vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2018. december 1., szombat

A muszlimok érzékenysége



Avagy: az önkéntes szolgaság intézményei (FRISSÍTVE)

Évek óta hangos a liberális sajtó a szegény befogadott muzulmánokat a rasszista és kirekesztő gazemberek által ért atrocitásoktól.

Készült: 2018.12.01. Frissítés: 2019.05.30.



FRISSÍTÉS:

A Facebook a mai napon törölte az egyik, közösségi oldalunkra feltett posztot.
Az indok: nem felel meg a közösségi alapelveiknek.

Hmmm...

Lássuk csak mi volt az:


Tommy Robinson nevének említése is halálos bűn "Liberáliában".

Pedig pl. ebben a videójában semmi mást nem tett, mint felhívta a figyelmet azon tényre, hogy amit Mohamed tett a VII. században, az a muszlimoknak ma is példaértékű és követendő. Pedig ezek zöme a magát jogállaminak mondó Nyugat-Európában is bűncselekmény.

Lássuk a felvezető szöveget.

Mohamed, a hadúr gyerekeket ütött és molesztált, ártatlanokat fejezett le, fosztogatott, rabolt, nemi erőszakokat követett el. Ma minimum 12122 év (életfogytiglani) börtönbüntetést kapna. A követői azonban a mai napig utánozzák őt - és utánozni is fogják. (Tommy Robinson videója)


Namost... Az a gond ezzel, hogy mindezeket nem én találtam ki, de még csak nem is Tommy Robinson.

Mindezek az iszlám szent könyveiben vannak leírva és részletezve. Korán, szunnák, hadíszok. Szóval nem fantazmagória, nem gyűlöletbeszéd, hanem csak tisztán vallástörténelem. Ha viszont napjainkra vonatkozó, erőszakra uszító gyűlöletbeszéd, akkor az iszlámot kellene azonnal betiltani, hiszen mindezek az ő vallásuk alapjait képezik, az ő imámjaik beszélnek erről (is) a mecsetekben ...


Csak három példa:

- A próféta egyik felesége az ő (első) unokahúga volt. Nem volt nagy korkülönbség köztük, csak úgy 40 év. Meg hát nem az ő gyereke volt, hanem a testvéréé. Ezzel se lenne nagy gond, csak hát a lány 8, azaz nyolc éves volt amikor elhálta vele a házasságot.

Büntetendő-e a demokratikus jogállamiság világában a nemi élet egy 8 évessel? Tudtommal 12 évessel is az, de ugyan kit is érdekel az ilyesmi? Hiszen alig pár hónapja nyilatkozta az egyik német politikus, hogy egy 5(!!!) éves gyermek szerelme is ugyanolyan értékű szerelem, mint egy felnőtté, és hogy a gyermekházasságot legalizálni kell(ene)...

Na de a szerelem magánügy. Még ha nyilván egyoldalú is. Ha ilyet európai tesz, az kiskorú megrontása, nemi erőszak stb. Ha valaki más, az ugyebár hmmm....

Azért tök jó, hogy ilyesmi nincs Európában.

Ja, de, mégis van.
Ez a kép Németországban készült, napjainkban.
Példának --> ide kattintva <-- egy német cikk erről.



Hagyjuk is ezt, lássunk inkább egy történelmi tényt:

- Mohamed hosszú időn át abból tartotta el a seregeit, hogy rendre kirabolták a mekkai karavánokat. Ez vajon nem rablás és fosztogatás? S ha nem, akkor mi? Tanúbizonyság nagylelkűségről? Esetleg személyiségjavító tréning a kapzsiság bűnébe esett kereskedők számára?

Vajon az ISIS kalifája,
a majd minden második európai mecsetben dicsőített
Abu Bakr al-Baghdadi

békés hitszónok vagy hadvezér?


- A próféta életének utolsó időszakát Mekkában töltötte. Erről (is) nagyon sokat lehet olvasni az iszlám szent könyveiben.
Ezalatt minden napját úgy kezdte, hogy kibújt az ágyból, kinyújtózott, majd a leült a háza (sátra?) elé, és ott előtte lefejeztek 6-8 zsidó vallású foglyot. Ezt a hívei nem meglepiként tették, hanem az ő parancsára. Ez vajon nem tömeggyilkosság? S vajon miért nem voltak ártatlanok, akiket lefejezett? Na jó, persze - nem akartak áttérni az igaz hitre.
Ő pedig próféta volt, és már nem fiatal - ilyen korban kell egy kis serkentő reggelente - kávé pedig még nem létezett...

Ők ketten turisták voltak Marokkóban.
Szerették volna bebizonyítani,
hogy a muszlimok szeretik a keresztényeket.

Három igazhitű a saját sátrukban fejezte le őket.
Nem a középkorban. 2018-ban.

Szóval...

Bárhogy is nézzük, a fentiekért még a(z állítólag) mindenre toleráns, liberális értelmezés szerint is Mohamednek a mai Európában több száz év fegyház járna.

De nem, hiszen az imént (is) láttuk: ennek a ténynek a megállapítása is a cenzorok azonnali haragját vonja maga után.

DE MILYEN GONDOLKODÁS ÉS ÉRDEK HOZ ILYEN ELBÍRÁLÁST? Demokratikus, jogállami? Aligha.

Az ilyen kritika csak és kizárólag egy muzulmán szemében felháborító, mert neki a próféta minden tette Allah akarata szerinti és tökéletes. S mi több: szent és sérthetetlen, követendő példa.

Vagyis: a liberálisok a Facebook segédletével újfent rámutattak arra, hogy az iszlám felsőbbrendű minden másnál. És aki ebben kételkedik, vagy már a kijelentést is kritizálni meri, azt kíméletlenül elsöprik. Vagy legalábbis megpróbálják.


De lássuk, csak a Facebook ilyen-e?

Ott egy másik platform, a (szintén liberális) Google tulajdonában lévő YouTube.

Alig fél éve, hogy beraktam ide pár videót onnan. Mindet más töltötte fel, és mindben imámok, vagy vallástudósok beszéltek komoly dolgokról. Őszintén, tárgyszerűen, csak a nyers és puszta tényeket elemezve.

Nézzük csak meg ezeket:


Hopsz, azóta mindet törölték...

Miért is? Hjah, mert meg merték mondani a valóságot egy olyan vallási alapú civilizációról, amelyet mára Nyugat-Európa szolgál. Szolgál és kiszolgál. Maximálisan.

De hogy juthatott el odáig a nyugati civilizáció, hogy mára minden vallást mindenki önfeledten köpködhet - de aki az iszlámról olyat szól, ami ugyan maximálisan igaz, de a muszlimok nem szeretik hallani, arra minden erővel lesújt a "demokratikus jogállami" törvény szigora?

Az alábbiakban ez is kiderül.

(Frissítés vége)


A liberálisok (és a szocialisták és a zöldek) a muszlimok érzékenységét folyvást megsértő dolgok/tettek ellen egyre több helyen lépnek fel.

Minden trükköt bevetve próbálják elhitetni, hogy …

… amikor pl. egy vonaton valaki szalonnát eszik, a vele szemben ülő muzulmán nők úgy megrémülnek, hogy a fekete csador is kifehéredik rajtuk.
Mert szegények érzékenyek a disznóhús látványára is.

… amikor egy iskolában (sőt, óvodában is) egy muzulmán kisgyerek szembesül azzal, hogy léteznek más vallást gyakorló gyerekek, szegény azonnal megáll a fejlődésben és élete végéig félelemtől görcsölve pszichológushoz kell járnia.
Mert szegényke érzékeny a vallási megkülönböztetésre.

… amikor egy muzulmán férfi az utcán meglát egy keresztet (legyen az akár egy templom tornyán) úgy megrémül, hogy azonnal szörnyethal.
Mert szegény érzékeny a keresztény jelképekre.

A valóság ennek az ellentéte.

Nem, nem kapnak sírógörcsöt ilyen helyzetekben
és nem, nem rémülnek meg.

Egyszerűen csak bosszantja és idegesíti őket – mert az ő vallásukkal ellentétes.

Tehát nem érzékenyek az ilyesmire, hanem gyűlölik. Nagy különbség. A két szó egészen mást jelent – és ezért e téren

az „érzékenység” szó használata alantas hazugság.

Ám mégis egyre több templomról szedik le a keresztet, eltüntetik a keresztény jelképeket az utcákról is, a bíróság pénzbírságot ad annak, aki disznóhúst merészelt enni a vonaton a muzulmánokkal szemben ülve, a tanárok sem rúgják ki az iskolából a keresztényeket napi szinten megverő muszlim diákokat – és közben börtönbe kerül az, aki rossz szót szólt a muzulmánokról.

Karácsonykor már fenyő ünnep meg téli vásár van. A betonakadályok és szögesdrótkerítés mögött, fegyveresek által őrzött emberek észre sem veszik, hogy a majmok vannak hasonló ketrecben, az állatkertekben. Nem veszik észre, hiszen ez őket védi – a saját pártfogoltjaiktól. De már ezen paradoxon sem tűnik fel nekik.





Mindeközben harsányan dübörög a propaganda, hogy elfogadónak kell lenni más kultúrákhoz, és minden téren figyelembe kell venni a muszlimok érzékenységét.


Ha ez nem történik meg, akkor begurulnak, törve-zúzva és rombolva fognak „Allahu Akbar”-t üvölteni, felgyújtva mindent, bántalmazva mindenkit.
Tehát a helyes hozzáállás rájuk hagyni mindent, amit a vallásukra hivatkozva akarnak. Jobb a békesség, semmivel sem szabad bosszantani őket.

Csakhogy:
Ez nem tolerancia. Ez meghunyászkodás.
Ez nem békesség. Ez alárendeltség.
Ez nem az érzékenységük felismerése – ez a követeléseik teljesítése.
Ez nem a másik tisztelete. Ez a másiktól való félelem.

A liberálisok azt mondják:
„Figyelembe kell venni a muzulmánok érzékenységét.”

De valójában azt sugallják, hogy:

„Tiszteld a muzulmánt
és rettegj a haragjától.”

Persze azt állítják, hogy nem félnek – de közben mindenben a „tégy meg mindent azért, hogy egy muszlim se legyen rád dühös” elv szerint járnak el.

És azért, hogy a muzulmánok ne legyenek dühösek, mindent fel lehet (sőt, kell) áldozni, hogy ne sértse az ő érzékenységüket.





Mire érzékenyek a keresztények?

Semmire. Őket nem szabad, hogy zavarják a muszlim jelképek, boldogságnak kell eltölteni a szívüket mikor csadoros nőt látnak, multikulturális örömmel kell tapsolniuk, amikor a muszlim imámok az ország (erőszakos) iszlámmá tételéről beszélnek, willkommenskultur megértéssel kell fogadniuk hogy a lányaikkal erőszakoskodnak, szerető toleranciával kell nézniük, ahogy gyereküket a muszlim gyerekek verik.

Aki ezt nem fogadja el, az kirekesztő, rasszista gazember. És fasiszta. S mivel az ilyenek börtönben a helye, a jó állampolgár elfogadja a sorsát és tiszteletben tartja a muszlimok érzékenységét – miközben egyre jobban retteg.

„Keltsetek félelmet a szívükben” - parancsolta követőinek Mohamed 1400 évvel ezelőtt.

S ma, a XXI. század Európájában a magukat liberálisnak mondó politikai erő pontosan ezt pártolja.

„Tekintettel vagyunk a muszlimok érzékenységére” – mondják, az emberek pedig a „Tiszteld a muzulmánt és rettegj a haragjától” elv szerint élik mindennapjaikat.


Hogy látják ezt a muzulmánok?

Érdemes tudni, hogy az iszlám nem szimpla vallás. Az iszlám a vallás tanaival a hétköznapok mikéntjétől a törvénykezésig mindent magába foglaló, önálló civilizáció.

Mohamed Allah küldötte. Akik vele tartanak,
azok szigorúak a hitetlenekkel szemben
és könyörületesek egymáshoz.
(Korán 48:29)


Az iszlám módosíthatatlan és megmásíthatatlan, mert minden Mohamed szavain alapszik. És Mohamed kizárólag az istenük parancsait tolmácsolta. Márpedig Allah parancsait ember nem írhatja felül. Ezért ezek a törvények örökké fognak tartani – de legalábbis amíg egy angyal le nem száll az égből és a muzulmánok elé állva mást nem mond.

Mohamed a kafírok (hitetlenek) terén külön parancsot adott a „Könyv Népével” (a keresztényekkel) való bánásmódról.
Az iszlám a más vallásúakkal ellentétben, a keresztényeket életben hagyhatja, ha azok önként dimmi-vé (alárendeltté) válnak és betartják az erre vonatkozó előírásokat.


Nézzük az elmúlt idők főbb eseményeit ennek szellemében.

- Eltávolítják a keresztény jelképeket az utcákról.

A liberálisok szerint azért, mert sérti a muzulmánok érzékenységét.

A muzulmánok ebben azt látják, hogy az európaiak a dimmikre vonatkozó előírás szerint cselekedtek. Mert a dimmiknek tilos a templomaikra, házaikra, utcáikra, vagy bárhová keresztet tenniük.


- Mindenhol mecseteket építenek – miközben a keresztény templomokat nem újítják fel, vagy egyenesen lerombolják.

A liberálisok szerint ez így jó.

A muzulmánok ebben szó szerint a dimmi alárendeltség betartását látják, hiszen erről pont így rendelkezett Mohamed is.


- A befogadott muzulmánok alanyi jogon kapnak lakást és rendszeres segélyt.

A liberálisok szerint egy nap majd dolgozni is fognak, csak türelmesnek kell lenni.

A muzulmánok szerint a világon minden Allahé. Így a pénzek, amit a befogadó országtól kapnak szintén Allahé. Tehát nem adományt és segélyt kapnak a hitetlenektől, hanem csak a dimmi-k fizetik nekik a „dzsizját”, azt a kötelező adót, amit a behódolt hitetlenek fizetni kötelesek az igazhitűeknek, hogy azok cserébe életben hagyják őket.


- Egyre több iskolában kötelezik a gyerekeket „muzulmán érzékenyítő tréningekre”. Ennek keretében mecsetbe is el kell menniük, ott muzulmán módon leborulniuk Mekka felé, stb. Amelyik szülő ebbe nem egyezik bele, horror összegű bírságot fizet.

A liberálisok szerint ez a gyermekek toleránssá nevelésének része.

Viszont a muzulmánok gyermekei részéről fel sem merül, hogy keresztény templomba menjenek. Csak a nem-muzulmán gyerekeknek kell megismerkedniük leendő uraik vallásával. Nincs olyan muzulmán, aki ebben nem a behódolást látja.


- Folyamatosan növekszik az olyan helyek száma, ahol az adventi koszorútól a karácsonyfáig minden keresztény ünneppel kapcsolatos tárgyat is tilos nyilvános helyre kitenni.

A liberálisok szerint ezek sértik a muszlimok érzékenységét. Érdekes módon szerintük a muzulmánok egyetlen ünnepe sem sérti senki érzékenységét.

A muzulmánok ebben az általuk gyűlölt keresztény ünnepek megszűnését látják.


- Egyre több helyen jönnek létre hivatalos saríja bíróságok, ahol a muzulmánok az adott állam jogrendszere helyett az iszlám törvények szerinti eljárásban és ítéletben részesülnek.

A liberálisok szerint ez nem kettős mérce, és a liberalizmus alapelvét, az egyenlő bánásmódot sem sérti.

A muzulmánok ebben is a dimmi-k behódolását látják a felsőbbrendű iszlámmal szemben. Az európai jogrend a szemükben amúgy is alantas, mert ami nem Allah törvényein alapszik, az Allah szemében utálatos. És ami az ő szemében utálatos, azt minden muszlimnak kötelessége gyűlölni.
Ezért a muzulmánok szemében a női egyenjogúságtól az alapvető emberi jogokig minden utálatos dolog, ami csak a dimmikre vonatkozik. Saját felsőbbrendűségüket bizonyítja az is, hogy rájuk nem vonatkoznak ezek a törvények – csak a Mohamed parancsain alapuló saríja.


- A haladó szellemiségű Nyugat-Európában, ha valaki (akár csak a Facebookon) „csúnyát” mond az iszlámról, vagy azokról a bevándorlókról, akik állatként viselkednek, már indul is érte a rendőr. Gyűlöletbeszéd, vagy közösség elleni izgatás vádjával börtönbe kerül, de minimum hatalmas pénzbírságot kap.

A liberálisok szerint ez nem sérti sem a szólásszabadságot, sem a szabad véleménynyilvánítás jogát.

A muzulmánoknál „odahaza” eleve halálbüntetés jár azért, ha valaki kritizálni meri Allah szavait. Nekik alapvető dolog, hogy Európában se kritizálhassa az iszlámot senki. Viszont ők bármit mondhatnak a keresztényekre, senki sem vonja őket felelősségre. Ebben nehéz lenne mást látni, mint az iszlám felsőbbrendűségének elfogadását.


- Stb., stb., stb.





A sort sokáig lehetne folytatni.
Se szeri, se száma azoknak az „érzékenységen alapuló” cselekedeteknek, amiket a liberálisok csinálnak, és amiket a muzulmánok a behódolt kafírokra vonatkozó dimmi létformának vesznek.

A Nyugat liberális rendelkezéseinek köszönhetően a muzulmánok a befogadó országok lakosait dimmi-ként kezelik, és az alávetett, behódolt, alsóbbrendűeknek járó bánásmódban részesítik.

A liberális (és szocialista) médiák pedig továbbra is a muzulmánok érzékenysége miatti még toleránsabb viselkedést követelnek. És még szigorúbb törvényeket a muszlim érzékenységet sértő, iszlamofóbnak bélyegzett tevékenységek (pl.: gyűlöletbeszéd) ellen.



Így történt, hogy azok, akik betartják a bal-liberálisok által diktált hozzáállást,

önként lettek a muzulmánok szolgái.


Eltűrték, hogy eltávolítsák a saját (és őseik) vallási jelképeiket, ezzel a muzulmánok szolgái lettek.

Nap, mint nap etetik és eltartják őket, ezzel a muzulmánok szolgái lettek.

Rendre elfordítják a fejüket, amikor a muzulmánok a legkülönbözőbb agresszív bűncselekményeket hajtják végre ellenük, ezzel a muzulmánok szolgái lettek.

Még több muzulmánt akarnak befogadni, sőt: a befogadásokat növelni és gyorsítani akaró törvényeket támogatnak – mert már rég a muzulmánok szolgái lettek.

Aki nem látja, hogy mindez hosszútávon csak a muzulmánok érdeke, az vagy vak, vagy szándékosan nem akarja a valóságot nézni.

Viseljetek háborút azok ellen, akik megkapták az Írásokat
[zsidók és keresztények], de nem hisznek Allahban vagy a Végső Napban.
Ők nem tartják tilosnak, amit Allah és az Ő Küldötte megtiltott.
A keresztények és a zsidók nem követik az igazság vallását mindaddig,
amíg be nem hódolnak és meg nem fizetik a fejadót [dzsizja], és megalázottá nem válnak.
(Korán 9:29)



Három dolgot érdemes tudni:

I.) Minden muzulmánnak Allah által kirótt kötelezettsége valamilyen módon támogatni az iszlám terjedését.

II.) A dzsihad NEM terrorizmust jelent.
Azt jelenti: „Allah útján való járás”. Ez számtalan módon történhet.
Lehet pénz adományozása muzulmán célokra (a hit terjesztésétől a terrorizmus támogatásáig bármire), lehet pert indítani a „muzulmán érzékenység”-re hivatkozva kafírok ellen, lehet félrevezető/megtévesztő propagandák kitalálása és terjesztése, stb.

III.) Allah akaratából a muzulmánok bármikor, bármiről hazudhatnak a hitetleneknek. Ez az iszlámban nem bűn, mert a hitetlenekkel szemben minden megengedett.

A fentieket manapság „politikai iszlám”-nak, vagy „civilizációs dzsihad”-nak hívják. Mindez nem új keletű – azóta van, amióta létezik iszlám, csak egyre precízebb, egyre gyakorlottabb módon.

Érdemes tudni, hogy az iszlám szó jelentése: „behódolás”, „engedelmesség”, lényege pedig a dualizmus és a behódolás (kettősség és alávetés).





De mi lesz az önkéntes szolgák jövője?


Történelmi tény, hogy amelyik országban az iszlám lett az úr, a más vallásúak szó szerint történő kiirtása az egyik fő tevékenység. A legóvatosabb becslések szerint is a létezése óta eddig 270 millió embert gyilkolt meg. Az iszlám országokban jelenleg is átlag 5 percenként ölnek meg egy keresztényt csupán a vallása miatt.


Napjainkban a liberalizmus gépezete tovább dübörög, az iszlám térnyerése egyre erősebb.
Lassú, de biztos folyamat ez, ami már most visszafordíthatatlan károkat okozott a hagyományos európai civilizációnak.


És amikor a nyugat-európai országokban a lakosság többsége muzulmán lesz, és egy demokratikus népszavazás eredményeként az országok hivatalosan is iszlámmá válnak, az egyetlen törvénykezés a sarjíja lesz, majd eztán mindenben Mohamed parancsa szerint kell élniük, akkor majd az őslakosok:
a) továbbra is szolgaként élnek – immár szigorított dimmi előírások szerint
b) maguk is felveszik az iszlám hitet
c) az iszlám törvények szerint kivégzik őket
d) elmenekülnek egy másik országba


Ez utóbbi esetén érdemes elgondolkodni azon, hogy
az ilyen gyáva, alattomos, pénzért bárkit szolgáló,
még a saját országukat is tönkretevő embereket
vajon érdemes-e befogadni,
vagy sem – egyék meg inkább,
amit főztek és ne tegyék tönkre mások országait is.


A jövő titka, hogy Közép-Európa képes lesz-e ellenállni az iszlámnak, és a jelenleg muzulmán szolgaként viselkedő liberális kollaboránsok folyamatos támadásainak.

Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk. /Albert Einstein/


(by L.W.L.)







Kapcsolódó videók:


... félelemben élnek az erőszakoló muzulmánok miatt



... félünk az iszlámtól: ezért adjuk fel magunkat



... az iszlám győzelmi stratégiája: kiölni belőled a lelket



... Le fogjuk igázni Európát!



... Francia TV: a mohamedán hatalmi játszma



... Imám: A nyugati muszlimoknak is verniük kell a feleségeiket



Az európai nem muszlim nők is erre a sorsra juthatnak ha nem vigyázunk!

Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan