vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. december 23., szerda

... az emberalattiság kora I/3


Hitélet - kizárólag hitetleneknek.

A betiltott karácsony szabad vallásgyakorlás, vagy szabad vásárlásgyakorlás?
Elektronikus könyvünket kis részekre bontva, hetente tesszük közzé.

Az előző részben (I/2) elemeztük, hogy a hősök kora lejárt. Az igénytelenség piedesztálján a fordított világ hősködői tetszelegnek. (Lásd: ide kattintva)


Disztópia helyett: az emberalattiság kora
Avagy: a liberalizmus valódi arca.

I. fejezet, 3. rész


Hitélet - kizárólag hitetleneknek

  

„Minden egyénnek,

minden nép minden egyes nemzedékének

újra meg újra meg kell küzdenie a hitéért úgy,

mint Jákobnak az Isten angyalával.”

(Mindszenty József)

  


1.) A kötelező Istentagadás szabadsága


Magyarországon az 1947-es, kékcédulás választási csalással hatalomra jutott kommunista párt egyik fő ellenségének a kereszténységet tekintette. Rákosi a hozzá hű proletárokból áltüntetést szervezett Mindszenty bíboros háza elé. A magukat keresztényeknek hazudott tüntetők azt harsogták: „Népi demokratikus egyházat akarunk!”. Rákosiék pedig „eleget téve a népakaratnak”, nekiálltak lerombolni az évezredes magyar kereszténységet. 

Rendszerük nem kommunista diktatúrának, hanem szocialista népi demokráciának nevezte magát.


Az emberalatti értékrend mindent tagadói az elsők között tagadták meg a vallást, majd a saját istenüket is.

Az általuk épített világban ők maguk az isten, az isteni gondviselés a demokrácia, isten áldása pedig a pénz.

 

Napjainkban nem véletlenül van minden alárendelve a gazdaságnak – ami nem más, mint a minél nagyobb nyereség.

A profit legyen minél nagyobb, teljesen mindegy, mi módon.

 

Nincs morál, nincs erkölcs,
csak és kizárólag a piac
és annak nyeresége határozza meg,
mi az érték, és mi nem az.

 

Mindig voltak, vannak és lesznek, akiket ez nem zavar. Hiszen a pénznek nincs szaga, mindegy honnan van, lényeg hogy legyen. Ezen istentagadó, sátáni szemlélethez már egyházak is csatlakoztak.

Isten papjaiból a sátán papjai lettek, Isten szava helyett a gazdasági érdekek szavát hirdetik, Isten akaratát pedig lecserélték a kozmopolita liberalizmus akaratára.

Ebben élenjár az Evangélikus Egyház... Magyarországon a Gyurcsány-szektát támogató Iványi Gábor neve lett a legismertebb, de ott van a svéd példa a templomban kitett festményről.



Az emberfelettit emberalattira cserélt hit tanítása szerint az édenkertben nem Ádám és Éva, hanem egy rakásnyi leszbikus, buzi, meg mindenféle cisz-transz akármi tolongott. S mi több: a legújabb tanításuk szerint Isten is „semleges nemű”.
Vicces, hogy a képet végül el kellett távolítaniuk, mert a transzokat zavarta, hogy ők lettek a képen a kígyó.

Hjah, az emberalattiak világának tökéletesen megfelelni már emberfeletti lenne.


Mindennapos lett, hogy Isten házaiban a sátán papjai arról is prédikálnak, hogy a nemváltó műtét milyen jó dolog.



A modern világnézet az egyetlen magyar alapítású egyházát is elérte… „Bezzegnyugaton” a keresztény Unitárius Egyház már az óvodás gyermek „coming out”-ját dicsőíti. Egy 4 éves gyerek valóban tudja, mi a szexualitás, mi a nemek közötti különbség, egyáltalán: mi a nemi identitás mibenléte? Vajon az, hogy alig 4 éves kisfiúként inkább kislány szeretne lenni, nem a nővére – mint példakép – befolyása, amihez nagyban hozzájárult a modern, haladó anyuka nevelése is, aki eleve csak kislányokat akart szülni? Innentől tényleg a kisfiú érdeke a nemváltás, vagy anyuka vágya teljesül? És mi köze anyuka vágyának Isten akaratához?

Egyáltalán: az ilyesminek mi keresnivalója van egy templomban?

A genderváltó illetők születésekor tényleg Isten tévedett a biológiai nemüket illetően, s nem az egyének kergültek meg az lmbtqi(xyz) propagandától?!

 

Pedig az lmbtqi(xyz) nemcsak a természet fajfenntartáson alapuló törvényeinek mond ellent, hanem Isten törvényeinek is, mely a keresztény és a zsidó vallás szent könyveiben is érthetően le van írva.

Amikor (nyilván Isten akaratából) a környékről az összes lmbtqi(xyz) beköltözött Szodoma városába, ahol nyíltan és önfeledten hódoltak szodómiás vágyuknak, Isten talán nem pusztította el a várost a lakóival együtt?

És talán nem ez lett a sorsa a másik bűnös helynek, a pedofilokat és hasonlókat összegyűjtött Gomora városának?

Kell ennél egyértelműbb válasz arra, mit gondol Isten az azonos neműek házasságáról, és arról, hogy azok örökbe fogadhatnak-e gyerekeket? Vagy netán Isten véletlenül pusztította el azokat, akik így akartak élni?

Mondhatnánk, hogy még a végén az emberalattiak beperelik Istent (pl. gondatlanságból elkövetett emberölésért), de a kommunisták azt már rég megtették.

  

Az emberfelettiség az emberalattiság világában

törvényszerűen megengedhetetlen és elfogadhatatlan.

 

Az emberalattiaknak önmagukon kívül semmi sem szent, a Szentírás pláne nem az. Miért is lenne? Hiszen még a vallások valódi mibenlétét sem értik. Azt képzelik, hogy a vallás csak valamiféle furcsa külsőségeken alapuló hóbort. Egyfajta kulturális ízlés. Olyan, mint a zene. Az illető hazamegy, és otthon olyan zenét hallgat, amilyet akar. Lehetőleg fejhallgatóval, hogy ne zavarjon vele senkit.

 

Így boldogan dicsekednek, hogy az ő világukban szabad vallásgyakorlás van. És mellette nem értik, miért zavarja a hívőket, ha leszedik a templomról a keresztet. Azt sem értik, miért háborít fel oly sok embert, ha egy keresztény nőt felszólítanak arra, hogy ne viseljen a nyakláncán feszületet.

Számukra az is felfoghatatlan, mi a baj az Istenkáromlással, Krisztus gyalázásával, és Isten akaratának megmásításával.


Nem értik, hogy a hit jóval több,
mint fura szokások.

Ezt képtelenek felfogni,
hiszen a vallásosság lényege
az emberfelettibe vetett hit,

ami egy emberalatti számára
érthetetlen és elfogadhatatlan.

 

Azt hiszik a vallásról, hogy az csupán egy illúzió. És így is kezelik – mert náluk a szabad vallásgyakorlás is csupán illúzió. Ez szerintük rendben van így, hiszen jól tudják: a liberalizmus sem több, mint illúzió.

 

Világnézetük szerint minden vallás pont olyan, mint az ő emberalatti ideológiáik. Hangzatos szép szavak, realitás nélkül, kizárólag megtévesztésből, a könnyű irányításért.

Szerintük a hívő emberek is pont olyanok, mint ők, akik nem hisznek semmiben, mindent csak pénzért vagy szórakozásból csinálnak.

És minden erővel próbálják erre kényszeríteni őket.

Nemrég Németországban egy evangélikus lelkészt 8100 euró bírságra ítéltek, mert azt merte mondani:

-„Ideje lenne véget vetni az lmbtqi lobbi nyomulásának.”

 

Az ilyen esetek mindennaposak a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítást oly hangosan védelmező liberálisoknál. Mondani sem kell, hogy

ahol egy pap a szószékről nem mondhatja azt,
amit a hite szerint gondol, ott nagyon nagy bajok vannak.

A magát toleránsnak hazudó liberalizmus az egyházak zsarolásával megoldotta, hogy a papok az ő tanaikat hirdetve becsapják a híveket. Így lettek „bezzegnyugaton” Isten házaiból az emberalattiság templomai.


Az énközpontú, szabadelvű liberalizmus kulcsszavait a tévéreklámok is harsogják: „Vásárolj! Mert megérdemled! Vegyél még, ez neked jár! Ünnepeld magad, hiszen tökéletes vagy – üzletláncunk akciós árukínálattal vár!”

Az elme kondicionálását az élet minden területén felbukkanó hirdetések végzik. „Vedd meg ezt is – mert csak így leszel boldog! Ne feledd: vásárolni öröm! Dobd el a régit, mert az ócska, itt az új, szebb, jobb, modernebb – vedd meg! Vedd meg! Vedd meg! Vedd meg!”

E világban a szexualitás is csak üzlet. „Légy szabad, ne feledd: jogod van hozzá! Az igazi szabadság része a szexualitás szabadsága is! Mindenki mindegy-kivel, szabadon, csak így lehetsz boldog! Láttad ezt az új pornó DVD-t? Vedd meg, próbáld ki! Jogod van hozzá! Le ne maradj valamiről! Fizess elő a legújabb felnőttfilmes csatornára is! Próbáld ki, amit ott látsz, csináld te is azt és úgy, ahogy ott látod, mert az úgy jó! Az csak úgy jó! Mindenki mindegy-kivel. Ugye milyen csábító?! Elégítsd ki a vágyaid, MOST! Ne fogd vissza magad. Csak így lehetsz szabad.”

Az egyszerű, hétköznapi ember tudatában elég gyorsan és egyszerűen keveredik össze mindaz, amit a mindennapok során lát és hall. „A régi ócska. Dobd el! Csak az új a jó, vedd meg most! Addig nem lehetsz boldog, amíg le nem cserélted a régit az újra!” Hogy ez csak telefonra, autóra, mosógépre, tévére vonatkozna? Dehogy!

Az emberalatti világban az ember is csak tárgy. Tárgy, ami átszerelhető, testileg bővíthető, átépíthető. A boldogság szimplán csak pénzkérdés. „Nem vagy boldog? Biztos elfelejtettél megvenni valamit. Vedd meg! Ünnepeld magad! Valósítsd meg önmagad! Légy az, ami csak akarsz! Vedd meg! Vedd meg! Vedd meg!”


És ahogy a piaci értékek világában illik, itt sem áll meg semmi, minden pörög tovább a nagyobb nyereségért: „A régi ócska. Az új a jó. A születési nemed ócska. Régi. Cseréld le valami újra, akkor leszel igazán boldog. És trendi. Ne vond meg magadtól, hisz megérdemled! Neked minden jár, amit csak akarsz! Jogod van hozzá!”

A „régi” nemi identitás is ócska. Elavult. Bigott. Középkori! „Ugye te nem a középkorban élsz? Cseréld le végre a régit az újra!” Itt az új. A szép. A modern. A trendi. Az LMBTQI(xyz). „A megújulás mindig öröm. Újítsd meg a nemi identitásod is! Jogod van hozzá! A kínálat hatalmas! Válassz kedvedre a 90 genderből! Ha nem vált be, cseréld le! Aztán cseréld le azt is, mert csak az új a jó! A globális nagyáruház gender kínálata évről évre növekszik, hogy akkor és azt válaszd, amelyiket csak akarod! Mert megérdemled. Mert ez neked jár, jogod van hozzá.”

Conchita Wurst

A mindenfelé kirakott szivárványos zászlók, az „lmbtqi közösségek jogaiért és elfogadásáért” folytatott lobbit a politika mellett illően a celebvilág is segíti. A dobogó tetején tetszelgő celeb mindig a legmodernebb. „Tudod ki Conchita Wurst? Ugye milyen jó énekes? Ugye milyen nagyszerű lmbtqi ember? Ugye milyen bátran felvállalta magát? Légy te is ilyen bátor, légy te is ilyen nagyszerű, légy te is olyan, mint Conchita Wurst! Légy te is lmbtqi(xyz)! Ne feledd: jogod van hozzá. Hogy ezzel az életmóddal Conchita HIV fertőzött lett? Na és? Látod, ő nem fél az AIDS-től. Ne félj te se! Te is lehetsz Conchita Wurst, csak akarnod kell!”


Az emberalatti világ fogyasztói társadalmának képlete egyszerű: jólét = fogyasztás.

A társadalom fogyasztásának növekedésével
a társadalom elégedettsége is növekszik.

Ha valamire nincs elég nagy piac, meg kell teremteni, aztán düböröghet a gazdaság, mindenki kedvére vásárolhat boldogságot. Ha szerinte egy új nemi identitás teszi boldoggá, akkor vásároljon azt. Valami minél újabb, annál elégedettebb lesz a tulajdonosa. A megújult nemiség megújult elégedettség. Ha mégsem jött össze a csere, cserélhet másikra. A sokadik csere után jó pénzért őt is várja egy pszichiáter, ahonnan megújulva távozhat

Az emberi identitáscsere üzletéből néhányan hatalmas nyereségre tesznek szert. Erről már írtunk az I. fejezet „A fordított világ hősei” című részében. (Lásd: ide kattintva)


A jó üzletnek semmi sem szabhat gátat. Aki megpróbálja, azt le kell seperni, el kell taposni. Ennek jogi eszköze a „homofóbia, transzfóbia” típusú „gyűlöletbeszéd bűncselekmény” is. Ezek lényege: „Próbálod gátolni az üzletünket? Börtönbe veled! A többiek majd a példádból okulva rájönnek, ki is itt a valódi ÚR!”


A fogyasztói társadalom reklámzabálói ezt a terméket is megették, ahogy az összes többit, amit rájuk tukmálnak. Mindig mindet, akár a hamburgert. Hisz finom. Hisz megérdemli. Nem baj hogy műkaja, attól még ehető.


Az lmbtqi(xyz) lobbi dübörgésének zaja rég elnyomta a józan ész sikolyait.


A mindent tagadók fordított világában az embertelen lett az emberi, az emberalatti az emberfeletti.

A bűn sem bűn többé, hanem erény. Mivel az egyén tökéletes, nincs bűne, így nincs szükség bűnbocsánatra sem.

Az „ünnepeld magad” egyik formája a „coming out”. Lényege egyszerű: „Megleptem magam egy új genderrel, mert megérdemlem! Jogom van hozzá!” A templomokban töltött időnek sem a saját bűn felismeréséről, és annak jövőbeli kijavításáról kell szólni, hanem a saját dicsőség ünnepléséről.

Hiszen ő tökéletes. Istennek is kötelező ezt elfogadni. Amúgy is Isten hibája, hogy ő nem annak született, amit nemrég kitalált. Az egyház most hozza ezt a hibát helyre, afféle garanciális javításként. Kötelességük megtenni, mert az Isteni kegyelem alanyi jogon jár. Hisz az egyén megérdemli. Semmit nem kell tennie érte, neki ehhez (is) joga van. A kegyelem, a gondviselés, a megbocsátás nem más, mint 3 az 1-ben egységcsomag. Elment a templomba, ezzel megvette magának. De nem ám fél kilónyit, hanem az összeset.
Neki ez jár, hiszen ő, az individuum – ellenben Istennel – a folyamatosan változó, mértéktelen vágyaival együtt tökéletes.

Az emberalatti világ minden egyházának minden templomában minden papnak ennek megfelelően kell viselkedni.    

 

Ahol nem ezt teszik, ott sérülnek az „alapvető emberi jogok”. Ott elnyomják az egyént, pedig ő tökéletes individuum. Aki ilyet tesz, az „antiszociálisan viselkedik”, megsérti ez egyén jogait. Az olyat feljelenteni „humanitárius kötelesség”.

„Bezzegnyugat” legújabb húzása az, hogy gyűlöletbeszédért már családon belül is kötelesség feljelenteni egymást. Innentől nincs szükség többé házmesterekre, ÁVH-ra, Stasi-ra. Az önámítás és a hamis önigazolás képében tetszelgők saját maguk intézhetik el azt, aki a tetteikről mást gondol – joguk van hozzá. Alapvető „emberi joguk”.

És ha a bűn elkövetője lelkész, akkor pláne fel kell jelenteni. Egy lelkésznek a templomban sincs joga mást mondani, mint amit a világi élet örömei, és a „szociális, emberközpontú” jogalkotók diktálnak.

 

A vallásnak tehát kötelessége azt mondani, amit a politikai érdek diktál.


Ezt a trükköt Sztálin is bevetette – amelyik ortodox keresztény pópa nem dicsérte a szocializmust, azt koncentrációs táborba (Gulag) vitték. 

Mindszenty József

Magyarországon is ez volt a követendő minta – ebből a Mindszenty per a legismertebb. Mindszenty József bíborost, Esztergom érsekét, Magyarország utolsó hercegprímását, 1948. december 26-án hűtlenség, kémkedés, a köztársaság megdöntésére irányuló bűncselekmények vádjával tartóztatták le. A hírhedt ÁVH központba, az Andrássy út 60-ba vitték, ahol azonnal megkezdték a kínzását és a kihallgatását.

 

„Éjjel 11 óra. Megint kihallgatásra visznek,
72 órás nem alvás és az
állandóan megismételt gumibotozások után.
A vallatás tárgya egész éjjel
az összeesküvés és kémkedés.”

(Mindszenty József: Emlékirataim)

 

Az Államvédelmi Hatóság nyomozói és a szovjet tanácsadók gyakorlatában használatos pszichotróp szerek (szkopolamin vagy Scopomorphium, actedron) hatása alatt minden ellene felhozott vádat elismert. Így a kifinomult kommunista vallató gépezet teljes bizonyossággal fenntartathatta a beismerő vallomást a vádlottal a látványos per tárgyalótermében is, akár a legnagyobb nyilvánosság előtt.

Mindszentyt is vegyszerekkel tömték tele a vallatások heteiben és a tárgyalás alatt.

Az ÁVH által foglalkoztatott két írásszakértő, Sulner László és felesége Fischof Hanna hamisították a per okmányait. Mindszenty saját kezűnek feltüntetett vallomásait is ők hamisították.

Az 1949. február 3. és február 8. között a Budapesti Népbíróság a IX. 254/1949 számon lefolytatott (koncepciós) perben Mindszentyt életfogytig tartó fegyházra ítélték.

 

Korunk kommunistái, a liberálisok pont olyan emberalatti módon kezelik a kereszténységet, mint elődeik tették.
Csak a módszerek lettek modernebbek, kifinomultabbak. Már nem kell kínzás, vagy drogokkal és veréssel elért beismerő vallomás. Elegendő annyi, hogy hiteles(?) tanúk állítják róla azt, hogy kijelentette: nem ért egyet a liberálisok valamelyik lobbijával. E „gyűlöletbeszédért” máris horrorisztikus pénzbírság, vagy börtön várja.

Még jó, hogy „bezzegnyugaton” szólásszabadság és szabad vallásgyakorlat van, mert különben az ember liberális diktatúrának hinné. 

De nincs ebben semmi meglepő. A sátán legfőbb célja, hogy Isten minden művét megcsúfolja.

Az emberalatti világban a férfi nem férfi, a nő nem nő, és a hét főbűn: a gőgösség, a kapzsiság, az irigység, a dühödtség, a falánkság, a paráznaság, és a lustaság a hét legfőbb erénynek számít.


A mértékletesség iránti törekvést
a mértéktelenség iránti törtetés váltotta le.


Még a „ne ölj” is új értelmet nyert: az eutanázia adta lehetőséggel öld meg anyádat, az új abortusztörvénnyel pedig a hasadban növekvő, kilencedik hónapos babát.


A sátán legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette: nem létezik.

A liberalizmus legnagyobb trükkje az, hogy elhitette: nem léteznek maximális nyereségvágyból elkövetett alantas szándékai, mindent csak az emberek érdekében tesz.

Ez sem meglepő. A mindenben meghamisított, mesterkélt világban, ahol az ételektől az értékekig, a külsőtől a nemi identitáson át a vallásig minden hamis, az emberek érdeke sem lehet már valódi.


2.) A betiltott karácsony


Magyarországon Rákosiék a kereszténység elleni harcuk során a karácsonyt átnevezték „Fenyő ünnep”-re.


„Bezzegnyugaton” egyre több helyen már nem karácsonyi vásárnak nevezik a karácsony előtti vásárokat. Hanem például téli vásárnak, fényvásárnak vagy mesevásárnak.

Az egyik németországi kistelepülés, Gera karácsonyi vásárának látogatóit már 2017-ben Hófehérke és a hét törpe fogadták. Itt ugyanis mesevásár (Märchenmarkt) lett a karácsonyi vásár.

Ugyanekkor Pirnában azzal szembesültek az emberek, hogy a karácsonyi vásárt egy 18. századi festőről, Canalettóról nevezték el.

A belgiumi Brugge városában a karácsonyi kirakodóvásár neve 2018 óta téli vásár. A szervezők azt mondták, azért, mert a korábbi elnevezés sértette a nem keresztényeket.

A schleswig-holsteini Elmshornban már régen új nevet kapott a karácsonyi vásár - itt fényvásárnak (Lichtermarktnak) hívják.

Egyre több ember van Európában, aki nem fogadja el a saját identitását, így keresztény vagy európai gyökereihez sem ragaszkodik; helyette inkább - bármit is jelentsen az - világpolgár akar lenni.

„Bezzegnyugaton” a „Téli vásár”, betontömbökkel, rácsokkal és állig felfegyverzett birodalmi rohamosztagosokkal rendőrökkel és kommandósokkal van védve. Ezzel akadályozzák meg, hogy újabb kamionokkal rontsanak a bevándorlóik a tömegbe, újabb százakat erőszakoljanak meg egyetlen nap alatt, stb.

A biztonsági előírások miatt ketrecbe zárt vásárlók itt szabadok lehetnek. Szabadok, akár a kanári, ami imádja a kalitkát, hisz szerinte az azért van, hogy megvédje őt a veszélyektől.


A „nyugati fény” immár a karácsony fényeit is kioltja

A haladó és modern nyugaton nemcsak a karácsonyfát illő lecserélni a karácsony mibenlétét becsmérlő, gúzsba kötött grincsfára.


Grincs giccs

Napjainkban a multinacionális cégek körlevélben értesítik a különböző országokban dolgozó alkalmazottaikat, hogy tilos (igen, tilos!) „Merry Christmas”-t (vagyis: Boldog Karácsonyt) kívánni egymásnak. Nemcsak szóban, hanem üzenetben, vagy képeslappal is tilos. Helyette azt kell(!!!) írni/mondani: „Happy Holiday”. Vagyis: „Boldog Munkaszüneti Napot”.

Szerintük ez teljesen rendben van, hiszen ettől még szabad vallásgyakorlás van. Ez persze nem a liberalizmus politikai befolyása, hanem csak a cégek „önként, szabadon” így döntöttek. Saját maguktól. Elvégre a karácsony csak külsőség, ennek tiltása nem elnyomás, hanem felszabadulás holmi kétezer éves kötelesség alól.
De ettől még ajándék hegyeket vásárolni szabad, sőt: illendő. Csak azok átadásakor már azt illik mondani: „Happy Holiday”.


Ha valakit megnyugtat, „Bezzegnyugat” a zsidó ünnepeket sem szereti. A „Boldog Hanukát” helyett is a „Boldog Munkaszüneti Napot” használandó. A nagy liberális tolerancia mindenféle jogokért való, folyamatos küzdelme az ilyesmire valahogy nem vonatkozik. A hagyományaik megcsúfolása bizonyára nem sérti a vallásos emberek érzékenységét. 

Azt sem ildomos észrevenni, hogy az őt ért kritikák elől mindig a zsidó emberek mögé bújó George Sorost sem zavarja a zsidó ünnep megcsúfolása. Bár az ő személyét kritizálni antiszemitizmus, a hanuka nem szemitizmus, csak vallási hóbort, ami ellen fellépni liberális kötelesség. Elvégre a jó liberális a világ minden pontján pont olyan ateista, mint a hálózatuk összes tagja és a mögöttük álló lobbik irányítói. 


„Az Istenről való elképzelés
egy elfajzott civilizáció agyréme.
Le kell rombolni. Meg kell semmisíteni.”
(Karl Marx)

Ezeket a dolgokat a politikai korrektség emberalatti világában nem ildomos észrevenni. Helyette azt ildomos mondani, hogy szabad vallásgyakorlás van. Meg azt, hogy: „Happy Holiday”.


A templomok tornyáról és a köztéri szobrokról rég levett feszületeket sem ildomos észrevenni. Azok amúgy is sértették muszlimok „érzékenységét”. Még szerencse, hogy a keresztények érzéketlenek, különben még valaki azt hinné, gond van a szabad vallásgyakorlással. Még nagyobb szerencse, hogy a zsidókat sem zavarja, hogy ha kipával a fejükön mennek az utcára, egy szembejövő „érzékeny” muzulmán ronggyá veri őket. Nem kell kipát hordani, az amúgy is lényegtelen külsőség. A lényeg a szabad vallásgyakorlás, melyben bárki szabadon hihet Istenben, ha eltitkolja.

A mindent tagadók emberalatti világában a vallás megtagadása is elvárás.

 

Persze ez nem mindenkivel sikerül. A muzulmánok igencsak agresszív módon védik a vallásukat – hamar megtanulták a liberálisok, hogy aki a hitükkel szórakozik, az a fejével játszik. De más vallások hívei nem bántják őket, ezért azokat a „toleráns és elfogadó” liberálisok lelkesen tapossák, ahol csak érik.



Ennek megfelelően a Google szerint Magyarországon sincs karácsony, csak „téli ünnepek”.

Ahogy máshol sem. Az egyik nálunk is ismert, svéd tulajdonú multinacionális cégnél sincs már karácsonyi kínálat. Helyette „ünnepi kínálat van”. Vannak „ünnepi textíliák”, „ünnepi ételek”, stb.

Karácsonyfa is van, csak már „ünnepi növény” a neve. „Happy Holiday”…



Viszont a muzulmán ünnep neve továbbra is Ramadan. Ezt sehol sem tiltják, sőt, erre az iménti cégnek is különleges ajánlatai vannak.


Különleges ajánlat
a muszlim ünnephez

Ramadán lehet, karácsony nem lehet. Ezt az ellentmondást is az emberalatti világnézet maximális haszonszerzési vágya szülte. A hithű muzulmánok ugyanis, hitükből fakadóan gyűlölik/megvetik a kereszténységet. A muszlim imámok minden decemberben rendszeresen felszólítják a muzulmán kereskedőket, hogy nem menjenek bele a „hitetlen ünnep” helyi szokásába, ne tegyenek karácsonyfát a kirakatba, ne írják a bejárati ajtóra hogy „Merry Christmas”, hiszen a karácsony nem iszlám ünnep. Allah szemében a karácsonyt ünnepelni hitetlen, bűnös dolog. Ezért egy hithű muzulmán nem néz meg karácsonyi ajánlatot, és nem megy be olyan boltba, ahol „karácsonyi kínálat” várja.


Viszont a „Happy Holiday” már nem „Merry Christmas”. Bár a „munkaszüneti nap” az eleve munkanélkülinek nem mond semmit, hiszen az neki egész évben tart, az ünnepi ajánlat már felkelti az érdeklődését. Ünnep lehet valamikor máskor is. Például a tavasszal tartott iszlám böjtölős ünnep, a Ramadan is ünnep. Bármilyen ünnepre pedig bármikor lehet vásárolni, akár hónapokkal előbb is. Különösen, ha árengedmény van. Így a „Happy Holiday” kínálatot már a muzulmánok is megnézik, és vásárolnak is pár apróságot. A „Téli vásár”, vagy a „Happy Holiday” feliratot a muzulmán boltos is kiírhatja az ajtajára.


Az átnevezős trükkel tehát sikerül bevonzani és vásárlásra bírni a karácsonytól amúgy elzárkózó „integrálódó” bevándorlókat is. A szeretet ünnepe a pénz szeretetének ünnepére váltott.


Az emberalatti világ globális piacának haszonnövelésért fizetett marketingesei ezzel úgy gondolták, megoldották a világ gondjait. Elvégre

szerintük a karácsony a multikulturális
boltosok és kereskedők ünnepe.


Így lett a szabad vallásgyakorlatból szabad vásárlásgyakorlat. A keresztényeknek meg legyen mindegy, milyen megnevezésű kínálatból vásárolnak. Úgysem ez az első béka, amit lenyomnak a torkukon. És nem is az utolsó, hiszen ők soha nem állnak ellent. Eleven lábtörlőként profi békanyeldesők lettek. Természetesen a szabad vallásgyakorlás nevében.

 

Az emberalattiaknak felfoghatatlan, hogy a karácsony valódi lényege Jézus Krisztus születése. Mivel Jézus nem a kereskedők istenének fia, a Betlehemi jászol is be lett tiltva. Ilyet köztereken is tilos felállítani, indok is van rá: idegesíti a muzulmánokat.

 

A muzulmánok finom és érzékeny lelkivilágáról részletesen itt írtunk:

A muszlimok érzékenysége

avagy: az önkéntes szolgaság intézményei.
Mit jelent valójában az „érzékenység”.
Hogyan értelmezik a befogadott muzulmánok a keresztény jelképek visszaszorulását?
A részletekhez kattintson ide »»»


És hogy mindenki tudja, mi bosszantja a másikat, már a gyermekeket is a másik vallásának megismerésére (és szeretetére) tanítják. Persze nem a muzulmán gyerekeket, mert az ő szüleik igencsak erőszakosan reagálnának arra, ha gyermekükkel bármi módon a hitetlenek vallását akarnák megismertetni. Így a keresztény gyerekeknek kell – kötelezően(!!!) - mecsetbe menni, ott leborulni Mekka felé, és közben énekelni, hogy „Allah hatalmas”.
Amelyik szülő ebbe nem megy bele, pénzbírságot fizet.

Persze csak azért, mert szabad vallásgyakorlás van. Ha nem lenne, talán ki sem jöhetnének a mecsetből. Még szerencse, hogy a bevándorlók zöme nem a nyugat-afrikai szinkretikus vallás, a vudu hívei. Mert akkor a keresztény és a zsidó gyerekeknek „iskolalátogatás” címen a frissen levágott fekete kakas rájuk fröccsent véréből kellene inniuk, és azt a négy égtáj felé kiköpniük. A „téli vásáron” pedig lehetne kapni fekete kakast, a vére felfogásához való edénnyel. „Happy Holiday”...


3.) Allah korlátok között


A liberális hitetlenségükből fakadó emberalattiságukkal nem értik az általuk beinvitált vendégek gondolkodását sem. Adnak nekik pénzt, rég átkeresztelték őket „menekültből” gazdasági bevándorlóra - innentől azt hiszik, megvették őket kilóra, és most már azok minden vágya beolvadni az ő emberalatti világukba.

Biztosak benne, hogy a Koránból és a szunnákból a muzulmánok önként kitépkedik azokat a lapokat, amik olyan dolgokat tartalmaznak, ami nem egyeztethető össze az általuk hozott liberális eszmeiségű törvényekkel. Úgy gondolják, épp elég pénzt adtak ahhoz, hogy ez így történjen.

Hiszen minden vallás csak külsőség, a muszlimok naponta többször leborulnak Mekka felé és ennyi.

 

Gyűlölködéssel vádolják azokat a keresztényeket, akik szerint a kedves vendégeik istene a sátán.

Azokat a vallásos zsidókat, akik szerint a muszlimok - ahogy régen is, most is – kiirtani, de legalábbis szolgasorba taszítani akarják őket, bigott ostobának mondják.

Kacarászva tagadják, hogy az általuk favorizált LMBTQI(xyz) közösségek tagjait az iszlám által uralt helyeken alapból megölik. Talán azt hiszik, meg lehet ezt úszni úgy, hogy felolvassák nekik az „Ezeregy gender legszebb meséit.”

Hiszen minden vallás csak mítosz és mesevilág, az iszlám se nem hit, se nem önálló civilizáció, csak egy kulturális hobbi.

 

Gúnyosan vihorásznak egy-egy Mohamedet ábrázoló karikatúrán. De elsápadnak, amikor a kigúnyoltak egy ilyesmiket tartalmazó újság teljes szerkesztőségét kivégzik. Nem értik, hogy az iszlámban Allah és az ő prófétája Mohamed, bármiféle ábrázolása tilos. Sem festmény, sem szobor nem készülhet róluk – mivel ők tökéletesek, az ember pedig csak tökéletlent tud alkotni, ami az ő tökéletességük megcsúfolása lenne. Ezért egy eleve csúfolkodásból készült karikatúra elég egyértelmű dühöt szül.

- „Szokjanak le az ilyen bigott nézetekről!” – mondják erre a haladó, toleráns liberálisok, és önteltségükben hozzáteszik: „Akkor is úgy röhögcsélünk az istenükön meg a prófétájukon, ahogy akarunk. Nemcsak szabad vallásgyakorlás, hanem szólásszabadság is van.” - És e kettő szerintük nem üti egymást. Viszont ha valaki a szólásszabadság jegyében a liberálisokat a közösségi médiában kritizálja, vagy gúnyolódik az lmbtqi(xyz) vagy akár a BLM lobbijuk valamelyikén, azt azonnal letiltják a Facebook liberális cenzorai, de még bíróság elé is citálják.

Az emberalattiság általuk kijelölt értékeinek megsértése számukra szentségtörés. Csak azok gúnyolódhatnak, akiknek ők megengedik, és csak azon, amit ők megmondanak. És hiszik, hogy ez így tökéletes és amit más hisz, azt megvetik.


A toleráns liberálisok azon is megdöbbennek, hogy a muszlim nők (önszántukból) csadort, burkát stb. hordanak.

- „Ezt hogy képzelik? Vegyék le! ” – kiáltják dühödten, hozzátéve: „Mi az, hogy Allah parancsára? De hisz itt nincs Allah nevű miniszter!

Aztán kijelentik: szabad vallásgyakorlás van.

 

Multikulti valóság
és a Benetton reklám.

Elképednek, hogy a befogadottak rendszeresen megerőszakolják és bántalmazzák a nőket. (Erről itt írtunk: „Fekete Szerelem”)

- „Ezt hogy képzelik? Mi az, hogy az ő vallásuk szerint ehhez joguk van? Fejezzék be! ” – kiáltják dühödten, hozzátéve: „Tessenek tudomásul venni, hogy a nő nem feleannyit ér, mint a férfi, bármit is mondott erről az a Mohamed nevű fickó!”

És persze nem értik, miért nem tartják be. Számukra felfoghatatlan, hogy egy muszlim számára Allah törvényeit ember nem írhatja felül.

„- De hisz a vallás csak külsőség meg szokások, miért ne írhatna felül ebben bárki bármit?” – Mondják értetlenkedve. És aztán hozzáteszik: „Mi igenis felülírjuk, és punktum!”

Majd kijelentik: náluk szabad vallásgyakorlás van.


Azt sem értik, miért nem jó a befogadottaknak az ő, emberek által írt jogrendszerük.

- „Minek a muszlimoknak az a régi saria, a miénk jobb, tessék tudomásul venni, hogy mi okosabbak vagyunk Allahnál!” – mondják, és azt hiszik, ezzel minden el van intézve. Hiszen náluk szabad vallásgyakorlás van.

Aztán a kedvükért mégis felállítják a saria törvénykezést, ahol a muzulmán bírók nem a jogállam, hanem az attól teljesen eltérő iszlám törvényei szerint ítélkeznek.

A sajátjaiknak azt mondják erről,
hogy ez nem párhuzamos társadalom,
nem kettős mérce,
és hogy a törvény előtt mindenki egyenlő.

Azt hogy ki és milyen törvény előtt,
már nem részletezik.

Az emberalatti világban az egyenlő, ami nem egyenlő.


„Nem demokráciát, hanem
iszlám törvényeket akarunk!”

Követelik a muszlim bevándorlók
Európa szerte.


Liberális szemeiket forgatják, amikor a muszlim férfiak 12 éves kislányokat akarnak feleségül venni – ahogy a prófétájuk tette a testvére lányával. Nem értik, mit jelent az, hogy egy muzulmánnak Mohamed minden tette Allah akaratából nemcsak jogszerű, hanem példaértékű is.

 

Dühödt őrjöngésbe kezdtek, amikor látták, hogy a náluk született, 2., sőt 3. generációs muszlim bevándorlók ifjai elutaztak az Iszlám Állam (ISIS) dzsihadistáihoz csatlakozni. Még dühösebbek lettek, amikor kiderült, hogy majd minden második, az ő pénzükön működő mecsetben szintén az Iszlám Államot dicsőítették. Nem is gondolták, hogy ez valaha is előfordulhat. Nyilván azt képzelték, hogy a napi öt, Mekka felé leborulós imádkozás valamiféle kulturális testmozgás, egyfajta muszlim néptánc, ami nem hitről, hanem csak testmozgásról szól. 


Döbbenten nézik, hogy a muzulmán imámok nem a liberalizmus, hanem az iszlám értékeit dicsőítik. Nem értik, hogy lehet ez, hiszen a keresztény templomokban ez már rég nem így megy. De nem gond, majd parancsba adják, hogy egy imám mit mondhat, és mit nem mondhat a mecsetben. És ezt hiszik, majd a muzulmánok is feljelentik azt, aki közülük a „jogállami” törvények ellenére is kiáll a saját hite mellett. Nem értik, hogy a muzulmánoknak eszük ágában sincs feladni saját identitásukat, sőt: mindannyian segítik azt, aki a hitük védelmében szembemegy a hitetlenség törvényeivel. 


Rutinosan elsápadnak, amikor a befogadottaik „Allahu akbar!” - kiáltozással rendszeresen embereket ölnek az utcán, vagy fejeznek le a templomban.

Persze azt már hallották, hogy a Koránban kb. 170 bekezdés taglalja, hogyan kell a hitetleneket megölni, lefejezni, de minimum rabszíjra fűzni, de nem értik, miért akarják ezt egyre többen megtenni.

- „Már megint ez az Allah!” – dühöngnek - „Pedig az egy mesefigura! Miért nem olvasnak ezek inkább Marxot, ő létezett!

Aztán kijelentik: szabad vallásgyakorlás van. De a vallásnak a gyilkolásra és erőszakra felszólító részeit betartani tilos.


Kb. 100 évvel ezelőtt, a brit gyarmatbirodalom idején, ha egy muzulmán gerillaharccal próbálkozott, élve fogták el, majd az összes segítőjével együtt disznóbőrbe varrva felakasztották. Tették ezt azért, mert tudták, hogy aki így végzi, az hitük szerint soha nem jut a mennyországba, helyette (a tisztátalan disznó miatt) a pokolba kerül. Így aztán az ilyen cselekmények döbbenetes gyorsasággal megszűntek. Persze ez régen volt, már sokkal emberibb a világ, nincs se halálbüntetés, se nyilvános akasztás, disznóbőrbe varrás pláne nincs.


Egy terrorcselekmény után az újságok öles betűi hirdetik, hogy ott helyben lelőtték a terroristát. „Most aztán jól megkapta!” Csakhogy a muzulmán, aki Allah útján való járáshoz (dzsihad) nem békés, hanem erőszakos módszert választ, ha közben megölik, hite szerint azonnal a 7. paradicsomba kerül. Ott az idők végezetéig a legjobb ételek mellett 72 fiatal, gyönyörű nő fogja lesni minden kívánságát.
És mivel Allah akaratának végrehajtása közben halt meg, minden bűne eltöröltetett, a Végítélet Napján az ő jó és rossz tettei már nem kerülnek mérlegre. Mártírhalált halt, így automatikusan a legjobb túlvilági helyre került. 

Vagyis: a terrorcselekményével pont az volt a célja, hogy valaki közben megölje, mert akkor rögvest a 72 mennyei huri karjába vetheti magát.

És erre mi történt? Ott helyben agyonlőtték. Ezzel megtették neki azt a szívességet, amire vágyott, amire oly sok időn át készült. A többi muzulmán pedig irigykedik rá, esete jó példa arra, hogy még többen megpróbálják.

Azzal, hogy lelőtték a terroristát, a liberálisok „most aztán jól megmutatták: a vallásnak a gyilkolásra és erőszakra felszólító részeit betartani tilos”



Ám hiába – a befogadottak továbbra is Allah törvényeit tartják előrébbvalónak. És Allah törvényei szerint a hitetleneket vagy megölni kell, vagy szolgaságban tartani – hacsak át nem térnek az iszlám hitre. Mert az iszlám legfőbb célja, hogy az egész világ behódoljon Allah akaratának, aki szemében minden hitetlen utálatos, velük bármit meg lehet tenni. Csakhogy ez már nem a Mekka felé leborulós külsőség, hanem az a hitélet szerinti világnézet és tevékenység, amivel a hit létezését/jogosultságát is tagadó liberalizmus már nem tud mit kezdeni.

 

Pláne nem tud mit kezdeni azzal, hogy a muszlimok szemében a segélyeket nem a liberális politikustól kapják. Nem értik, hogy a muszlimok szerint a világon minden Allahé, aminek az emberek közti szétosztása Allah akarata szerint történik. A hitetlenek tehát csak ideiglenesen bitorolják a pénzeket, amiért eleve kötelességük minél többet adni belőle az igazhitűeknek. A segély tehát nem adomány, hanem olyan pénz, ami Allah akaratából nekik eleve jár. S mi több: a jelenleginél sokkal több jár.

 

A liberális főokosok ezzel is úgy tesznek, ahogy a többi problémával szoktak. Igyekeznek nem észrevenni, eltitkolni, elbagatellizálni.

Mert olyan nincs, hogy nem nekik van igazuk. Olyan nincs, hogy a vallás nemcsak külsőség, és olyan sincs, hogy az emberekre vonatkozó törvényeik nem állnak a muzulmánok istenének törvényei fölött. Mert ha mégis, az azt jelentené, hogy tetteikkel nem javítják, hanem elrontják a dolgokat – és tetteikkel nem felszabadítják, hanem elnyomják az embereket. Ahogy mindig, mindenben.

Ám ez azt bizonyítaná, hogy nincs keresnivalójuk sem a politikában, sem a közéletben, sem bárhol. Akkor kiderülne, hogy az emberalatti „gazdaságorientált” nyereségközpontú, mindent tagadó világuknak nincs létjogosultsága. Ezért ezt a tényt minden erővel, kétségbeesetten tagadják. 

 

Megoldásként, ahogy az emberalatti világban illik, hazudnak.
Hazudnak a sajátjaiknak, hazudnak önmaguknak,
hazudnak reggel, éjjel meg este.


Azt hazudják, hogy Allah akaratát csak a nagyon szélsőséges muzulmánok veszik komolyan. Azt hazudják, hogy csak pár fanatikussal van gond, akik amúgy is elmebetegek. Azt hazudják, hogy ezt meg tudják oldani, meg fogják szüntetni. 

Cinikusan azt is hozzáteszik, hogy egy nagyvárosban pár gyilkossággal több vagy kevesebb igazán nem számít, hiszen ahogy London polgármestere mondta: „a nagyvárosi élet része a terrorizmus.” 

Sadiq Khan, London
pakisztáni származású,
muszlim polgármestere

Aki ezzel nem ért egyet, az természetesen buta, gonosz iszlamofób. A politikai iszlám is csak egy náci mese.

Meg amúgy is, az iszlám „a béke vallása”. Nyilván a Muszlim Testvériség sem gondolja komolyan a saját jelszavát: „A Korán a mi alkotmányunk.” Az a tény, hogy maga az „iszlám” szó is azt jelenti: „behódolás(Allah akaratának) szintén lényegtelen. A mindent tagadók ezzel a hit mibenlétét is letagadják. 

Ezen hazugságcunami után elvárják, hogy mindenki megnyugodjon, hiszen minden vallás amúgy is csak fura, ám ártalmatlan hóbortok külsősége. És a hazugságokat fokozva hozzáteszik: márpedig az iszlám minden vallással kompatibilis, mert a muszlimoknak eszük ágában sincs komolyan venni azt, ami a szent könyveikben írva vagyon.

Majd kijelentik: náluk szabad vallásgyakorlás van. 

És büszkén hozzáteszik: ők(!) mindenkinél jobban tisztelik és tolerálják a vallásos emberek érzéseit.

Ezzel a mindent tagadók a hétköznapok valóságát is letagadják.

A háttérben munkálkodók persze jól tudják, mi az igazság. Ám azt is jól tudják, hogy a valóság akadályozza a maximális nyereséget, ennek eléréséhez az emberek számára látszat-valóságot kell teremteni.
A látszólagos valóság pedig bármi lehet, hiszen annak minden alkotóeleme hazugság.


A szép lassan, lépésről lépésre hozott új törvényekkel és még újabb szigorított elvárásokkal elérték, hogy mára bárki szabadon gyakorolhat bármilyen vallást, ha hinni kizárólag a liberalizmusban hisz. Ezzel a szabad vallásgyakorlás kizárólag a hitehagyottak és eleve hitetlenek csak külsőségeket tartalmazó, szabadon gyakorolható hobbija lett.  Az emberalatti világban a hitélet kizárólag a hitetleneké.

Az uborkagörbület-szabályozástól a „helyes gondolkodás” precíz meghatározásáig, az élet majd minden terén jogi határok közé zárt európai emberek mára olyannyira megszokták a ketrecet, hogy azt hiszik szabadságnak.

A megengedett szűk határok között „szabadon” gondolkodó emberek fel sem fogják, milyen határtalan nyereségvágy van a mögött, amiről azt képzelik, hogy az ő érdekükben történik.

Hogy az ebbe vetett hitük meg ne inogjon, gyakorlatilag az orrukra lett ragasztva a liberális propaganda. Néznek erre, néznek arra, de az orrukra tapadt médiáknál nem láthatnak tovább. A baloldaliság által oly régóta áhítozott harmincszoros médiafölény „Bezzegnyugat” részévé vált. Innentől az emberekkel bármit könnyen elhitetnek. Főként azt, hogy a kozmopoliták gazdasági érdekei szerint formált világ nem olyan, amilyennek látják.






(by L.W.L.)
2020.12.23.

« Előző (I/2)

A fordított világ hősei
  Következő (I/4) »

Migráció a le-, és felépítő iparágban - 1


Ha úgy gondolja, a fentiek hasznosak, vagy érdekesek lehetnek másoknak is, kérjük ossza meg ismerőseivel, barátaival, és kedvenc Facebook csoportjaiban is.
Ha úgy gondolja, a fentiek valamiféle náci, rasszista szörnyűség, kérjük ossza meg haragosaival, ellenségeivel, és megvetett Facebook csoportjaiban is.

Ezt ide kattintva teheti meg:

Ha nem használ Facebookot, ismerőseivel az oldal linkjének bemásolásával E-mailben is megoszthatja. Köszönjük.








Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan