vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2021. május 4., kedd

A csodadoktor halálos receptje


Avagy: Dr Gődény Csernobilban

Vannak emberek, akiknek semmi sem drága, ha más fizeti meg az árát.

Ilyen doktor Gődény is, aki úgy lett doktor, hogy egy napon úgy döntött, ő doktor.
Hiába, modern világunkban van aki transznak, van aki őzgidának, és van, aki doktornak identifikálja magát - és onnantól ő már az.

Gődény György végzettségét tekintve gyógyszerész. Ám egy nap - talán mert csalódott a patikájában kapható Bánfi hajszesz hatékonyságában - úgy döntött, kopasz fitneszedző lesz.
És látta, hogy ez jó, hiszen az eladott szteroidokon sokkal nagyobb a haszon, mint az Algopyrinen. Ám a "jó áldoktor" látta azt is, hogy a világhírhez ez kevés - így mozgalmat indított, melynek lényege az, hogy senki ne törődjön holmi pandémiával meg koronavírussal, inkább gyűljenek össze a népek tüntetni.
A mozgalom nagylelkűségét mutatja, hogy a tüntetéseken kapott fertőzést mindenki ingyen vihette haza a családnak, bármiféle különdíj nélkül. Ráadásul aki túlélte, a következő tüntetésen is ingyen vehetett részt - hála a "jó áldoktor" nagylelkűségének.
És annak, hogy valami fura okból ha valaki 2-3 ember életét veszélyezteti, az börtönbe kerül - ám ha tízezrek életét, azt büntetlenül teheti bármikor és bármennyiszer.  

Dr Gődény mondandója az egyszerű tagadáson alapszik: nincs vírus, ha mégis akkor se komolyabb egy náthánál. A maszk csak a bankrablót védi a felismeréstől, tessenek levenni, az egymás képébe történő önfeledt köhögés alapvető emberi jog. A karantén senkit sem véd, a lezárások csak és kizárólag a fitneszterme ellen lettek kitalálva, a védőoltások pedig nem az amúgy sem létező vírus ellen vannak, hanem valamiféle biológiai fegyver.

Gondolom aki nem hiszi, annak súlyos érvként a lábára ejt egy 20 kilós kézisúlyzót.

A "jó áldoktor" most újfent tüntetést szervez, fennen hirdeti hogy hívei ne oltassák be magukat, a tüntetésen pedig majd együtt letépik magukról a maszkot.
Hogy ezzel hány ember fertőződik meg, hányan viszik haza a vírust a családnak és a barátoknak (és azok családjának), így összességében hányan halnak majd meg, a szervezőket ahogy eddig sem, most sem érdekli.
Elvégre minél többen, Gyurcsányné annál több halottat tud majd ráfogni a Zorbánra.

De lássuk a Gődény féle logikát egy kicsit másként. Gondolatban helyezzük át a "jó áldoktort" térben és időben.
Csernobil, 1986. április 26. Az atomerőmű-baleset következtében 50·106 Ci radionuklid került a légtérbe. A kihullott radioaktív cézium-137 izotóp mennyisége 37 000 Bq/m2 volt, a baleset 5200 petabecquerel radioaktivitással terhelte a környezetet.
A környéken élő embereket még aznap - örökre - kitelepítették. De csak mert nem volt ott Dr Gődény, hogy kiállva az emberi jogok mellett, ne hagyja elnyomni az embereket.

Szónoklata így hangzott volna:

Barátaim!

Oroszok és ukránok, nem nyomhatnak el titeket az uránok!
Durván jogsértő, hogy nem engednek be titeket Csernobilba! Csernobil mindenkié!
Senkinek nincs joga ahhoz, hogy holmi radioaktív sugárzás miatt bármiben is korlátozzon minket! Ne hagyjátok magatokat kényelmetlen védőfelszerelésekbe öltöztetni, ha meg akarjátok nézni az egykori atomerőmű betonszarkofágját!
Az alanyi jogon járó gamma-sugárzás nem ártalmas annak, aki kellően elhatározott! S mi több: a sugárveszélyt csak a Zorbán propagandistái találták ki!

Sugározzon minden virág!

Csernobil mindenkié! Csernobil a tiéd is! Ne hagyd, hogy kizárjanak onnan! Megérdemled hogy ott legyél, s mi több: jogod van hozzá!

Játszótereket és parkokat Csernobilba!
Szabad Csernobilt!
#Free Csernobil!

Le a maszkot, le a védőruhát, ingyenes gamma-sugárzást mindenkinek! Gyertek el ti is, mutassuk meg milyen sokan vagyunk! Bebizonyítjuk, hogy nem csak a koronavírus képes a mutációra!

Követeljük, hogy azonnal nyissák meg nekünk a reaktort, melynek magján magánbeszélgetéseket akarunk folytatni az atomfizikáról!

Ne hagyd, hogy jogellenesen elnyomjanak, téged is vár a boldogságtól sugárzó Csernobil!

Nem tűröd a hátrányos megkülönböztetést? Állj végre a sarkadra, gyere te is Csernobilba!
Eleged van a korlátozásokból? Úgy érzed diszkriminál a védőfelszerelés? Gyere velünk, és tépjük le együtt a csernobili szarkofágok tetején állva!

Felháborít, hogy holmi sugárveszély miatt nem mehetsz Csernobilba? Gyere el akkor is, ha megbüntetnek, mert ezt jogsértően teszik veled! Neked igenis alapvető, emberi jogod sugárfertőzöttnek lenni, ebben senki sem akadályozhat meg!

Láttál valaha közelről valódi sugárbeteget? Nem? Na ugye! Ez azért van, mert a sugárbetegség nem létezik!
Összejövetelünkön a sugárzás egészségjavító mivoltáról 20 olyan világhírű szakember fog beszédet mondani, akikről még soha, senki nem hallott. De csak eddig. Mottónk: téged is vár a sugár!

Éljen a demokratikus sugárfertőzöttség, szabad Csernobilt mindenkinek! Ne feledd: a sugárfertőzés valójában egészséges! A gamma-sugaraktól felburjánzó sejtek még az arcbőrt is kisimítják, az izmokat pedig feszesre duzzasztják! A radioaktivitás mindenkinek alanyi jogon jár!
Légy te is boldogságtól sugárzó tagja radio-aktivista közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk, gyere el te is, vegyük el ami nekünk jár, legyen végre újra a miénk Csernobil!

És hogy még többet segítsek nektek, aki eljön, éves bérlet vásárlása esetén 20% kedvezményt kap a fitnesz termembe, ami az atomreaktoról alig 40 méterre van!

És a nép, az Istenadta pedig boldogan hömpölyög Csernobilba, elvégre a "jó áldoktor" megmondta a frankót, minden más csak a diktatúra könyörtelen szigora.

Úgy tűnik, egy demokráciában hülyének lenni alapvető emberi jog, minden más pedig diktatúra. Mindig tanul az ember...


(by L.W.L.)
2021.05.04.






Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan