vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. január 17., csütörtök

Gyerekkatonák újratöltve



Avagy ismét túl az aljasság határain ...

Felbukkant egy "őszinte", "szókimondó" lány a tüntetések színpadán. Vajon mi ezzel a gond?


Kevés ocsmányabb dolog van annál, mint amikor valakik a céljaik érdekében gyerekeket használnak eszközként. Tavaly, "Gyerekkatonák a mai Magyarországon" címmel részleteztem, hogy miért szereti az ellenzék a gyerekeket használni céljai eléréséhez.
"Egy gyermek még messze nem képes kellő módon átlátni és megérteni tetteinek esetleges következményeit, ahogy nem képes mérlegelni döntései súlyát sem. A felelősségtudat az agy frontális lebenyével együtt, felnőttkorra fejlődik ki." (A teljes cikk ide kattintva olvasható)

A politikát át nem látó, tapasztalatlan gyerekek félrevezetésének és lázításának ki más is lehetne jobb eszköze, mint egy gyerek. "Ő egy közülünk, olyan mint mi" látják a színpadra állított bábot, és lelkesen üdvözölve azonosulnak a mondandójával.

A híres színész fia visszavonult a bal-libek bábszínházából - új "gyereksztárt" kellett keresni.
És rábukkantak egy lányra. Egy lányra, aki nem szégyellős, egy öreg kocsis is elpirulna, úgy káromkodik. Önfeledten ordítja azokat a sületlenségeket, amiket a szájába adtak - hiszen fogalma sincs róla, mi a valóság. Iskolai eredményei finoman szólva gyengék - a sikert most a szereplésben látja.

Tökéletes eszköz a fiatalok manipulálásához,

Nem véletlen hát a tüntetések mocskos szájú lányának favorizálása. Egyrészt a lumpenproli igények kielégítése, másrészt új, "ifjú mártír" kreálása. A szegény kicsi lány, akit ártatlanul ér az igazságtalan diktatúrabérencek kritikája.



A siránkozás leple alatt az ellenzéki aktivisták most gőzerővel vadásszák azokat, akik valami feljelentésre alkalmasat posztolnak/kommentelnek róla.

A Facebooknál megszokott, bolsevik feljelentgető módszer célja,
hogy minél több jobboldali embert elhallgattassanak,
hogy aztán (látszólag) az ő véleményük legyen többségben.

És erre magas labda, könnyű célpont az, aki őszinte véleményt alkot az ellenzéki színjátszókör aktuális "hülye gyerekéről".





A közelgő EP választások tétje nagy. A nemzetközi bal-liberálisok a megmaradásukért harcolnak, amit a Face-cenzorok is segítenek. A kommunizmusból már ismert a módszer: adott az MSZMP véleménye, aki mást mond, bebörtönzik.

Mivel nálunk nem lehet börtönbe zárni valakit a véleményéért, mint az EU nyugati országaiban, kénytelen-kelletlen megelégednek a gonosz nacionalista elhallgattatásával. (A letiltás alatt se poszt, se hozzászólás, de még csak messenger üzenet sem lehetséges! Az ember gyakorlatilag eltűnik - ez korunk kommunistáinak virtuális tarkólövése.)

És nem, nem csak a privát oldalakon közzétett posztokról van szó. Kb. minden csoportba beszivárogtak az aktivistáik, magukat "jó fejnek" mutatva (vagy csak mindig csendben lapulva) hogy belülről kártékonykodjanak.

Igen, a pufajkások utódai élvezkődve lesik, kit és miért lehet feljelenteni.

A feljelentések elbírálása pedig egyre szigorúbb - persze csak ha nem liberál-bolsevik az illető. Nekik mindent lehet - a nemzeti érzelműnek pedig semmit.
Tipikus, Hofi féle van rajta sapka, nincs rajta sapka jelenség.





Ez azonban nem azt jelenti, hogy meg kellene rettenni, és meglapulva várni az események végét.

Mindössze nagyon oda kell figyelni a fogalmazásra. Kerülni kell az obszcén szavakat, mert a konkrét személy szidalmazása mindig jó indok a letiltásra. Finoman és árnyaltan kell fogalmazni, kerülve a személyeskedést, inkább a pártokról, illetve a liberál-bolsevikól mondani véleményt.

FONTOS az átgondoltság. Jól fogalmazott mondatokkal nem tudnak mit kezdeni - a kiprovokált, dühből írt válaszokkal annál inkább.

De válasz KELL, poszt KELL, hozzászólás KELL - hogy a bal-libek lássák, hiába a véleményterror, hiába a kommunista cenzúra, hiába minden létező aljasságuk: nem hátrálunk és nem lapítunk.

Lássák, amit a '18-as áprilisi választásoknál:
a valódi többség a nemzeti oldalon van.

Mert ez a tény az, ami a legjobban dühíti őket. Hogy hiába a legmodernebb liberális ideológia, hiába a társadalmi trükkök, a magyar nép zöme még mindig nem a genderelmélet, és nem a multikulturális társadalom híve. Pedig a parancsnokaik ezek bevezetéséért busás jutalmat kapnának nyugati uraiktól, mert (ahogy mindig) egy szőröstül-bőröstül eladott országért nagyon jó pénzt lehet kapni.

A bolsevikokat sosem jellemezte sem tisztesség, sem becsület.
Most sem - ezért használnak fel már megint egy gyereket a céljaik érdekében.
Ezeknek a hazugság a lételemük, az aljasság pedig a mindennapjaik. A kiskorú veszélyeztetésétől akár a tömeggyilkosságig bármire, bármikor hajlandók.






Ahogy az őket tökéletesen ismerő, Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin írta róluk:


"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."


Ennek ismeretében kell nézni őket, hívják magukat liberálisnak, szocialistának, vagy egyéb, MSZP/DK+LMP+Jobbik+Momentum összefogásnak.


(by L.W.L.)




Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan