vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. december 18., péntek

... az emberalattiság kora I/2


A fordított világ hősei.

"A hősök kora lejárt, eljött a hősködők ideje."
Elektronikus könyvünket kis részekre bontva, hetente tesszük közzé.

Az előző részben (I/1) átnéztük az emberfeletti és az emberalatti világnézetek közötti különbségeket. (Lásd: ide kattintva)
Elemeztük, hogyan lett a mindent tagadók világában piedesztálra emelve a tehetségtelenség.


Disztópia helyett: az emberalattiság kora
Avagy: a liberalizmus valódi arca.

I. fejezet, 2. rész


A fordított világ hősei


A liberalizmust irányító milliárdosok és multinacionális cégek társadalmában a tüntetésnek hívott randalírozás „közösségi élménye” csak az emberalattiság kapuja.


„Olyan világ jön,

amikor mindenki gyanús, aki szép.

És aki tehetséges.

És akinek jelleme van…


A szépség inzultus lesz.

A tehetség provokáció.

És a jellem merénylet!…


Mert most ők jönnek…

A rútak.

A tehetségtelenek.

A jellemtelenek.


És leöntik vitriollal a szépet.

Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.

Szíven döfik azt, akinek jelleme van.”


(Márai Sándor: Olyan világ jön...)


A nőies nőnek és a férfias férfinak már nincs hely az emberalattiság értékrendjében.

A férfias nő és a nőies férfi lett az elvárásnak megfelelő. És aki ettől teljesen összezavarodva a nemi identitását is felcserélte, azt boldogan várja az általuk felépített lmbtqi(xyz) közösség.

 

A „megértő, toleráns” és „elfogadó” liberálisoknak a szép és csinos nő is inzultus lett. Az ilyenek mutogatása akár újságban, akár sporteseményeken, akár bárhol, mind „szexista”, „a nőket kihasználó, őket tárgyként használó” gonosztett. Ám e munkák nem maradnak betöltetlen: ezrével jelentkeznek a kirúgott szép és csinos nők helyére a ronda és gusztustalan tramplik, zsírmalacok és nagydarab transzvesztiták. Ezek mutogatása már nem a nőket tárgyként kihasználás, hanem teljesen jó és helyes dolog. Az emberalatti világban tilos olyan nőket mutatni, akik láthatóan tesznek a külsejükért valamit, (pl. rendszeresen sportolnak) és nem gyorséttermekben zabálják degeszre magukat naponta ötször. Ugyan mi lenne szegény gyorséttermekkel, ha a példaképek nem a törzsvendégeik lennének? És ugyan mi lenne azzal a sok jó nasival, amit a fenti étkezések között javallott ropogtatni?

A vegyi anyagokkal kevert élelmiszeripari hulladék igazából állati fogyasztásra sem lenne alkalmas. De az emberalatti világban a finom műkaják iparága az egyik legnyereségesebb. Olcsó előállítás, nagy haszon...

A mottó egyszerű: „Egyél meg még 2 hamburgert, és fogd rá a jogaidra. Az eredményt pedig a genetikára. Ne feledd: a kedvenc gyorséttermed ma is olcsó menüvel vár!”  Persze ennek látható eredményét észrevenni is bűn.

A 100 kilónyi túlsúly megemlítése „body shaming”, mert rombolja az érintettek önbizalmát, önbecsülését, ami testképzavar kialakulásához vagy lelki bajokhoz vezethet.

Innentől nincs olyan, hogy csinos. Ha mégis, az 120 kiló felett indul – ez alatt már evészavar gyanús, kórosan sovány. Így lett a 160 cm magas és 160 kg-os 20 éves fiatal külsejének illendő megnevezése: „átlagos testalkat”. Ettől eltérő véleményt nyilvánítani csak az illető orvosának van joga. 

Amúgy is: „az értékek belül vannak”, a „személyiség az egyetlen szépség”, stb.

Maggie de Block,
Belgium egészségügyi minisztere

Persze van erre liberális válasz. Azt mondják, azért van szükség a vékony nők eltüntetésére, mert ez olyan hamis önképet alakít ki, ami miatt sokan szándékosan éheznek, majd kóros anorexiássá válnak. Csakhogy ez megint a mindent tagadók emberalatti világának eredménye. Vagy talán a szándékos éhezés nem az evés megtagadása? Ez nem a cselekvés (sport) megtagadása és nem-cselekvésre (nem evésre) cserélése? De bizony az.

Tipikus példája ez a mindent tagadók emberalatti világának. A cél elérése érdekében a nehéz és fárasztó cselekvés a könnyen megvalósítható nem-cselekvésre vált.

És mi az emberalatti világrend megoldása? Eltüntetni a sportos nőket.

Elvégre a falánkság bűne jövedelmezőbb.

Az egészségtelen túlsúlyosságra való megoldásuk szintén a cselekvés megtagadásán alapszik. Ilyen-olyan gyógyszerek, ilyen-olyan orvosi beavatkozás, ilyen-olyan csodakütyük, amivel majd lefogy. Na nem ő maga, hanem a pénztárcája, mert ezen modern módszerek igencsak költségesek.

Az emberalatti világ nem az emberre, hanem a gazdaságra épül. Az ember „úgy tökéletes, ahogy van”, tehát vásároljon minél többet, lehetőleg mindenből. Hisz megérdemli. Vegyen egyszerre egészségtelen ételt, ami hizlal, és vegyen mellé csodabogyót, ami fogyaszt. Ha pl. futni jár, abban nincs ekkora haszon, az eladott futócipőn és tréningruhán kívül. De ha mindenki egészségesen élne, miből élnének az életmód tanácsadók, ki venne erről szóló könyveket? Ráadásul nem lenne igény az adófizetők pénzéből milliókat költeni ez irányú kutatásokra.

Hosszú azok listája, akik munkájára csak az emberalatti értékrend megőrzése miatt van szükség.

Facebook cenzorok
egy róluk szóló dokumentumfilmben

A gazdaság alapú, emberalatti világban az ideális család a tévé előtt ülve tölti mindennapjait. Egész nap a fotelban növelik túlsúlyukat, a televízió pedig 20 percenként megmutatja, melyik gyorsétteremből rendeljenek kaját, mellé melyik a legmenőbb chips.
„Egyél még, vegyél még. Nincs szükséged másra – a varázsdoboz elbűvölő csodáinál nincs jobb, érdekesebb és értelmesebb dolog.”
A fogyasztói társadalom ideális tenyészmarhája az elvárás szerint egész nap ül, megállás nélkül eszik, és közben meredten néz ki a fejéből. Mivel igen jámbor fajta, csendes kérődzése közben még azt sem mondja: búúú.

Az „Amerikai Álom”
hétköznapi valósága

A tudatalattija azonban tiltakozik az értelmetlen létezés ellen. De az emberalattivá vált tudat nem érti, mi a gond. A hiba nem lehet a készülékben, hisz a tévé láthatólag működik. Vele sem lehet gond, hiszen ő egy tökéletes individuum. Kieséses alapon marad a házastárs. Benne látja megszemélyesülni minden gondját és problémáját.
A két „tökéletes személyiség” mindennapos, ordítozásig menő vitájára is van megoldás. Az új világ védőszentje, a válóperes ügyvéd jó pénzért ezt a gondot is megoldja. Helyette.

Aztán kiderül, hogy egyedül se jó. De a világ már csak ilyen, kesergés helyett bevesz két szemet a tegnap vásárolt drága antidepresszánsból, és lenyugodva már csak a jó dolgokra figyel. És ez a hamburger annyira jó. Ennél már csak az előtte és utána megevett két zacskó nasi jobb. És persze közben a tévé, mert az segít elterelni a figyelmet arról, hogy azért kényszerült magányra, mert e szörnyű világban őt senki nem érti meg. Pedig ő annyira tökéletes. Jól tudja, hogy jobbat érdemelne, hiszen ezt a tévében naponta elmondják. Még jó, hogy abból is vett egy újat. Nagyképernyőset. És persze fotelból is, mert ebből még kényelmesebb a tévézés. 


Persze ez nemcsak a nőkről szól, hiszen az egész nap a tévé előtt tespedő férfiak ugyanúgy híznak. Ám a feminizmus erősödése, a nő-férfi princípium megsemmisítése és a férfias férfi gyűlöletes maszkulinnak nyilvánítása újabb gondokat generált.
A férfiak kiherélése kezdetben csak jelképes volt, de a nemváltó műtétek dicsőítése óta már követendő példa. Aki nem akar ebben részt venni, komoly gondokba ütközik.

Az emberalatti világban a valóban férfias viselkedés bűn, az olyat megvetik, kiközösítik, még a munkahelyéről is kirúgják. Ez sem meglepő. A határozott, férfias férfi alkalmas lehet arra, hogy elcsitítsa maga körül a mindenért nyávogó, örök jajveszékelőket. 

Ez megengedhetetlen, hiszen ez utóbbiak alkotják a liberalizmus magját, ők a modern proletárok, akik nélkül az emberalatti világ újra az emberfeletti értékek felé fordulna.

 Az elgyávult, herélt módon viselkedő (elnyomott?!) férfiak tudatalattija is tiltakozik a természet rendjének megcsúfolása ellen. Mélyen legbelül megpróbálja kompenzálni ezt a problémát, minél nagyobb, idővel természetellenes méretű izmok növelésével. 

Testépítéssel kezdi, de a kialakuló izomdiszmorfia eredményeként mindegy, mekkorára növesztette az izmait, mindig kicsinek látja magát.

Belül retteg, és ezt a rettegést még erősebb külsővel szeretné kompenzálni. Így még több anabolikus szteroidot használ, már nem is pirulákban, hanem rendszeres injekcióként. Idővel persze „beledilizik”, de jó pénzért őt is várja egy pszichológus. De addig is horror összegeket költ mesterséges fehérjékre, izomtömeg-növelőkre, szteroidokra stb.

A felfújt, kamu izom mókuskerekéből nincs kiszállás, mert aki abbahagyja, leereszt, mint a lufi, eltűnik a rengeteg pénzbe került mesterséges ékesség.


Vannak, akik az ennél egyszerűbb módszert választják, és nagy mennyiségben különféle felmelegített zsírokat vagy szintetikus olajakat juttatnak a bőrük alá, amitől nagynak és erősnek tűnnek. Esetenként az olajat alkohollal vegyítik, és így injekciózzák a bőrük alá. Ki így, ki úgy. (Erről egy példa videó itt)

A csökött izom és a bőr közé bejuttatott anyagot dörzsöléssel szétterítik, és az izom látszólag máris nagyobb lett.

Ehhez már súlyzózni sem kell, a Schwarzeneggeri kinézet nem-cselekvéssel is elérhető. Persze a bőr alatti olaj-lufi nem izom, pláne nem erő, csak látszólag az. De az emberalatti világban a látszat a lényeg.


Igazából ez ugyanaz, mint a nőknél zsírleszívás, a szilikon mell, vagy a felfújt (kacsacsőr) száj. Érdekes, hogy az ilyesmi nem testképzavar, nem „body shaming”, hanem szép, trendi és menő…

Mivel bárki lehet ilyen, az átalakulás csak pénz és elhatározás kérdése. Mondhatnánk úgy is: „Vegyél magadnak trendi külsőt”.

 

Persze aki fél a tűtől és szikétől, az is vehet magának trendi külsőt. Az évente változó divatos ruhák mellett ott a szépségipar menő kínálata. Az egyik piperecikknél csak a másik jobb – de nem kell dönteni, hisz mindkettő megvásárolható. Az ilyesmi akkor fogy igazán, ha kozmetikus helyett mindenki saját magának ken fel úgy fél kilónyit a csodacuccokból – e tudás könnyen megszerezhető, százával van erre oktató videó.
A tökéletes smink után a tükörben látott, trendi látvány illúziója eltüntette a valóságot. Mindez már kora kamaszkorban, napi szinten ajánlott. Ha nem megy sehova, akkor is kell a teljes smink. Különben nem fogyna olyan gyorsan a drága alapozó. Az ilyen kamasz mire felnő, igazi profivá válik. 

Vastag smink, műhaj, műköröm, műmell, műszáj – és a tükörben a tökéletes műnő műmosolya ragyog. Ez persze nem testképzavar, nem hamis önkép, főleg nem „szexista”. Ez modern, elvárt igényesség. És aki nem költ eleget erre minden hónapban, az igénytelen.


Az emberalatti igénytelenség világában az számít igényességnek, ami azonnal megvásárolható. Minél drágább volt, annál igényesebbnek számít. Az sem gond, ha egészségtelen. Elvégre a tökéletes egészség, mint olyan, lassan ismeretlen fogalommá válik – de ez sem gond, hiszen jó pénzért minden bajra van orvosság. Egyenesen a legnépszerűbb gyógyszergyártó cégektől. E multicégek természetesen nem pénzből élnek, gyógyszer lobbi sincs – ők mind világunk megmentői, korunk önzetlen hősei.

A mesterkélt élet mesterséges látszatvilágában az egészség és a boldogság is csupán látszat.

  

A fenti üzletágak mára nagyjából kihozták magukból a maximumot. A jelenleginél sokkal több hasznot már nem fognak termelni. Azonban a globalizmus multinacionális világában a stagnálás bűn, csak a növekvő nyereség elfogadható. Új, nemzetközileg felpörgethető üzletág mindig van, elég hozzá megteremteni a piacot.  


A nőiességüket vesztett nők
és a férfiatlanná lett férfiak
emberalatti világának

itt az új „szép”, az új „gyönyörű”,
az új, ragyogó példakép: a buzi
.

A kiforgatott értékekkel tönkretett „hagyományos” családok helyett is van új favorit: a buzicsalád.



Ha valaki unalmában a „fotelforradalmárkodás”, a tömeges hőbörgés, vagy épp bűnözés helyett csak feltűnősködni vágyik, az emberalatti világban arra is van lehetőség. Persze olyan, amiért nem kell tenni semmit. Hiszen egy cél érdekében az önmagát legyőzni képes emberek száma mindig is jóval kevesebb, mint azoké, akik szimpla semmirekellők, ám egoizmusok és nagyravágyásuk a holdig ér.

Így mára

 

a hősök kora lejárt, eljött a hősködők ideje.

 

Az emberalatti világ hőse elég, ha például buzi. Kiáll a világ színpadára, és elordítja magát:

- Buzi vagyok! – És az emberalattiság elvárásainak engedelmeskedők azonnal megtapsolják, a vállukra emelik, és úgy tesznek, mintha az illető megmentette volna a világot, de minimum feltalálta volna a rák ellenszerét. De persze a világmegmentés vagy a rák ellenszerének feltalálása már emberfeletti kategória, amiből mindig kevés van.

Leszbikusból és buziból viszont (a gyermekek liberális oktatásának köszönhetően) egyre több, így az emberalatti világ egyre több ilyen „hőst” tud ünnepelni. Az ilyen ünneplésekre szükségük van, mert valahogy igazolniuk kell az elhazudott múlton alapuló, hazug jelenük létjogosultságát. E „coming out”-nak nevezett műfaj már bejáratott forgatókönyvvel rendelkezik. Az emberalatti világ hősének egyetlen hőstette nem más, mint a természetestől eltérő, büszkén felvállalt szexuális orientációja.


Innentől elengedhetetlen a PRIDE, ahol minden liberálisnak kötelező részt venni, hadd lássa a tudatlan kívülálló, milyen hatalmas is az LMBTQI(xyz) közösség. Ezzel a szivárványos zászló lobogtatása is kötelezővé válik – mert aki nem lobogtatja, az nem tesz meg mindent a liberalizmus nemzetközi céljainak érdekében.
Náluk ez tilos. Nyakatekert logikájuk szerint, aki nem támogatja őket mindenben, az nem-cselekvésével az „elmaradott, bigott, homofób” ellenségeiket támogatja. Valójában ez is csak üzlet. A 100%-os nyereséget csak 100%-os támogatással lehet elérni.

Így lett az „önkéntesség” a mindent tagadók világában „kötelesség”. 


Az lmbtqi(xyz) lobbi csak az egyike az emberalatti világ jól jövedelmező üzleteinek, de ez az egyik legfeltűnőbb.

Kis, nyeszlett luftballonként kezdte, de mára óriási léghajóvá növekedett, ami felszállt a fejünk fölé, hogy felnézve mindig lássuk az emberalatti világ értékrendjét.

Mesekönyvektől az oktatásig, „érzékenyítő” propagandáktól a gender kutatásig, az elfogadástól a homofóbia - mint bűncselekmény - jogalkotásáig és ennek jogállami elvárásáig minden ugyanarról szól.

Nem, nem az lmbtqi(xyz) emberekről. Ez is tisztán a pénzről szól.

Az emberségesség itt is csak átverés, ez a jóembereskedők nyerészkedésére épült iparág.

A „szivárványos üzletág” (avagy: buzilobbi) marketingjének reklámja a gender-ideológia. Új és új csatornákon folyik az adófizetők pénze az lmbtqi(xyz) üzlet haszonélvezőinek zsebébe.

Pályázati pénzek az alapítványoknak, állami támogatások a kutatásokra, kötelező óvodai „érzékenyítés”, majd általános- és középiskolai oktatás, felsőfokú képzés gender szakon, egyéb költségvetési milliók az adófizetők pénzéből a könyvektől a filmeken át az ál-tudományos bizonygatásokig, hisz ez:

„ó, milyen szép, ó, milyen, jó, ó milyen hasznos!”

És valóban hasznos. Azoknak, akik ebből élnek. És azoknak, akik ha támogatják, részesülnek ennek hasznából.

Mindenki más pedig megfizeti az ő nyerészkedésük árát.


A mindent tagadó emberalattiság ezzel eljutott a természet törvényeinek tagadásához.

Az adófizetők pénzén az emberalattiság áltudománya elmagyarázza, miért természetes a természetellenes.

Ahogy eddig is tette. Mindig vannak, akik jó pénzért bebizonyítják, miért jó a rossz, miért szép a csúf, és miért hasznos a haszontalan.


Az emberalatti világ különböző iparágai
egymást segítve másznak fel azon a hegyen,
aminek a csúcsára az van írva:

maximális nyereség
.

A biológiai nemektől a genderig, a mellplasztikától a nemváltó műtétekig, a vallástagadástól a „modern” ideológiákig, a migrációtól a drogliberalizációig, a műszaki cikkektől a médiákig, a civil aktivistáktól a politikusokig, mind egyetlen, gazdaság alapú, világnagy-mókuskerék részei.

„Bezzegnyugat” pénzre váltott értékeinek világában az egyén, mint individuum, boldogan tapsolva, lelkesen küzdött meg azért, hogy tucatárunak minősülő olcsó árucikként, ő maga porosodjon a világpiaci boltok polcain. 





(by L.W.L.)
2020.12.18.

« Előző (I/1)

A tehetségtelenség piedesztálja
  Következő (I/3) »

Hitélet - kizárólag hitetleneknek


Ha úgy gondolja, a fentiek hasznosak, vagy érdekesek lehetnek másoknak is, kérjük ossza meg ismerőseivel, barátaival, és kedvenc Facebook csoportjaiban is.
Ha úgy gondolja, a fentiek valamiféle náci, rasszista szörnyűség, kérjük ossza meg haragosaival, ellenségeivel, és megvetett Facebook csoportjaiban is.

Ezt ide kattintva teheti meg:

Ha nem használ Facebookot, ismerőseivel az oldal linkjének bemásolásával E-mailben is megoszthatja. Köszönjük.








Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan