vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2022. január 14., péntek

Halálkampány


Avagy: hagyd az orvosságot másra,
jó kampány a családod halála.


Egy politikai hazugság leleplezése.

Az elmeháborodottság világszerte egyre nagyobb méreteket ölt.

A New Age elmúlt 50 éve sikeresen visszahozta az őskori, tűz körül ugráló ember teljes hülyeségvilágát.
Az amerikai konteók világa milliárdos bevételeket profitál ebből - a hülyeségimportnak köszönhetően pedig nálunk is rohamosan növekszik a valóság és a tudomány helyett a több ezer éves, idióta babonaságok képzeletvilága.

Magukat természetgyógyásznak hazudó gazemberek veszik rá az embereket arra, hogy súlyos betegségeikkel ne orvoshoz menjenek, hanem adják nekik a pénzüket, aztán haljanak meg. Rák ellen a csííííí, rák ellen a C-vitamin, rák ellen a gázolaj és minden, amit csak ki tudnak találni – elvégre egy jogállamban mindenkinek joga van nem az orvosi kezelést választani, hanem a hülyeséget, hiszen mindenkinek joga van öngyilkosnak lenni, ha arra vágyik.
Csak ebben az a durva, hogy nem halált, hanem életet, és nem szenvedést, hanem egészséget ígérnek nekik. (Ezt itt részleteztük: https://vitathatatlan.blogspot.com/2021/10/newage-4.html#na4-8e)

A Csalók misztériuma:
Az áltermészetgyógyászok bűvésztrükkjei
https://vitathatatlan.blogspot.com/2021/10/newage-4.html


Persze a sátán is emberszerető fénylénynek mondja magát – és röhögve nézi, ahogy a pokolba vezető úton sétálnak hozzá a megtévesztettek. (Ezt itt részleteztük: https://vitathatatlan.blogspot.com/2021/09/newage-3.html#na3-7e)

Ki buzdít tömeggyilkosságra?
Avagy: a védőoltások mögötti valóság
https://vitathatatlan.blogspot.hu/2021/12/oltas.html


200 évvel ezelőtt, a legelső védőoltás idején is tombolt az oltásellenesség. A himlőben tízezer szám haltak meg gyerekek, ám a hazug gazembereknek köszönhetően elhitték, hogy a védőoltástól tehénszarvuk nő – így inkább az „alternatív” módszereket választották. Hogy megbánták-e, amikor a saját gyereküket szörnyű kínok közt látták meghalni himlőben, már más kérdés. Az oltásellenességet önös érdekeikből és nyereségvágyaikból hirdetőket sosem érdekelte, hányan halnak meg a hazugságaik miatt. (Ezt itt részleteztük: http://vitathatatlan.blogspot.hu/2021/12/oltas.html)

Nem is oly rég egy másik hazugsággal a kanyaró elleni oltás hozott hasonló hasznot egy újabb gazembertársulatnak. Nekik köszönhetően újra sok gyermek halt meg kanyaróban – de jogilag a haláluk nem őket terheli, hiszen a szülők nem oltatták be őket. És egy jogállamban adott, hogy a gyerekét is megölje valaki – ha már abortusszal nem sikerült, sikerülhet a halálos betegségek elleni gyógyszerek, vagy védőoltások megtagadásával. (A New Age gyilkos ködét itt részleteztük: http://vitathatatlan.blogspot.hu/2021/10/newage-4.html#na4-8k)


Az ember azt hinné, hogy a „történelem során soha egy embert se mentett meg semmilyen oltás” valamint az orvosok megölnek – csak a varázslók meg a vizeletivás gyógyhatású, „alternatív okosságok” hülyeségvilága csak a komplett idióták sajátja – de nem. Sajnos nem.


Egyre kevesebb emberhez érnek el a tudományos kutatások, és egyre kevesebben értik, azok miről is szólnak – párhuzamosan egyre többen költöznek a New Age elmeháborodottainak világába. Noha e világ a szó legszorosabb értelmében a valóságtagadó őrültek háza, akit bevonz, oly lassú és apró léptekkel megy befelé, hogy észre sem veszi: immár ő is elmebeteg lett, gyíkembereket, entitásokat meg ufó-fénylényeket képzeleg, mellé manókkal és koboldokkal társalog, hogy megtudja, mi módon kerülheti el a vele egyet nem értők „negatív kisugárzásait”.

Kinek a köztörvényes bűnözője?
Avagy: Hogy lett egy nemzetközi szélhámos
egy párt tudományos példaképe
http://vitathatatlan.blogspot.hu/2021/12/szakacsarpad.html

A Mi Hazánk Mozgalom prófétájának állt Szakács Árpád is ezen konteó világba költözött. Itt a gyíkemberek, a koboldok és manók, meg a plejádi fénylények valóságnak képzelt őrületvilágában, a „Szíriuszról jöttek” a „földanya szívcsakráján” kinőtt fákat ölelgetők tobzódnak groteszk képzeletvilágokba zárva. (Ezt itt részleteztük: http://vitathatatlan.blogspot.hu/2021/12/szakacsarpad.html)

És mikor az ember azt hinné, nincs lentebb,
mindig kiderül, hogy van...

Az eddig ennél értelmesebbnek gondolt Dúró Dóra immár pont azt harsogja, amit 200 évvel ezelőtti szellemi elődei. A védőoltások nem mentenek meg senkit semmitől. Bátran be kell vállalni a fertőzést, úgy sem lesz ettől baja senkinek.

Ilyen a Szakács Árpád által piedesztálra emelt Judy Mikovits, aki nemcsak csaló és szélhámos, hanem köztörvényes bűnöző is, aki az elmeháborodottak ostobaságát kihasználva, a konteó világnak írt ostoba hazugságaiból kisebb vagyont kapart össze.

A Mikovits féle, biológiát tagadó mesék harsogásával nyerészkedett a sosem volt orvos „doktor” Gődény is: https://g7.hu/kozelet/20211220/dr-godeny-eladta-megbirsagolt-ceget-a-buntetes-mar-masnak-erkezik/

Vagy dr. Lenkei, aki szintén nem véletlen harsogta, hogy „akár meg is fürödhet egy koronavírussal töltött kádban, akkor se lesz baja” – ugyanis az így megnövelt ismertségével a vitaminokat értékesítő cége 2,5-szörösére növelte a nyereségét – ami több százmillió forint pluszt jelentett neki. Százmilliós nyereségért miért is érdekelné, hány ember halt meg azért, mert becsapta őket? Részletek itt: https://g7.hu/kozelet/20210602/szazmilliokkal-gazdagitotta-a-jarvany-a-virusszkeptikus-dr-lenkeit-nagyot-szakitott-dr-godeny-is/

És most jön Dúró Dóra és a Mi Hazánk Mozgalom, és vele visszatért a himlő elleni oltás 200 évvel ezelőtti képzeletvilága.

Csak most nem nő tehénszarva a beoltottaknak, hanem simán belehalnak. Ha nem ma, akkor holnap vagy majd egyszer – de bele fognak, elvégre az oltás megöl, az orvos gyilkos, csak az atlantiszi varázsló és a plejádi sámán-mágus képes gyógyítani.

Igazán tökéletes választás volt ennek szövegét a népmesés rajzfilmek nyitóképébe tenni – lehetne a címe: Dóra boszi meséi.

Ez a halálkampány immár ott tart, hogy „félnótásnak” mondva simán lehülyézi azokat, akik beoltatják magukat és családtagjaikat.

A dolog érdekes pikantériája, hogy itt azok hülyéznek le másokat, akik a gyíkemeberes, tudomány és valóságtagadó totális elmebetegségek világába költöztek.

Persze milyen szépen hangzik, hogy ők a „szeretet” nevében, az emberek védelmében, a családok egészségéért teszik mindezt.
A sátán is ezt ígéri mindig. Aztán cserébe ad nyomort, szenvedést és szörnyű kínhalál utáni kárhozatot.


Eme halálkampány sem tesz mást. Ez a családirtásra való felbujtás modern formája. Ne akard megvédeni a gyereked egy súlyos betegségtől, ne akard megvédeni magatokat az eddig is oly sok ember halálát okozott dögvésztől.

Ne tégy semmit ellene, inkább bamba vigyorral a képeden bámulj a jövőbe, és ha a szemed láttára hal meg a lélegeztető gépen a családod, akkor is csak a vállad rángasd.

Mi lesz a következő lépése eme politikai pártnak? Készülnek már az új plakátok arról, hogy akinek még nem sikerült gondatlanságból megölnie a családját, az most gondosan, kisbaltával fejbe verve őket megteheti?

Lelki szemeim előtt már látom is az új szlogent:

„A Mi Hazánk az egyetlen párt,
ami támogatja a kisbaltával történő családirtást!”

Bravo. Lucifer fetrengve röhög és éljenez nekik.


Persze tudom, hogy már minden ember virológus és orvosbiológiai professzor, így egyik a másik után osztja az észt arról, hogyan működnek a dolgok. Érdekes, hogy ezek a vízvezetékek szerelésére nem a sarki hentest, hanem vízvezetékszerelőt hívnak, mert tudják: a kontár csak kontármunkára képes, amit a kontár csinál, az kár, és nem haszon.
Érdekes, hogy sokaknak az élet és egészség terén a kontárok szavai, és nem az orvostudományé a döntő. A kontár, a csaló, hazug szélhámos „szaktudása” óh, míly csodás.

„Olyan jó”, hogy NEM a szakemberek, hanem a „műértő” (kontárok) tudják a tutit,
nem a kormány orvosbiológusai, hanem a konteó oldalak gyíkemberhívő vizeletitatói ismerik a járványok titkait.


Korunk legnagyobb konteója a „tökéletes vagy, te vagy a világ esze, az ideális individuum” remekül ráült erre is.
Szakember? Minek? Te magad mindenhez értesz, sőt: jobban értesz.
Mi lesz a következő? Mindenki építsen atomkemencét odahaza, elvégre joga van hozzá, és most olcsó az urán? Aztán ha felrobbannak a városok, hát na bumm. (Szó szerint).

(by L.W.L.)
2022.01.14.







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan