vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. január 31., csütörtök

Földönkívüliek Európában


Avagy: amikor az UFO leszáll...

Immár hivatalosan elfogadott tényként kell kezelni, hogy Európában földönkívüliek is élnek - méghozzá jelentős számban.
Igaz, ez hivatalosan nem lett bejelentve - viszont bizonyos intézkedések ezt egyértelművé tették.

De kezdjük az elején.



A világegyetem sok milliárd galaxisának egyike a Tejútrendszer. Ebben az egyik átlagos csillag a Nap néven emlegetett Sol csillag. Ennek harmadik bolygója a Terra, melyet lakói úgy hívnak: Föld.

Ezen a bolygón több millió faj él, de kimagasló intelligenciával csak ezek egyike, az ember nevű humanoid faj rendelkezik.

Ezen fajon belül el lehet különíteni úgynevezett nagyrasszokat, melyek: europid, mongolid, negrid és veddo-ausztralid.
Mindegyik jellemzője, hogy szaporodása megegyezik a bolygó állatvilágának jelentős részénél kialakult normatívával: egy hím és egy nőstény szükséges egy új egyed létrejöttéhez. Mivel ezeknél a fajoknál másfélére nincs szükség, közöttük csak hímek és nőstények léteznek.
Néha bizonyos mutációk, vagy egyéb fejlődési rendellenességek során elfordulnak hibás (pl. hermafrodita) egyedek - de ezeket senki nem jegyzi, mivel számuk a faj létszámához képest elhanyagolhatóan csekély, ráadásul szaporodásra alkalmatlanként evolúciós feledésbe merülnek. Azért sem figyel senki az ilyen hibás egyedekre, mert a természet törvényeihez igazodva ugyanúgy hímként vagy nőstényként próbálnak élni, mint a többi egyed.

A Föld nevű bolygón kialakult többsejtű szervezetekben a test sejtjei mitózison mennek keresztül. (A biológiában a mitózis azt a folyamatot jelenti, amely során a sejt két egyenlő utódsejtbe választja megkettőződött genomját - vagyis a szervezet teljes, a DNS-ben kódolt örökítő információját.)
A növényekben a spórákat képző sejtek, az állatokban pedig az ivarsejteket képző sejtek – melyekből majd hímben spermium, nőstényben petesejt lesz – meiózissal osztódnak. (A meiózis számfelező sejtosztódás, amely az ivarsejtek (oocita: női ivarsejt, spermatocita: férfi ivarsejt) képződésében játszik szerepet.)

Ugyanez az emberi faj jellemzője is. Több millió éves evolúciójának bármely szakaszát nézzük, az emlősökhöz hasonlóan az ember is ún. diploid eukarióta faj. A testi sejtek a vörösvértestek kivételével 23 pár kromoszómát tartalmaznak, amelyek egyik fele az anyától, másik fele az apától származik. Ezek közül 22 pár autószóma, egy pár gonoszóma, azaz nemmeghatározó. Az embernél, ahogy a többi emlősnél az ivart meghatározó XY rendszer működik, az XX-kromoszóma nőnemet, az XY hímnemet jelent.

Tehát az ember nevű humanoid faj esetén a genetikai különbségek nagy részét a nemek közötti különbség teszi ki.
Eme ivari kétalakúság tekintetében az embernél egyértelműen két biológiai nem létezik: az egyik a férfi és a másik a nő. Harmadik nincs, mert az ivari kétalakúság nevében foglalja a kettőt - és nem hármat vagy négyet.




Ennek ismeretében kijelenthetjük, hogy a Föld bolygón élő, Ember megnevezésű faj neme szerint vagy , vagy férfi.

És akkor kanyarodjunk vissza ennek a bolygónak az Európa nevű kontinensére.

Itt bizonyos országok törvénybe hozták, hogy náluk három nem létezik.
Sőt mi több: vannak, ahol külön mosdót is kialakítanak a harmadik nem számára.

S mi több: Bajorországban most kijelentették,
hogy a harmadik nem számára
már az általános iskolákban is „különmosdót” alakítanak ki.

Hmmm...

A paleoasztronautika mindeddig alternatív elméletek tárházának számított, most azonban úgy tűnik, nekik van igazuk.
És azoknak, akik azt állítják, hogy a NASA meghamisítja a felvételeit, mert a Holdon, a Marson és még ki tudja hol, idegen életformákra bukkantak, és titokban a legkülönfélébb földönkívüli civilizációkkal egyezkednek. Sőt: ezek itt élnek közöttünk...
Mindez eddig őrültségnek hangzott, de:

Európa nyugati, haladó szellemiségű és felvilágosult részén egyre több WC épül a harmadik nem számára.
- Egy a nőknek,
- Egy a férfiaknak,
- Egy pedig (nyilván) azoknak a földönkívülieknek, akikre erre jártukban rájött a szükség.

Tömeges mennyiségű mosdó kiépítése nem olcsó mulatság. Rengeteg pénz. Ilyesmire normális társadalom csak akkor költ, ha nap mint nap, valódi és tömeges igény van rá.

Az intézkedésekből tehát megtudtuk, hogy él itt Európában egy harmadik nemű faj, ami a földi humanoidok biológiai felépítésének ismeretében kizárólag földönkívüli lehet. Ezek a lények pedig - nyilván specifikus testfelépítésük miatt - sem a férfiaknak, sem a nőknek kialakított mellékhelyiségeket nem tudják igénybe venni. Pontos információ hiányában csak feltételezni lehet, hogy a földi embereknél több testnyílással rendelkeznek, (pl. 4 pénisz és 6 vagina mellett 8 végbélnyílás) így a nálunk hagyományos kialakítású WC csészék alkalmatlanok arra, hogy rendeltetésszerűen használhassák.





Egyelőre nincs hivatalos nyilatkozat sem arról, hogy ezek a humanoidok melyik bolygóról jöttek, sem arról, hogy életvitelszerűen tartózkodnak itt, vagy csupán rövid időtartamokra, átmenetileg.
Mivel még senki nem látta őket, ám tömegével építenek nekik mellékhelyiségeket, kinézetre valószínűleg a földi emberekre hasonlítanak. (Bár ki tudhatja, mi van egy csador alatt...)

Abból, hogy a migráns vízumok mellett UFO vízumokról még nem hallani, arra lehet következtetni, hogy a földönkívüliek nem itt élnek, hanem egy nagyon forgalmas, űrbeli sztrádán utazva, lekanyarodva egy leállósávon, pont itt, a földön kötnek ki.
És vélhetőleg már utaznak is tovább, amint sikerült végre nekik - a harmadik neműeknek - megfelelő WC-t találni.

Nyugat tehát újfent hasznos és fontos dolgok kiépítésébe kezdett. Ugyan ki akarná, hogy itt mindenféle marslakók kószáljanak, bip-bip nyelven kérdezgetve hol a WC?

Felépítenek hát több tízezer mosdót a harmadik nemű földönkívülieknek, hogy az UFO-val leszállva gyorsan elvégezve dolgukat, már mehessenek is tovább.

Köszönjük, drága EU hőn tisztelt vezetői, köszönjük liberálisok! Ez napjaink egyik legfontosabb problémája volt - és lám, megoldottátok.


Természetesen a mindig szkeptikus, összeesküvés-elméletek konspirációinak kiagyalói egészen mást állítanak.
Ők letagadják a földönkívüliek mindennapos látogatásait, és azt állítják: itt, a földön van három nem. Szerintük az ivari kétalakúság valójában ivari háromalakúság (vagy még több). Számukra nyilvánvaló, hogy X és Y kromoszómák helyett/mellett W, Z, valamint L,M,B,T,Q kromoszóma is létezik - csupán a gonosz és kirekesztő tudomány álságos módon letagadja ez.





Azonban ha ez így lenne, az ellenkezne a EU által képviselt, mindenhez toleráns gondolkodással.
A genderelmélet szerint már kb. 80 nem létezik. Tehát "hagyományos" férfi, "hagyományos" nő, meg még minimum 78 más dolog. Ebben az esetben tehát nem 3 féle WC-t kellene építeni, hanem legalább 80 félét.
Ha ez fél utcányi terület, akkor annyi.
Max. becsinál közben az illető, mire megleli a sajátját - de nem éri diszkriminatív (hátrányos) megkülönböztetés. 80 (vagy több) mosdó 80 (vagy több) gendernek - és akkor senki sem érzi kellemetlenül magát az egészségügyi helyiségek használata közben.

De nem, nem 80 (vagy több) félét építenek, csak hármat.
És a "haladó szellemiségű" nyugati jogszabályok sem 80 (vagy több), hanem három nemre vonatkoznak.
Márpedig a transzneműtől a transzvesztitán, homoszexuálison, leszbikuson át a férfi testében élő leszbikus nőig oly színes a paletta, hogy az semmiképpen sem mondható ugyanannak.
Maximum "összes többi" vagy "egyéb" megnevezést lehetne itt, mint összesítő megnevezést alkalmazni,
de az is csupán szexuális irányultság, nem pedig biológiai nem.

És akkor hol vannak azok, akik kizárólag kecskével, szamárral, égen szálló madárral tudják szerelmi életük kiteljesedését elképzelni?

Hol vannak azok, akik kecskének, szamárnak, égen szálló madárnak képzelik magukat?

És a hermafroditák? A születési rendellenességgel 2 pénisszel született férfi miért is nem dupla férfi? Vagy a csernobili katasztrófa miatt 3 anyaméhhel és 3 vaginával született nő miért nem tripla nő? Neki nincs joga ahhoz, hogy neki megfelelő biológiai nemi besorolást kapjon?

Őket talán nem illeti meg ugyanazon tolerancia, mint bárki mást?

Nem, nem, dehogy!
Az EU nyugati országainak
bölcs vezetői ilyen hibát nem követnének el!

Ha a 3. biológiai nem emberre vonatkozna, akkor nem 3, hanem legalább 83 lenne.
Ugyanennyi WC-vel (mindenkinek neme szerint), plusz külön annak, aki magát kecskének, szamárnak, égen szálló madárnak képzeli - hiszen nekik borzasztóan hátrányos és kirekesztő lehet, ha pl. nőstény kecskeként élve egy ember férfival kellene egyazon mellékhelyiségben a biológiai szükségét elvégeznie.

Ez viszont a biológiai nemek mellett felveti az önmegvalósítás szerinti létezés újabb problémáját. Egy liberális jogállamban mindenkinek joga van annak képzelni magát aminek akarja - és joga van annak megfelelően élni. Gondoljunk csak Tom Leppardra, a híres Leopárdemberre. Sok tévé showban szerepelt, igazi celeb lett belőle - mégsem építettek neki külön WC-t a plázákban. Hozzá hasonlóan nincs ilyesmi a denevérembereknek, farkasembereknek, kakaduembereknek sem. Sőt, az aranyhalembereknek sincs kiépítve mosdó méretű akvárium - ami igencsak hátrányos megkülönböztetés, hiszen a száraz mosdóban partra vetett halként érzik magukat...
Tehát a (hím/nőstény/hermafrodita) fókaembertől a magát 6 éves kislányként kezelendő 50 éves férfin át egészen a legújabb gender kutatás felfedezettjéig mindenki vagy nő, vagy férfi. Nincs bevezetve az a több tízezer létezési forma sem, aminek hivatalos el nem ismerése (pl. az imént felsorolt) szegény embertársaink életét a hátrányos megkülönböztetések miatt szenvedéssé teszi.
Pedig bizonyára csodálatos lenne, ha a nyilvános WC-k helyett mindenhol építenének egy "mosdó" táblával ellátott felhőkarcolót, melyen emeletenként lenne külön toalett az első 40 gendernek, aztán a másodikon a második 40 gendernek, majd a harmadiknak és így tovább, leopárdembereknek való leopárdalmon keresztül egészen az aranyhalembereknek járó akváriumokig. És végül a tetőn az arra repülő madárembereknek lenne lehetőségük civilizáltan, kirekesztés nélkül könnyíteni magukon.
De nincs ilyen. S mi több: tervezve sincs.

A konspirációs teóriák elméletei ezzel meg is dőltek. Hiszen ha a „harmadik nem” csak a transzneműeket jelentené, akkor mi van a többi „szokatlan, különleges” jelleggel?

Lássuk hát be: a harmadik nemre vonatkozó intézkedések nem a földi emberekre, hanem azokra a földönkívüli intelligens életformákra vonatkoznak, amelyik leszáll a bolygónkon és a dolgát akarja végezni.


A földiekre pedig marad az "idejét múlt", "ódivatú", és férfi besorolás.

Nyilván ahogy bővülnek majd az univerzumra és annak lakóira vonatkozó ismereteink, úgy fognak bővülni a biológiai nemek számai is.

Jelenleg még csak +1-et ismerünk. Azt a bizonyos harmadikat.

Illő módon köszöntsük őket együtt:

SZIASZTOK MARSLAKÓK!


Nyilván a bajorok is így üdvözlik azokat a földönkívülieket, akik az ő általános iskolájukba íratták a gyerekeiket. A bejárás ugyan problémás kissé, különösen napviharban - de nem gond, hiszen már nekik is van WC.

Eme rendkívül hasznos kiépítések tehát gőzerővel folytatódhatnak országszerte.
Hamarosan megoldódnak a benzinkutak mindennapos problémái is. Onnantól amikor leszáll mellettük egy UFO, és a sofőrje tankolni akar, bátran mondhatják, hogy:
- Bár folyékony antianyagot nem tudunk adni a tankolásához, viszont nyugodtan használhatja a földönkívüli WC-t. Tessék, ott van, a harmadik ajtó balra.

Most már mi is fellélegezhetünk - a harmadik nem felfedezésével és a hétköznapokba való különféle módon történő beiktatásával nemhogy a bolygónk, de a galaxisunk eme szegletének egyik legnagyobb problémája lett megoldva.

Már csak egy teendő van a tökéletes világ megvalósításához.
A naprendszerünk peremére kellene kitenni egy táblát az intergalaktikus sztrádán:

← Földi pihenőhely. Semlegesnemű WC is van.



Agyrém? Ó, dehogy. Liberalizmus...



(by L.W.L.)




Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan