vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2024. január 31., szerda

Ez a baj a terroristák fogva tartásával


Avagy: sírjunk együtt a HVG-vel.

Nemrég könnyfakasztó történettel rukkolt elő a HVG. Annyira meghatódtunk, hogy néhány keresetlen szóval járulunk hozzá az érzékenyítéshez.

Az olasz sajtót telesírta egy Carmen Giorgio nevű bűnözőnő, miután hazaengedték. Ennek hatására az összes nemzetközi kommunista most a ruháját szaggatva verdesi magát a földhöz, miközben visít, akár a disznó. Szerintük elfogadhatatlan, hogy az utolsó, aljas féreg terroristáikat Magyarországon börtönbe zárták, és ott azok a közveszélyes bűnözőkhöz illő fogva tartásban részesülnek.
Persze értjük mi, hogy ha Gyurcsány lenne kormányon, a baloldali Lenin-fiúk ezen szellemi örökösei most a Magyar Köztársaság érdemkeresztjét kapnák meg terrorcselekményeikért - elvégre a baloldal maga a megtestesült emberellenesség, már a puszta létezésük is terrorcselekmény az emberiség ellen.

Antifa támadás 2023, Budapest

Így most terroristák és terrorista szimpatizánsok vergődnek, igyekezve erkölcsi piedesztálra emelni azokat, akik azt se érdemlik meg, hogy embernek nevezzék őket. Mert akik merő szórakozásból, sokadmagukkal felfegyverkezve, hátulról támadnak meg ártatlan járókelőket, és igyekeznek nyomorékká verni, azok nem emberek. De még csak nem is állatok, mert ilyet az állat sem tesz. Ezek olyan állatalatti, ocsmány férgek, melyeknek a társadalomban maximum egy nagyon alapos lobotómia után lehetne helyük.

Megjegyzés

Ezek az állatok szintje alatt leledző mocskok, általában 8 fős hordában settenkedve néztek ki maguknak az utcán járókelő embereket. Hosszan - akár órákig - követték, majd amikor megfelelőnek tűnt a hely, hátulról rávetették magukat.
Fémviperákkal (teleszkópos bot) és kalapáccsal verték őket, ahogy bírták, majd az arcukba fújtak egy dobozni paprika sprayt, és elmenekültek. Az akciók jól begyakoroltságát az is mutatja, hogy egyikük - a figyelő - az időt is figyelte, így a támadások mindegyike 30 másodpercig tartott. Mindezt csak úgy, kommunista szellemiség adta szórakozásból. Felfegyverkezve, nyolcan egy mit sem sejtő fegyvertelen ellen, hátulról. Ilyet ember nem tesz, csak egy olyan veszett állat, amivel ennek megfelelően kellene bánni.

Jámbor András kedvenc elvtárskáiért való sírásban a HVG cikke jár elöl, kukkantsunk hát bele.

Ez a Carmen Giorgio nevű bűnözőnő (a szavahihetőségét eleve innen érdemes kezdeni: bűnözőnő) sokáig egy zárkában volt a tavalyi Antifa támadások egyik vezéralakjával. Ez nem más, mint az Ilaria Salis nevű, 39 éves némber, aki szakmája szerint tanítótő. Ó igen, a kommunisták vérgőzös fröcsögését nem csak nálunk öntik szerencsétlen gyerekek nyakába a tanárok (lásd: PDSZ, stb.) ez megint nemzetközi jelenség.
Az elvtársak igyekeznek gondoskodni az utánpótlásról, és arra ez a legjobb módszer.

Természetesen a védőügyvédje az az (ál)Magyar György, aki köztudottan a jog kifacsarásának, a kiskapuk felkutatásának nagymestere. Ő a cimboráival legutóbb azzal keresett százmilliókat, hogy rablógyilkosok és kéjgyilkosok fogva tartási körülményeire hivatkozva intézett kártérítési pereket.
Nos, itt is hasonlóról van szó.


„Hat-hét ember aludt egy cellában,
amiben egy négyzetméteres vizesblokk és egy asztal volt.”

Hűha! Egy börtönben? Ki hitte volna, pedig a börtön nyilván azért börtön, hogy a luxusszállodák életszínvonalával kényeztesse mindazokat, akik a normális társadalmi élet helyett a bűnözést választották.


„Nincs tűzhely, ...”

Sőt: berendezett konyhaszekrény sincs, benne kínai porcelánból készült étkészlettel, és a főzéshez szükséges alapanyag feldarabolására alkalmas húsvágó bárdokkal meg acélpengéjű késekkel. Pedig azzal milyen jól rá lehetne támadni az őrökre! De még hűtőszekrény sincs. Helyette készen kapják a falnivalót minden nap.


„... vízforraló és hajszárító.”

Sőt, légkondi sincs, szolárium és úszómedence sincs. Sőt, a HVG újságírójának drága jó édesanyja sincs ott díszkivilágítva, kezében egy bögre meleg kakaóval.


„Sok lánynak mentális problémái voltak.”

Nahát! Hogy a bűnözők egy jelentős része amúgy komplett idióta? Ki hitte volna. De akkor pont jó helyre került a nőstényterrorista is.


„Ilariával napokig nem aludtunk, olyanok voltunk,
mint két szellem, karikás szemekkel - mesélte a nő.”

Borzalmasak ezek a börtönőrök, tehát esténként lefekvés előtt nem énekeltek nekik altatódalokat, és nem simogatták a pici buksijukat addig, amíg álomba nem szenderültek. Óh, szegény Antifa terroristák, még az is lehet, hogy a Micimackóból sem olvasnak fel nekik?


„Az ágyak tele vannak poloskával,
ők is összecsípkedve ébredtek,
álmatlanul azok után,
hogy egész éjjel vakarózniuk kellett - mondta el a lapnak.”

Tehát sosem aludtak. Ez Guinness rekord gyanús, reméljük sikerül hitelesíteniük is. Mondjuk kicsit zavaros, hogy lehet úgy ébredni, hogy nem aludt semmit. Ha meg aludt és abból ébredt, akkor hogy telt álmatlanul az éjszaka?

Az ágyi poloska viszont tényleg felháborító. Skorpiók kellenének a nőstényterrorista ágyába, és 2 méteres királykobrák. Akkor megtanulna a plafonról csüngve aludni, mint a denevér.


„ a tisztálkodás is csapnivaló volt:
az elején napokig ugyanabban a ruhában voltak,
csak azután kaptak rabruhát.”

Kezdjük ott, hogy amíg valaki nincs elítélve, addig nem jár neki rabruha. Addig ugyanis jogilag előzetesen fogvatartott, és a saját, civil ruháját hordja. Az, hogy a nőstényterrorista, akár a hajléktalanok, nem rendelkezett váltásnyi saját ruhával, így amikor már bűzlött, mint a disznó (mert arra is lusta volt, hogy kimossa magán), és a börtön dolgozói megszánva őt, adtak neki rabruhát, miért is sanyargatás?
Jól nyakon kellett volna vágni, és irány a mosdókagyló terrorista tanár néni, és két kezecskével szépen kimosni. Erre kapott rabruhát, de az se elég. Esetleg báli ruhát ne vegyenek neki? Estélyi kosztümöt, kis üvegtopánkákkal?


„Akinek nincs pénze, az négy guriga vécépapírt,
egy tusfürdőt és egy fogkrémet kap egy hónapra.”

Valójában hetente kap ennyi WC papírt, (és ha elfogyott, bármikor kap még) de sebaj. Amúgy meg pont az előbb derült ki, hogy akár a rothadó dög, a terrornémber büdösödni szeret, úgyhogy felesleges luxus neki a tusfürdő.


„Patkányok és galambok szinte
szabadon közlekednek a rácsok között,”

Ó hogyne, meg még esténként bölénycsordák is keresztülrohannak az emeleti ablakon, 3 tucat vijjogó lovas indiánnal a nyomukban.


„de vannak annyira zárt cellák is, amelyeken
csak egy tízcentis nyílás van,
amin keresztül viszont még a levegő sem tud bejönni.”

Ebben az a vicces, hogy az előzetes fogvatartottak (akik nem lehetnek összezárva jogerős ítéletet töltőkkel) egész nap a zárkájukba zárva vannak. Ugyanis ha mindenfelé kószálgathatnának, akkor össze tudnának beszélni a bűntársaikkal. Tehát egy előzetes fogvatartott egyetlen zárkát lát belülről: a sajátját. Ez meg úgy adta elő magát, mintha bármi mód is láthatta volna a többit. Nos, nem; nem láthatta. Így ez is, akár a poloskái a képzelete szüleménye.

Ez a rakás baromság a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) figyelmét is felkeltette, és a sajtósoknak megmutatták, hogy is néz ki a nőstényterrorista zárkája. Erről videók is készültek, akit érdekel, pl. itt is megnézheti.


„A napi egyszeri meleg étkezés
egy ehetetlen leves volt délben,”

Ez megint hazugság, leves és második jár minden börtönben ebédre mindenkinek. Még a terroristáknak is.


„Ilaria Salis az ételallergiája miatt kért mást enni,
hideg rizst kapott üresen.”

Ez Észak-Koreában bizonyára így is van, de megint nem Magyarországon. Egyébként, ha nem tetszik az alap kaja, de még a diétás se, akkor nem kell bűnözni. Nem kell Antifásként rendszeresen sokadmagával, hátulról járókelőket ütni-verni, nyomorítani fémviperákkal, és akkor nem kerül börtönbe, és zabálhatja a kommunista jó édesanyja főztjét két pofára.

De ha ennyire nem tetszik neki, amit falni kap, kérjen otthonról kaját. Vagy egyen sz@rt, esetleg éhen is dögölhet.


„vacsorára konzervek és lekvár,”

Ezzel mi a baj? Esetleg sonka, homár és kaviár megfelelne? Friss lazac? Szusi? Rántott tücsök csokis mártásban?


„A nő szerint az edényeket csak egy ronggyal törölgetik el,
ezért Ilaria nagyon félt, hogy elkap valamilyen fertőzést.”

Minden zárkában van mosdókagyló, felette folyóvizes csap, és mindenki kap por állagú mosogatószert. Két kezecskéjével szépen és ügyesen elmosogatja a tányérkáját a kis terrorista, ahogy mindenki más is a börtönben.
Ó, hogy ő még el is törölgeti, de nem kap rá se naponta fertőtlenített kendőcskét, se mosogatógépet?
Nem kell embereket sportból hordában verni az utcán, és akkor nem kell félni a fertőzések miatt. Ó, vagy másokat tocsogósan véresre verni az nem fertőzésveszélyes? Vagy akkor nem aggódtak a pici terroristák az egészségük miatt?


„Egykori cellatársa szerint a nő lefogyott,
egyre inkább maga alatt van.”

Ó, szegényke. Bezzeg amikor a terrorcselekményeket kiagyalták, akkor nem fogyott. Amikor ártatlan járókelőket szemeltek ki áldozatul, nyilván akkor sem fogyott, hanem csak dagadt, mint a disznó.
És amikor az egyik áldozatot a másik után verték össze, akkor bezzeg nem volt maga alatt, akkor boldog volt, és büszke a kommunista hőstettére.


„Az elején azt hitte,
ez csak vicc lehet, ki fogják engedni”

A terrorizmus bezzegnyugaton nyilván vicces, és börtön helyett wellness nyaralást kapnak az elkövetők, de nálunk nem szokás terrorista férgeknek tapsikolni. Ja, de, a hazai balosoknál szokás, de hát madarat tolláról, embert barátjáról.

És végül:


„Az őrök úgy bánnak a rabokkal, mint a kutyákkal,
szinte mind férfiak, az arcodba üvöltenek”

Az a baj, hogy ez sem így van. Pedig a terroristák hátán elférne napi 1-2 korbácsolás is, és bizony a fogva tartási körülményeket is könnyedén túlélik, aztán amikor szabadulnak, otthon a többi kommunista dög hősként ünnepli majd őket.


ÉS ITT VAN A VALÓDI GOND.

Az a baj a terroristák fogva tartásával, hogy ez nem elrettentő erejű.

Ha az Antifások zárkájába naponta berontana 8 maszkos őr, és fémviperákkal vernék, könnygázzal vastagon arcon fújva őket, majd a földön taposnák, az már jó kezdet lenne.
Ha mellé minden alkalom végén, a pofájuk olyan erővel és addig lenne verve a falhoz, amíg a vért nem prüszkölik fröcsögve, legalább 2 méter távolságra - na, az már kellően elrettentő lenne.
És mindezt videóra véve, kitenni az internetre, azzal a kijelentéssel, hogy:


„Ha Magyarországra jössz terroristáskodni,
a te beled is így fogjuk kitaposni!”

Az lenne igazán elrettentő erejű. Akkor az összes orvtámadó embervadász, és valamennyi kommunista horda kígyóvállú vérfarkasa azonnal összecsinálná magát, ha csak meghallaná azt a szót, hogy: Magyarország.

Ám amíg ez nem lesz így, addig ezek a dögök csak vonyítani fognak, hogy rossz nekik a böriben, és az összes elvtársuk erkölcsi piedesztálra akarja őket emelni, mondván: ó szegény kis terroristácskák, el vannak nyomva.

A terroristák pedig olyan hatalmas vigyorral tetszelegnek a kamerák előtt, mint ez a nőstényterrorista is tette:


Nyilván annak örült ennyire, ahogy az egyik áldozatuk (egy magyar nő) nézett ki a támadásuk után:


Ám a kommunisták hőse, elsőrendű vádlottként, akár egy hobbi cápa, egyszerre 64 foggal (és mind felül) vigyorog öntelten, mert hát ő a nőstényterrorista, a baloldal büszkesége:


És nincsenek kirugdosva a fogai, nincs cipóra verve a feje, nincsenek szilánkosra törve a csontjai.

Na, ez a baj a terroristák hazai fogva tartásával. Ideje lenne pótolni, ha már ekkora nagy diktatúra van.



(by L.W.L.)
2024.01.31.





A témához hasonló, előző bejegyzés:

- 2020.08.03. Szívhez szóló videoklip az antifához
Avagy: egy Eurovízió gyanús dal. (megnyitom)





Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan