vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2022. április 9., szombat

Beismerem: „csaltunk”


Avagy: üzenet a bal-liberális kesergőknek.

Miután az összellenzék azt várta, hogy a szavazatok 145%-ával megnyerik a 2022-es választást, ám mégis az történt, ami 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban; megdöbbentek és elkeseredtek.
De „szerencsére” azonnal rájöttek, hogy ez azért van, mert: csaltunk.

Szóval, kedves csalást leleplező, a világ titkait kizárólagosan ismerő, nagyon haladó és felvilágosult bal-liberálisok, én most töredelmesen beismerem:
CSALTUNK.

Hozzáteszem – bár ez bűnünket nyilván nem teszi semmissé – nem szándékosan.

Először is azzal csaltunk, hogy MZP tábora ahányszor megpróbált beszédbe elegyedni velünk, mi azonnal elbújtunk a pincébe, lekapcsoltuk a villanyt, és gombának álcáztuk magunkat.
Szegény Márki-Zay nem is látott mást, mint egy hatalmas gombatenyészetet. Azt is csak sötétben.

Igen, ez a mi hibánk, ezzel csaltuk el a választást: elhitettük a teljes ellenzékkel, hogy analfabéta, délelőtt 10-kor már csontrészeg, ostoba, tájékozatlan gombák vagyunk.

És mint a gomba, nem férfi-nő kapcsolattal, hanem spórával szaporodunk. Nem volt se anyánk, se apánk (se Istenünk, se hazánk) helyette mind hermafroditák vagyunk, páros napokon hím, páratlan napokon nőstény, ünnepnapokon transgender állapotban, és arra vágyunk, hogy a kisgombákat is erre neveljék, amint kibújnak a földből.

Azt is elhitettük szegény összellenzékkel, hogy annyira el vagyunk szigetelve, hogy hatalmas magányunkban arra vágyunk, hogy mellénk költözzön 4 Nigériából érkezett rablógyilkos, és 8 ex-ISIS terrorista. Mindezt abban a reményben, hogy mint a bolondgombát, egy szép napon jól felrúg valamelyikük.

Csaltunk... Elhitettük velük, hogy arra a kérdésre, hogy Hitler vagy Sztálin „Európa vagy Putyin”, véletlenül se azt fogjuk mondani: Magyarország.

Bár nyilván az összes ellenzéki párt valamennyi politikusa nagyon figyelt, eltitkoltuk előlük, hogy nem az életünk legfőbb vágya, hogy (akár anno a Gyurcsány kormány tette) a többszörösét fizessük a rezsinek, merő jóemberségből.

Ezen kívül a nagy összefogás vezetőinek azt sem sikerült kideríteni, hogy amikor azonosító nélküli, rendőrnek öltözött hóhérok fémviperával törik a csontjainkat, és kilövik a szemünket, az számunkra nem örömünnep.
Ó, szegény bal-liberálisok, bevallom tényleg jól átvertük őket…

Szegény MZP a (csak a fejében létező) nép messiásaként megpróbálta legalább a legalapvetőbb kulturális tudást, a keresztrejtvényfejtést megtanítani nekünk, de nem sikerült neki.
Nyilvánvalóan azért, mert ostoba analfabétaként számunkra ez nem lehetséges.
Ó, ha legalább lerajzolta volna, akkor talán valamit csak megértünk ebből a varázslatos tudományból... De nem tette, mert (direkt, csalási szándékból) nem mondtuk meg neki.


És bűneink, mellyel elcsaltuk a választást,
nem állnak meg itt.

Azt is eltitkoltuk előlük, hogy mi (jobboldali, konzervatív) magyarok azt a vezetőt szeretjük, aki a mi érdekeinket és elképzeléseinket képviseli, nem pedig a nyugati globalista világ gazdaságának legnagyobb milliárdosainak érdekeit.
Ó, pedig ha tudták volna, bizonyára másként politizálnak az elmúlt 12 évben. De nem tudták. Nem tudhatták, mert sunyi módon eltitkoltuk.

Még a létszámunkkal is átvertük őket. Igaz, ez nagyjából most is annyi, mint az elmúlt 12 év többi választásánál, de most itt volt a COVID, aminek hatására szegény ellenzék azt hitte, mind meghaltunk a gonosz Zorbán védőoltásnak álcázott méreginjekcióitól.

Az összes nagyon-független újságot is mi tájékoztattuk félre az elmúlt 4 évben, pont úgy, mint az eddigi 12-ben.
Minden nap hosszú, több utcányi sorokban álltunk az irodáik előtt, és amikor a sorszámosztó beengedett minket, egyesével, zokogva vertük magunkat a lábaikhoz, hörögve:
- „Segíts! Nem, nem akarok magyar lenni, minden vágyam a kozmopolitaság!”
- „Eddig keresztény voltam, de ateista akarok lenni!”
- „Utálok tükörbe nézni, minden vágyam egy jó dzsihadista, aki végre levágja a fejem!”
- „Francba a hagyományos családdal, be akarok buzulni!”
- „Rohadt sok pénzem van, megszorításokat akarok, hogy szabaduljak tőle!”
- „Hősi halált akarok halni Ukrajnában!”
- „Csak rád számíthatok, taníts meg, hogy kell jó kommunistának lenni!”
Másként nem történhetett, hogy az összes független (amúgy elkötelezett bal-liberális) sajtó ezeket a dolgokat írta, mint a magyar nép legfőbb vágyait.
Szegény politikusaik, akik ezen újságokból tájékozódtak, hogy át lettek verve... Miattunk. Becsaptuk őket. Elcsaltuk a választást.

Ráadásul – félrevezetésből – mind Mucsára költöztünk. Ezért mondta Kuncze Gábor még az MSZP-SZDSZ kormányzás idején, hogy az országot amúgy a csődközeli állapotba juttató gazdaságpolitikájuk „csak a mucsaiak nem értik”.
És hopp, azóta közel másfél évtized telt el, de még mindig sikeresen elhitettük velük azt, hogy ebben az országban mindössze két település van: Budapest és Mucsa. Az ország többi része meg kietlen pusztaság.

Azt is elhitettük velük, hogy a színházakban nem holmi Shakespeare, vagy Molière darabokat akarunk látni, hanem csak és kizárólag Alföldi Róbert homoszexuális álmait.
És a mozikban is csak azok a filmek érdekelnek minket, amik arról szólnak, hogy nincs megvetendőbb és undorítóbb nemzet a sajátunknál.
Ravaszul beadtuk nekik azt is, hogy a tévében is csak azokat a műsorokat nézzük, ami arról szól, hogy minden magyar genetikusan hülye.

Jól becsaptuk őket, hiába próbáltak hát a fentiekkel megállás nélkül a kedvünkre tenni, nem jött össze nekik. Így most nyilván teljes joggal csodálkoznak azon, hogy nem sikerült. Hiába, ez egy szörnyű és diktatórikus rendszer, ahol a populizmus elnyomja azt a csodás, posztmodern liberalizmust, amitől a magyarok döntő többsége azonnal elhányja magát.

Mindezek mellé meghekkeltük az internetet is. Igaz, az vidéken nincsen, ezért ehhez sutyiban fellopakodtunk Budapestre.
És ott a Fekete-Győr által javasolt módszer ellentétét alkalmazva, minden bal-liberális ember számítógépét és okostelefonját megmókoltuk. Innentől szegénykék, amikor megnyitották az Origo-t, náluk az Index jött be, amikor a Pesti Srácok hasábjait akarták olvasni a Telex cikkeit látták, a 888 helyett pedig a 444 lapjai nyíltak meg.
De csak nekik. Így ők azt látták, hogy minden sajtó legfőbb mondandója az O1G.

Sőt, náluk a tévét is megbuheráltuk, így minden csatornán a köztévé helyett is az ATV-t nézték.

Nem csoda, hogy semmit sem tudtak meg arról, hogy gondolkodik a jobboldal,
helyette elhitték, hogy Orbán hazudik, hiszen egy ember nincs e bolygón, aki egyetértene vele.

Minden bizonnyal így történt, csak így történhetett, hiszen (állítólag) a bal-liberálisok is ebben az országban élnek, ráadásul nyitott szemekkel jártak, odafigyeltek az emberek véleményére, véletlenül sem rekesztettek ki senkit sehonnan, nekik minden ember véleménye mindig is egyformán fontos volt.

Így csaltuk el ezt a választást.
Immár zsinórban negyedszer.
SŐT: így fogjuk elcsalni az elkövetkező négyet is.

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...

Szegény összellenzéki szavazók most le vannak sújtva, depresszióba estek, és csak sírnak, sírnak és sírnak…

Együttérzek velük, hiszen a fentiekből látható, hogy nem a politikusaik hazudtak nekik reggel, éjjel meg este; nem az általuk olvasott újságok hazudtak nekik a nap 24 órájában, és nem a közösségi médiájuk cenzúrája verte át őket. Dehogy!

Ezt a sok, nagyon okos és nagyon tájékozott embert a vidéki gombák verték át. Analfabétán és részegen.
És nem akárhogy, hisz az összes megmondóemberük és példaképük minden tudása kevés volt ahhoz, hogy megismerjék az igazságot.

Pedig még madárjósokat és egyéb, tarot kártyavető jövendőmondókat is bevetettek - ezeket manapság náluk közvélemény-kutatásnak hívják.
E derék kutatók pedig bőszen szórták maguk elé a birka csontokat, az aranyborjúnak frissen feláldozott kecske belsőségeiből is kiolvasták a jövőt – de a jövőt elcsaltuk, ezért tájékoztatták az embereket tévesen.

Igaz, azért próbáltuk nekik is elmondani, hogy mi nem stimmel abban, amiket hangoztattak.
De sajna nem értették, meg – és ez szintén a mi hibánk.

Ugyanis buta, vidéki módon kommunikálunk. Érthetően, egyszerű szavakkal. Logikusan.
Márpedig a velejéig zseniális budapesti értelmetlenségi értelmiségi réteg, akik minden magyarok alfája és omegája, ezt a primitív nyelvezetet nem értik.

Nem is érthetik, hisz ők azért járnak a fellegek közt, mert odáig vitte őket a nagyon magas IQ szintjük.

Náluk az számít érthető kommunikációnak, amikor valaki olyan szinten zsúfolja tele a mondandóját idegen szavakkal, hogy már ő maga se érti, mit mond. Mert csak ebből látni, hogy valaki okos, aki nem így tesz, csak primitív tahó lehet.
Mellé külföldiül is tudni kell, de csak hiperpasszív módon, mert holmi átlagos tudás nem alkalmas arra, hogy bárki odafigyeljen arra, amit mond.

Amíg mi, bigott elmaradottak meg nem tanuljuk, hogyan is kell ezen hihetetlen intellektusok elvárásai szerint kommunikálni, ne is várjuk, hogy megértik, amit mondunk.
Csak sajnos a bal-liberális újbeszél nyelvtanórák délelőtt 10 óra után kezdődnek – márpedig Márki-Zay Péter is megmondta, hogy addigra már részegek vagyunk.
Márpedig gomba-részegen nem lehet fennkölt és magasztos bal-liberális nyelvet és eszméket tanulni.

Így megmaradunk annak, amik eddig is voltunk.
Még akkor is, ha ezzel elcsaljuk a várt választási eredményt.

Bocs, libsik. Bocs, náci-komcsik. Ez van.

De ha tényleg el akartok költözni mindezért, az akciós repülőjáratokat nézzétek.
Most akár 25% kedvezménnyel is elmehettek a jó büdös francba.
És ha ezt összefogva teszitek, akár további, csoportos kedvezményt is kaphattok az utazáshoz.



(by L.W.L.)
2022.04.09.







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan