vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. szeptember 22., kedd

Most aztán lebukott a magyar egészségügy


Avagy: válasz az Orvosi Kamarának.

A MOK úgy döntött, visszatér a gyökerekhez - de a gyökér szó jelentését rendesen elvétette. Lássuk a részleteket.

A dolog sok évvel ezelőtt kezdődött. A legismertebb közösségi médiában megjelentek olyan, igazmondással nehezen vádolható baloldali aktivisták, akik Románia eldugott helyeiből, a háborús Ukrajnából, bulgáriai archívumokból stb. szedett képekről állították: ezek mind magyarországi kórházakban készültek.

Közben a politikusaik és (jajtósaik) sajtósaik azt rikoltozták, hogy a Zorbán tönkreteszi az egészségügyet, az emberek meghalni járnak a kórházba, mert nem látják el őket stb. Közben a kormány épp visszahozta az országot abból a csőd közeli állapotból, amibe a baloldal juttatta. (Lásd pl. ide kattintva)
Mellette nekiállt visszatenni azokat a pénzeket az egészségügybe, amiket a baloldal politikusai kivettek.
Utána új kórházakat épített, és még többet felújított. (Lásd pl. ide kattintva)
Persze ezekről a baloldal szószólói mindig mélyen hallgattak.

Aztán a baloldal szintet lépett. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó azzal vádolta a Borsod megyei kórházat, hogy tudta és akarata ellenére szándékosan meddővé tettek egy nőt, csupán annak kisebbségi származása miatt. Aztán kiderült, hogy ez is nettó aljas hazugság. A hölggyel nemhogy nem tettek ilyet, de még csak nem is roma. (Bővebben lásd: ide kattintva)
Ezért a húzásért a kórház igazgatója feljelentette Bangónét, de hiába: őt védi a képviselők mentelmi joga. A jogvédők viszont a kórházat jelentették fel, mert - a hazugság leleplezéséért - nyilvánosságra hozták Bangóné védencének valós orvosi papírjait.


Később kirobbant a koronavírus járvány, és a baloldalon rögtön mindenki "tudta", hogy nincs és nem is lesz elég kórházi ágy. (Mind meghalunk.)
Aztán mégis lett. Akkor az volt a baj, hogy ennyi nem kell - nyilván egy kártyajós megmondta nekik, pontosan hány beteg lesz.
És már jött is a nagy hisztéria, hogy az üres ágyakért mindenkit hazaküldtek a kórházból. Amelyik meg eleve üres volt, arra direkt ráfektettek valakit, hogy aztán lekergethessék róla.

Az MSZP kobzosa, Korózs Lajos pedig dokumentarista stílusú horrorfilmet készített erről, Újhelyi István videósával. Az Arany Balfácán díjra mindenképp érdemes műben bemutatta a Klubrádióban már debütált Németh Athinát. Korózs úr a felvezetőjében elmondta, mekkora megtiszteltetés ez neki. Aztán illő zenei aláfestéssel jöttek és jöttek a leírhatatlan borzalmak. (Lásd pl. ide kattintva)


Pár nappal később mégis törölniük kellett az oldalukról életük főművét, mert a főszereplőről kiderült egy s más... Főként hogy sosem volt nemhogy mentőtiszt, de mentős sem, s mi több: egészségügyi dolgozó se volt soha. Ráadásul az állítólag Németországban szerzett diplomája is hipp-hopp eltűnt, viszont kiderült, hogy nem tud németül. Azt viszont tudja, merre vannak azok az elmegyógyintézetek, melyekben őt gyakran ápolják. Amikor ez kiderült, a baloldal kétségbeesetten próbálta Athina testvérét, a szintén súlyos mentális problémákkal szenvedő Károlyt felemelni - de sikertelen. (Minderről bővebben lásd: ide kattintva)

De a baloldali őrület nem állt meg itt.

Jött a lélegeztetőgép legendájának trilógiája:
    - Nincs elég lélegeztetőgép! (Mind meghalunk.)
    - Soha nem lesz elég lélegeztetőgép! (Mind meghalunk.)
    - Mi a fenének vettek ezek ennyi lélegeztetőgépet, most aztán semmi másra nem lesz pénz! (Mind meghalunk.)

És persze ennek átirata, ami ugyanez szájmaszkokkal. (Mind meghalunk.)

Aztán "bölcs" elemzők elmondták, hogy a járvány miatti védekezésektől össze fog omlani a gazdaság. (És mind meghalunk.)
De nem omlott. És nem haltunk meg mind.

Regéltek arról is, hogy hiába minden, itt lesz a legtöbb halálos áldozat. Ez is fordítva lett.

Majd előálltak azzal, hogy most, a második hullám idején fogunk mind meghalni, ha nem a vírustól, akkor a fejünkre szakadó összedőlt gazdaság által. De ezt már azok sem hitték, akik mondták.

Végső, kétségbeesett kísérletként jött "Doktor" Gődény, (aki nem orvos, hanem gyógyszerész, és nem virológus, hanem fitneszedző) és tüntetést szervezett. Ő már ott tart, hogy ez az egész egy hatalmas átverés, nincs is koronavírus. Ha mégis, akkor nem veszélyes. Ha mégis veszélyes, akkor sem szabad védekezni ellene. (Különben mind ebbe fogunk belehalni.)

Ezzel a baloldali hülyeségkígyó a saját farkába harapott,
és őrült körforgásba kezdett.

A MOK elhatárolódott "Doktor" Gődénytől, és visszakanyarodott a kezdetekhez. Ezzel eljött újra a lejárató fényképek ideje.

Hogy mi a MOK? A Magyar Orvosi Kamara nevének rövidítése. Ennek elnöke 2019 novembere óta az a Kincses Gyula, aki Gyurcsány Ferenc kormányában egészségügyi államtitkár is volt. (Erről bővebben pl. ide kattintva)

Itt érdemes megállni egy gondolat erejéig. A baloldal szerint szörnyű és rémséges diktatúra van. Ám Gyurcsány cimborája nemhogy nem lett kivégezve, nemhogy nem sínylődik vasra verve egy várbörtön mélyén, hanem az Orvosi Kamara megválaszthatja elnöknek. Ő pedig betölthette a pozíciót, a diktátor nem hajintotta ki onnan rögvest.

Kincses Gyula dr. a MOK elnökévé válásakor a Magyar Nemzet azt írta, hogy a baloldalhoz köthető orvosok a MOK-ot trójai falónak használnák. Céljuk egykori bukott politikusok visszajuttatása az aktuálpolitikai csatározásokba. Kincses Gyula pozícióba kerülésével a kamarából valós szakmai szervezet helyett valójában politikai funkciót ellátó, a Demokratikus Koalíciót kiszolgáló szócső válhat.

A frissen megválasztott MOK elnök akkor ezt nyilatkozta: "Vissza kell adni azt a lehetőséget, hogy az egészségpolitika meghatározó tényezője legyen az orvosi kamara".

És lőn...

2020. szeptember 19, a Magyar Orvosi Kamara Facebook posztja, amit szinte rögtön az összes baloldali média leközölt:
(A poszt ide kattintva
új ablakban nyílik meg)

Ezt a magyarázó szöveget Gyurcsány Ferenc sem fogalmazhatta volna meg jobban. Pedig igencsak az ő stílusában íródott. A tipikus, "Érted aggódunk, elvtárs, nem ellened!" stílus, amiben előadja, mennyire szép s jó dologért cselekszik.
Csak az a baj, hogy az állításai mögé nézve mindig kiderül, hogy az ő "jó szándéka" pont olyan, mint a szűzlány háta mögé lopózott éjféli vámpíré.

Először is… Ha én lennék a kamara elnöke (vagy vezetőségi tagja) akkor a birtokomba került fényképek után felhívnám az adott kórház igazgatóját, megkérdezve hogy tényleg valósak a képek, és ha igen, mik a további szándékaik.

A POSZTBÓL EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL, HOGY EZ NEM TÖRTÉNT MEG.

Másodszor: megkérném az intézmény igazgatóját, hogy legyen szíves és újítsa már fel azt a helységet, mert leég a bőr a képemről, hogy náluk ilyen állapotok vannak.

A POSZTBÓL EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL, HOGY EZ SEM TÖRTÉNT MEG.

Helyette egy álságos, ájtatos manó jellegű sunnyogós szöveg van, aminek a lényege: "annyira szeretlek és tisztellek titeket, hogy anélkül, hogy beszéltem volna veletek, ország-világ elé tárom szégyeneteket."

Csak kérdem: ha valakivel bajom van, nem neki kellene szólnom? Tényleg úgy fair, hogy kiposztolom a Facebookra, amit aztán a balos médiák mind átvesznek és tovább harsognak? " … Abban bízunk, hogy a kórház fenntartójához is eljut a kép, és fel is ismeri majd a saját intézményének rejtettebb zugait…"

Ha a MOK szerint így viselkedik a jó kolléga, vajon mit művel a rossz?

És persze a dolog legérdekesebb része: humbugindokra hivatkozva nem árulja el, melyik kórházról van szó. Azt sem, melyik város. Azt sem, melyik megye. Azt meg pláne, ki készítette a képeket.
Az ilyet jobb helyeken rosszindulatú álhírnek mondják, de a baloldalon ez a hiteles, független-objektív tényközlés csimborasszója.


Természetesen a poszthoz képek is lettek csatolva. Szám szerint 5 db.
Nézzük most át ezeket a képeket tüzetesebben.


A zuhanyzó...

A borzalmas állapot megszüntetése szemlátomást egy felújítással lenne lehetséges.
Ez ebben az esetben belekerülhet 5 000, de igényesen akár 10 000 forintba is.
Ennyi pénzt nyilván egyetlen kórház sem látott még egyben, nem csoda hát, hogy nincs elvégezve. (Diktatúra, borzalom, jaj jaj jaj)


A következő kép már összetettebb. Nézzük meg alaposan.

Először is, eme teljesen hiteles fénykép mérete 960x954 képpont. Mondjuk a világon nincs olyan eszköz, ami ilyen méretű képet csinál. A 960x954 csak úgy jön ki, hogyha egy ennél nagyobb képből levágunk valamit. Mondjuk a fali csapot a tetejéről, hogy ne látszódjon, aztán az egészet lekicsinyítjük. Így már kijön egy 960 px széles és 954 px magas kép. De lássuk a részleteket.


A szék...

Hűha... Köztudomású, hogy Magyarországon a legegyszerűbb szék ára is egy Ferrari típusú gépkocsi árával vetekszik. Ezért van az, hogy emberemlékezet óta nemhogy magánszemély, de közintézmény sem engedhette meg magának, hogy széket vásároljon. Az emberek országszerte a földön ülnek, esetleg földbe vájt gödrök szélén, lábukat a gödörbe lógatva. Az a néhány, ami még a kórházakban fellelhető, Kádár János végtelen jóságának és adakozásának köszönhető. Azóta sok év eltelt, ami meglátszik az állapotukon. (Szörnyűség, rettenet, jaj, jaj, jaj)


Az ajtófélfa...


Ezt látva az embert elönti a jeges rémület. Az ajtófélfáról a mészároslőrinc a körmeivel néhol lekaparta és ellopta a festéket. Újrafesteni akár 3 000 forintba is kerülhet, ilyen luxusra egyetlen kórházban sem telik. (Nyomor, nélkülözés, jaj, jaj, jaj)


A mosdókagyló...

Ez a képkollekció legérdekesebb részlete.

Elsőként jól láthatóan nincs rajta csap. (Ezt is ellopta a mészároslőrinc?!)
Jobban megnézve izgalmas kérdés merül fel, hiszen a mosdókagyló tetején lévő lyuk igencsak kicsi.

Hogy férnek el egy ilyen kis lyukban egy csaptelep csövei?


Ráadásul a magyarországi üzletekben olyan mosdókagylókat árulnak, amelyek tetején a szabvány méretű lyukban remekül elférnek a szabvány méretű csaptelep csövei. Ezek alján pedig a szintén szabvány méretű csapszifonnak van szabvány szerint kialakított nyílása. (Lásd ide kattintva)


Akkor hová a mosdókagyló tetejéről a lyuk nagyobbik része? (Már a lyukak zömét is ellopja a mészároslőrinc?!)

E módfelett talányos kérdés eldöntésére megkérdeztünk néhány vízvezeték-szerelőt, a kapott válaszok azonban a mosdókagylós kórházi rejtélyt igazi X-aktás üggyé tették.


Hogy a képről a csap Photoshop segítségével lett-e eltüntetve, arra a vízvezeték-szerelők nem tudtak válaszolni.

Arra viszont igen, hogy Magyarországon nem divat az a fajta mosdókagyló, amin gyárilag kicsi a lyuk és nekünk kell a felszereléskor méretre fúrni.

Persze van olyan, hogy a csaptelep a falban van, és a kis lyuk csak a dugótartó rögzítője. Csakhogy a fényképen is jól látható, hogy nincs csap a mosdókagyló felett. Ami nem csoda, mert nálunk ez a megoldás nem jellemző. Balkáni országokban annál gyakrabban lehet ilyesmivel találkozni.

Ráadásul a fémszifon évtizedek óta nincs Magyarországon, régóta műanyagból készültek vannak forgalomban. Ilyet az osztrákok és a németek használnak, illetve néhány balkáni ország. De jobbára ők is csak réges-rég.


Konklúzió:

a gonosz Zorbáni diktatúra a tér-idő kontinuum
eme kórházi szegletében térgörbítéssel
kicserélte a helységet egy évtizedekkel ezelőtti, balkáni helységre.


Hálásan köszönjük a Magyar Orvosi Kamarának,
hogy rámutatott erre a szörnyű visszaélésre


És még nincs vége az irdatlan állapotokról szóló képeknek. A következő rettenet:


A 3 darab patrac matrac...


Az átlagember számára felfoghatatlan a kép üzenete. 3 földhöz vágott matrac, a 3. félig egy gurulós eszköznek támasztva. Talán egy helyi judo klub gyakorolt itt és használta ezeket tatami helyett. Rendet persze nem raktak maguk után. Nyilván akartak, csak a Zorbán megtiltotta.

Persze felmerül az is, hogy miért van a matrac a földön. Azon kívül, hogy a plafonról mindig leesik. Hiszen egy kórházban sosem cserélnek matracot, amikor a régi lebomlott, akkor kerül a helyére másik.

Jó, jó, persze. Ez akar lenni a "Covid centrum"(?!) orvosi pihenője.
A borzalom oka pedig az, hogy a földön fekvő matracon kell aludni, nem ágyon. Csakhogy ha ez épp a COVID ellátásra kijelölt részleg, akkor ott kivétel nélkül minden ágyra szükség van. Nyilván vannak tartalék ágyak, de azok is a bármikor beérkezhető betegek részére vannak fenntartva.
Így nézve viszont érdekes, hogy gondot jelent az, hogy X darab ágy nincs elvéve a betegellátástól. Talán a MOK szerint az lenne a helyes megoldás, ha az ápolónő bemegy az egyik kórterembe, megáll a beteg felett és közli vele:

- Mari néni, ki az ágyból, hipp-hopp! Kell az ágy, a doktor úr pihenni akar.

Mari néni pedig fogja szépen az infúzióját meg az oxigénmaszkját, és engedelmesen lefekszik a földre.
Lehet, hogy Kincses Gyula dr. osztályán ez így szokás? Netán a Magyar Orvosi Kamara vezetőségénél is így megy ez?
Avagy e célra a kórház pénzéből külön ágyakat kell vásárolni? Vajon egy gyönyörűen felújított, XVII. századi baldachinos ágy e célra a MOK szerint is megfelelne? Megoldható, nemrég láttam ilyet egy árverési katalógusban.


A megkínzott radiátor...


Az utolsó kép a diktatúra szimbóluma. Nyilván (vallatás céljából) az ablakkerettel verték le a radiátorról a zománcot a Zorbán pribékjei. Bár a radiátor a sok veréstől mindent bevallott, a diktátor mégis személyesen akadályozta meg a kórház karbantartóit abban, hogy lefessék. Nem lehet tudni, miért e kegyetlen büntetés. Talán túl meleg volt. (Elnyomás, rettegés, jaj, jaj, jaj)


Most, hogy újfent lelepleződtek az áldatlan romániai kórházi állapotok, mindannyian felállva, hálás vastapssal mondunk köszönetet Rákosi Mátyásnak a Magyar Orvosi Kamarának, hogy rámutatott arra, milyen balkáni állapotok uralkodnak a hazai egészségügyben.

Természetesen fel sem merül bennünk, hogy a balkáni állapotokat balkáni országokban készült fényképekkel bizonyítják. Egy cseppet sem gyanús, hogy nem lett megnevezve nemhogy a kórház, de még a város sem, ahol e képek állítólag készültek. Manapság egy vádhoz nem kellenek azt alátámasztó tények és bizonyítékok. Bőven elég, ha egy jeles baloldali személyiség állítja. Ha ő mondja, úgy is van - az ő szavát megkérdőjelezni is antidemokratikus. Aki mást állít, az meg úgyis fasiszta.


Biztosak lehetünk abban, hogy ezeket a képeket hamarosan újabbak követik. Mivel a Fake News alapvető tulajdonsága, hogy ha nincs nekik megfelelő hír, kreálnak egyet, azok hitelessége is pont ilyen lesz.

Ne álljunk itt meg, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!
Lássunk újabb leleplező képeket az egészségügy eddig eltitkolt állapotáról.

E leleplező fényképeket külön ajánljuk figyelmébe a Demokratikus Koalíció nevű poszt-kommunista szekta politikusainak, pártagjainak, aktivistáinak, szimpatizánsainak, választóinak, kutyáinak, macskáinak és egereinek. És persze Bangóné Borbély Ildikó patkányainak.

Ahogy a MOK posztjában olvashattuk, erősen fúj a szél (és Dunáról) a hazai egészségügyben. A képen látható kórházat is elfújta.


(Aki azt hiszi, hogy egy tornádó sújtotta amerikai házat lát, az semmit sem tud az egészségügyről.)


Ellátásra várnak a betegek egy magyarországi kisvárosi kórház folyosóján:


(Aki szerint a kép Afrikában készült és nem magyarokat látni rajta, az fajgyűlölő.)


Kórház egy magyarországi város szélén:


(Ez a kép sem Afrikában készült, csak a rasszisták állítanak ilyesmit.)


A magyar kórházakban a betegek helyett csak a diktátor barátainak háziállatként tartott nagymacskáit látják el:


(Ezt csak a diktátor szolgái cáfolják.)


A következő kép bemutatja, hogy néz ki a mai Magyarországon egy átlagos kórház hátsó bejárata:


(Persze lesznek, akik szerint ez egy thaiföldi nyomornegyed, de ők hazudnak.)


Ilyen, csótányokkal borított helyen kell a karanténba zártaknak heteket tölteni:


(Lesznek kormánypropagandisták, akik azt mondják, ez a kép az Indonéz Balin készült egy szállodában, de ugyan ki hinne nekik.)


Kép egy tipikus kórházi fürdőszobáról az egyik magyarországi nagyvárosban:


(Lesznek álhír terjesztők, akik állítani fogják, hogy ez egy kisvállalkozó honlapjáról van, amiben képsorozattal mutatja be, hogyan kell felújítani egy fürdőszobát. Ezeknek persze nem szabad hinni.)


Sok vidéki városunkban a koronavírusos betegeket a helyi állatkórházban helyezik el:


(A fáraó átka sújtsa azokat, akik szerint ez a kép egy egyiptomi kórházban készült.)


A hazai orvoshiány leküzdésére az orvosi végzettségű migránsok önkéntes munkát vállalva segítik kórházaink dolgozóit:


(Aki azt állítja, hogy egy indiai kórházban készült a kép, a hazai kisebbségre akar gyűlölködni.)


A vidéki kórházakban uralkodó reménytelenségről tesz bizonyságot az alábbi kép:


(Akik szerint ez Venezuela, azok nyilván nem tudják, hogy ott is a Zorbán uralkodik, gyarmati sorba taszítva az ott élőket.)


Titkos felvétel egy, a neve elhallgatását kérő fővárosi kórházból:


(Az iszlamofóbok persze azt fogják állítani, hogy a kép egy Pakisztáni kórházban készült.)


Koronavírusos betegek ellátása egy vidéki nagyvárosi kórházunkban:


(Ha valaki azt állítja, hogy a kép Ugandában készült, meg kell kérdezni tőle, mekkora volt Uganda GDP-je 14,5 évvel ezelőtt. Ha nem tudja rögtön fejből tizedes pontossággal, akkor le is bukott, hogy hazudik.)


Megrázó felvétel a Magyar Országos Mentőszolgálat járműparkjáról:


(Aki szerint ez egy bűnöző által az indiai Mumbai város kórháza előtt felgyújtott parkolóról készült kép, az egyértelműen náci.)


Tanácskozik a magyar operatív törzs:


(Még nácibb az, aki azt állítja: ez a kép is az indiai Mumbai város kórházában készült.)


Megyei kórház Magyarországon:


(Persze lesznek japánfóbiások, akik azt hazudják: e képen Hirosima látható az atomtámadás után.)


A Zorbán a jogállam után így bontotta le a kórházakat is, melyeknek már csak hűlt helye látható:

(Akik szerint ez a kép a hold felszínéről készült, nem tudják, hogy a föld lapos, és a hold nem is létezik.)


Most, hogy (végre) lelepleződött kórházaink helyzete,
álljunk meg egy szóra, és gondolkodjunk el azon,
milyen volt az egészségügy a baloldali kormányzás alatt.


Először is a legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk, hogy sem a jelenlegi Magyar Orvosi Kamarának, sem annak elnökének nincs semmi köze Gyurcsány Ferenchez.

És a baloldal szerint soha nem volt a magyar egészségügyben szebb idő, mint amikor 650 milliárdot (vagyis: hatszázötven-ezer milliót) vettek el tőlük. Hiszen hogy is működhetnének jobban a kórházak, ha nem úgy, hogy Gyurcsány elveszi a pénzüket. Az egészségügyi dolgozók ezrei is bizonyára élvezték, hogy megszűnt az állásuk, 16 000 kórházi ággyal és kórházak tucatjaival együtt.

Persze ott volt a remek vizitdíj rendszer és a kórházakban a vizitdíj-automaták. Akkor bezzeg senki nem meghalni járt a kórházakba - hiszen ha nem tudta kifizetni a vizitdíjat, hiába volt társadalombiztosítása, ott pusztulhatott a folyosón, akkor sem láthatta el senki. Így akinek nem volt pénze, nem ment orvoshoz, inkább meghalt otthon, szép csendesen.

Bezzeg ez a Zorbán! Most mindenféle figurákat el kell látni a kórházban. Ez baloldali szemmel borzalmas lehet.

Ráadásul a Rettegett Zorbánék milliárdokat tolnak az egészségügybe. De minek? Gyurcsány megmutatta, hogy onnan elvenni kell a pénzt, nem beletenni. Ezt a sok jó milliárdot igazán lehetne hasznosabb célokra is fordítani, pl. a szíriai háború elöl menekülő afrikaiak befogadására.

És mellé Mészáros Lőrinc jótékonykodni mer,


persze ez lényegtelen, milliárdokból telik neki. Bezzeg a szintén milliárdos Dobrev Klára egyszer elvitt a Szent László Kórházba 20 darab szájmaszkot.

Tegyük most félre Gyurcsányné nagylelkű önfeláldozásától a meghatottság könnyeivel telesírt zsebkendőnket,

és lássuk, milyen is volt az egészségügy régen, és azóta mi változott.



Ugye mennyivel "jobb volt minden" azelőtt? Ráadásul ott voltak azok a szuper megszorítások (adóemelések) kb. kéthetente, mellé a gázáremelések és energiaár-emelések is.
A szerencsésebbek mindezt az évekig befagyasztott minimálbérből állták. A kevésbé szerencsések munkanélküliek lettek, és az egyre dráguló rezsit is a semmiből kellett fizetniük.



Ó, azok "a régi szép Gyurcsányi idők", melyek visszatértét epedve várják a DK hívei!
Lássuk be: I. Apróvillai (ál)szent Gyurcsány Ferenc baráti köre akkoriban valóban sokkal jobban élt. A nép szenvedése és nyomora meg soha nem érdekelte őket, azt le lehet tudni nagy szavakkal és üres ígéretekkel. Meg persze erőszakkal és fenyegetéssel. A szektavezér már beharangozta, hogy a jobboldali embereket földönfutóvá teszi. Innen csak egy lépés, hogy családi hagyományaikhoz hűen, Dobrev Klára beköltözzön a házukba.

A baloldal által vizionált Új Köztársaságban nyilván nem lesz többé gond a kórházakkal sem. Majd privatizálják, ahogy anno akarták - és akkor valóban jó egészségügyi ellátást csak a vagyonos emberek kaphatnak.

És akinek ez nem tetszik, az jobban jár, ha saját magának lövi ki a szemét. Ellenkező esetben ennek a költségeit is neki kell majd kifizetnie. (Elvégre a baloldal nagy példaképe, Sztálin a kivégzések költségeit az életben hagyott hozzátartozókkal fizettette meg.)


De most (még?!) "csak" az észt tudják osztani. Ebben nem szűkmarkúak, hiszen az üres szavak és hazug frázisok ingyen vannak.



Konklúzió:

Úgy tűnik, a baloldal mára kifogyott az egészségügyi ötletekből, és a valóság elleni védőoltásuk retro anyagból készül. Vissza a kiindulópontra, jöjjenek a sokkoló (kamu) fényképek.

Hogy, hogy nem, két napon belül a baloldal összes médiája lehozta a MOK képeit. Persze megkérdőjelezhetetlen tényként beállítva.
Elvégre mi lehetne hitelesebb, mint a nem mondom meg melyik város, nem mondom meg melyik kórházában, nem mondom meg ki által készített képek.

Már csak egy kérdés marad megválaszolatlan.


A Korózs Lajos "produkciós iroda" sztárja, Németh Athina megmarad-e az MSZP favoritjának, vagy megkapja az összellenzéki támogatást? Egy dolog biztos: amint Gyurcsány meghozta erről a döntését, a Magyar Orvosi Kamara saját véleményeként és javaslataként fogja tudatni velünk.



Zárszó:

Douglas Adamstől tudjuk, hogy a fénynél gyorsabban csak a rossz hírek terjednek. És azt is, hogy "az élet, a világmindenség meg minden" nagy kérdésére a pontos válasz: 42.

Most 42 képpel adtunk választ a folyton-folyvást visszatérő nagy kérdésére, amely így hangzik: "a hazai egészségügyről minden".
Talán végre ez elég lesz, és az elakadt lemezként unos-untalan visszatérő rémunalmas hülyeségek szajkózása helyett, a hőn tisztelt baloldal apraja-nagyja végre valami hasznosat tesz.

Mondjuk, összecsomagolnak és elmennek a francba.

(by L.W.L.)
2020.09.22.








Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan