szökött. Később további kutatásai eredményét is megosztotta a világgal:
“Először kételkedtünk, de a történet annyira meggyőző volt, hogy úgy éreztük, ezt ki kell vizsgálnunk. A 160 autista gyerek közül csak ötnek nem voltak bélpanaszai. A szülőknek volt igazuk. Az orvosi diagnózis rossz volt.”

Hamarosan az emberiség megmentőjévé avanzsálódott:
„Ugyanaz fog történni az MMR-rel, mint a kergemarhakórral” - mondta Wakefield, és lelkesítve folytatta: „Olyan emberekre van szükség, akik nem hagyják, hogy félrevezessék őket, és megakadályozzák, hogy hasonló eset megtörténjen. Úgy érzem, ha támogatjuk ezeket a mozgalmakat, később erkölcsi kötelességünknek foguk érezni, hogy figyeljünk ezekre a gyerekekre.”

Felelősségteljes politikusként (mert véletlenül edinburghi képviselő is volt) személyesen figyelmeztette a skót Parlament tagjait, hogyha a kormánynak nem sikerül szembeszállnia a veszéllyel, a katasztrófa mértéke egyenlő lesz a BSE, azaz a kergemarhakór-járvány mértékével.

2002 februárjában dr. Wakefield már ezt állította: „ami ezt a krízist előidézte, az a különálló oltások eltávolítása, a választás lehetőségének eltávolítása - ez okozta a riadalmat! Mert az orvosok, a guruk, úgy kezelik az embereket, mint valami idióta tömeget, ami nem tud jól informált döntéseket önállóan hozni.”

És hogy tegyen is valami ennél is világmegmentőbbet, Wakefield egy autizmust kimutató gyorsteszt terveivel házalt befektetőknél, ami - statisztikái szerint - minimum 28 millió font (kb. 10 milliárd forint) bevétellel kecsegtette őket.

Az óceán méretűvé nőtt hírverések nem maradtak eredmény nélkül. MMR károsult szülők ezrei fordultak az érdekeikért harcoló civil szervezetekhez, és azokon keresztül olyan ügyvédekhez, akik erre szakosodtak. Kártérítési perek tömkelege indult a Crohn-betegséget okozó, aljas orvoslobbis gyógyszergyártó ellen, aki ahelyett, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola ellen 3 különböző vakcinát gyártott volna, letudta egyetlen védőoltással. És ennek következményeitől most ki fog halni a fél ország.

A hisztérikus rettegés hamar elterjedt Európa többi országaiban is. Újságok és televíziók foglalkoztak Wakefield felfedezésével, igazi címlap sztori lett, és szülők milliói estek kétségbe.


2005 januárjában dr. Wakefield rágalmazásért beperelte a Channel 4 tévécsatornát, a The Sunday Times riporterét és néhány weboldalt, amiért az általa hirdetett, Crohn-betegséget okozó nagy MMR váltságot komplett marhaságnak és hazugságnak merészelték mondani.
Az indok: e médiákban elhangzottak „alapjaiban ássák alá a felperes szakmai hozzáértését és tisztességét”.

Követelései beadása után néhány héten belül azonban arra törekedett, hogy befagyassza a pert mindaddig, amíg az orvosi kamara meg nem hozza a döntését vele kapcsolatban.

Ugyanis időközben a Wakefield féle társaság mellett mások is kutatni kezdtek. És ezek eredményei egészen más megvilágításba tették az MMR oltások ellenzésének mibenlétét.

Kiderült, hogy a dr. Wakefield általi kutatásban szereplő 12 gyermek szülei közül, a kutatás előtt jó néhányat kiképzett egy brit ügyvéd.
És az is, hogy ez az ügyvéd már ekkor az MMR oltások előállítóival szemben indítandó pereket készített elő.
És az is, hogy a kórház, ahol az MMR pusztító mivoltára rádöbbent Wakefield dolgozott, 55.000 fontot kapott a Jogsegély Bizottságtól (Legal Aid Board, ma Legal Services Commision) a kutatásaira.
De még az is, hogy azok az ügyvédek, akik az MMR gyártókkal szembeni perekre szakosodtak, Wakefieldnek további 400.000 fontot (mai árfolyamon 140 millió forint) fizettek.

És az is kiderült, hogy mindezek mellé világszerte orvosok százai kezdtek ezzel a témával foglalkozni, az összefüggéseket kutatni.

Milyen meglepő - az orvos kutatók egymástól függetlenül, mindenhol arra az eredményre jutottak, hogy a dr. Andrew Wakefield (és kollégái) által publikált felfedezés egetverő baromság.
Nélkülöz minden alapot, az MMR védőoltáshoz nincs köze a Crohn-betegséghez. S mi több: más betegségekhez sincs.

A Wakefield által bepereltek állításait aztán a hatóságok által indított nyomozások is igazolták - eme nagy védőoltás gyilkos mivoltát leleplező történet mögött azok az ügyvédek álltak, akik milliós hasznot húztak a hülyeségből és hazugságból eredő kártérítésekből.
S mi több: az is kiderült, hogy már jó ideje ők fizették a doktor utat azért, hogy további hisztériakeltést okozva még több ilyen pert lehessen indítani.

Később az is kiderült, hogy már a legelső közleményben kinyilvánított eredményei is hamisítottak voltak.
Visszakeresték a cikkben szereplő 12 autista gyermek egészségügyi dokumentációit, és abban más panaszok és más kórtörténet szerepelt, mint amit Wakefield állított.

2010-ben a Lancet is visszavonta a cikket.
A British Medical Journal (BMJ) folyóirat az adatok alapos elemzését követően 2011-ben szerkesztőségi állásfoglalásban tudományos csalásnak minősítette Wakefield eredményeit.

Wakefieldet 2010-ben kizárták az angol orvosi jegyzékből, soha többé nem praktizálhat.

És mégis... Azóta bezzegnyugat bezzegfelvilágosult bezzegmindentudó társadalmában a gyermekkori védőoltások ellenzőinek egyre nagyobb tábora van.
Ők őrjöngve követelik, hogy a gyerekeknek adandó védőoltások NE legyenek kötelezőek, hiszen - míly érdekes az emberi elme - a kanyaró elleni védőoltás (most éppen) autizmust okoz.

Hogy miként lett az MMR oltás az autista gyerekeknél „felfedezett” regionális bélgyulladást okozó hazugságból a kanyaró elleni oltás autizmust okoz, külön történet lehetne a hülyeség panoptikumában.

De azóta is vannak orvosok (illetve magukat annak mondó, aljas gazemberek) akik ezen lovagolva tovább hergelik az embereket. Videók, könyvek tucatjai bizonygatják, hogy a kanyaró és hasonló betegségek ellen nem a védőoltás, hanem az általuk ajánlott bio/természetes/természetfeletti/ősi módszer a hatásos. A gonosz orvoslobbi injekciói pedig halálos mérgek.

Érdemes ennél a „kanyarós” történetnél is észrevenni azt, hogy ugyanaz a sablon, mint a himlő esetén volt.

Néhány velejéig aljas, utolsó gazember ocsmány és minden valóságot nélkülöző mocskából idővel „eltitkolt valóság” lett, amit az emberiség nagy megmentői most aztán lelepleznek.

Hogy nekik hála hány ember halt meg csak ezért, mert félrevezették őket?! Ezeknek az ilyesmi lényegtelen. Ha kiderül az igazság, az ebből élők igyekeznek úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Amíg lehet folytatják, aztán egy új hazugságcunamit kiépítve más álhírekkel teszik amihez értenek: becsapják és kihasználják az embereket, parazitaként élősködnek a tudatlanokon.

A technika fejlődésével sok minden változott, így a hírek áramlása is. Immár a közösségi médiákban terjednek ezerrel a nagyon becsületes, minden összeesküvést most nagyon leleplező cikkek és videók.

A COVID-19 sem maradhatott ki ebből.

A vírus nincs. Na jó, mégis van, de ez csak egy nátha erejű influenzácska. Egy két nap prüszkölgetés, esetleg nehéz a légzés és már meg is gyógyul, aki elkapta. Ami itt öl, ami egyedül veszélyes: a védőoltás.

Akik nem lettek beoltva, vidáman élnek, s mi több: minden betegség lepattan róluk - ezért a kórházakban csak a beoltottak fekszenek.
De ők tömegesen, velük vannak tele a kórházak. S mi több: a halottasházak is a beoltottakkal vannak tele, akiket tilos boncolni, nehogy kiderüljön az eltitkolt igazság. A temetőkbe már régóta csak beoltottakat visznek, milyen szerencse, hogy valójában csupán alig néhány ember van beoltva, a hivatalos számok erről (is) mind hazudnak.


- Álhírek, balsorsok és bolondok

Az egészségügybe vetett bizalom hazai gyengülésében a bal-liberális tábornak komoly szerepe volt. A kormány elleni folyamatos hergelésük és uszításuk egyik szerves része első perctől a kórházi állapotokról szőtt hazugságok.

A – főként DK – aktivistákból álló rémhírterjesztések ezt szolgáltak alátámasztani. Elöntötték a közösségi médiákat a Romániából, Indonéziából és hasonló helyekről készült fényképek – azzal a hazugsággal, hogy ezek magyar kórházakban készültek.
Képviselőik pedig folyamatosan álltak elő a legképtelenebb hazugságokkal, tények helyett süket halandzsázással bizonygatva állításaik igazát. Jöttek az „emberek a kórházakba meghalni mennek” uszítások, amivel a Fideszt akarták lejáratni – de valójában az orvosokba vetett bizalmat ásták alá.
Bangóné Borbély Ildikó képviselőnő ezt is igyekezett megfejelni azzal, hogy előállt egy illetővel, akiről azt állította, hogy a roma származása miatt, a tudta nélkül eltávolították a petefészkét a gonosz orvosok, csak hogy ne szülhessen többé. Aztán kiderült, hogy a hölgy se nem volt roma, se nem történt vele olyan beavatkozás, amiről ne tudott volna, és ne írta volna alá előtte, hogy hozzájárul. A hazugságának leleplezésre Bangóné úgy reagált, hogy beperelte a kórházat, mert a valóság nyilvánosságra hozásával megsértette hazugsága tárgyának emberi és személyiségi jogait.

Aztán jött a pandémia, és az aljas hazudozás szintet lépett – szokás szerint lefelé.


Az egészségpolitikai hazugságok királya viszont Korózs Lajos képviselő, aki odáig ment, hogy egy rendszeresen, elmegyógyintézetben kezelt téveszmés nővel készített dokumentumfilmet – és a sosem volt egészségügyi dolgozót mentőtisztnek hazudva vizionáltak hullahegyeket, műtét után össze sem varrt hasfallal hazazavart beteget, stb.

Németh Athina (és később a testvére is) csupán eszközök voltak a baloldal számára, velük akarták alátámasztani a rosszindulatú politikai támadásaikat. Lépésről lépésre, több héten keresztül építették fel a Németh Athina nevű álmentős beszámolóira alapozott kormányellenes kampányt.
Először a Facebookon osztogatták lelkes aktivistáik az álmentős posztjait - gyakran „az ismert orvos, dr. Németh Athina elmondja az igazságot” felvezetéssel.
A médiában a Pesti Hírlap április 22-én írt cikke kezdte az álhírkampányt, „Haldoklókon segít önként a mentős” címmel. Ebben „a betegek fájdalomcsillapítót sem kaptak, s hazaküldésük után még az infúziót is Németh Athina íratta fel a háziorvossal”, és hasonló rémhírek voltak.
Az álhírt gyorsan átvette az Északhírnök.hu. A Civilhetes.net volt a következő, azt is hozzátéve, hogy a felhatalmazási törvény és a kórházi orvosok okozták az emberek halálát.


A pszichiátriák betegét tényfeltáró mentősként bemutatók sorát a Klubrádió folytatta, ahol meghívott vendégként készült vele riport. Szabó Tímea képviselőnő a parlamenti felszólalásában is ebből idézgetett, hazug vádaskodásainak alátámasztásaként.
Ezt a széleskörű nyilvánosság elé tárva belépett a HVG.hu is a hazugságterjesztésbe, amit átvett a Hírstart.hu, és a Borsod24.com is. Majd a Klubrádió újra, alátámasztva ezzel az előző hazugságukat. Jött PécsiStop.hu is, a történet újabb túlszínezésével, majd a Magyar Hang csatlakozott a hitelesnek látszó hazugságok publikálásához. Ebben május 8-án az álmentős már azt állította, hogy „a háziorvostól sem kapott segítséget és az onkológus sem jött ki, így ő szerezte be az oxigénpalackot és a betegmozgatáshoz szükséges emelőt”.
Május második felében Farkasházy Tivadar is beszállt az álhírre épülő lejáratósdiba, és Facebook-oldalán a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs mellett Kásler Miklós minisztert rugdosta. (1,5 évvel később ugyanaz a Farkasházy még könyvet is írt a pandémia Zorbáni egészségügy miatti áldozatairól – ami pont olyan hiteles, mint az írója, és mint Németh Athina.)
Ezután jött Korózs áldokumentum filmje, amit azonnal bemutatott az Index, a 24.hu, az ATV, a 444.hu, a Mérce, valamint az Alfahír is. A szocialista kötődésű Hírhugo.hu pedig egyenesen arról értekezett, hogy „Ledobta az atomot az MSZP”.
Külföldi médiák tucatjai is átvették ezt, a The Financial Times, az NBC News, valamint az Euronews is.
Civil jogvédő szervezetek (pl. a Human Rights Watch) is hivatkoztak erre, harsányan üvöltve: „nem megengedhető, hogy a járvány miatt megfosszák az embereket az alapvető egészségügyi ellátástól”.
Aztán persze kiderült, hogy a mentős főorvos önkéntes orvosprofesszor, Németh Athina sem az Országos Mentőszolgálat, sem a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, sem pedig az Állami Egészségügyi Ellátóközpont nyilvántartásában nem szerepel.
Majd fény derült mentális betegségére, és pszichiátriai kezelésére is. Végül Vujity Tvrtko a jobboldalisággal vagy Fidesz közeliséggel semmiképp sem vádolható ATV képernyőjén adta meg a kegyelemdöfést: az MSZP álmentőse élő adásban buktatta le saját magát.
Ebben bár állítása szerint külföldön végezte el az orvosi egyetemet, nem emlékezett hogy hol és mikor, ráadásul idegen nyelvet sem beszél – és semmivel nem tudta egyik állítását sem alátámasztani. Ennek egyetlen oka – ahogy ő mondta: „idegállapotban volt”.

Korózs álvideós bolondozása, ahogy a többi hasonló hazudozás, tovább növelte a sem az orvosokban, sem azok kezeléseiben – de főként oltásokban nem bízó, félrevezetett emberek egyre népesedő táborát. Hogy védjék a mundér becsületét, megpróbálták az álmentősük testvérét, Németh Károlyt előhozni szakértőként. Ám róla a családtagjai is azt mondták, hogy mentális gondjai vannak, nem képes különbséget tenni hazugság és valóság között.

A COVID-19 elleni védőoltás megjelenésekor az eleve meglévő oltásellenességet nálunk a bal-liberális tábor tovább erősítette. Igaz, e téren ők „csak” a keleti vakcinákat hol mérgezőnek, hol hatástalannak, de mindenképp „bevizsgálatlannak” hazudták - mindössze azért, hogy a nyugatiakat favorizálják.
Ám ez az általuk képviselt, „a nyelv helye a nyugati politikusok és cégeik valagában, mélyen a meleg ürülékig” politikájuk újfent az oltásellenesek konteóit támasztotta alá.

(Mellesleg vannak olyan cikkek is, melyek arról szólnak, hogy ezen, Amerikából érkezett nagy leleplezések mögött orosz titkosszolgálatok rémhírterjesztő hálózatai állnak, amit az USA-ban terjesztenek, annak vezetőinek és gazdaságának megrugdosása végett.)


És míly csodás, hogy végre elért Magyarországra a hírek híre, a leleplezések leleplezése is. Minden amerikai konteó egyben, hogy teljes legyen a kép, ne kelljen egyebet még keresgetni. A különféle konteók repülőgépes kondenzcsík mérgezési, az oltással bevitt chipek és a nanorobot-szörnyecskék minden története végre egyben is látható.


- Tarjányi Szilvia univerzális meséje

Elkészült végre Tarjányi Szilvia, az ifjú, ám nagy tudású „molekuláris biológusnő” mindent leleplező videója is.

E videó 2 nap alatt átlépte a 8 ezer megosztást, (majd rá 1 napra a 10 ezret is) olyan csoportból, ami kifejezetten a magyar embereknek szán fontos és hasznos híreket.


Persze nemcsak a Facebookon érhető el. Ott van rögtön az orvosinak látszó honlap, aminek köze nincs a valódi orvosokhoz.
Eme tisztánlátó (értsd: ezoterikus energiákat és gabonakörökben gyűjthető kozmikus tudás) tisztán látható weboldaláról is megnézhető - meg még egy szekérderéknyi egyéb helyen.


A videóból megtudhatjuk, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban nem kondenzcsíkot húznak, hanem mérgező vegyi anyagokat permeteznek.
Azt is, hogy a COVID egy VIDám trükk, mögötte ördögi összeesküvések állnak.

A vírus mutál, hibridizál és rekombinál. Jelentsen is ez bármit. Mellé minden beoltottat HIV vírussal fertőznek meg. De ez semmi, mert nano-robotokat is juttatnak a szervezetbe - a chip mellé. Ráadásul még genetikai mintát is vesznek közben, hogy ezt a gonosz kísérletet tovább fejleszthessék. Bill Gates már kipusztította fél Indiát az oltásaival, most pedig egész Európával készül ugyanerre.

Mellé orvosi oldalakról összeollózott szakszavakból álló hókusz-pókusz halandzsa, hogy mindenki lássa: ő borzasztóan okos.

És az összes modern, világpusztításról szóló, vegyi/bio/tech konteó belefért egyetlen, 24 perces videóba. Hiába, aki profi, az profi.
Mellé aranyos, kedves tekintet, nagyon segítőkész modor, afféle bájos lányka bűbájos varázsa módon.

Elvégre ő nem gyakorló elmebeteg, hanem egy hihetetlen tudású professzor, aki szembeszállva a világ orvosainak népirtásaival, végre elhozza a megvilágosodás ragyogó fényét.

Elmondja, hogy bár igyekezett mindenkinek elmondani a tényeket, de hát ő nem oltásellenes, csak segíteni szeretett volna mindenkinek rájönni arra, mi folyik a világban. Majd hozzáteszi, hogy akinek ez nem sikerült, az majd „a végső napokban” fog rádöbbenni.
De ő csak azt szeretné, hogy ha az embereknek kinyílna a szemük, és nem rohannának vakon a vesztükbe.

A videóból egyedül az maradt ki, hogy a védőoltásoktól mindenkinek autista lesz-e a gyereke, vagy csak azoknak, akiknek paták mellé tehénszarvai is nőttek.

A videóban a 21. perc 30. másodperce után még ennél is többet sikerül megtudni.

Felháborodva meséli el, hogy a BioNTech igazgatója, hogy leplezze az emberiség kipusztítására vonatkozó szándékait, azt állítja magáról, hogy ő a Szíriuszról jött földönkívüli.

Csakhogy ez nem igaz, fedi fel a földönkívüliekről is a valóságot a ragyogó mosolyú ifjú tudósnő, majd így folytatja:

„... hát garantálom nektek, hogy a Szíriusz minőség
az őszinteséget és az együttérzést foglalja magába”

És itt zárul be az a kör, amit az elején felvázoltam.

Itt jön a képbe Joshi Bharat paleoasztronautika reklámozó műsora, az ősi idegenek Däniken (és cimborái) féle hamis és hazug történtekkel, melyek magyarországi vonatkozása a „Magyarok a Szíriuszról jöttek” című ocsmány, gazemberek által hirdetett elmebeteg baromság.

A kedves, most aztán minden orvoslobbit leleplező „angyalmolekuláris tisztánlátó biológus” sem más, mint egyike a New Age hamis, és hazug világképéhez tartozó, magát természetgyógyásznak hazudó, zömmel még érettségivel sem rendelkező ál-professzorok világának.

Ennek a hazugságvilágnak az egyik sarkalatos hívószava az „oltás megöl - a boszorkány meggyógyít”, amit a fentebb ismertetett himlőoltás indított el.

A másik fő hívószava a „spirituális megvilágosítás”, ami mögött vegytiszta okkultizmusra és sátánizmusra épített tanításokra épülnek. Ezekben immár a földönkívüli űristenek és a metafizikai síkon elérhető angyalkommunikáció áll - melyek persze szintén földönkívüliek, csak hát mivel fénylények, régen őket (a hülye vallásosak) angyaloknak hitték. De tök jó hogy immár itt vannak ők, akik most megaszodják a tutit.

A harmadik legerősebb hívószava pedig az ősi titkok, a földönkívüliek által épített kőépületekről meg az ufók által faragott kőszobrokról.

A negyedik pedig a beteg emberek félrevezetése és a pénzük lenyúlása.

A New Age tábora aztán az érdeklődőket meggyőzi arról, hogy a tudomány átverés. A valódi tudomány a misztikum.

Az asztrofizika átverés. A csillagok valódi mivolta az asztrológia és a csillagjósok által bemutatott intergalaktikus együttállások.

A biológia átverés. Az élet a mágia és a kozmikus csííííí elegye.

A kémia átverés. Az okkultizmus varázsereje működtet mindent.

A történelem is átverés. A Nazca-vonalaktól a piramisokig mindent a földönkívüliek építettek. Hiszen ezek nem azért vannak kőből, mert a kőkorszaki ember azt faragta, hanem azért, mert az ultramodern földönkívüli civilizációk az intergalaktikus teleportálós kapukat még ma is kőből faragják.

És máris visszatértünk a középkorba: az orvostudomány átverés.

Azok csak tehénszarvat növesztenek az emberekre.

A boszorkány és a vajákos ember az igazi tudások hordozója.
És ezt ha kell, minden környékbeli spiritiszta
(meg űrlénytudós) alátámasztja.

Mindez valójában nem más, mint a kereszténység megsemmisítése mellett, immár a normásian gondolkodó társadalom teljes elhülyítésére irányuló, nemzetközi törekvés.

E középkorinál is sötétebb, vegytiszta ostobasághalmaz egyik (ál)prófétája a fenti videón szereplő Tarjányi Szilvia is.

Ügyesen felépített személyes blogján először az átlagemberek nehézségeiről, majd a szabadkőművesekről, a háttérhatalmakról és a globalista erők nemzetközi tevékenységeiről ír, transzhumanizmus, új világrend - persze semmi konkrét, főként hangzatos demagógia - de tökéletes arra, hogy megragadva figyelmet, a naív ám kíváncsi olvasó normális és értelmes embernek gondolja, aki valami okosat akar mondani.
Aztán jön egy könnyed váltás. Előbb a jó és a rossz, majd egy kis rettegtetés kerül terítékre egyre zavarosabban: „... foglalkoztatás és élemlszer ellátás, egészségügyi alapellátás csökkentése, és-ide tartozik a transznemű emberekre irányuló lélekirtó program is”.
Majd ügyesen tálalva szómágia jön: melyik ismert politikusnak vagy üzletembernek mit jelent a neve.
Aztán durr, bele a közepébe: az összes létező konteó felsorolva, amit csak az elmúlt 100 évben a mások ijesztgetéséből és rettegtetéséből élők kitaláltak. Kivétel nélkül mind. Van itt chemtrail, nanorobotok, frekvencia és sugárvegyverek, 5G és 6G, HAARP, energiakontroll eszközök, mikrochipek, DNS nyomkövetők, eugenikán alapuló eszközök, gyilkos hanghullámok, smart adótornyok, de még az elektromos autó is. Minden megöl, eleve arra van kitalálva.
Ám ez csak a kezdet. Mert megoldást is kínál:
„2012, a vizöntő korszakanak kezdete óta lehetőség nyílt a bolygó és a rajta élő civilizációk számára, hogy egy másfajta frekvenciajú és információtartalmú energiahullámhoz tudjanak kapcsolódni szellemi és fizikai szinten egyaránt. A Felemelkedés folyamatát egy felébredési folyamat előzi meg, amely során az egyén számára lehetőség nyílik arra, hogy tudata egy manipulált állapotból egy ébredettebb, magasabb szintű tudatosságba forduljon át.”
És már indul is ezerrel a felkeltett érdeklődésű emberre bombázott halandzsa. Van itt bőven hókuszpókusz, több talicska abrakadabra és mellé 10 szatyornyi csiribí-csiribá:
„Az egész bolyó együtt megy 3. dimenzióból az 5. dimenzióba: ez azt jelenti, hogy a 4. dimenziós asztrális síkban a bolygó rendkívül kevés időt tölt, és a folyamat nem áll meg, hanem megszakítás nélkül halad tovább.”
A New Age régi ostobaságai után, annak modern irányainak minden sületlensége jön, melyből megtudhatjuk, hogy leszünk nagyon transzdimenzionális lények – ha azt az utat követjük, amit ő most (mert ilyen rendes) megmutat.
S mivel az eddigi, minden természettudománynak ellentmondó őrültséghalmaz sem volt elég, jön még több oldal olyan szintű fizikai és biológiai ostobaság, amitől már egy általános iskolás is a fejét csóválja, ha a tanórákon figyelni szokott.
Végül jön egy kis Lucifer-fényezés meg az eddigi tudománytalan, sötét és buta, okkultista halandzsáinak fényezése.
A New Age legújabb boszorkányságai, a visszanöveszthető láb és a mentálisan kiépíthető 12 szálú multidimenzionális DNS meg hasonlók katyvaszának elvakult követője. Honlapja főoldalán a meditációval a kvantumvilágban kószálásról halandzsázó előadására is invitálja az olvasóit „Kvantum pszichedelika” néven. (A kvantumhókuszpókusz csalásokat is elemeztük már a Csalók Misztériuma IV., az (ál)természetgyógyászok bűvésztrükkjei fejezetében.)

Ez tehát Tarjányi Szilvia világa. Egy végtelen sületlenségekből álló mesevilág, amibe fejben beköltözött. Az ilyeneknél vannak aztán fényűrlények, koboldok, lapos földön alakváltó gyíkemberek stb.

A Korózs Lajos féle, súlyos pszichés gondokkal küzdő Németh Athnia mentőorvosnak képzelte magát, aki naponta, egyszerre több helyen is életeket próbált menteni.

És Tarjányi Szilvia, az oltás-összeesküvés leleplezője vajon még mi mindennek képzeli magát „molekuláris biológus”-on kívül? Mert a tudományt A-tól Z-ig sutba dobó, még a biológiát és fizikát is az ostobaságok teljes tárházára cserélő hölgy által mondottaknak semmi köze nincs se a tudományhoz, se a valósághoz.

Ám most jön a lényeg. A nagyon nagy áltudós, aki a New Age ezoterikus mesevilágából érkezett az internetre az oltásokról beszélni, eddig természetesen természetgyógyász IS volt. Persze az ál-természetgyógyász típusból.
A Csalók Misztériumának IV. fejezetében már pontosan végigvittük azokat az aljas, szélhámos gazembereket, akik súlyos betegséggel küszködő embereken élősködve, nekik a legképtelenebb marhaságokat hazudoznak gyógymódnak – jó pénzért. Bemutattuk ezek leghíresebbjeit is, akik már börtönben ülnek betegeik meggyilkolásáért. Itt részleteztük azt is, sokuk miért nincs még börtönben, és miért tudnak még mindig a beteg embereken élősködve, rajtuk nagy hasznot húzni.
Az egyik ilyen a képen látható weboldal is. Egyike azoknak, ahol elmagyarázzák, hogy a rákot sem az orvosok gyógyítják, hanem ...
... a vitaminok
... a cékla
... a kristálykoponya
... a csíííí
... az űrlények által küldött energia
... a paleo étrend
... a vegán étrend
... a petróleum
... a lúgosítás
... ami épp egy ebből élő gazembernek hirtelen eszébe jutott

És íme: a védőoltásokról, a plejádi űrlényekről és a laposföld mélyéből kibújt gyíkemberekről a kvantummezőn neutrínó virágot szedve minden rejtett titokra rádöbbent hölgy: immár rákot is gyógyít! És be is került „a minden álgyógymód egy helyen” listába, közvetlenül a rákot a B17 vitamin gyógyítja „okosság” alá.
Ennek hatékonysága, hitelessége, megbízhatósága pont olyan, mint az eddigi írásai és videói: minden tudománytól elrugaszkodott, középkori okkultizmuson alapuló ezoterikus halandzsa, megfejelve az elmúlt évtizedek összes álhírével.
Egyike annak a több ezer hasonló rizsának és blablának, amivel jól át lehet verni beteg, vagy csak egészséges életmódra vágyó embereket. A lényege, ami az oltásról készültnek is:
„Rettegj, rettegj, rettegj. És ha már eléggé rettegsz, a tanfolyamomon X százezerért megtanítalak, hogyan kell minden bajok fölé emelkedni a tested és a DNS szerkezeted úgy, hogy a tudatodban multidimenzionális fénylénnyé válsz – mert ettől örökre nagyon egészséges leszel”. - Nos, az ilyen minden valóságot és tudományt nélkülöző ostobaságokat régen boszorkányságnak hívták, és az illető máglyára került. Ma ezoteria-beavatottnak, és előadásokat tart meg videókat készít és osztogat.
És ennek a nőnek a totális halandzsavideója sok ezer megosztást, és komoly nézettséget ért el – és emberek tömegeit viszi tovább a teljes átverés útján.



- A média felelőtlensége (Szíriusz, chemtrail, stb.)

Mára a baromság, a tudománytalan ostobaság hatalmas táborba gyűlt össze. Ők azok, akik a kozmikus tudat által megvilágosodnak. Akik a bioenergiával gyógyulnak. Ők azok, akik a Szíriusztól jöttek - kézen fogva azokkal, akik a plejádokról. Ők azok, akik űrlényekkel veszik fel a mentális kapcsolatot, vagy éppen a kocsmában is embernek tűnő, alakváltó gyíkemberekkel beszélgetnek.
Ők azok, akik tudják: azért lapos a föld, mert az általunk látott világ nem is létezik, az csak egy hologram, amit az egykor volt földi istenek, az interdimenzionális űrlények vetítenek az égre.

ŐK AZOK A VALÓSÁGTAGADÓ, IDIÓTA BAROMÁLLATOK,

AKIBŐL A NEW AGE

EZO-IDIOTIKA VILÁGA

A MESEFILMEK VILÁGÁBA KÖLTÖZÖTT

ELMEBETEGEKET CSINÁLT.

A tudás- és valóságellenes, ostoba konteóik pusztító ereje már eddig is rákos betegek tízezreit ölte meg azzal, hogy orvos helyett a mocskos férgek aljas hazugságait választották. Mellé a hülyeségek világképét választó szülők hagyják meghalni a saját gyerekeiket is azzal, hogy orvos helyett bio-energetikus hókuszpókuszt hívnak hozzá.
Mindezt a „Csalók Misztériuma” sorozatunk 4. fejezetében (Az (ál)természetgyógyászok bűvésztrükkjei) részleteztük is.

Mivel több száz éves, jól kidolgozott módszerek állnak a védőoltásos ijesztgetések mögött, a profi halandzsázásokkal ezerszám sikerül teljesen normális, hétköznapi embereket is megtéveszteni és félrevezetni.
A COVID tökéletes ehhez, hiszen aki nem legalább 20 év gyakorlattal rendelkező virológus, az valójában egy kukkot sem ért az mRNS és antitestek köré szőtt pro és kontra történetekből. A dolgot tovább bonyolítja, hogy többféle oltás is létezik, és ezek sem azonos módon működnek.
De persze 2 mém és 3 videó után a legtöbb ember már biztos benne, hogy mindent tud, „óh, nem is volt ez olyan bonyolult”.
Így az oltásellenes és orvostudomány gyűlölő ezo-hókuszpókuszok könnyen találnak maguknak további szimpatizánsokat.


A legnagyobb baj az ezoterikus handabandázások terén az, hogy azok a médiák, akik tehetnének az áltudományos hülyeségek ellen, nem merik megtenni, mert félnek a népszerűségvesztéstől.
E téren inkább a csendes lapulást, és a homokba dugott fejű struccot játsszák.
Meg néha vihorászgatnak egyet, mert a vihorászás tényleg nagyon elmagyarázza, miért is nem jöhetett senki a Szíriuszról.

Pedig a hülyegyerek vihogás helyett elmagyarázhatnák, hogy a Szíriusz nem bolygó, hanem nap, abból is a kék óriás kategória, ami amikor megszületett (értsd: lángra gyúlt), a mi napunk már évmilliárdok óta égett, és a földön is régóta volt már élet.

Mellé, ha viháncolás helyett hozzátennék, hogy a Szíriusz rendszerben eme kék csillagon kívül még egy nap van, ami egy halvány fényű, fehér törpe - és ezzel ennyi, mert ennek a kettős napból álló rendszernek NINCS BOLYGÓJA, akkor végre hasznos információkkal döntenék le a magyarok szkíta-hun származását szándékosan űrgörénységgel mocskolók hazugságait.

Ha pedig arra is kitérnének, hogy a tömegvonzás (avagy: gravitáció) hatására nemcsak a bolygók keringenek a napjuk körül, hanem a napjuk kimozdul a bolygó tömegvonzása miatt. Így fedezik fel a csillagászok az új bolygókat, és nem távcsővel a semmiben keresgélve azokat. E ténnyel egyértelműen lelepleznék azt is, miért űbermarhaság a „Szíriuszról jöttünk” banda által makogott „olyan fejlettek, hogy eldugták a távcsöveink elöl a bolygót, azért nem látjuk” ostobaság.

És mindezzel lelepleződnének ezek a szélhámosok, mert mindenki megértené, hogy egy fiatal nap 15 millió C°-os felszínén nem jön létre élet - más pedig nincs ott. Ja, de: a 2-3 millió C°-os fehér törpe. Ez is elég meleg ahhoz, hogy ki lehessen sütni rajta elmebeteg baromságokat.

Az talán egy általános iskola 6. osztályos tanulójának is egyértelmű, hogy több millió C° nem az a környezet, ahol bármiféle élet alakulhat ki, vagy akár csak másodpercekig létezhet.

A Tarjányi Szilvia videóban is valóságnak mondott chemtrail is hasonló. Amerikából terjedt el az a sületlenség, hogy a kormányuk a hadsereg és a repülőgépek segítségével különböző vegyi anyagokat szór szét a légkörben. Ennek hirdetői, amikor egy olyan kondenzcsíkot vettek észre az égbolton, amely nem keskeny és szögegyenes volt, azonnal titokzatos kormányakciót kiáltottak. A feltételezett repülők nyomait rögtön el is nevezték chemtrail-nek, amit a contrail (kondenzcsík) és chemical (kémiai) szavak keresztezésével jött létre.
Egy pillanatra sem zavarja őket az, hogy az általuk mutogatott kondenzcsíkok már évtizedekkel a „gonosz népirtás” előtt is pont olyanok voltak az égen, mint amiket mutogatnak. Ugyanis kondenzcsík azóta létezik, amióta az első repülőgép a magasba szállt.
A kondenzcsík valójában egy olyan felhő, aminek egy emberi tevékenység, a repülés segíti elő a létrejöttét.
Azáltal keletkezik, hogy a hajtóművek üzemanyagot égetnek el, aminek következtében különféle égéstermékek – oxidok, kén, nitrogén, szén-dioxid, víz és koromszemcsék – kerülnek a levegőbe. Amennyiben jelen van kellő mennyiségű víz a repülési magasságban, akkor ezekre a mikroméretű szemcsékre víz csapódik.
Vagyis olyasmi történik, mint normál felhőképződéskor, vagy mint hűvös reggelen a fűszálakkal, amikre a levegő páratartalma csapódik ki harmat vagy dér formájában.

Ezt már évtizedekkel a kondenzcsíkot halálos méregnek hazudó a chemtrail elméletek előtt is ismert volt.
A neves magyar meteorológus, dr. Aujeszky László (1903-1978) már 1970-ben is részletezte ezt a jelenséget az Élet és Tudomány c. folyóiratban: „A kondenzcsíkok sok száz km hosszú, mesterséges felhők”.
Bonyolult? Nem. Egyszerű? Igen. Foglalkoznak az ilyesmikkel érdemben azok, akiknek pont az emberek tájékoztatása a szakterületük? Nem... (Tisztelet a ritka kivételnek – ami viszont messze nem jut el a tömegekhez.)

Nincs leleplezés, nincs a csaló gazemberek tevékenységeinek összefüggéseire való rámutatás. Elvégre, ha azok nem politikusok, akkor nem kell foglakozni velük. Inkább csak néha egy idétlen vihorászgatás e témáról, mellé egy kósza gyíkemberező viháncolással.
Pedig a vihorászás soha semmit nem old meg. A semmiből megjelent, csak kivihorászgatott Momentum megfúrta és a franciák kezére játszotta a magyar olimpiát. Sőt: a 2019-es önkormányzati választások megmutatták, hogy egy vihánc-kampány politikailag sem ér semmit - és azóta egy, immár a budapesti városházát is eladni szándékozó, üresfejű poszt-kommunista báb ül a főpolgármesteri székben. De úgy tűnik, vannak, akik a saját kárukból sem akarnak tanulni. Elvégre a kényelmes régi módszer akkor is jó, ha már rég nem hatékony.

A jobboldal lenéző, vihorászó legyintgetéseinek hála nyugaton olyan dolgot nőtték ki magukat, mint a BLM, vagy a szivárványos világnézet - ez utóbbi kedvéért immár EP törvény is van arra, hogy a férfiak is szülhetnek gyereket. (Mellesleg a New Age társaságai szintén az LMBTQI szivárványosságának támogatói, ahogy a zöld lobbié is.)


A „Csalók Misztériuma” sorozatunk 3. fejezetében (A világrombolók trükkjei) részleteztük, hogy a New Age a kereszténység és a konzervatív gondolkodás ellen a nemzetközi baloldal által létrehozott, vegytiszta átverésen alapuló áltudományok és álvallások halmaza.

A sors iróniája, hogy nálunk mára a New Age egyetlen ellenfele - a jobboldali média helyett - jelenleg a baloldal azon része, ami a tudományt, és nem a hülyeséget favorizálja.

Egyedül ők foglalkoznak az ezo-idiotika különböző ágainak leleplezésével és az azokkal szemben álló valós, tudományos dolgok bemutatásával.

Magyarországon csak két nagy, baloldali újság szokott az ezotéria szélhámosairól leleplező cikkeket és videókat csinálni.
Mellé nálunk még a hülyék varázsvilága ellen küzdő „Szkeptikusok társasága” is baloldaliakból áll.

Az idén már a Magyar Tudományos Akadémia elnöke is háborút hirdetett az áltudományok ellen „Alumni Program” néven, azzal a céllal, hogy a valóságot és a tudományt vigyék el az középiskolákba - mert, ahogy az MTA elnöke fogalmazott: „Az áltudományok elleni harcban vesztésre állunk”.

És valóban...

A New Age világa - ami minden áltudományok összefoglalója és hirdetője - már a most dúló világjárvány megakadályozásának is kerékkötője.

Az ufókkal kommunikáló elmebetegek a magukba mentálisan +10. DNS-szálat növesztőkkel, a latrinába is fluxuskondenzátoros időutazós berendezéseket képzelők, az univerzum gyógyenergiájával a levágott lábat is visszanövesztőkkel karöltve, pont úgy védik az üzleti érdekeiket, mint 200 évvel ezelőtt. „Tehénszarvad nő, ha a tudományt választod - de megvilágosodott fénylény leszel, ha ránk hallgatsz.”

És mindaddig, amíg nincs hatékony és komoly fellépés eme gyilkos, hazug gazember sarlatánok ellen, addig a fénynél is gyorsabban terjedő hülyeség fog dominálni.


Ám addig is, hiánypótlásként
hamarosan indul egy új sorozatunk.


A „Csalók Misztériuma” első 4 fejezete az áltermészetgyógyászokat leplezte le. Részletezve a hülyeségvilágban összemosott történelmi és kulturális dolgok mibenlétét, és azt, hogy lett ebből okkultista energiákkal, mindennel együtt rezgő modern hókuszpókusz.


A most következő, újabb 4 fejezet bemutatja majd, hogyan lett a megélhetési szélhámosok által gyártott kísértetfotókból „paranormális” áltudomány. Bemutatásra kerül az is, hogy lettek a kamu kísértetekből repülő csészealjak, és a galaxis másik pontján meghalt űrlényekből e földön emberi testbe újjászületett kiválasztottak. Részletezni fogjuk, hogy a spiritiszta csaló munkaköre hogyan lett mára az ufókutató csaló munkakörévé.

Elemezni fogjuk, milyen pszichológia tények, mentális betegségek és szindrómák állnak a „paranormális” és egyéb „misztikus” meg „ezo-spirituális” észlelések mögött. Részletezzük majd a mindent mutató csodavesszők mögötti, önkéntes izommozgások mibenlétét is.

Rávilágítunk arra, hogy miért hazugság a paleoasztronautika - és arra is, hogy egy, a mi naprendszerünkhöz képest csecsemőnek számító, 100 millió évvel ezelőtt kigyulladt csillag miként lett ősi civilizációs bölcsőnek hazudva. Bemutatjuk azt is, mennyire kivételes helyzetben van a bolygónk, és hogy a „minden bolygón él egy faj” miért hazugság.
Rátérünk a csillagközi utazásra is, bemutatva azon tényeket, amik a jövőben e téren a rendelkezésünkre állhatnak - és arra is, hogy a filmekkel ellentétben a mérföldjáró csizma jellegű mesék miért nem lehetségesek.

Kitérünk az asztrológia nevű ostobaságra is, tudományos tényekkel és érvekkel mutatva, hol esik hasra a csillagjós abrakadabra, és lesz szó arról is, hogy a tudománytalan ostobaságoknak semmi köze a kereszténységhez, ami mindig is a természet- és orvostudományt támogatta.

Lesz benne bőven mindaz, ami a hazug, tudomány és valóságellenes, kereszténység és nemzetgyalázó, csillagjósos űrhókuszpókuszos aljasságok leleplezéséhez, és háttereik megértéséhez szükséges.


- A brazil varázsfuvola

Mindezen gondolatok zárszavaként, a valódi tömeggyilkosok a vírusok és az eddig százmillió ember halálát okozó kommunizmus mellett a New Age tanait hirdető ezoterikusok, és az embereket hozzájuk terelő, „ősi idegenek”-et imádó paleoasztronautika, és egyéb abrakadabra figurák.
Ők a hazugságok és az átverések koronázatlan királyai, egyben az emberi tudatlanság és naivitás posványában élősködő paraziták.
És persze a valódi tömeggyilkosok a védőoltások konteóinak kitalálói, akik a himlőtől a TBC-n át a kanyarónál is továbbkanyarodva a H1N1, majd a COVID elleni oltásokról szőtt hazugságok terjesztői.

Ó persze, tudom: nemcsak a tudományok léteznek, hanem mellette a megmagyarázhatatlan, misztikus dolgok is, aminek a New Age az egyetlen hiteles ismertetője. Meg persze hogy ezek tények, a csíííí létezik, és az ufókoktól jön.

Így zárásként hadd ismertessek én is egy tényt.
És ez a tény a XXI. század
legnagyobb ezo-csodaorvosának igaz története.

Ez ugyanis minden ezoterika alfája és omegája, magába foglalja a New Age fényeinek teljes spektrumát, annak komplett esszenciájával.

A különleges képességekkel és tudással Brazíliában gyógyító João Teixeira de Faria, aki egyben transz-médium is, világhírű lett. (Persze nem ez az eredeti neve, születésekor Cachoeira de Goiás-nak hívták, de a hangzatos varázslónév kötelező ebben a szakmában.)
Sok egyéb mellett „gyógyító entitások” segítségéről is hablatyolt. (Ez kinek szellem, kinek láthatatlan űrlény volt, az értelmezést egyéne válogatta.)


A Föld minden pontjáról sereglettek hozzá a tanulni és gyógyulni vágyók. És a kezelések közben már érezték is a javulást. Utána még inkább. Aztán nekiálltak rábeszélni ismerőseiket is arra, hogy ne orvoshoz, hanem eme varázserejű szent emberhez menjenek.
Magyarországról is voltak ismert színészek nála, akik hazaértük után előadásokat és tanfolyamokat is szerveztek az ott tanult nagy tudás átadására. Sőt, dokumentumfilmet is csináltak az ott tapasztaltakról. (Hogy kik ők, és milyen jól ismert pszichés jelenségek állnak az általuk varázslatként észleltek mögött, arról is lesz szó a „Csalók Misztériumának” következő fejezeteiben.)
De volt olyan is, aki az újságnak nyilatkozott, és olyan is, aki a doktor úrtól vett kristályágy hatásaira alapozva rendelőt nyitott.

Aztán egyszer megtört a már saját egyházat is alapított Faria úr varázsa...
Egy féltékeny férj feljelentése nyomán rendőrségi vizsgálatok indultak - és kiderült, hogy mi volt a csodadoktor valóban természetes hatóanyagú gyógyszere.

A különböző hókuszpókusz rituálés tömegszuggesztióval megbolondított emberek (horror összegért) négyszemközt, személyes kezelést kaptak. A doktor úr itt elmondta, hogy a benne összegyűlt univerzális bioenergiát csak egy módon tudja úgy átadni, hogy az a betegében is azonnali hatásokat fejtsen ki. És ez nem más, mint az, hogy a kedves gyógyulni vágyó szépen ereszkedjen térdre, és elégítse ki a szájával.
Hogy hányan tették meg? Hányan voltak, akik e módszer hatására (képzeletükben) gyógyultan távozva hirdették, hogy a csodadoktor minden betegséget kikúrál? Nem tudni. De amikor a botrány kirobbant, 500-nál is többen jelentkeztek, merthogy most jöttek rá arra, hogy őket nem meggyógyították, hanem megerőszakolták... (És ki tudja, hányan voltak, akik erős szégyenérzetük miatt nem mentek el feljelentést tenni.)

Hogy mennyi időn át gyógyított eme úriember meglehetősen sajátságos módszerével? Nos, Joao Teixeira de Faria egészen fiatalon kezdte az ipart, és az egyháza már bő 12 éve működött, amikor 2018-ban, 76 évesen börtönbe került. A vád tömeges szexuális erőszak (köztük egy 14 éves kislány, de még a saját lánya is) mellett drogterjesztés és fegyverrejtegetés. Jelenleg 18 évig tartó, jogerős börtönbüntetését tölti.

Mi ebből a tanulság?

Elsőként az, hogy ez a fickó volt évtizedeken át az ezoterikus halandzsavilág legfőbb példaképe, folyamatosan áradoztak róla, hogy ezzel is bizonygassák azt, hogy ők maguk nem hazug szélhámosok, csak annak tűnnek azok szemében, akik nem értik a „nagy misztériumok” titkait.
És - mint fentebb említve lett - sokan még Magyarországról is kiutaztak ehhez a szélhámoskirályhoz.
Volt, aki többször is. Az ismert hazai színészek közül, akik aztán „fénykonferencia néven” próbáltak ebből pénzt keresni, olyan is volt, aki többször is járt nála.
És mivel „borzasztóan tisztelem” azokat a színészeket, akik önnön hírnevük dicsőségére időnként a bal-liberális mainstream hol „free SZFE”, hol a „Pride család is család” mantráit szokták harsogni, véletlenül sem árulom el, hogy közülük a Brazil bio-varázspálcás csodacukros doktor bácsi egyik rajongója Nagy Ervin volt.
Igen, az a Nagy Ervin, aki oly sokszor fröcsögte tele a Zorbáni diktatúrát lerombolni akaró, mindenirányú szakértelmével a hazai médiákat. (Hogy ki a másik, és hogy került oda eme liberális színészóriás, és mit csináltak ott, arról majd a sorozat vonatkozó részében.)
Egyszer az írta róla a 168 óra, hogy sosem félt kinyitni a száját. Hiába, ez a független-objektív sajtó tényleg sok titkot tudhat...

A csodadoki csodáinak második tanulsága az, hogy a New Age ezoterikus világában szó szerint minden f...ságot el lehet adni. A doktor bácsi természetes hatóanyagú varázspálcája évtizedeken át tartó jövedelmemet biztosított neki. Többszörös milliomos lett ebből.

Szóval... Aki úgy gondolja, hogy amit az ezoterikáról eddig írtam, az őt zavarja, mert én nem látom át a nagy misztikus és űrlénytitkok hatalmas bölcsességeit, mellé nem fogom fel a tehénszarvakat növesztő védőoltások veszélyeit, azoktól elnézést kérek.
És mellé - segítő szándékom jeleként - szólok, hogy egészen kedvező áron lehet felvenni személyi kölcsönöket egy Dél-Amerikai úthoz.
A börtönben sínylődő csodadoktor egészen biztosan most kedvezményes áron is ad pár szippantás gyógypipát azoknak, akik a gyógyulást nem az orvosoktól, hanem a New Age természetes/természetfeletti hatalmas bölcseitől várják. Jó utat kívánok nekik, irány Brazília, a csodadoktor szeretettel várja őket egy villámlátogatásra új rendelőjében, az állami börtönben.
És végül egy jó tanács a nagy útra indulóknak: a repetázni vágyók vigyenek magukkal viagrát is, máskülönben a 80 éves gyógypipa már nem lesz olyan, mint réges-régen, amikor még a földönkívüliek kőszobrokat építettek a föld alatt megbújó, alakváltó gyíkembereknek. Ha eddig ezreknek jó volt a csodadoktor úr ezoterikus módszere mindenre, biztosan jó lesz koronavírus ellen is. (De azért az indulás előtt a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét.)

Mindenki másnak viszont - tehát a

normális, értelmes, és a valódi tudományokat,
a valóságot és a tényeket kedvelőknek

továbbra is a Csalók misztériumának hamarosan induló, új fejezeteit ajánlom.

Lesz benne sok leleplezés, érdekesség, biológia, fizika, pszichológia, asztrofizika - és persze a hazugságok mögötti történelmi tények, és azok háttereinek elemzése. Ígérem, senkinek nem nőnek tőle tehénszarvai.


Addig is iratkozzon fel az oldalunk követésére ITT: https://www.facebook.com/vitathatatlantenyek/

és ossza meg ezt a vírus-konteók kialakulásáról szóló írást ismerőseivel, és kedvenc csoportjaival is, ide kattintva:




(by L.W.L.)
2021.12.10.




A témához hasonló, következő bejegyzés:

- 2021.12.19. Kinek a köztörvényes bűnözője?
Avagy: Hogy lett egy nemzetközi szélhámos egy párt tudományos példaképe. (megnyitom)






Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan