vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. május 27., hétfő

A lumpenproletariátus diadala


Avagy: az ellenzék 7 főbűne



Az ellenzék 7 főbűne:

A demokrata jelmezbe bújt Gyurcsány család posztkommunista szektája:
- Dobrev Klára
- Molnár Csaba
- Rónai Sándor
- Ara-Kovács Attila

A kommunista ifjak:
- Cseh Katalin
- Donáth Anna

Lecsúszott szocik:
- Tóth Bertalan (Helyett valószínűbb hogy Újhelyi István)


2019 május 27...

Vérvörös csillag ragyog az ellenzék egén, bár ők kék alapon sárga csillagoknak látják.


Az Apró klán újra felemelkedett, Gyurcsány és neje boldogan néz a jövőbe: igen, ahogy régen, most újra hatékonyan küzdhetnek a magyarok ellen. Bár akasztani (még?) nem fognak tudni, ahogy nagyapó tette, de újra Magyarország ellen kardoskodhatnak egy feltörekvő birodalomban. A családi hagyomány folytatódhat - ahogy '56-ban a szovjet tankokért könyörögtek, úgy könyöröghetnek most a Magyarország elleni szankciókért.

A lumpenproletár pedig boldogan tapsol. A lumpenproletárt nem zavarja, hogy az Apró klán alfahímje, Gyurcsány "szemkilövető" Ferenc hazudott reggel, éjjel meg este. Ó nem, nemcsak akkor, amikor puccsal-trükkel bekaparta magát a miniszterelnöki székbe.

Hazudott ő azóta is, öblöseket, szemrebbenés nélkül. Nézzünk csak egy példát erre:




Ha a szakdolgozatát máig kereső Fletó elvtárs hazudik, hát hazudik. A lumpenproletárnak ez SEM gond, ő maga is szokott, folyton folyvást.
Heller Ágnes is szokott hazudni (ő maga is beismerte) mégis a legnagyobb baloldali ideológusnak tartják, a legnagyobb tiszteletben.

A hazugság tehát nem gond - az a lumpenproletár kommunikáció alapja.



Hogy Gyurcsányék a privatizációnak nevezett bűncselekményekből gazdagodtak meg? És aztán szó szerint lerabolták az országot? Na és, legalább lett sok pénze. Ő jó elvtárs, megérdemli. Bezzeg a mészároslőrinc, az a hrrrr @&#!&#...

Hogy miniszterelnökként Gyurcsány a vizitdíjhoz közötte az egészségügyi ellátást, így akinek nem volt pénze, a kórház folyosóján halt meg, mert az orvosok nem láthatták el? Na és, nem kell örökké élni - de legalább nem épített stadiont. SEM.

Hogy a befagyasztott minimálbérek mellett a folyamatos megszorításokkal tette egyre lehetetlenebbé az emberek életét? Ugyan már, nem illő dolog ilyesmit felhozni.

Hogy azt ígérte nem lesz gázáremelés, de aztán mégis volt - abban az évben kétszer is, energiaáremeléssel együtt? Óh, minek mindenre emlékezni?

Hogy miniszterelnökként Gyurcsány annyira padlóra vágta a magyar gazdaságot, hogy külföldön már a magyar államcsődről beszélt minden szakértő? Ugyan, tévedni emberi dolog - ha elkúrta hát elkúrta, lett aki aztán rendbe hozta. Ja, meg persze: azóta megváltozott.

Hogy kilövette az emberek szemét, miközben a békés tüntetőket azonosító nélküli (máig kérdéses, honnan hozott) rendőrökkel verette szét? Gumibot, vipera, lovasrendőr roham - kardlapozással? A lumpenproletárnak ez sem gond, legalább a kommunizmus lesújtott a gonosz nacionalistákra. Mert ha a kommunista tüntet, akkor a kormánynak kötelessége a követelését teljesíteni. Ha a nacionalista tüntet, azt teljes erővel szét kell verni.

Előre a Lenini úton, amit most haladó baloldaliként demokratának és jogállaminak kell mondani.


A lumpenproletárt tehát nem zavarja példaképeinek bűnei.
Legyen az a gyilkosságtól a lopásig bármi,
ha közülük valónak érzi, minden bűne rögvest megbocsátatik.
S mi több: eltöröltetik.


Eddig viszonylag kevesen csatlakoztak ezen tisztességesnek távolról sem mondható nézetekhez.

Azonban az EP választás radikális fordulatot hozott.

NA DE MIÉRT?


Ennek három fő oka van.

1.) A DK volt az, amelyik nyíltan az Európai Egyesült Államok mellett kampányolt.
Ez pedig sokaknak tetszik.

- Főként azoknak, akik gyűlölik azt, aki magyarnak vallja magát. Gyűlöli, hogy a magyar nemcsak egy állampolgársági státusz. Gyűlöli, mert képtelen ezzel azonosulni, mert ő valami egészen más...
Ők régebben az SZDSZ-re, majd az LMP-re szavaztak. De most a DK-ra, mert az végre az ő régi vágyukat képviseli: Magyarország felszámolását, teljes és visszavonhatatlan beolvasztását egy olyan birodalomba, melyet az ő rokonaik irányítanak.

- És azoknak, akik az iskolai történelem órákon az ablakon bámultak kifelé. Ezért olyan ostobák, hogy azt hiszik, nyugat politikusainak életcélja az, hogy nekik több segélyt adjanak. Elvégre ha a migráns szép segélyt kap, akkor majd az ő segélyét, nyugdíját stb. is megtriplázzák majd, jófejségből. Az, hogy ez marhaság, nem fogja fel - helyette önfeledten tapsol annak, aki anno elvette tőle a 13. havi nyugdíjat.


2.) Adott egy elég nagy számú réteg. Ők azok, akik nem értenek sem a politikához, sem a közgazdasághoz, se bármi máshoz, ami egy ország működésével kapcsolatos. De annyit felfogtak, hogy "mészároslőrinc, mészároslőrinc, mészároslőrinc" meg hogy "lopnak, lopnak, lopnak" és ezért aztán "O1G Zorbán takarodj".

Viszont ők sem annyira ostobák, hogy elhiggyék: ezt úgy lehet megvalósítani, hogy a képviselőjük a földön fetreng, ajtóról pattog vissza, helyesírási hibáktól hemzsegő transzparenseket lóbál. A lyukas zokni sem lett követendő divat.
Az ilyesmin persze jót röhögnek, bátorítják is a bohócokat, mert a bohóc vicces. A bohóc szórakoztató.


De a bohóc bohóckodásra való, nem politikusnak - így ha szavazni kell, politikusra szavaz. Az pedig - kieséses alapon: a DK.
Ugyanis ők voltak az egyetlen bal-liberális párt, amelyik nem vett részt a hosszú hónapokig tartó önlejárató cirkuszban. Nekik volt annyi eszük, hogy mindennél jobban figyeljenek arra, hogy véletlenül se kerüljenek kínos szituációkba.

Mellesleg Dobrev Klárára rengetegen szavaztak azok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ő Gyurcsány Ferenc felesége. Jaaa, persze: a felesége az más, jó családból származik, ő biztos egészen mást gondol. Ühüm...

Meg hát amúgy is a Fideszesek a kommunisták, nincs szólásszabadság csak a Facebookon, csak a Monarchia Haynau vezette főügyészsége lehet Magyarországon elfogadható, akkora diktatúra van, hogy a túlórákat 30.000 év múlva fogják kifizetni, a Kádár idejében tanult velejéig szocialista bírók örökké ítélkezhessenek, felháborító hogy a köztévé nem a Nyílt Társadalom alapítvány tulajdona, ráadásul Isaura még mindig nincs felszabadítva. Hát kell ennél több érv, elvtársak?!


3.) Amíg az ellenzék szépen lassan kiherélte magát, addig a DK csúfondáros mosollyal erősödött.
Az MSZP-s Tóth "karizma nélküli" Bertalan, Újhelyi "demagógiát fröcsögő" István, az LMP-s Keresztes "a jófranc se tudja ki ez" L. Lóránt, Demeter "fogalma sincs, melyik bizottság tagja" Márta, a PM-es Karácsony "ahová lép, fű se nő" Gergely, Tordai "cöf-cöf" Bence (stb, stb, stb) sok mindent tudott képviselni, csak épp megbízhatóságot nem.

A Gyurcsány család azonban a jól bevált módszert alkalmazta: professzionális marketing, kolbászból kerítést ígéretdömpinggel. Soha nem volt és most sincs "Európai Minimálnyugdíj" és számtalan egyéb, iszonyatosan jól hangzó zöldséggel.
Olyan tipikus Gyurcsányi előadással, melynek lényege az, hogy a politikával nem túlzottan foglalkozó tényleg elhiszi neki.
    Mert olyan őszintének tűnik. Mert olyan lelkes. Mert olyan alázatos... Hiteles, akár a mosópor reklám a tévében.



E három kombója tízezrével hozta az új X-eket Gyurcsányék családi szektájának.


És a Momentum...

Az ifjú kommunisták generációja. Akik liberálisnak álcázzák magukat, pont úgy, ahogy a DK demokratának.

Mindig mondom, hogy nem szabad félvállról venni őket, mert a fiatalságot állítják maguk mellé, így lassan de biztosan komoly tényezővé válnak.

Egyrészt mert "fiatalság, bolondság". A balhék sokkal inkább szimpatikusak a romkocsmák fiataljainak, mint holmi unalmas okoskodás.

És Fekete-Győr "vállnélküli" András bátor. Megdobta füstgránáttal a rendőrt. Gyáááááá...
És Fekete-Győr okos. Bármikor fel tudja olvasni a New York Times legújabb számát.
És Fekete-Győr-t nem tudja megrettenteni a diktatúra sem. Akkor sem adta le az államtól kapott pártfinanszírozási pénzről az elszámolását, amikor már rég lejárt a beadási határidő.

Rengeteg gyerek (bocs: fiatal felnőtt) szavazott rájuk. Ki ezért, ki azért. Jó részük azért, amiért mások a DK-ra, csak nekik nem volt gyomruk Gyurcsányékhoz. A maradék pedig azért, mert pont annyira ért a politikához, mint a Momentum vezetősége.
Semennyire. De minek is? Ott vannak a nyugati liberális szaklapok, lehet azokból idézni, ha okosat akar mondani.
Ott van Guy "fogtündér" Verhofstadt, akinél nehéz eldönteni, akkor ijesztőbb amikor mosolyog, vagy amikor dühöng.
De ez mindegy is - a lényeg, hogy ő a liberalizmus élő szobra. Ha ő azt mondja hogy bikfity, akkor kérem bikfity - jelentsen is az bármit.

A politika az túlzottan bonyolult. Hát nem sokkal egyszerűbb, ha jön egy külföldi csóka, aki megmondja mit kell tenni? Volt már ilyen régen is, csak akkor nem nyugatról, hanem keletről és nem Verhofstadt hanem Sztálin, és nem Fekete-Győr hanem Rákosi - de hát kit érdekel holmi ócska történelem?



Mellesleg hosszútávon a Momentumot úgy fogja bedarálni a Gyurcsányi gépezet, ahogy Botkát, vagy az egész MSZP-t.
Kivéve, ha felcsapnak a DK ifjúsági tagozatának, és feltétel nélkül teljesítik a szekta prófétájának, (ál)Szent Fletónak szavait.

Ez egy elég valószínű verzió. Ennek első, nyilvánvaló lépése az lesz, hogy a Kanadában született ifjú Cseh Katalin semmiben sem mer majd ellentmondani a Bulgáriában született Dobrev Klára néninek.
Helyette inkább tanulni fog tőle, sokat. Például azt, hogy kell kimondani azt, hogy "mi magyarok" elpirulás nélkül.


+1 - bónuszként:

Aki már rég nem tudja, mit is képvisel: Gyöngyösi "szóra sem érdemes" Márton

Róla kár is beszélni. A LYobbik már rég eltévedt a politika őserdejében, jobb vezetői mind otthagyták, aki maradt az meg olyan lett mint az a vak, aki utat akar mutatni a látóknak.



Mit hoz a jövő? Ahogy lesz, úgy lesz...

Egy dolog biztos: az, amit a DK és a Momentum képvisel, két dologban teljesen azonos:

1.) Magyarország olvadjon bele a születőben lévő birodalomba, és kényre-kedvre teljesítse azok urainak parancsát.
Majd Gyurcsányék megmondják, hogy is kell ezt. Mondjuk: "Nem kell többé kis országban merni kicsinek lenni - helyette semminek és senkinek lenni kell merni."
Hogy már egyszer voltunk monarchiában, így nagyon is jól tudjuk, milyen az? Ugyan! Rákócziék, Kossuthék mind, mind renitens lázadók voltak, akik nem értették meg a kor sajátosságait.


2.) A Nyugat-Európában felhalmozódott, ám kellemetlenné vált terroristákat és rablógyilkosokat tessenek nyugodtan Magyarországra költöztetni. Akkor javul majd a nyugati közbiztonság, lehet majd büszkélkedni a multikulturalizmus felemelkedésével - és leereszkedő mosollyal tanácsokat adni a magyaroknak, akiknél hogy-hogynem, a bevándoroltatottak a béka ülepe alá süllyesztik a közbiztonságot.


Persze mindezt a demokrácia és a jogállamiság nevében, őrjöngve tiltakozva az ellen, ami az ország több népszavazással is bizonyított többségének akarata. Persze nem így, nyíltan, hanem a jól ismert, Sztálintól tanult koncepciós perek módján. Lesz benne minden szemenszedett hazugság és ferdítés, ami a kreatív, velejéig romlott elmékben megszületik. És az EP-ben ülő, összes külföldi és belföldi elvtársuk gratulálni fog nekik, mindenben őket támogatva.


A hazai lumpenproletárok pedig boldogan tapsolni fognak mindehhez.
Mert nekik nem az a lényeg, hogy mit mond, mit csinál, hanem hogy ki mondja és csinálja.
A hazaárulás amúgy sem bűn annak, aki szemében Magyarország nem haza, hanem csak egy topográfiai adat.

Mindig is voltak ilyenek. Éljen az Osztrák–Magyar Monarchia, éljen a Szovjetunió, éljen az Európai Egyesült Államok. És vesszen minden, ami magyar, de nem lehet eladni jó pénzért valami külföldinek.

És ha ezt idegen érdekektől vezérelt, nemzetidegen képviselők teszik, nekik az sem baj.

AZ ELLENZÉKVÁLTÁS EGYETLEN NYERTESE TEHÁT GYURCSÁNY ÉS NEJE.

A LEGNAGYOBB VESZTESE VISZONT MAGYARORSZÁG.


Még szerencse, hogy az ország népének több, mint fele nemcsak számban, de észben és jellemben is több.

FIDESZ: 52,26%


És ez a lényeg. Győzött a jobboldal. Újra. A marxistából lett kommunisták, majd szocialisták, majd (ál)demokraták/liberálisok/zöldek pedig újfent elbuktak a választásokon.

És amíg ez így marad, remény is van arra, hogy a bal-liberálisok hazug és álszent ideológiái egy napon követik a dinoszauruszokat, és csak a múzeumban lehet majd látni őket. Ám ahhoz, hogy ez végre megtörténjen, még sok a teendő, mert a félrevezetésen és megtévesztésen alapuló nemzetellenes demagógiák egyre nagyobb teret nyernek.



(by L.W.L.)




Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan