vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. augusztus 2., vasárnap

Szívhez szóló videoklip az antifához


Avagy: egy Eurovízió gyanús dal.

Egy nagyszerű dal született a Radical Hungary együttes jóvoltából. A címe: Antifa. Tartalmát tekintve kemény, szókimondó stílusban mutat utat a szélsőbaloldal anarchista szervezetének.


Ha ez a dal indulhatna az Eurovíziós Dalfesztiválon, valamint nem törölnék le a hasonlókat sem észveszejtve a YouTube és hasonló videómegosztókról, és a közösségi médiákból sem, s mi több: a Facebook az övével eltérő módon gondolkodókat nem tiporná folyamatosan, akkor tudnánk: az Európai Unióban demokrácia van.

Egy demokráciában a különböző vélemények kinyilvánítása nem bűn, hanem a szólás szabadságának bizonysága. De tőlünk nyugatra ez nincs így, ennélfogva Franciaországtól Németországon át Belgiumig amit demokráciának hívnak, az csupán "szocializmus light", ami egyre keményebben válik "kommunizmus hard"-ra. Ez utóbbi fenegyerekei voltak nálunk 100 éve a Lenin-fiúk, ezek utódai napjainkban "antifának" (antifasiszta mozgalom) nevezik magukat.


A kommunisták bűneit már jól ismerjük. Utódaik - bár hol szociál-demokratának, hol liberálisnak, hol zöldnek nevezik magukat - egyre inkább kezdenek visszatérni a bolsevik elődeik útjára. Eközben az antifa nevű anarchista terrorszervezet sem keveset hallatott magáról, napjainkban épp a BLM mozgalommal karöltve dúlják fel Amerikát. (Erről már részletesen írtunk itt: A "Black Lives Matter" titkai)

Az, hogy a liberalizmus és "ékkövei", az antifasiszták mára igazi zseb-fasisztává váltak, nem meglepő, ha arra gondolunk, hogy Sztálin szocializmusa és Hitler nácijai egymás ikertestvérei voltak. (Erről már részletesen írtunk itt: A szociálfasizmus kora)

Donald Trump már bejelentette, hogy terrorszervezetekké fogja nyilvánítani az Amerikai Egyesült Államokban a szélsőbaloldali antifa csoportosulásokat. (Erről bővebben lásd: ide kattintva)

Nálunk nemrégiben a fideszes Boldog István javasolta, hogy nyilvánítsák terrorszervezetnek Magyarországon az antifát. (Erről bővebben lásd: ide kattintva)
Addig azonban sok víz fog még lefolyni a Dunán, hiszen a javaslatból törvénytervezetet kell csinálni, ezt egyeztetni és harmonizálni a meglévő törvényekkel, majd be kell nyújtani az országgyűlés számára, stb., stb., stb...


Ám hogy addig se képzeljék maguktól a bal-liberális tábor megveszekedett randalírozói, hogy ők bármit megtehetnek, a Radical Hungary együttes írt egy nagyszerű, "szívhez szóló" dalt arról, mi történik velük, ha azt képzelik hogy Amerikában vannak és ők a BLM. A szám meghallgatható a Betyársereg honlapján (ide kattintva) illetve az együttes YouTube csatornáján (ide kattintva).


A dal mondandóján érdemes lenne elgondolkodni a Momentum nevű társaság rombolni vágyó tagjainak is, különösen a Szarvas Koppány Bendegúz féléknek, akik szerint a „... folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház ...”  nem elvetendő megoldás. (Erről bővebben lásd: ide kattintva)


Hogy az üzenet még érthetőbb legyen, készítettünk a dalhoz egy videoklipet, hogy képekkel illusztrálva, a gyengébb képességű bal-liberálisok is megértsék, mi fog történni, ha elfogy az erős többségben lévő jobboldali hazafiak türelme.


Mivel a YouTube (és a Facebook) csak a bal-liberális/feminista/LMBTQI(xyz)/afrikai/muzulmán véleményekkel szemben elnéző - legyen az bármilyen(!!!) - minden mást gőzerővel igyekszik eltüntetni, meg sem próbáltuk oda feltölteni.
Helyette az ilyesmit alternatív közösségi médiákra és videómegosztókra töltjük fel, ahogy ezt is.

Az alábbi videómegosztók nem mindegyike működik mindenkinél egyformán, de általában mindenki talál a négyből három olyat, ami az ő gépén is remekül lejátssza a videót. (Tehát: ezek mindegyike másként működik, ezért ha az Ön gépén az egyik nem működik, akkor a másikat kell használni.) A videó megtekintéséhez ne feledje bekapcsolni a hangszórót.


VK: új ablakban » ide  kattintva «
Belső ablakos lejátszó:



Bitchute: új ablakban » ide  kattintva «
Belső ablakos lejátszó:



VEOH: új ablakban » ide  kattintva «


Ha szükséges, hamarosan más videómegosztókra is feltöltjük.


(by L.W.L.)
2020.08.03.




Eddigi (politikai) videoklipjeink a VK.COM oldalán érhetők el:

- 2019. A választás tétje (megnyitom)

- 2020. Az Iszlám Gyermekei /Hatá-Rock/ (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan