vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2020. február 8., szombat

Ismerd meg az új Európát (videóval!)


Avagy: A változások szele.

Napjainkban halkan, csendben, titokban zajlanak a valódi változások.


Változások, melyeket Európa népe nem akar, de őket nem kérdezik erről. Az Európai Parlament típusú jogállami demokráciákban nincs helye az emberek véleményének. Az van, amit a magát elitnek hívó néhány ember jónak lát. Mármint önmaguk számára jónak. A nép lényegtelen. Az csupán azért van, hogy őket szolgálja.

Változás pedig néha kell. Különösen ha annak megtörténtéért szép összegek vándorolnak a titkos bankszámlákra.
Ám a változásoknak mindig vannak kritikusai, akik kerékkötői lehetnek a kitűzött céloknak.

A liberalizmus, akár a kommunista párttitkár, érti ám az ellenvéleményt, de nem szereti. Ezért behemót gépezetének irányítói igyekeznek eltüntetni az ilyesmit. Mert ha nincs ellenvélemény, csak az övék, akkor minden kételkedőben megszűnik a kételkedés, és megnyugodva áll a (látszólag) többségi vélemény mellé. Még akkor is ha mélyen, legbelül nem ért egyet. Hisz bizonyára ő téved, és nem a mainstream hazudik.

Ehhez azonban az kell, hogy ne legyen hitelesnek számító ellenvélemény. Persze látszólag legyen, hisz "demokrácia van, elvtársak" - de ebből csak az maradhat, ami oly szánalmas hogy épeszű ember nem veszi komolyan.
Minden más ellenvéleményt el kell tüntetni. A múlt század közepén ez még egyszerűbb volt. Egy éjjel elment az emberért a nagy fekete autó, beültették és elvitték. Többé nem látta senki. És kérdezősködni sem mert utána senki, mert akkor hamar érte is eljött a nagy fekete autó.

Óh, a liberalizmus régi szép kora, amikor még a kommunizmus útján járó szocializmusnak hívta magát. Amikor még tarkón lehetett lőni valakit a proletárdiktatúra nevében.
De manapság ilyet nem lehet. Az ellenvéleményt - ha nem sikerül lejáratni, álszent hazugságokkal nevetségessé tenni - úgy kell eltüntetni, hogy senki ne tudja, mi is történt. De hogy lehet nyom nélkül eltüntetni valamit, ami a másé? Nos, el kell lopni, tönkre kell tenni. Mivel a bűnözés és a liberalizmus kéz a kézben jár, ez már nem gond. Könnyedén megoldható.

Erre való a cenzúra, melynek legismertebb alkalmazója a Facebook. Erről már írtunk pl. itt: A cenzor dilemmája és itt: Újratöltött förtelem) A legnépszerűbb közösségi oldal időről időre szigorítani szokott a "szabad véleménynyilvánítás" gyakorlatában, a legutóbbiról pl. itt is lehet olvasni.


Minő naivitás, hogy az csupán a Facebook-on történik. Dehogy. Már régóta nem.

A Google régóta csatlakozott a liberalizmus és az iszlamizáció globális harcához. Az ezekkel ellentétes üzenetű YouTube videók ezreit törölték le az elmúlt pár évben. Milyen érdekes! Pont 2015-ben kezdték, a nagy migrációs hullám után. Először kicsiben, csak a kevésbé ismereteket letörölve, majd egyre feljebb és feljebb. És mivel senki sem akadályozta meg őket ebben, felbátorodva egyre több és több YouTube tartalmat semmisítettek meg úgy, mintha az sosem létezett volna. Jogilag egyszerű az indok: ő a szolgáltató, ő mondja meg, mit enged és mit nem. Ennyi. Punktum.

Nemrég azonban szintet léptek.
A változások szele, mely már rég nem szellő,
kezd tomboló hurrikánná válni.

A napokban a Pesti Srácok videócsatornáját tiltották le. "Nem elérhető tartalom". Ezzel az összes eddigi PS videó mintha sosem létezett volna. Persze, persze, tudjuk jól: szúrta a liberális politikusok szemét, hisz folyton folyvást nekik ellentmondani merészelt. És ez megbocsájthatatlan egy olyan világban, ahol a szólásszabadság kizárólag azt jelenti, hogy azt szabad mondani, amit a liberális mainstream megenged.
Az ítélet végrehajtói a G. Soros nevű nemzetközi bűnöző pénzén tevékenykedő Avaaz nevű társaság proletárjai voltak. (Erről bővebben itt)

Nincs új a nap alatt. Volt már ilyen máskor is. A szocialista tagországok egyikében sem volt, aki túlélte azt, ha a Sztálin elvtárs által mondottakat kritizálta. És eme vérkommunisták szellemi és vér szerinti fattyai lassan, csendesen újra visszahozták ezt a fajta "szabad és demokratikus" véleménynyilvánítást.

De ne képzeljük, hogy csak a Facebook, vagy a YouTube állt be a (valódi) demokrácia gyilkosai közé.

Egy jobboldali kispárt, a DNNP honlapját annak tárhelyszolgáltatója semmisítette meg, mondván: ez bizony ellenkezik az általuk elképzelt világnézettel.

Bizony! Azokat, akikkel a bal-liberálisok által fizetett bíróságok sem tudnak elbánni, más módon hallgattatják el.
Egyszerűen megsemmisítik a véleményüket. Legyen a vélemény bárhol, ha nekik nem az tetszik, bármire készek annak eltüntetésére. Pontosabban: bármire készek az ellenvélemény eltüntetésére IS.

BÁRMIRE

Bármikor bármire, szemrebbenés nélkül. Ahogy egy pszichopata, jellemtelen és gerinctelen bűnözőhöz illik. Vagyis liberális módon.
Hogy ki lesz a megsemmisítő gépezet következő célpontja? BÁRKI. BÁRMIKOR. Komoly indok sem kell, elegendő ha egy magas pozícióban lévő rohadt tetves kommunista gazember liberális kijelöli a célpontot. Több nem is kell. Trockijéknak sem kellett, nekik sem kell.

E változás tehát itt zajlik a szemünk előtt. Lassan de biztosan, lépésről lépésre. Csendben, halkan, magabiztosan.
Néha kihallik egy-egy halálsikoly a világra húzott ideológiájuk ködéből, de olyankor mosolyogva azt mondják: „Ugyan, ugyan. Nem történt semmi. Tessenek szépen továbbmenni.”

Nemrég belefutottam egy videóba. Oly tökéletesen mutatta be mi is történik, hová tart Európa, hogy gondoltam megosztom.
A szerző 4 db kisfilmje (Az internetes cenzúra, Boldog Új Évet Európa, Európa haldoklik, Ébresztő) itt egyben megtekinthető:


(Új ablakban ide kattintva)

Érdemes nemcsak megnézni, hanem utánna fejcsóválás majd elfelejtés helyet elgondolkodni a látottakon.
Esetleg már most regisztrálni a liberalizmus által (még?) nem uralt Telegram-ra és/vagy a VK-ra. (Videók megosztásához pedig a magyar /és jobboldali/ Videa az optimális.)

És aztán megosztani mindezt másokkal is, mert eme szép, új, liberálfasziszta Európában hamarosan minden olyan vélemény, ami ellenkezik a liberalizmus vezetőinek személyes érdekeivel,

ÖRÖKRE ELTŰNIK

A sikolyokat pedig elfedi a harsogó poszt-kommunista ideológia.


(by L.W.L.)
2020.02.08.






A témával kapcsolatos bejegyzések:

- 2019.09. Bezzegbrüsszel titkai (megnyitom)

- 2019.05. Nem nehéz a választás (videóval) (megnyitom)

- 2019.02. A liberalizmus pszichológiája (megnyitom)

- 2018.06. #FreeTommy (megnyitom)

- 2018.03. Fekete szerelem (megnyitom)







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan