vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. november 29., péntek

A klímatudatos önpusztítás piedesztálja


Avagy: néphülyítés felsőfokon.

Véget ért a nagyszabású klímatüntetés, melyen lelkes tömeg követelte, hogy olyan adóterheket rójanak rá, amibe garantáltan beledöglik. Mindezt a bolygón élő emberiség érdekében, és nem a kozmopolita pénzvilágot irányító multimilliárdosok kedvéért. Vagy mégis?

Lássuk a részleteket.


„S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt'
Mint akarom,
s mint a barom,
Melyet igába hajt?”
(Arany János: A walesi bárdok)


Civilizációnk számtalan környezetre káros anyagot termel nap mint nap. Ennek túlnyomó része a Távol-Keleten történik.
Olyan arányban, hogyha hirtelen egész Európa eltűnne, a bolygót érő szennyeződés mértéke fikarcnyit sem változna.

Ám Európát a liberálisok mégis a klímavészhelyzet lázában égetik, itt a világ vége, mentsük meg a földet, stb.
És persze az EU nagypolitikája azonnal tegyen meg mindent ennek érdekében.

Nos, lássuk mit lehet itt tenni - pontosabban mit tudnak tenni azok, akik eleve a multicégek kegyéből lettek politikusok, eleve bizonyos multimilliárdosok politikai bábjai...


Karbonadó (avagy karbonosztalék, emissziós adó)

Lényege, hogy minden fosszilis tüzelőanyagot (azaz szenet, olajat, vagy gázt) olyan arányban adóztatunk, mint amennyi széndioxid az adott anyag eltüzelésekor a levegőbe kerül. Ezzel automatikusan ösztönözzük a gazdaságot arra, hogy amennyire csak lehet, csökkentse a kibocsátásait.

Lássuk ezt a gyakorlatban.

Energiacégek. Vessünk rájuk hatalmas adókat. Mit fognak tenni? Ezeket szépen továbbtolják a fogyasztókra. És lám, drágább lesz 1 m3 gáz, sokkal többe fog kerülni 1 kWh áram.

Ki is fizeti hát az energiacégek megbüntetésére szolgáló adókat? A fogyasztó. Az egyszerű, hétköznapi kisember, aki most boldogan tüntet azért, hogy később sokkal többet fizethessen ugyanennyi fogyasztásért.

"Tegyünk meg együtt mindent a jövőnként" - mondják nekik a zöld mozgalmárok, és ők boldogan csatlakoznak ahhoz a célhoz, hogy Nyugat-Európa liberális erői több pénzt szedjenek be saját céljaikra.

Kezdetben tehát gázár növelés, energiaár növelés, 30-40-50%-al. Aztán még többel.


De hiszen mi más is menthetné meg az emberiséget, ha nem az, hogy a szegény ember éhen hal, mert a jövedelméből amint kifizeti a fűtés árát, ennivalóra már nem marad.
(És közben a kínai gyárak változatlanul okádják a mérgező anyagokat)

Mi más is biztosíthatná a bolygó jövőjét, ha nem az, hogy az átlagember kétszer annyi villanyszámlát fizet, mint eddig.
(És közben Indiában változatlanul a tengerbe öntik a szemetet)

Mi is lehetne jobb a klímakatasztrófa megakadályozására, ha nem az, hogy európai családok tízezrei kerüljenek utcára, mert nem bírják fizetni az égbe szökött lakásrezsit. Ez csak jó, hisz kell az üressé vált lakás másoknak.
(És közben az arab olajkutak változatlanul telefüstölik az eget)

Kiemelten bünteti a karbonadó a széntüzelést, hiszen a szén eltüzelésekor keletkező széndioxid nagyjából kétszerese annak, ami azonos energiatartalmú gáz eltüzelésekor jön létre. Az olaj csak kb. 25%-kal „tisztább” a szénnél ilyen szempontból.

A nagy cégek csak a kezdet, a dolog nem fog megállni addig, amíg a télen szénnel (vagy olajjal) tüzelő Jóska Pista is nem fizet horror bírságot azért, mert nem hajlandó klímatudatból megfagyni.


De ez csak a jéghegy csúcsa.

Bányajáradékok, a termékdíjak és egyéb, környezetterhelési adónemek, melyeket a vonatkozó cégek szintén nem benyelni fognak, hanem ezek költségét beszámítják a szolgáltatás/termék árába.


A fosszilis források megadóztatása, azaz a szén, a kőolaj, a földgáz, illetve a szén-dioxid-kibocsátás adóztatása tehát nem más, mint olyan új adónemek, melyekkel az embereket tovább lehet sarcolni, melyek beszedésével őket tovább lehet nyomorgatni. A bal-liberális, ahogy a szocialista (mellesleg nincs különbség) egyetlen dologhoz ért: a megszorítás. Mármint a lakosság, az egyszerű állampolgár pénzének fosztogatása.


Csakhogy az új adónemek, a különféle új sarcolások bevezetése sosem egyszerű. Az emberek tiltakozni szoktak, az emberek nem szeretik, ha a nehezen megszerzett pénzüket elszedik tőlük, a semmire.

Kivéve, ha előtte hosszas és alapos munkával, remek elmetrükkökkel ráveszik őket arra, hogy a tőlük elszedett pénz valami hihetetlenül jó dologra lesz költve, ha meggyőzik őket arról, hogy ezek kifizetése valami csodálatos dolog.


És ez csak a kezdet.


A következő lépés az üzemanyag árának növelése. Természetesen környezetvédelmi okból.
Ezzel persze azonnal növekszik gyakorlatilag mindennek az ára.
Drágább lesz a kenyér és a tej is, hiszen ezeket a boltba el kell szállítani, és ha az ehhez szükséges üzemanyag ára pedig radikálisan emelkedik...
Többe fog kerülni a buszjegy, hiszen drágább üzemanyag = drágább utazás.
Stb, stb, stb...


A klímavészhelyzet mint olyan,
számtalan új adónem és egyéb megszorítás
megvalósítására alkalmas.

Mivel a liberális gazemberség kreativitásának nincs határa, a "jóemberkedés" most zöld irányba fordulva "világmegmentés" szlogen alatt igyekszik elrabolni, amit csak lehet, kirabolni, akit csak lehet.

Mindezzel gyakorlatilag az élet, a megélhetés, maga a létezés válik irreálisan drágábbá.

És aki ezt nem bírja fizetni, arra vár a nyomor, az éhezés és a menthetetlen pusztulás.

És látjuk a klímatüntetés tömegét, amely pontosan erre sóvárog, ehhez asszisztál, ennek mielőbbi megvalósulásáért tapsol.

Furcsa, torz igény, mintha a szarvasmarha tüntetne a vágóhíd előtt azért, hogy mielőbb őt is letaglózzák.


Hová lesznek majd azok a pénzek, amiket beszednek?

Papíron lehet, de valójában nem környezetvédelemre. Erre nemrég példát is írtam, egy belgiumi trükköt részletezve. (Lásd ide kattintva)

A bevándoroltatás hihetetlenül sokba kerül.
Európa szerte milliónyi ide nem illő, harmadik világbeli kalandor élősködik a helyi adófizetők pénzén.
Már rég elfogyott az a pénz, amiből ezt ki lehet fizetni.
Már rég nem lehet ezzel kapcsolatban új adónemeket kivetni, a "társadalmi szolidaritás" összege is az egekben jár.
Az ezeket fizető emberek már besokalltak, nemhogy többet nem akarnak fizetni, de a meglévő sarcokból is elegük van.


A kiadások egyre nőnek, a bevételek növeléséhez új ötlet kellett, új módszer, és lám, a kozmopolita pénzhatalom álcivil szervezetei kellően behülyítették az embereket.

Így eljött a klímavészhelyzet kora,
melyben a társadalom a "gyermekek jövőjéért"
olyan szinten kerülhet kifosztásra,
melyhez hasonlók csak a kommunisták
padlássöprései idején történtek.

Természetesen "népakaratból".


Ráadásul ezen álszent és hazug tevékenység pofátlanul a tudományra van fogva. A tudományra, mely valójában ki lett hagyva ebből az egészből.

A tudományra, mely hiába bizonyítja a politikusok által hangoztatottak ellenkezőjét, mert taknyos kölykök válnak a klímaügy példaképévé.


Kapcsolódó videók: A CO2 átverés, Dr. Miskolczi Ferenc előadása, Klímaszélhámosság, Világméretű átverés áldozatai vagyunk.
Arról is csend van, hogy a klímaváltozás a bolygónk alapvető tulajdonsága, sok ilyen volt már eddig is - oly korokban is, amikor ember nem is élt a földön. Kapcsolódó videó: Történelemformáló éghajlatváltozás



És közben idehaza

A budapesti klímatüntetés színpadán "jeles" személyiségeket láthattunk. A modern liberális szellemiség minden ágazata képviseltette magát.

Volt ott kommunista, aki beszéde közben, a nagy izgalomtól elfelejtett magyarul, így angolul szónokolt tovább - de ezt legalább a külföldről jött antifás résztvevők is értették. A "vörös védőernyők" és egyéb, vérkomcsi ízű szimbólumai nyilván tetszett nekik.


Színpadra állt egy Pride aktivista is, aki talán már 18 is megvan, de követeléseket sorolt a magyar kormány felé. Persze minden hülyének ehhez nincs joga, de neki van, mivel ő LMBTQ(xyz).

Elhangzott hogy vegánnak kell lenni. (Kötelezően, mert hát aki húst eszik egy "haldokló világban", és még csak nem is buzi, az már nem is ember. Logikus, nem?!)


De volt ott más is.


"A rendszert kell megdönteni" - hangoztatta egy másik nagyonokos, burkolva ezzel a Zorbáni diktatúra megdöntése iránti vágyát, hosszan ragozva hogy ő már 28 éves. Tehát mindent tud, mindent megtapasztalt. Szerinte. Mert szerintem ha kétszer ennyi idős lenne, még emlékezne arra, hogy egy diktatúrában töredéke ennyiért szó szerint a belét taposták volna ki a "jó Kádár elvtárs" rendőrei.

És volt ott multikulti, hiszen mi más is lehetne nálunk a jövő?

Elhangzott, hogy az orvostanhallgatóknak "egzotikus betegségek"-ről is tanulni kellene, a jogászoknak pedig a klímamenekültek jogorvoslatának mikéntjeit kellene elsajátítani.

A példaértékűen(?!) liberális fiatalember összeomló nyugati civilizációról is regélt, álságos módon hozzátéve egy Cseh Tamás idézetet: "Száz év múlva ki tud majd itt magyarul".

Ó igen, szerinte a magyarság elkerülhetetlen sorsa az, hogy annyira felszívódjon a nyugati multikulturalizmusban, hogy már a nyelvére se emlékezzen senki.

Szerencsés ember, mert a közönségből senki nem szólt fel neki, hogy:

"A galíciáner kurva anyád már most sem tud."

Igaz, a főként gyerekekből illetve a nemzetidegen és magyargyűlölő hazai és külföldi bal-liberálisokból álló közönsége fel sem fogta, miket is vizionál. Amelyik igen, az meg pont erre vágyik.

Mindenesetre jöjjön itt a fickó által idézett "Száz év múlva ki tud majd itt magyarul" valódi szövegkörnyezetében:

„Fiamból idegbeteg lett, nem bírta a váltásokat
és elnézem az unokámat, látom, hogy gyönge alak,
hogy lesznek ezek túlélők, valami itt korcsosul,
kérdezném, hogy száz év múlva ki tud majd itt magyarul?
És ahogy magukat nézem, egyik sem betonkemény,
hát elszállnak az első szélre, mi lesz így, kérdezem én?”
(Cseh Tamás)


És végül fellépett "régi nagy kedvencem", NoÁr.

"Ne vásároljunk feleslegesen, ajándékozzunk élményt, menjetek el együtt közösen valahova" - mondta el többször. Ez helyes, csak hozzátehette volna azt is, hogy "szokjatok hozzá hogy nincs pénzetek, mert a klímaadók a gatyátokat is elviszik majd."


Majd dalolt egyet ".... vészhelyzet van érzitek, rettegés lesz ..." gyerekek mögé bújva.

Ez volt a nap legtökéletesebb előadása.

Legalábbis abban tökéletes, hogy rámutatott arra:

ez a fajta politikai pedofília
gyermekeket használ fel a saját céljaiért,

gyermekek mögé rejtőzve szándékszik tevékenykedni.

Ahogy az az egész klímavészhelyzet sztori a fiatalokat akarja felhasználni gyerekkatonaként.


Hogy ez mennyire aljas dolog, arról már írtam ITT és ITT.


Mondhatnánk, hogy ennél nincs undorítóbb, de NoÁr rövid, ám velős pályafutása során már megmutatta hogy van.

Már az első, fiatalokhoz szóló hip-hop száma LÉNYEGÉBEN (és üzenetében) is arról szólt, hogy Puskás Öcsi pont olyan migráns volt, mint most az a terrorista, aki lopott kocsival a tömegbe hajtva ártatlan, arra járó embereket gyilkolt. Mert a migráns jó.
Az apukáját elvesztett, idáig menekült szír kisfiúról dalolt, hiszen a menekült mindig támogatni való, pont úgy mint a magát 14 éves szírnek mondó 35 éves afrikai, aki érkezése után rögvest megerőszakolta és megölte az első szembe jövő fehér lányt.
Remek üzenete volt ez NoÁr-nak, jól rámutatott arra, micsoda hazug és álságos mindaz, amit képviselnek, miféle ocsmány és hazug világ szörnyszülöttei ők.

Meg arra is, hogy mennyire gátlástalanul képesek bármire.

Részlet:
„De nézd a különbséget, a fogalmakat kifejtem,
Mert megy a gyűlölködés, csak azt nem érted kik ellen.
Figyelj, a migráns az, ki elhagyja az országát.
Egy magyar is az Londonban, aki kergeti az álmát.
Zsigmond Vilmos filmjeit Te szereted-e?
Mert ő is migráns volt, akár csak Teller Ede.
A lasztit Puskás mintájára tereled-e?
Mert ő az ország leghíresebb migráns embere. Ne! De!”
(NoÁr: Ébresztő)

Egy másik számában az emberek migráció iránti tiltakozását nyíltan rasszizmusnak nyilvánította ki, mondván hogy az csak a bőrszínük miatti ellenszenv.
Érdekes, hogy a kedvenc arabjai által csupán zsidó származásuk miatt meggyilkoltak neki nem gond, a rajongott négerei által megöltek nem probléma, az imádott terroristáinak halálos áldozataira is magasról köp.

És ez a fickó ott állt a színpadon
gyerekek mögé bújva,
gyerekeket befolyásolva.

Csak megjegyzem, hogy ő sem Magyarországon született. A mai Szerbia területén látta meg a napvilágot, ott nőtt fel, és onnan jött Magyarországra. Itt pedig színészi állást kapott és egzisztenciát.

A határon túli magyaroknak járó bizalmat és befogadást ilyen rút módon "megháláló", a magyar nemzet ellen tevékenykedő ember mit is érdemelne, ha nem állandó helyet a bal-liberális színpadokon?



VÉGÜL


Amiről a klímatüntetésen nem volt szó:

Nem hangzott el olyan, hogy a sok elektromos energiát felfaló számítógépeket, okostelefonokat és okosórákat minden gyerek vigye el a legközelebbi gyűjtőhelyre, és ezentúl inkább sporttal és az egészséges életmóddal foglalkozzanak.

Nem hangzott el az, hogy az összes műanyagot tartalmazó cuccaikat cseréljék le természetes alapanyagból származó ruhákra.

Nem hangzott el az, hogy a golyóstoll felcserélhető libatollra és tintára, ez utóbbiak ugyanis környezetbarátok, ellentétben az előbbivel.

Nem hangzott el az, hogy ne apuval meg anyuval szállíttassák magukat suliba, hanem menjenek szépen gyalog.

Nem hangzott el olyasmi sem, hogy a nyári hőségben ne kapcsolják be a klímát, hiszen az rengeteg energiát fogyaszt, izzadni meg természetes dolog.

És még oly sok minden nem hangzott el, aminek valóban köze lett volna az annyira hirdetett "klímatudatos" életmódhoz.

Viszont kivétel nélkül elhangzott mindaz, amit korunk bal-liberálisai képviselnek. Lássuk be: megdolgoztak a kozmopolita háttérhatalomtól kapott pénzért.

Viszont gratuláció helyett lássunk inkább három tényt:




És ezek ismeretében egyetlen kérdés: mi értelme is volt ennek a klímatüntetésnek, illetve miről is szólt mindez valójában?

(by L.W.L.)
2019.11.29.








Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan